Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez ugye csak vicc akar lenni:Balajczaaa? maga nóóómális? 😊
"Fülöp helyett Csernyánszki Egervári keretében"
😀
Tényleg Ő lenne a 4. legjobb magyar kapus?
Ha már itthon játszó, akkor százszor inkább Balajcza Szabolcs...Sinisa
teljesen jó sztem Csernyánszki, bár 38 évesen is előrébb tenném Szűcsöt(dehát ő nincs tűz közelbe)...amúgy meg szerencse h Sanyibá fiatalít(Gula, Megyó). 😊
|
több mint 13 éve
Ez ugye csak vicc akar lenni:Ez kb annyira hangsúlyos kérdés, mint a Colts-ban a 3rd QB helyért folyó versengés minden előszezonban.
"Fülöp helyett Csernyánszki Egervári keretében"
😀
Ha már itthon játszó, akkor százszor inkább Balajcza Szabolcs...Sinisa
több mint 13 éve
Szerintem Csernyánszki sokkal jobb kapus, mint Balajcza, na bumm.Igazából én már akkor behívtam volna padra, amikor a Lokiban védett, de akkor úgyse fért volna be még. Meglátjuk kap-e lehetőséget...
több mint 13 éve
A Betis meg akkor, amikor Albert Nadj játszott a középpályán (+ Robert Jarni)...a celta vigo a karpin-mostovoi-milosevic trió regnálása idején volt király csapat...A Celta akkor volt nagy király amikor Tamás Gábor (Gabriel Tamas) játszott a védelem tengelyében. 😀eaglesmcnabb
csernyánszki a keretben! 😂 😂
am. ribánszky honosítása a nyerő húzás 😉peach
... és rettegve jöttek a Szőnyi útra Dottore csapatához... 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
a celta vigo a karpin-mostovoi-milosevic trió regnálása idején volt király csapat...A Celta akkor volt nagy király amikor Tamás Gábor (Gabriel Tamas) játszott a védelem tengelyében. 😀
csernyánszki a keretben! 😂 😂
am. ribánszky honosítása a nyerő húzás 😉peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
a celta vigo a karpin-mostovoi-milosevic trió regnálása idején volt király csapat...csernyánszki a keretben! 😂 😂
am. ribánszky honosítása a nyerő húzás 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Ez ugye csak vicc akar lenni:"Fülöp helyett Csernyánszki Egervári keretében"
😀
Ha már itthon játszó, akkor százszor inkább Balajcza Szabolcs...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Az se semmi, amit a Wigan művel már évek óta, de nekem épp ezért szimpatikusak, mert valahogy mindig megcsinálják, mindig bennmaradnak. 😊Anno a Coventry volt hasonló csapat, mondjuk amióta kiestek meg visszajutni nem tudnak 😀
vassadi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Délczeg öngól 😂Csak tudta, kinek a szolgálatába fog állni nyártól. 😊
Steal!Höri
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Jó jelek, és Villas-Boasnak nagyon örülnék. 😊SchleckVillas-Boas-szal hosszútávon egész biztosan jól járnátok - csak hát Abramovics nem ismeri a hosszútáv fogalmát... Első évében szerintem még nagy falat lenne neki a Chelsea, nem hiszem, hogy bajnoki címet tudna nyerni, egy Ligakupa- vagy FA-kupa győzelem kinézne. Simán benne van, hogy ő lesz az új Mourinho, azok után, amit idén művelt a Portóval (hétvégén a Portugál Kupát is megnyerték, 6-2 a Guimares ellen). Amíg Hiddinket vissza nem csábítják, addig én nyugodt vagyok a leendő Chelsea-edző személyét illetően, a következő szezonra nézve.
