Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
„Ha valaki magyarként a belga bajnok ünnepelt csapatkapitánya, az értelemszerűen örömteli. Tőzsér Dániel játékában magam is értékelem, ahogy hosszú átadásaival helyzetbe hozza a társait, de nekünk a belső középpályás posztján más erényeket csillogtató labdarúgókra van szükségünk, akiknek például jobb a szerelőkészségük. Kint egyszerűen más feladatot kap, más rendszerben játszik, mint a válogatott" Tőzsér -> Czvitkovics
"Elmondtam Vass Ádámnak, hogy bár eljutott hozzám is ez a képtelen felvetés, nincs valóságalapja. Arról van szó, hogy akik eddig a válogatottat a védekező középpályás posztján segítették, jobban illeszkednek a csapatba"
Vass -> Varga
"Stieber Zoltánt is láttam személyesen, nem véletlen, hogy a Mainz szerződtette, az ő szerepkörében játszók azonban egyelőre jobb teljesítményre képesek"
Stieber -> Koltai
(...)
Kovács a Lierse-ben van jelenleg, de ott eléggé leszerepelt Norvégiához képest
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tököli... szabics...nk9 is fantasztikus idényt tudhat maga mögött.
az volt újpesti 2 méteres arc nem játszik még valahol? (Kovács Péternek hívták talán). őt be lehetne esetleg még hívni. Vagy a Döme, Kovácskálmán, Kipu trióból egyet. Pisont? Pilu?
több mint 13 éve
míg fél vagy akár egy teljes évig nem játszó játékosok nyugodt szívvel bekerülnek, addig csapatukban húzóemberek nem, ez itt a nagy és megmagyarázhatatlan problémaGerát vitatom a legkevésbé, mert ő a szellemi vezér, egy válogatottnál nem lehet lebecsülni ennek hasznosságát, viszont hogy a keretet Király és Tököli, Egervári két nagy haverja kivételével egyértelműen a menedzserek állították össze, még tagadni sem lehet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Védők: Horváth, Juhász, Laczkó, Pintér, Bodor, Fehér vagy honosítsuk a KTE szerbjeit.Radanovic az egyetlen szerb KTE védő, mondjuk honi szinten nem rossz belső védő. Kp sorban vannak sokan, gondolom azt keverted.
JC6
csatároknál meg Rudi,Priskin,Szalai egyaránt sérültek szóval a mostani szekciótól sem kell sokat várni 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valamelyik nap belinkeltem egy cikket az NST-ről, amiben a srácok személyes élményeiket és megfigyeléseiket osztották meg velünk, az MK döntővel kapcsolatban. Szerintük Tököli egy nagy nulla volt.Ellenben Egervári: ".......Ettől függetlenül pazar formában futballozott".
Nincs kommentár...
Ez a válogatott keret meg tiszta szégyen.
Az én keretem:
Kapusok: Bogdán, Gulácsi
Védők: Horváth, Juhász, Laczkó, Pintér, Bodor, Fehér vagy honosítsuk a KTE szerbjeit.
Középpályások: Koman, Vass, Vadócz, Tőzsér, Dzsudzsák, Hajnal Tamás, Stieber.
Támadók: max Gera, na meg Rudolf.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Gattusonak most van érvényes szerződése, neki jövőre jár le.Igaz, csak az utóbbi időben annyit beszéltek a "régi motorosok" lejáró szerződéséről, hogy már engem is megkavart, azt hittem, közülük mindenkinek idén jár le a kontraktusa. Így viszont csak még nagyobb annak a valószínűsége, hogy Seedorf a következő szezonban már nem lesz Milan-játékos. Diegóról én is azt gondolom, attól függetlenül, hogy a Juvéban nem jött ki neki a lépés, nálunk beválhat, és viszonylag olcsón meg lehetne szerezni a Wolfsburgtól.
Diego meg illik az utóbbi évek játékospolitikájába: olcsón szerezni tehetséges játékost (személyiség full mind1), mondjuk a Juvéban ő már megégett Olaszországban, de ennyi brazillal a csapatban szvsz kijöhet neki a lépés + van olasz útlevele így az EU-n kívüli hellyel sem kell barmolni.
See hatalmas kedvencem, örülök ha marad, de ha megy is, megértem a vezetést.empty taxi
Remélem Luxemburg és San Marino ellen is a Tököli-Szabics csatársorral állunk fel.
Az jó, mert én is olvastam a Liverpoollal kapcsolatban. 😊Diegót én sem tudom elképzelni Liverpoolban.
(Persze hogy kinek a helyére, azt nem tudom, de mondjuk mindegy is, mert kizárt hogy jöjjön.)Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 948
Tegnap egyébként arról lehetett olvasni, hogy Diegót hoznánk a Wolfsburgtól 10 millió euróért.vassadiAz jó, mert én is olvastam a Liverpoollal kapcsolatban. 😊
(Persze hogy kinek a helyére, azt nem tudom, de mondjuk mindegy is, mert kizárt hogy jöjjön.)
több mint 13 éve
Gattusonak most van érvényes szerződése, neki jövőre jár le.Hm egyre gyanősabb h max 2 új kp érkezik, ami szvsz kevés lehet :/empty taxiÉn pedig abban vagyok egyre biztosabb, hogy Seedorffal nem hosszabbítunk. :/ Gattusót mindenképpen meg kell tartani, és szerintem (vagy legalábbis remélem, hogy) ezt Gallianiék is tudják, remélhetőleg a napokban vele is sikerül megállapodni. Tudom, hogy Seedorf már túl van a zeniten, és csak egy-egy olyan periódusa van minden szezonban, amikor régi önmagát idézi, de nekem valahogy hiányozna. :rolleyes: Akárcsak Maldini; vagy Nesta, ha majd befejezi; Gattuso és Ambrosini sem lesz már sokáig Milan-játékos, de el kell fogadni, hogy egy korszaknak vége, generációváltás közepén van a csapat.
Tegnap egyébként arról lehetett olvasni, hogy Diegót hoznánk a Wolfsburgtól 10 millió euróért.vassadi
Diego meg illik az utóbbi évek játékospolitikájába: olcsón szerezni tehetséges játékost (személyiség full mind1), mondjuk a Juvéban ő már megégett Olaszországban, de ennyi brazillal a csapatban szvsz kijöhet neki a lépés + van olasz útlevele így az EU-n kívüli hellyel sem kell barmolni.
See hatalmas kedvencem, örülök ha marad, de ha megy is, megértem a vezetést.
Szerk. Töki meg a Lázár Lipták vezette védelmet gyalázta de rendesen a kupadöntőben 😛
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Azok a csatárok. Bazzeg 😀 Tököli és Szabics 😂 Visszamentünk 7-8 évet???? 😂 Németh meg sajnos nagyon sérülékeny. Szétrúgják.
több mint 13 éve
ha magyar válogatott keret, akkor a fikázásom nem maradhat el, de ez nonszensz (Stieber, Vass, Tőzsér...)Kapusok: Király Gábor (1860 München), Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Fülöp Márton (Ipswich Town)
Védők: Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Juhász Roland (Anderlecht), Vanczák Vilmos (Sion), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Pintér Ádám (Zaragoza)
Középpályások: Gera Zoltán (Fulham), Koman Vladimir (Sampdoria), Elek Ákos (Videoton), Varga József (DVSC-TEVA), Vadócz Krisztián (Osasuna), Dzsudzsák Balázs (PSV), Koltai Tamás (Győri ETO), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA)
Támadók: Tököli Attila (Kecskeméti TE-Ereco), Szabics Imre (Sturm Graz), Németh Krisztián (Olympiakosz Volosz)
---
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Hm egyre gyanősabb h max 2 új kp érkezik, ami szvsz kevés lehet :/empty taxiÉn pedig abban vagyok egyre biztosabb, hogy Seedorffal nem hosszabbítunk. :/ Gattusót mindenképpen meg kell tartani, és szerintem (vagy legalábbis remélem, hogy) ezt Gallianiék is tudják, remélhetőleg a napokban vele is sikerül megállapodni. Tudom, hogy Seedorf már túl van a zeniten, és csak egy-egy olyan periódusa van minden szezonban, amikor régi önmagát idézi, de nekem valahogy hiányozna. :rolleyes: Akárcsak Maldini; vagy Nesta, ha majd befejezi; Gattuso és Ambrosini sem lesz már sokáig Milan-játékos, de el kell fogadni, hogy egy korszaknak vége, generációváltás közepén van a csapat.
