Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
oh gááásh.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Kásszáj elég laza felfogásban vezet. Valenciának már legalább 5 sárgája lenne 😊
több mint 13 éve
Valencia nagyon türelmes, keményen küzd a sárgáért.+1, tesó 😊JC6Azt írtam, hogy 4x szabálytalankodott?JC6Most volt. 😀Sinisa
Alves-nek elsőre összejött...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
+1, tesó 😊Azt írtam, hogy 4x szabálytalankodott?JC6Most volt. 😀Sinisa
több mint 13 éve
Valenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 😀 Azért ez már sok.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Azt írtam, hogy 4x szabálytalankodott?JC6Most volt. 😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
MESSIVidic-nek már csak a popcorn hiányzott...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
NESZTEK!!!
több mint 13 éve
Wáááááááááááááááááááááááá!!!
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt írtam, hogy 4x szabálytalankodott?
több mint 13 éve
Lesnek les volt, de tényleg csak pár centit...Kár érte, de benne van a játékban.
Az volt a MU első kapura menő lövése, összesen is csak kettő volt, a másikat blokkolta Pique.
@JC6
3 szabálytalansága volt csak Valencia-nak.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
MU gól les, Valenciát meg még hányszor figyelmezteti Kassai? Az első 5 percről lecsúsztam, de azóta 4x ment oda hozzá... Megint ezt is le akarja hozni lapok nélkül? Nem kéne...JC6😂 Valencia jogos.Lehet az elsőnél ki kellett vna osztani neki 1 sárgát.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Nani nem köll... egyelőre elég jók/kreatívak vagyunk Carickkel és Giggs-szel.Valenciát a szünetben szedje le Fergie, mert kiállítatja magát a barom...IgorÉnis behoznám helyette Nanit, mert ma Valencia eddig 0. De ha meg bejön Nani, akkor a jobb oldali védekezésünk lenne 0. Hernandez is 0 eddig, mondtam én :/Duff
Jöjjön Fletch, vagy esetleg Scholes V helyett, és nincs gond.
Park eddig okés, lohol sokat Messi után.. néha kicsit lökdösi is, pont erre jó, és ő a 120 percet is végigfutja 😊
Hernandez > Owen... nem baj a 0 eddig, tőle elég egy villanás, és az első 15 percben keverte a Barca D-t kicsit.
Amúgy nem volt les, pontosan erre mondják hogy egyvonal.. ezt max atlétikaversenyen, célfontóval döntik el 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
MU gól les, Valenciát meg még hányszor figyelmezteti Kassai? Az első 5 percről lecsúsztam, de azóta 4x ment oda hozzá... Megint ezt is le akarja hozni lapok nélkül? Nem kéne...
több mint 13 éve
Duff
3 163
Valenciát a szünetben szedje le Fergie, mert kiállítatja magát a barom...IgorÉnis behoznám helyette Nanit, mert ma Valencia eddig 0. De ha meg bejön Nani, akkor a jobb oldali védekezésünk lenne 0. Hernandez is 0 eddig, mondtam én :/
több mint 13 éve
Eddig nagyon jó a meccs!Durva stat:
2 Barca és 5 ManU fault az első félidőben.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Valenciát a szünetben szedje le Fergie, mert kiállítatja magát a barom...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Nem volt les-gyanús?De, az volt talán. pár centi.
Vagy csak elfogult vagyok? 😊
A gól nagyon szép volt...Sinisa
több mint 13 éve
Nem volt les-gyanús?Vagy csak elfogult vagyok? 😊
A gól nagyon szép volt...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
Ez is szép volt meg kell hagyni :/
több mint 13 éve
Ezért játszik Pedro. 😊Evra belépett Messire, Vidic ideges is volt.
Nagy volt a passz, de elég csúnyán elcsúszott a MU védekezése a Barca bal oldala felé.Sinisa
több mint 13 éve
Ezért játszik Pedro. 😊Első ránézésre nálam ez a gól Giggsé. Nem lehet ilyen lagymatagul kocogni szerintem Xavi mellett, amellett hogy persze a védelem is atom fejetlen volt.
Nagy volt a passz, de elég csúnyán elcsúszott a MU védekezése balra.Sinisa
több mint 13 éve
Ezért játszik Pedro. 😊Nagy volt a passz, de elég csúnyán elcsúszott a MU védekezése a Barca bal oldala felé.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern