Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 593 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
csak majd rendezzétek az anyagiakat... 😛Divat
Csak meg lesz oldva.... Ha mégsem, akkor azt kell mondjam ügyesebb volt a Pécs mint a Gyirmót. 😂 😀 El tudom képzelni Gyirmóton hogy rágják a körmüket, mikor fizetik már ki Kiss Lacit... 😀 😀apeszos
Hát már kifizethetnék. 😀Schleck
Azigen 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 402 — Wrath of Khan
Aztarohadt milyen gólokat kaptak aranylábú ifjaink....JC6
Ha a Magyarország - Mexikóra gondolsz, akkor én azt addig néztem, míg az egyik védő belerúgta a másikba a labdát, onnan a csatár elé pattant, és 2-0 😀 Komolyan, tuti benne lesz a Watts-ban 😀
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Csak meg lesz oldva.... Ha mégsem, akkor azt kell mondjam ügyesebb volt a Pécs mint a Gyirmót. 😂 😀 El tudom képzelni Gyirmóton hogy rágják a körmüket, mikor fizetik már ki Kiss Lacit... 😀 😀apeszos
Hát már kifizethetnék. 😀Schleck
Az lesz a röhej, ha az utolsó fordulóban mindketten kikapnak, és a Pécstől nem vonnak le pontot.... 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
3...2...1...MUNKÁS!!!zinedine5
Hát már kifizethetnék. 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aztarohadt milyen gólokat kaptak aranylábú ifjaink....
több mint 13 éve
Csak meg lesz oldva.... Ha mégsem, akkor azt kell mondjam ügyesebb volt a Pécs mint a Gyirmót. 😂 😀 El tudom képzelni Gyirmóton hogy rágják a körmüket, mikor fizetik már ki Kiss Lacit... 😀 😀
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
Békéscsaba-orosháza után a hazaiak vezetőedzője :

Pásztor József: – Nyögvenyelős mérkőzésen tartottuk itthon a három pontot. Mindkét csapat feszült volt, mi azért, hogy ne érjen bundavád, az orosháziak pedig a kiesés réme miatt.

😀
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
csak majd rendezzétek az anyagiakat... 😛

|
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 721 — Ajmo Vatreni
3...2...1...MUNKÁS!!!
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Angolok 2 milyen gólt kaptak...JézusBlevi
Viszont az angolok második gólja nagyon szép volt! Ez a Wilshere gyerek meg egyszerűen kurvajó. Jöhet a Milanba vagy a MUba 😀Duff
http://www.youtube.com/watch?v=C2qrpwplkGI 😊

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 163
Angolok 2 milyen gólt kaptak...JézusBlevi
Viszont az angolok második gólja nagyon szép volt! Ez a Wilshere gyerek meg egyszerűen kurvajó. Jöhet a Milanba vagy a MUba 😀
több mint 13 éve
Blevi 8 418 — Lions & Cowboys fan
Angolok 2 milyen gólt kaptak...Jézus
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
0-1, laza 50 méteres szóló, legalja.

Futács mondjuk nem tudom miért a padon kezdett

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szünetben 0-0 Mexikó ellen az u21

ha sikerül kibekkelni, akkor marad a +3 gólkülönbség, a luchadoroknak meg -3, szóval lehet bizakodni, hogy nem vernek agyon a gallok + ők se tömik ki Kínát

több mint 13 éve
Ja, és Egervári örült a három pontnak..... 😀 😀apeszos
Mivel a vezír által megálmodott új koncepció alapján a válogatottnak nem jobbnak kell lenni, hanem a 3. kalapba (amit az össz. lejátszott meccsen összegyűjtött pontok alapján rangsorolnak) kell kerülnie a köv. sorsoláskor , hogy könnyebb legyen a csoportunk (ami teljesen mindegy, ha egyszer szarok vagyunk), ezért ez nem elszólás volt a művész úrtól.Sanco
Így van, és ha nyerünk kedden, akkor pont bekerülünk a harmadik kalap utolsó helyére. Ezért volt a lényeg a három pont. Az már más kérdés, hogy egy olyan sorsolásnál, ahol például megkapjuk mondjuk az első kalapból Németországot, a másodikból a franciákat, akkor szart se érünk a harmadik kalapos helyezéssel.Zolika
Megválaszoltál helyettem....
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 929 — no es importante
Talán itt kellene valahol kezdeni, hogy legalább a kibaszott kérdéseket tegye fel a sajtó és ne csontig nyaljon.DoM
én már korábban egy másik témánál elsírtam bánatomat, hogy nálunk az oknyomozó újságírás (azaz olyan cikkek, mint ami pár napja megjelent pl. az OSU-ról ugye) tulajdonképpen nem létezik, még a politikában sem, nemhogy a sportoknál...

