Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Megvolt a CONCACAF BL csoportkörének sorsolása. Ellenfelünk lesz a hondurasi Real España, a mexikói Santos Laguna vagy a hondurasi Olimpia; valamint a salvadori Isidro Metapan vagy egy selejtezőből érkező csapat.Mi a véleményetek az erőviszonyokról? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez valami félelmetes 😀http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/18/Alugyujtok_lehet_huzni_a_paba/
több mint 13 éve
Sajnos gyenge kis EL döntő lett ez, de minden tippem bejött: győztes, első gól és ki szerez gólt a meccsen. 😀 De nem ez a lényeg: a Braga a 2. félidőben sem tudott megújulni, nulla támadójáték. A Porto hiába támadó szellemű nem bírt a Braga védelmével (leszámítva az egyetlen védelmi megingást, mely gólt eredményezett; bár az is inkább szép akció volt). Még Mourinho mester portoi edzősködését is le fogják idén pipálni a Portoiak.
Lesz még egy kupa vasárnap nekik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Igen, igen és igen!!!! Falcao gólt szerzett és az elsőt. Nagyot kaszáltam, szerintem megyek Hawaii-ra idén. 😊Félretéve a viccet: eddig elég gyenge a meccs, összefoglalóban max. a gólt lehet mutatni (ami nagyon szép fejes volt egyébként). Remélem második félidőre emelkedik a színvonal.
Igazából a Braga taktikája jön be: beállnak védekezni és nem engedik a csatárokat ill. a támadó középpályásokat játszani. Nagyon jó a védelmük (kivéve a gólszituációt). Falcao-t elnyomják, Guarín és Hulk próbál betörni messzebbről de ez sem jön be eddig. A Braga meg nagyon impotens támadó szekcióban. Inkább kontrákra építenek. De nekik ez a játékuk. De szerintem ez kevés lesz a Porto ellen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
És be is jött az első gól tipped. Eddig szerintem is igencsak kioltják egymást. A Porto próbál csinálni valamit de jól védekezik a Braga. A második félidőben viszont ki kell jönniük és ez szerintem újabb Porto gólokat fog hozni.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
De szerintem ez elég nyilvánvaló meccs lesz eredmény szempontjából. A mutatott játék az más, mert eddig elég lanyha a meccs. 😕Szerintem az emberek nagy rész is a Porto győzelmét tippelné.
több mint 13 éve
Mindjárt kezdi az EL döntőt. Porto nyer, Falcao lövi az első gólt. Ez az én tippem. Vaskos pénzt tettem ezekre.danylyNem vagy valami kockázatkedvelő 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Mindjárt kezdi az EL döntőt. Porto nyer, Falcao lövi az első gólt. Ez az én tippem. Vaskos pénzt tettem ezekre.
több mint 13 éve
Ezaz....az Istent még 1 évig láthatom focizni.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Nem vágom, de Guardiola után nagyon elkezdték erőltetni ezeket a volt játékosokat vezetőedző posztra.. És kb az összes befürdik Guardiolán kívülStezIgen, elindult egy ilyen tendencia, mindenki keresi a maga Guardioláját. Szerintem Leonardo személyében mi meg is találtuk volna (ezzel nem azt akarom mondani, hogy konkrétan olyan sikereket értünk volna el, mint a Barca), ha adtak volna neki időt, de a scudetto egyelőre Gallianiék döntésének helyességét bizonyítja. Leonardo személyében talán meg lett volna a Milan Guardiolája, de lehet, hogy Allegri az új Arrigo Sacchi vagy Fabio Capello. 😊
Nesta szerződését is meghosszabbították egy évvel. 😉 Valamint délelőtt Milanellóban járt Taiwo.
menjen csak vucinic, csak találunk olyan csatárt aki be is lövi a helyzeteketHabiVucinic megy, Borriello pedig marad...
több mint 13 éve
hát azért gondolom pár millió font is érkezne a számlánkra egy ilyen üzlet keretébenWalter Sabatini lett a sportigazgató (örülök neki nagyon) és már állítólag Londonban van és Kranjcar átigazolásáról tárgyal a Tottenhammel. Ócsóé még akár jó is lenne.Horvát újságok azt írták, hogy Vucinicért cserébe menne. Állítólag már télen is megvolt az üzlet, csak Ranieri megvétózta és ezért játszott kedvetlenül, mert szívesen játszana a PL-ben (persze ettől még az üres kapukat belőhetné).Pálca
Habi
de menjen csak vucinic, csak találunk olyan csatárt aki be is lövi a helyzeteket
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Walter Sabatini lett a sportigazgató (örülök neki nagyon) és már állítólag Londonban van és Kranjcar átigazolásáról tárgyal a Tottenhammel. Ócsóé még akár jó is lenne.Horvát újságok azt írták, hogy Vucinicért cserébe menne. Állítólag már télen is megvolt az üzlet, csak Ranieri megvétózta és ezért játszott kedvetlenül, mert szívesen játszana a PL-ben (persze ettől még az üres kapukat belőhetné).
Habi
több mint 13 éve
Mikey
18 948
Már nem?Ezek után gondolom a Swansea se fog 30-án, nehogy még véletlen egy szimpi csapat jusson fel egy köcsög helyett.MikeyMost miért? a Reading egyáltalán nem köcsög csapat... Mondjuk vicces, hogy a 4 csapat közül amit kedvelek a Ch'shipben 2 a feljutási döntőben harcol, egy pedig bajnokként feljutott..Double B
Mondjuk mindegy, nekem örökké köcsög csapat lesz a Reading, legutóbbi PL-szereplésük alkalmával már megbélyegeztem őket. 😛
több mint 13 éve
A Roma is kivágta Monetllát, azt hiszem ott a mi zseni Carlonkat fogjuk legközelebb látni.hát angol-olasz-francia újságok írják, hogy Rudi Garcia irányába nagyon komolyak a szándékaink. Én elsősorban Villas-Boas úrnak örülnék, de Rudi munkássága is tetszik, fiatal-ambíciózus edző kell nekünk, de hát nem fogok meglepődni ha Ancelotti lesz az edzőbá.
Stez
Walter Sabatini lett a sportigazgató (örülök neki nagyon) és már állítólag Londonban van és Kranjcar átigazolásáról tárgyal a Tottenhammel. Ócsóé még akár jó is lenne.
Mindenesetre minden adott, hogy hülyén költsünk el sok millió eurót. Eddig ez sem volt 😊
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Most miért? a Reading egyáltalán nem köcsög csapat... Mondjuk vicces, hogy a 4 csapat közül amit kedvelek a Ch'shipben 2 a feljutási döntőben harcol, egy pedig bajnokként feljutott..Holnap remélem nyer a Cardiff, hogy walesi házidöntő legyen... 😊MikeyHát nem nyert. 😕
Ezek után gondolom a Swansea se fog 30-án, nehogy még véletlen egy szimpi csapat jusson fel egy köcsög helyett.Mikey
több mint 13 éve
hát azért Carlo inkább római mint milanoi.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Nem vágom, de Guardiola után nagyon elkezdték erőltetni ezeket a volt játékosokat vezetőedző posztra.. És kb az összes befürdik Guardiolán kívül, de hát ilyen csapattal, mint a Barca, nehéz is lenne befürödni.Közben Flaminit felajánlottuk Fabregasért és fizetnénk mellé még 35 milliót.Nem hiszem, hogy az Arsenalnál szívesen látnák Flaminit... 😊 De őt mindenképpen el kell távolítani, lehetőleg valami csereüzlet keretében, vagy legalább pénzt kapjunk érte.
közben úgy tűnik, hogy a Juvénak Conte lesz az új edzője 😀
zebra barátaink jól tolják az utóbbi 1-2 évbenStez
Hétvégén még szinte biztosra vették, hogy Mazzarri otthagyja a Napolit a Juve kedvéért. Szerintem vele is csak ugyanúgy jártak volna (vagy fognak járni), mint Delnerivel (még a két edző helyzete is ugyanaz, "BL-be vezetem a középcsapatot, aztán megyek a júvéhez, de kiderül, hogy ide már kevés vagyok, meg ők is kevesek, ..."), de Conte... 😂vassadi
A Roma is kivágta Monetllát, azt hiszem ott a mi zseni Carlonkat fogjuk legközelebb látni.
Az jó lesz, Romában Carlo, Interben Leonardo.. 😀 Pippo meg elmegy a Juvéhoz a végén.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Közben Flaminit felajánlottuk Fabregasért és fizetnénk mellé még 35 milliót.Nem hiszem, hogy az Arsenalnál szívesen látnák Flaminit... 😊 De őt mindenképpen el kell távolítani, lehetőleg valami csereüzlet keretében, vagy legalább pénzt kapjunk érte.
zebra barátaink jól tolják az utóbbi 1-2 évbenStez
Hétvégén még szinte biztosra vették, hogy Mazzarri otthagyja a Napolit a Juve kedvéért. Szerintem vele is csak ugyanúgy jártak volna (vagy fognak járni), mint Delnerivel (még a két edző helyzete is ugyanaz, "BL-be vezetem a középcsapatot, aztán megyek a júvéhez, de kiderül, hogy ide már kevés vagyok, meg ők is kevesek, ..."), de Conte... 😂
több mint 13 éve
2 tolókocsit is mellékeltek a játékosokhoz? 😛vihetitek mellé Pirlot, Seedorfot és adjátok még Nasrit és Arshavint 😀StezPazar. Remélem azért Silva kivásárlási ára legalább 250 millió, hogy magunkhoz láncoljuk ténylegesen.az kemény lenne,ha visszavenné Wenger FlaminitNewman
Közben Flaminit felajánlottuk Fabregasért és fizetnénk mellé még 35 milliót.
