Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 250 — no es importante
Ennél már csak az európai vb-pótselejtezőkön viccesebb a kiemelésjjncaa
szerintem az teljesen vállalható, hiszen a koefficiens egy futball mutató, nem pedig földrajz.Höri
Kiemeled a csapatokat a csoportoknál, oké, de milyen jogon különbözteted meg utána a csoportmásodikokat? Ha legalább a pontszámokat néznék...jjncaa
korábbi eredmények, mi más.

a VB lényege hogy a legjobbak legyenek kint. Ha most jobb vagy mint az aki alapvető résztvevő szokott lenni, akkor üsd ki.Höri
Nem, a vébének az a lényege, hogy a csoportkörben még legyen pár érdekes párosítás és kuriózumnak számító ország, de a legjobb nyolcban már véletlenül se legyen meglepetéscsapat (a rendezőt leszámítva)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183

byeEto.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kispest ellenfelei lehetnek:
FC Gandzasar Kapan (ARM)
SP La Fiorita (SMR)
FK Turnovo (MKD)
FK Čelik Nikšić (MNE)
FC Torpedo Kutaisi (GEO)
KF Laçi (ALB)

Nyilván a san marino-i túra lenne az álom, Laci meg vicces 😀

Vidi:
FK Kukësi (ALB)
FC Chikhura Sachkhere (GEO)
FC Milsami Orhei (MDA)
FK Metalurg Skopje (MKD)
FK Mladost Podgorica (MNE)

It az utolsó kettőnek azért aránylag ismert neve van, nem feltétlen soccerből 😀

több mint 12 éve
szerintem az teljesen vállalható, hiszen a koefficiens egy futball mutató, nem pedig földrajz.Höri
Kiemeled a csapatokat a csoportoknál, oké, de milyen jogon különbözteted meg utána a csoportmásodikokat? Ha legalább a pontszámokat néznék...jjncaa
korábbi eredmények, mi más.

a VB lényege hogy a legjobbak legyenek kint. Ha most jobb vagy mint az aki alapvető résztvevő szokott lenni, akkor üsd ki.

több mint 12 éve
Kiemeled a csapatokat a csoportoknál, oké, de milyen jogon különbözteted meg utána a csoportmásodikokat? Ha legalább a pontszámokat néznék...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szózáék... 😊

még akár meg is lehet PinyőéknekDivat
a transfermarkt alapján nem tűnik egyszerűnek 😛

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
szózáék... 😊

még akár meg is lehet Pinyőéknek

|
több mint 12 éve
az intróban még a Chelsea emelgeti a kupát 😀

több mint 12 éve
szerintem az teljesen vállalható, hiszen a koefficiens egy futball mutató, nem pedig földrajz.

több mint 12 éve
Ennél már csak az európai vb-pótselejtezőkön viccesebb a kiemelés

---
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Dinamo Tbiliszi, Dinamo Zagreb, Partizan Beograd, Maccabi Tel-Aviv, Slovan Bratislava, BATE

ezek közül jön valamelyik Győrbe. Gondolom most imádkoznak a grúzokért 😀Höri
Ez a csoportokra osztás mondjuk hihetetlenül nevetséges. Az egész csak arra megy ki, hogy a nyugati csapatoknak ne keljen alja országokba utaznia, semmi más alapja nincs.

több mint 12 éve
Dinamo Tbiliszi, Dinamo Zagreb, Partizan Beograd, Maccabi Tel-Aviv, Slovan Bratislava, BATE

ezek közül jön valamelyik Győrbe. Gondolom most imádkoznak a grúzokért 😀

több mint 12 éve
kedvenc mozartomnak:
 ultrasliberi.hu/2013/06/a-fradi-nelkul-meghalna-az-nb-i/

bár lehet csak azért, mert vidéken nem tudnak kondiba járni....

|
több mint 12 éve
Szóljon már ennek a szerencsétlennek valaki, hogy Nigéria nem verte meg az Urukat...Bazzani
Kitalálom, Jenő közvetít?

Hát hallod aki összehozott vagy 8gólt 24 éves korára az tuti nem nagy zseni. Nyílván nem jött volna ide ha lett volna legalább egy Serie B-s ajánlata.
Mindent elárul a highlight videója ahol már egy beadás is nagy dolognak számít.Bazzani
meg egyszer kapura rúgott a Juvénak!!! 😀Divat
Ezen máris jobban hangzik azoknál, mint akiket 1-2 évvel ezelőttig igazoltunk tucatszám külföldön és pályán voltak 2× a félév alatt amíg itt lebzseltek.iktriad
MB1-be simán sztár lehet...

|
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szóljon már ennek a szerencsétlennek valaki, hogy Nigéria nem verte meg az Urukat...Bazzani
Kitalálom, Jenő közvetít?

