Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 628
bocsánat hogy nem követem az mu összes meccsét.nekem ebből a meccsből úgy jött le. 😉Joci
Pont ez az, hogy egy meccs alapján nem lehet ítélni. Az egyébként tényleg vitathatatlan, hogy tegnap favágó stílusban játszott, és az is hülyeség, hogy a szabálytalanságai jelentéktelenek voltak, a második-harmadik után már valóban sárgát érdemelt volna. Csak Kassai akkor még a VB-elődöntőben is alkalmazott felfogás szerint vezette a meccset...

A Liverpoolos beszólására pedig inkább nem is reagálok külön, teljesen természetesnek veszem. 😊
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem vagyok oda a Népsport blogjaiért, nagyon ritkán olvasom őket, de szerintem ez most egy kitűnő írás:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/29/BL-donto_2011_-_Egyetlen_tiszta_vagas/vassadi
Heinrich a legjobb magyar fociról író emberke szerintem. Lehetne többet a tv-ben is, bár amíg ilyen Bognár félék besértődnek ha nincs igazuk, addig erre nincs sok esély.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amúgy ez a Valencia mekkora egy gyökér favágó,én lazán kiállítottam volna.ha nem volt minimum 6-7 faultja akkor egy semJoci
Végülis, teljesen reális dolog egy meccs alapján azt állítani valakiről, hogy gyökér favágó...vassadi
bocsánat hogy nem követem az mu összes meccsét.nekem ebből a meccsből úgy jött le. 😉Joci
de meg ugy sincs igazad te ujpestiek szegyene.
egyaltalan nem voltak azok vmi nagy faltok csak mivel rajta kivul senki sem szabalytalankodott
ezert tunhetett ugy mintha fat vagna. de egyik falt sem volt olyan mint pl carricke a sargajanal.
o addig sztem egyet sem szabalytalankodott viszont ott eselye nem volt a labdara de
derekmagassagban elkaszalta az embert konyortelenul mivel ha nem teszi robog a kontra.
most nyilvan konnyu mondani h meg a "les"gol is belefert de sztem ez a tegnapi donto peldat adott mindenbol a jelenkor futballjanak. a jatek minden aspektusaban kitunore vizsgazott az osszes szereplo.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
DIÓSGYŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐR :cool:
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 958
amúgy ez a Valencia mekkora egy gyökér favágó,én lazán kiállítottam volna.ha nem volt minimum 6-7 faultja akkor egy semJoci
Valencia szvsz pont azon kevés manure játékosok egyike, aki nem gyökér favágó, bár az kétségtelen, hogy ezen a meccsen mindenkit szabálytalanul állított meg.

Nem értettük bátyámmal a dolgot, hogy csak a 6. szabálytalanságára kapott sárgát...
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Végülis, teljesen reális dolog egy meccs alapján azt állítani valakiről, hogy gyökér favágó...vassadi
bocsánat hogy nem követem az mu összes meccsét.nekem ebből a meccsből úgy jött le. 😉

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Nem vagyok oda a Népsport blogjaiért, nagyon ritkán olvasom őket, de szerintem ez most egy kitűnő írás:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/29/BL-donto_2011_-_Egyetlen_tiszta_vagas/
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 926 — no es importante
Azt már szándékosan nem írtam, hogy milyen problémázás szokott menni a defenzív felállás miatt, hogy megöli a focit, meg a keményebb belépők miatt (anti-football)... ők a hülyék, hogy nem hagyják nyugodtan passzolgatni őket, és várják ölbe tett kézzel, mikor gurítanak nekik egy laza hatost stb.