Közben hajrá Udinese! Óriásit küzdenek, nagoyn megérdemelnék a BL helyezéstSchleckEbből nem lesz BL-csoportkör, és az olaszok hátránya csak tovább nő a németekkel szemben...
több mint 13 éve
Hopi, és tényleg, kiesett a depor. Hát őszintén szólva kicsit sem bánom... Az olyan taplók, mint aldo duscher és társai gyülekezete évekig n1 volt a hate listámon, de már előtte sem tetszett...WyattNe haragudj de ez egy jó nagy baromság.. A 2000es évek elején a depor játszotta az egyik legszebb focit. Íme pár "tapló" abból az időből: Molina-Capdevilla (Romero)-Naybet-Andrade-Manuel Pablo-FRAN-Luque-Mauro Silva-Sergio-Djalminha-Valeron-Makaay-Tristan-Pandiani.. nehéz ezt a csapatot taplónak titulálni már bocs.. Duscher már a hanyatlás kezdetekor érkezett (a csodálatos 2004es év után amikor a Juve-t és az akkor csúcson lévő Milant (1-4es első meccs után 4-0 otthon 😊 ) vertük ki a BLből). Sajnos 2005től kezdett összeomlani a költségvetés, gyakorlatilag csődközeli helyzet volt már 5-6 éve a klubnál, csoda h eddig bent tudtak maradni minden évben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hogy ez a Laczkó milyen hurka játékos..bármilyen Samp-os vidit nézek, ő sétálgat a bal oldalon...
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Hopi, és tényleg, kiesett a depor. Hát őszintén szólva kicsit sem bánom... Az olyan taplók, mint aldo duscher és társai gyülekezete évekig n1 volt a hate listámon, de már előtte sem tetszett...
több mint 13 éve
A Malaga volt talán kivétel, de odament Baptista, így nem tudtam ellenük drukkolni :/Igen, mondjuk a Mallorca is szimpatikus amióta nincs ott a Majom, de nekem a kiscsapatok közül a Depor, Villareal és Espanyol kiemelkedtek... És ezek azért nem. De hol van már az Alaves, Celta Vigo vagy Betis. Utóbbi 2 stabil UEFA kupa csapat volt évekig, amikor elindult Magyarországon a SportTVKiesett a Deportivo 😕 Szimpatikus kis csapat volt, amikor még nagyban rajongtam a sportért, hihetetlen, hogy így eltűntek...az a baj, hogy nekem a kiesőjelölt csapatok közül mindegyik szimpatikus... Így mindig meg kell válni valamelyiktől :/eaglesmcnabb
Szegényebb lesz nélkülük a spanyol élvonal, ha ugyan bárki ismer még más csapatot a 2 nagyon kívül...Black_Adder
Na meg a Recre is szimpatikus mióta megkapta a "bizsu az ékszer boltban" rangot, és 1 pont híján bentmaradtakBlack_Adder
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Igen, mondjuk a Mallorca is szimpatikus amióta nincs ott a Majom, de nekem a kiscsapatok közül a Depor, Villareal és Espanyol kiemelkedtek... És ezek azért nem. De hol van már az Alaves, Celta Vigo vagy Betis. Utóbbi 2 stabil UEFA kupa csapat volt évekig, amikor elindult Magyarországon a SportTVKiesett a Deportivo 😕 Szimpatikus kis csapat volt, amikor még nagyban rajongtam a sportért, hihetetlen, hogy így eltűntek...az a baj, hogy nekem a kiesőjelölt csapatok közül mindegyik szimpatikus... Így mindig meg kell válni valamelyiktől :/eaglesmcnabb
Szegényebb lesz nélkülük a spanyol élvonal, ha ugyan bárki ismer még más csapatot a 2 nagyon kívül...Black_Adder
Na meg a Recre is szimpatikus mióta megkapta a "bizsu az ékszer boltban" rangot, és 1 pont híján bentmaradtak
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Kiesett a Deportivo 😕 Szimpatikus kis csapat volt, amikor még nagyban rajongtam a sportért, hihetetlen, hogy így eltűntek...az a baj, hogy nekem a kiesőjelölt csapatok közül mindegyik szimpatikus... Így mindig meg kell válni valamelyiktől :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Villareal szép focit játszik és a Malaga is feltámadt. Nekem régen még a Mallorca játéka tetszett...és egy kicsit Recreativo-s vagyok 😀 😀
több mint 13 éve
Kiesett a Deportivo 😕 Szimpatikus kis csapat volt, amikor még nagyban rajongtam a sportért, hihetetlen, hogy így eltűntek...Szegényebb lesz nélkülük a spanyol élvonal, ha ugyan bárki ismer még más csapatot a 2 nagyon kívül...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
vidi fieszta első élő kapcsolásánál egyből villant a fehérvári "csürhe", majd utána Csányi beszédénél is...kész van már a tabló? v még keresnek rá pár fotót 😀KÖSZÖNJÜK DRAGÓ!!! És a sors tényleg tud ilyet is, h góllal búcsúzhasson...nyáron meg kell erősíteni rendesen ezt a keretet, és előre a 29.-ért...