Stez
több mint 13 éve
vihetitek mellé Pirlot, Seedorfot és adjátok még Nasrit és Arshavint 😀az kemény lenne,ha visszavenné Wenger FlaminitNewmanVan Bommel egyéves szerződéshosszabbítást írt alá. Januárban, amikor idejött, még felháborodtam volna, ha Gallianiék marasztalják a következő szezonra, de hozzátette a magáét a scudettóhoz. Egyelőre jó döntésnek tűnik, csak kérdés, hogy jövőre is ugyanígy játszik-e majd, és hogy megvan-e még benne az ehhez szükséges motiváció. Rajta kívül Flavio Romával szintén jövő év júniusáig, Thiago Silvával 2016 nyaráig hosszabbított a klub.vassadiPazar. Remélem azért Silva kivásárlási ára legalább 250 millió, hogy magunkhoz láncoljuk ténylegesen.
Stez
több mint 13 éve
az kemény lenne,ha visszavenné Wenger FlaminitVan Bommel egyéves szerződéshosszabbítást írt alá. Januárban, amikor idejött, még felháborodtam volna, ha Gallianiék marasztalják a következő szezonra, de hozzátette a magáét a scudettóhoz. Egyelőre jó döntésnek tűnik, csak kérdés, hogy jövőre is ugyanígy játszik-e majd, és hogy megvan-e még benne az ehhez szükséges motiváció. Rajta kívül Flavio Romával szintén jövő év júniusáig, Thiago Silvával 2016 nyaráig hosszabbított a klub.vassadiPazar. Remélem azért Silva kivásárlási ára legalább 250 millió, hogy magunkhoz láncoljuk ténylegesen.
Stez
több mint 13 éve
Van Bommel egyéves szerződéshosszabbítást írt alá. Januárban, amikor idejött, még felháborodtam volna, ha Gallianiék marasztalják a következő szezonra, de hozzátette a magáét a scudettóhoz. Egyelőre jó döntésnek tűnik, csak kérdés, hogy jövőre is ugyanígy játszik-e majd, és hogy megvan-e még benne az ehhez szükséges motiváció. Rajta kívül Flavio Romával szintén jövő év júniusáig, Thiago Silvával 2016 nyaráig hosszabbított a klub.vassadiPazar. Remélem azért Silva kivásárlási ára legalább 250 millió, hogy magunkhoz láncoljuk ténylegesen.
zebra barátaink jól tolják az utóbbi 1-2 évben
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Van Bommel egyéves szerződéshosszabbítást írt alá. Januárban, amikor idejött, még felháborodtam volna, ha Gallianiék marasztalják a következő szezonra, de hozzátette a magáét a scudettóhoz. Egyelőre jó döntésnek tűnik, csak kérdés, hogy jövőre is ugyanígy játszik-e majd, és hogy megvan-e még benne az ehhez szükséges motiváció. Rajta kívül Flavio Romával szintén jövő év júniusáig, Thiago Silvával 2016 nyaráig hosszabbított a klub.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Beszarok ezen a belga lebonyolítási rendszeren...legalább 5 éve szimpatizálok a Standard-dal, remek kis szurkolótáboruk van és a csapat sem rossz, egyszóval, kedvelem őket.A 6.helyről a PO előtt felkúsznak a 2. helyre, ugyan annyi pont, mint a Genk-nek, jobb a GA, és akkor az 1-1 is bajnokká teszi a hazai genkieket.
Ha már ilyen kacifántos a lebonyolítás, mi a rákért nincs semleges pálya és 3. meccs? Mert még az egymás elleniben is jobbak a kedvenceim... Vicc az egész bajnokság mondjuk, van 3 csapat.
Emelem kalapom, azért, a 2. hely se semmi!
több mint 13 éve
Mikey
18 948
Holnap remélem nyer a Cardiff, hogy walesi házidöntő legyen... 😊MikeyHát nem nyert. 😕
Ezek után gondolom a Swansea se fog 30-án, nehogy még véletlen egy szimpi csapat jusson fel egy köcsög helyett.