Az MU középpálya garantálta a bukást.DoM
minden olyan sportágban, ahol nem "kényszerítik" bizonyos eszközökkel a feleket a támadásra, a kemény védelem sosem tud szimpatikus és látványos lenni, csak rombolásba torkollikJJ
Kérdés az,hogy a győzelem a cél vagy a szimpátia elnyerése.
Szerintem mionden MU drukker elfogadta volna ha védekezőbb focival,de megnyerik a BL-t.Bazzani
az egyik a szurkolók problémája, a másik meg magáé a sporté

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Utálom a Barcelonát, de be kell látni, hogy ez a csapat verhetetlen. Nincs ellenszer. Kész.Sebii
Én is valahogy így éreztem a döntő nagy része alatt. :/ Majdnem annyira sajnálom a Realt és szurkolóit, mint az elveszített BL-trófeát, mert Mourinho ide vagy oda, Céronaldo is lőhet akárhány gólt, ezt a Barcát nem fogják tudni megállítani - szerintem.
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 583
Utálom a Barcelonát, de be kell látni, hogy ez a csapat verhetetlen. Nincs ellenszer. Kész.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 746 — Axel Foley
Ezt a Barca-t jelenleg csak a Mourinho féle védekező taktikával lehet megverni.
Mondjuk anyázzák is érte rendesen.Bazzani
Azt már szándékosan nem írtam, hogy milyen problémázás szokott menni a defenzív felállás miatt, hogy megöli a focit, meg a keményebb belépők miatt (anti-football)... ők a hülyék, hogy nem hagyják nyugodtan passzolgatni őket, és várják ölbe tett kézzel, mikor gurítanak nekik egy laza hatost stb.

minden olyan sportágban, ahol nem "kényszerítik" bizonyos eszközökkel a feleket a támadásra, a kemény védelem sosem tud szimpatikus és látványos lenni, csak rombolásba torkollikJJ
Kérdés az,hogy a győzelem a cél vagy a szimpátia elnyerése.
Szerintem mionden MU drukker elfogadta volna ha védekezőbb focival,de megnyerik a BL-t.

több mint 13 éve
Végülis, teljesen reális dolog egy meccs alapján azt állítani valakiről, hogy gyökér favágó...
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 926 — no es importante
Ha hagyják játszani őket... Rém egyoldalú meccs volt. A United örülhet, hogy megúszta egy tucat alatt. Az első percek kivételével közük nem volt a meccshez. Ezzel a felfogással esélyük sem volt.DoM

minden olyan sportágban, ahol nem "kényszerítik" bizonyos eszközökkel a feleket a támadásra, a kemény védelem sosem tud szimpatikus és látványos lenni, csak rombolásba torkollik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha hagyják játszani őket... Rém egyoldalú meccs volt. A United örülhet, hogy megúszta egy tucat alatt. Az első percek kivételével közük nem volt a meccshez. Ezzel a felfogással esélyük sem volt.DoM

Az MU középpálya garantálta a bukást.
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
amúgy ez a Valencia mekkora egy gyökér favágó,én lazán kiállítottam volna.ha nem volt minimum 6-7 faultja akkor egy sem

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
azért ez az a soccer, amit én is képes lennék órákig nézni
szenzációs a BarcaJJ
ja,a sok Barca drukker 😊

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 746 — Axel Foley
szenzációs a BarcaJJ
Mondjuk anyázzák is érte rendesen.

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
szenzációs a BarcaJJ
Ha hagyják játszani őket... Rém egyoldalú meccs volt. A United örülhet, hogy megúszta egy tucat alatt. Az első percek kivételével közük nem volt a meccshez. Ezzel a felfogással esélyük sem volt.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
na,és hol találkozunk? 😀Joci
meeegleeepppiDivat
Divat a legnagyobb!
hajrá lilák! 😀Joci
úgyúgy! 😊

|
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem kedvelem a Barcát, sőt nagyon enyhén fogalmazta, de pl. az ember kedvenc csapata ellen bemutatott oktatása demoralizáló. Én is állandóan azt hajtom, hogy így szar a spanyol bajnokság, úgy szar, de ennek a csapatnak játékban egy még csak szintjéhez közel álló csapat sincs. Ehhez hozzájárult 1-2 United játékos gyenge produkciója (Valencia, Giggs), s hogy gyakorlatilag emberhátrányban játszottak a mérkőzésen (Hernandez). Bocs Gabtsi.
több mint 13 éve
Most 44 perccel tovább bírtuk, és volt egy halvány reménysugár is, hogy lehet még keresnivalónk ezen a döntőn. A játékosok szerintem megfelelő taktika mellett többé-kevésbé a maximumot nyújtották, más kérdés, hogy a Barca ellen ez sem elég. Gratulálok a katalánoknak, megérdemelt győzelmet arattak, nem csak a döntő során, hanem az egész szezon alatt mutatott teljesítményük alapján.