Hát hallod aki összehozott vagy 8gólt 24 éves korára az tuti nem nagy zseni. Nyílván nem jött volna ide ha lett volna legalább egy Serie B-s ajánlata.
Mindent elárul a highlight videója ahol már egy beadás is nagy dolognak számít.Bazzani
meg egyszer kapura rúgott a Juvénak!!! 😀Divat
Ezen máris jobban hangzik azoknál, mint akiket 1-2 évvel ezelőttig igazoltunk tucatszám külföldön és pályán voltak 2× a félév alatt amíg itt lebzseltek.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Szóljon már ennek a szerencsétlennek valaki, hogy Nigéria nem verte meg az Urukat...

több mint 12 éve
meg egyszer kapura rúgott a Juvénak!!! 😀

|
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Pepét remélem kivágják,Mariskával egyetemben.Kenny
Pepe a legnagyobb, Ramosnál középhátvéd poszton klasszisokkal jobb, még ha volt 2 kurva gyenge meccse is, de amit VKP poszton lehozott pl. a barca ellen az a világon egyedülálló. 😊 csak ezért 2-szer néztem meg a meccset azóta 😊eaglesmcnabb
Pepe remélem marad. Ha formában van nagyon jó belsővédő vagy vkp. Nem tudom minek köszönhető ez a formahanyatlás, de csak fel fog javulni egy új edző kezei alatt.
Eddig nagyon tetszik amit az offseasonban hozz a csapat. Nincs értelmetlen költekezés, minőségű játékosok jöttek eddig. Mondjuk én eddig is azt mondtam, hogy ez a Madrid majdnem kész van. Egy-két hiányzó ember kell és versenyképes lesz Európában. Szeretnék még látni egy vérbeli jobb szélsőt és egy befejező csatárt. Bár ha jön Isco megnézném mit tud Özil a szélen. Na meg persze Suárez jöjjön és boldog leszek.
több mint 12 éve
Mindent elárul a highlight videója ahol már egy beadás is nagy dolognak számít.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Honvéd meg megszerzi valószinűleg Testardit. 5meccsen játszott idén az olasz 3ban..
Ha Martinez féle lesz akkor jó húzás.Kenny
Szerintem nem lesz jó.Bazzani
Köszi a jinxet. 😀
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Pepe a legnagyobb, Ramosnál középhátvéd poszton klasszisokkal jobb, még ha volt 2 kurva gyenge meccse is, de amit VKP poszton lehozott pl. a barca ellen az a világon egyedülálló. 😊 csak ezért 2-szer néztem meg a meccset azóta 😊eaglesmcnabb
Ramos szelen a jobb, de Pepe egesz idenyt vegig alibizte es a vegen donto helyzetben volt szar. Varane kiszoritotta pedig o is hozott giga fos meccseket.
Gundogant en nem latnam szivesen mert ugyanaz lenne vele mint Sahinnal szerintem...
Pepe barca ellen mindig jo a tobbin meg fos legtobbszor ( legalabb is iden az volt) .
Mondjuk nem tudom mennyire van ebben ez az egesz Mou tenyezo pl. Iker es Ramos ruhelte nem is beszeltek az edzovel, Pepe meg hirtelen kapta a nyakaba Varane buzulast. Majd Ancelotti megnezi mit tudnak. Pepe allitolag mehet ha akar
több mint 12 éve
SeaSzilaHawk Seattle Seahawks Oregon Ducks 1 265 — 12th man
tudod te, h mi a jó... parasztcsépelés 😀

“The white tight end, baby! He’s always there when you need him.”

“The white tight end. He’s American Express. He’s everywhere you want him to be. Don’t leave home without him.”
több mint 12 éve
Honvéd meg megszerzi valószinűleg Testardit. 5meccsen játszott idén az olasz 3ban..
Ha Martinez féle lesz akkor jó húzás.Kenny
Szerintem nem lesz jó.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Pepe a legnagyobb, Ramosnál középhátvéd poszton klasszisokkal jobb, még ha volt 2 kurva gyenge meccse is, de amit VKP poszton lehozott pl. a barca ellen az a világon egyedülálló. 😊 csak ezért 2-szer néztem meg a meccset azóta 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Ha Martinez féle lesz akkor jó húzás.