|
több mint 13 éve
Duff
3 162
Ezt mondják a fogadóirodák: http://www.oddschecker.com/football/football-specials/chelsea-specials/next-permanent-managerSchleckOMG, Sir Alex is ott van 67x szorzóval 😀 Valaki megrakja?
több mint 13 éve
Mikey
18 951
Úristen, csak Redknapp ne. De Moyesnak sem örülnék teljességgel.SchleckVicces lenne, ha egy hozzájuk hasonló végtelenül középszerű menedzsere lenne a Chelsea-nek jövőre. 😊
több mint 13 éve
Szerintem Abra sincs ekkora mazochista. 😀Úristen, csak Redknapp ne. De Moyesnak sem örülnék teljességgel.Ne válogass 😀 Inkább imádkozz nehogy megint olaszt kapjatok 😀eaglesmcnabb
Ezt mondják a fogadóirodák: http://www.oddschecker.com/football/football-specials/chelsea-specials/next-permanent-manager
Jó jelek, és Villas-Boasnak nagyon örülnék. 😊Schleck
Közben hajrá Udinese! Óriásit küzdenek, nagoyn megérdemelnék a BL helyezést, de csak akkor persze, ha eladják a Chelseanek Alexis Sanchot. 😊
több mint 13 éve
kazahsztán bazmeg,jejejejeje :cool:JociLuxemburgi vagy liechtensteini túrát akarok, kazahsztán nem vonz 😀
több mint 13 éve
Ne válogass 😀 Inkább imádkozz nehogy megint olaszt kapjatok 😀Úristen, csak Redknapp ne. De Moyesnak sem örülnék teljességgel.Jó Carlot is kivágták. Nem úgy mintha oly nagy meglepetés lenne, de mégis. Úgy hallottam Avram Grant szabad lesz a nyáron, lehet lekéne rá csapni a Chelseanek. 😀tüsi91érdekes. addig én nem mondanék véleményt amíg nem tudom ki az utód, de idén gyalázat volt néha az edzői teljesítmény, másrészről meg nyilván jól jönne egy állandóság a kispadon
Hiddink, Villas-Boas, Redknapp v Moyes jöhetne :rolleyes: meg persze a Special One érkezése esetén se sírnék 😀kristof
Ezt mondják a fogadóirodák: http://www.oddschecker.com/football/football-specials/chelsea-specials/next-permanent-manager
Jó jelek, és Villas-Boasnak nagyon örülnék. 😊Schleck
több mint 13 éve
Úristen, csak Redknapp ne. De Moyesnak sem örülnék teljességgel.Jó Carlot is kivágták. Nem úgy mintha oly nagy meglepetés lenne, de mégis. Úgy hallottam Avram Grant szabad lesz a nyáron, lehet lekéne rá csapni a Chelseanek. 😀tüsi91érdekes. addig én nem mondanék véleményt amíg nem tudom ki az utód, de idén gyalázat volt néha az edzői teljesítmény, másrészről meg nyilván jól jönne egy állandóság a kispadon
Hiddink, Villas-Boas, Redknapp v Moyes jöhetne :rolleyes: meg persze a Special One érkezése esetén se sírnék 😀kristof
Jó jelek, és Villas-Boasnak nagyon örülnék. 😊