Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Mijen állásnál van mercyrule?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Dzsudzsáknak fizikai fájdalmat okoz, ha passzolnia kell vagy csak most akarja eladni magát?
több mint 12 éve
Varga hogy átvette!
több mint 12 éve
NK megvárta, hogy a védő mentsen, így befér a VB-keretbe. #RESPECT
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Némó baszd meg erre ugrani kell....
több mint 12 éve
micsoda akció volt!oktatunk gyerekek
több mint 12 éve
Andorra ellen a srácok megmutatják milyen karakteres játékosok. Dzsudzsákék pedig magukért játszhatnak.
több mint 12 éve
Mr Bean humoránál van
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem nézed a meccset? 😊Egy holland tripet szerintem bárki bármikor bevállalna, még akkor is, ha soccerrel büntetikjjncaajogos, mondjuk én ott már a világomról nem tudnék ilyenkor, a kintiek nem tudom hogy vannak ezzel.Zolee23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Robben könnyen fejel, ő 2 méter magas...jah mégsem
több mint 12 éve
úristen, év gólja!! 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Bazzeg ez komoly ? 😀
több mint 12 éve
Ezt megnyerjük.Rezes magyar de nem válogatott
Be vannak rezelve a hollandusok.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
azok a magyarok, akik kimentek a meccsre, mit vállaltak?Zolee23Egy holland tripet szerintem bárki bármikor bevállalna, még akkor is, ha soccerrel büntetik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
azok a magyarok, akik kimentek a meccsre, mit vállaltak?Zolee23Betépnek előtte, utána aztán már simán tűrhető 😀
több mint 12 éve
azok a magyarok, akik kimentek a meccsre, mit vállaltak?Zolee23többségük alapból ott él.
több mint 12 éve
azok a magyarok, akik kimentek a meccsre, mit vállaltak?Zolee23hogy lesz erejük visszamenni tusolni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Már most nyugodtan kijelenthetjük, hogy tökéletes volt a halftime adjustment, bejöttek egervári cseréi

---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tavaly ez volt a végeredmény, félek, ma nem ennyi lesz.Akkor tényleg előrébb léptünk 😀
több mint 12 éve
ezért jó fogadni 😊 ilyenkor is tudok örülni mert ez a 11es hozta a mi is lövünk gólt /1.72) és azt is hogy Zsuzsi lő gólt (5.00)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Valaki legalább nyert a Dzsudzsi góllal 😀
több mint 12 éve
davemayer, remélem sokat tettél a juji gólra 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Már csak 4 kell a VBhez!