És meg lehet nézni, a lefújást követően manchesteri részről sem ment a sírás; tudomásul vették a vereséget, de tudják a játékosok is, hogy a legfontosabb célkitűzés, a 19. bajnoki cím megvan, az pedig, hogy idáig eljutottunk, egyfajta túlteljesítés. Összességében én elégedett vagyok azzal, amit ebben a szezonban nyújtott a csapat, köszönök mindent Fergusonnak és a játékosoknak! Glory, Glory Man. United!
több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Sajnáltam a MUt, mert szimpatikus együttes, mindig is az volt. Felvállalták a focit, de a középpályájuk kevésnek tűnt a Barca ellen.Escalade
Ezzel az a baj, hogy nincs olyan csapat, aminek lenne kreatív középpályája, ami képes felvenni a Barca ellen.. 😊 Nem sok olyanvédekező kp-t tudok mondani, aki sztem be tudna zavarni egy Xavi-Ini-Messi háromszögbe, és nem a hentes/favágó kategória.Igor
Yaya Touré és (a sérülése előtti?) Essien ilyen és még mindig kellene melléjük segítség is.

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Sajnáltam a MUt, mert szimpatikus együttes, mindig is az volt. Felvállalták a focit, de a középpályájuk kevésnek tűnt a Barca ellen.Escalade
Ezzel az a baj, hogy nincs olyan csapat, aminek lenne kreatív középpályája, ami képes felvenni a Barca ellen.. 😊 Nem sok olyanvédekező kp-t tudok mondani, aki sztem be tudna zavarni egy Xavi-Ini-Messi háromszögbe, és nem a hentes/favágó kategória.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Lehet, hogy csak a siker mondatja velem (bár a szünetben is ezen a véleményen voltam), de nálam itt kezdődik egy úgynevezett fociünnep, egy döntő.
Két tényleg játszani akaró csapat, minimális bírózás, kevés szabálytalanság, téthez képest magas színvonal.

Sokáig kételkedtem Pep edzői képességeiben, de ma megint villantotta zsenialitását. 3 hete nem volt egy éles meccse a csapatnak, és úgy tudott sakkozni, motiválni, felkészíteni, görcsöt oldani, hogy az idei év legélesebb és legjobb Barcáját küldte pályára. Xavit nagyon hosszú ideje nem láttam így focizni, pont azt csinálta, amit annyira hiányolok tőle: lendületesen beindult, mozgott, nem félt indítani, támadott. Nem tudom ki tudta volna megállítani ezt a mai gépezetet ahol Messi visszajön labdáért, automatikusan megver 1-2 embert és a végre elé helyezkedő Iniestaval/Xavival jön is az összjáték, a másik két csatár mozog, Alves zakatol. Villa is végre valahára mutatott valamit, agilis volt, kapura veszélyes. Nem nagyon tudok mondani egy gyengébb teljesítményt sem a csapatból.
Sajnáltam a MUt, mert szimpatikus együttes, mindig is az volt. Felvállalták a focit, de a középpályájuk kevésnek tűnt a Barca ellen.

több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 124 — Saints fan
Jéééé! Ha nem rúgdossák a barcásokat, akkor nem is színészkednek és nem is reklamálnak... Csak fociznak - örömmel és élvezettel! 😊 Grat a MU-nak, hogy fociztak, s nem tördelték a játékot, így viselkedik egy nemes ellenfél. A Barca jelenleg senkivel nincsen azonos súlycsoportban, ez minden idők egyik legnagyobb csapata.Soldados
A barca ellendrukkerek figyelmébe ajánlva!...Számomra ez az élvezhető soccer ahol a cél a játék, nem az ellenfél kinyírása...Mourinho-t szerződtesse valaki Def-cord-nak az NFL-be és az európai focival se lesz semmi gond 😛