Nyilasi szánalmas volt, amit leművelt a stúdióban, mikor felhozták sms-ben tököli minősíthetetlen játékát, de ezen ki lepődik már meg? tudjuk jól, milyen a sporttv vagy a nemzeti sport színvonala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 921
Mivel a vezír által megálmodott új koncepció alapján a válogatottnak nem jobbnak kell lenni, hanem a 3. kalapba (amit az össz. lejátszott meccsen összegyűjtött pontok alapján rangsorolnak) kell kerülnie a köv. sorsoláskor , hogy könnyebb legyen a csoportunk (ami teljesen mindegy, ha egyszer szarok vagyunk), ezért ez nem elszólás volt a művész úrtól.Sanco
Így van, és ha nyerünk kedden, akkor pont bekerülünk a harmadik kalap utolsó helyére. Ezért volt a lényeg a három pont. Az már más kérdés, hogy egy olyan sorsolásnál, ahol például megkapjuk mondjuk az első kalapból Németországot, a másodikból a franciákat, akkor szart se érünk a harmadik kalapos helyezéssel.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem kedden a 0-1-nek mindenki örülne... Sokan könnyű meccsre számítanak, én nem.
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A zindex drukkerkocsmából csórtam:

1986 óta a következő országok szerepeltek (Európából) EB-n vagy VB-n:
Ausztria, Lett, Görög, Szlovén, Norvég, Szerb(Jugoszlávia), Belga, Török, Svájc, Román, Portugál, Horvát, Cseh(Csehszlovákia), Bolgár, Skót, Francia, Svéd, Orosz(Szovjetunió), Spanyol, Olasz, Ír, Holland, Dán, Angol, Német, Lengyel, Ukrán, Szlovák.

akik nem jutottak ki: Magyar, Liechtenstein, Izland, Ciprus, Málta, Izrael, San Marino, Finn, Andorra, É. Ír, Feröer, Albán, Luxemburg, Bosznia, F.Orosz, Észt, Macedónia, Örmény, Azeri, Kazah, Moldova, Grúz, Litván
és

ti már hallottok/olvastatok/láttatok ilyen riportot, ahol ezeket felkérdezik? Mondjuk legelsősorban az edzőképzés atyaúristenének, Mezeynek?
Uram, itt egy lista, ezek az országok részt vettek az elmult 25 évben valohol. Uram, mi miért nem? Az összes szomszédos ország kijutott valamiko valahova, uram, mi miért nem? Miben kellene változtatni? Mit gondol ez kinek a hibája, nevezzen meg személyeket kérem!

Szóval ilyen kérdések mikor voltak feltéve?Mezeynek, Egervárinak, Csanknak, Bicskeinek, Gelleinek, Nyilasinak, Róthnak stb stb. bárkinek aki legalább pár évet nb1-ben edzősködött jópénzért vagy/és MLSZ alkalmazott volt?

Talán itt kellene valahol kezdeni, hogy legalább a kibaszott kérdéseket tegye fel a sajtó és ne csontig nyaljon.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 628
Jó, de akkor legközelebb ne ilyen "erős" ellenfelet válasszanak. Bár nem tudom mekkorára csökkent a választék. Lassan unga-bunga szigetek majomkergető válogatottja is nehéz falat lesz...apeszos
Augusztusban Izlanddal játszunk barátságos meccset.

Luxemburgot mondjuk nagyon nem kellene már leszólni, pláne hogy tegnap Lichtenstein is megverte Litvániát...JJ
Ehhez még hozzátenném, hogy a finnek hozzánk hasonlóan hazai pályán 8-0-ra verték San Marinót, tegnap pedig kiszenvedtek ellenük egy 1-0-t...
több mint 13 éve
4:0 az állás Nigériának, a bíró öt perc hosszabbítást jelzett, a 98. percben járunk épp...
http://www.youtube.com/watch?v=yE0QnkDda1E&feature=player_detailpage#t=338s

ennyire feltűnően csinálni ezt, nem semmi
mintha a Touron egy kerekes szakaszonként fél órát verne a teljes mezőnyre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Luxemburgot mondjuk nagyon nem kellene már leszólni, pláne hogy tegnap Lichtenstein is megverte Litvániát... a tegnapi meccs tudatában különösen érthető, hogy miért lett lekötve, sajnos nem vagyunk olyan szinten, hogy egy San Marino elleni találkozót "csípőből" lehozzon a válogatott

a mutatott játék (ha ezt annak lehet nevezni) persze katasztrófa volt, de a győzelmet meg kell becsülniJJ
Félreértesz. Nem Luxemburgot becsültem le.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Jöhetne egy Antigua és Barbuda,de rég is volt már 😕

több mint 13 éve
Luxemburgot mondjuk nagyon nem kellene már leszólni, pláne hogy tegnap Lichtenstein is megverte Litvániát... a tegnapi meccs tudatában különösen érthető, hogy miért lett lekötve, sajnos nem vagyunk olyan szinten, hogy egy San Marino elleni találkozót "csípőből" lehozzon a válogatott

a mutatott játék (ha ezt annak lehet nevezni) persze katasztrófa volt, de a győzelmet meg kell becsülni

---
több mint 13 éve
Jó, de akkor legközelebb ne ilyen "erős" ellenfelet válasszanak. Bár nem tudom mekkorára csökkent a választék. Lassan unga-bunga szigetek majomkergető válogatottja is nehéz falat lesz...