Tegnap egyébként arról lehetett olvasni, hogy Diegót hoznánk a Wolfsburgtól 10 millió euróért.
több mint 13 éve
Ambrosini is aláírt.vassadiHm egyre gyanősabb h max 2 új kp érkezik, ami szvsz kevés lehet :/
Madden hates me.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Ambrosini is aláírt.
több mint 13 éve
Sebii
3 582
Biztos lesznek távozók. A Real nem arról híres, hogy egyben tartják az egész csapatot évekig.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Univerzális cserejátékos. Nem volt az rossz igazolás.SebiiAnnyi támadó lesz már,hogy max a cserék cseréje lehet.Persze ha nem adnak el senkit a támadó szekcióból :/
több mint 13 éve
Univerzális cserejátékos. Nem volt az rossz igazolás.Sebii+1
Madden hates me.
több mint 13 éve
begyűjtjük az összes puskás-díjas játékost :cool: 😀legalább ingyen volt..
child please!
több mint 13 éve
Sebii
3 582
Univerzális cserejátékos. Nem volt az rossz igazolás.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Altintop->Real..nem tudom hogy sírjak,vagy nevessekmaximilienMost olvasom, én speciel nevetek. 😂
több mint 13 éve
Altintop->Real..nem tudom hogy sírjak,vagy nevessek
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Mazzarri legalább olyan tehetséges edző mint Allegri...empty taxiLehet, de a Juvénél ugyanaz várna rá, mint Delnerire.
több mint 13 éve
Mazzarri legalább olyan tehetséges edző mint Allegri...Közben Flaminit felajánlottuk Fabregasért és fizetnénk mellé még 35 milliót.Nem hiszem, hogy az Arsenalnál szívesen látnák Flaminit... 😊 De őt mindenképpen el kell távolítani, lehetőleg valami csereüzlet keretében, vagy legalább pénzt kapjunk érte.
közben úgy tűnik, hogy a Juvénak Conte lesz az új edzője 😀
zebra barátaink jól tolják az utóbbi 1-2 évbenStez
Hétvégén még szinte biztosra vették, hogy Mazzarri otthagyja a Napolit a Juve kedvéért. Szerintem vele is csak ugyanúgy jártak volna (vagy fognak járni), mint Delnerivel (még a két edző helyzete is ugyanaz, "BL-be vezetem a középcsapatot, aztán megyek a júvéhez, de kiderül, hogy ide már kevés vagyok, meg ők is kevesek, ..."), de Conte... 😂vassadi
Madden hates me.
több mint 13 éve
Nesta és Pippo aláírt még egy évre.Jóóó. Kiderült az is, Pirlo tutira megy
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Valóban nem sikeredett túl színvonalasra az EL fináléja, azt is mondhatnám, hogy tipikus döntő volt. Ettől függetlenül a Porto megérdemelten győzött, óriási, amit idén produkálnak (bár a Bragától sem kis teljesítmény, hogy eljutottak idáig). Kíváncsi lennék, hogy ha Villas-Boas, Falcao, és Hulk is maradna, mit alkotnának jövőre a BL-ben.