Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 931 — no es importante
NK9 nem elég, hogy balfasz, még mellette tahó is. Nem csak a gólja miatt, de ezerszer inkább játsszon később Szabics szerintem, mint ő.Schleck
Dárdai anno megmondta ('09-ben) az első pár közös edzés után a válogatottban, hogy egy nagyképű figura, akinek nem jósol sok jövőt. Nos Palinak úgy tűnik igaza lesz...

"Kezdjük a legnagyobb tehetségnek tartott Németh Krisztiánnal, nem tudom, miért téveszti meg vele a drukkereket a magyar sajtó. Ha én lennék a szövetségi kapitány, az egyhetes összetartáson már két nap után hazazavartam volna. Lusta volt, és öntelt, nem láttam, hogy mutatni szeretne valamit. Amikor Angliában kölcsönadták, azt mondtam, két meccs után már a kórházban lesz, s ha nem is a lábát rúgták le, hanem a fejét, de igazam lett."
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20090218-dardai-pal-nincs-hova-hazamennem.html?pIdx=1iktriad
Nem olvastam még ezt a nyilatkozatot, de nagyon durva, hogy mennyire átjön ez képernyőn keresztül is.Schleck
Hurka tanúsíthatja, hogy én már első feltűnésekor hrepkához hasonlítottam őt, nem véletlenül... ha tökölit Luxemburg ellen "búcsúztattuk", akkore remélem némethnek San Marino volt a hattyúdala

Koman meg lehet, hogy hajt, de borzalmas formában van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 909 — Eagles fan
3-0 ide vagy oda...NÉZHETETLEN! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na Koman viszont szöges ellentéte NK-nak 😊JayB
+1 - szerencsére.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 094
Na Koman viszont szöges ellentéte NK-nak 😊
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
NK9 nem elég, hogy balfasz, még mellette tahó is. Nem csak a gólja miatt, de ezerszer inkább játsszon később Szabics szerintem, mint ő.Schleck
Dárdai anno megmondta ('09-ben) az első pár közös edzés után a válogatottban, hogy egy nagyképű figura, akinek nem jósol sok jövőt. Nos Palinak úgy tűnik igaza lesz...

"Kezdjük a legnagyobb tehetségnek tartott Németh Krisztiánnal, nem tudom, miért téveszti meg vele a drukkereket a magyar sajtó. Ha én lennék a szövetségi kapitány, az egyhetes összetartáson már két nap után hazazavartam volna. Lusta volt, és öntelt, nem láttam, hogy mutatni szeretne valamit. Amikor Angliában kölcsönadták, azt mondtam, két meccs után már a kórházban lesz, s ha nem is a lábát rúgták le, hanem a fejét, de igazam lett."
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20090218-dardai-pal-nincs-hova-hazamennem.html?pIdx=1iktriad
true...true...

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Nem olvastam még ezt a nyilatkozatot, de nagyon durva, hogy mennyire átjön ez képernyőn keresztül is.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 450 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20090218-dardai-pal-nincs-hova-hazamennem.html?pIdx=1
több mint 13 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Nagyon ügyes ez e 9es gyerek...

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
NK9 nem elég, hogy balfasz, még mellette tahó is. Nem csak a gólja miatt, de ezerszer inkább játsszon később Szabics szerintem, mint ő.

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 355 — Je suis kobranadrág
De most komolyan. Ilyet belőnek NBIII Mátrában is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
NK9 végleg leírta magát előttem. Nincs jövője...
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
németh te 0 geci takarodj már a faszba.........................

|
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
idióta Gundi székely himnuszra elkezdi, h lehet h san marinoi trombita....édes istenem....legalább végére rájött h mi volt....

közbe Szabics gól...úgy látszik megye 2-be középkezdés is nehezen megy 😀

|
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 049 — Packers Suicide Squad
Csaba királyfi közbenjárásával. Ámen

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
legalább ma is lesz Szabics gól.

spoiler offHöri
Telitalálatos lottószelvény kitöltést is vállalsz? 😊
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
NK9 megint bizonyítja mennyire overrated. Komolyan mondom honosítsunk 2 "Sahtar Doneck kezdő" szintű brazil csatárt és Szalaival rotáljuk őket.

Közben a német B megverte Azerbajdzsánt 3-1re Bakuban. 7 meccs, 7 W. 😊iktriad
Özilke hathatós közreműködésével 😊

több mint 13 éve
NK9 megint bizonyítja mennyire overrated. Komolyan mondom honosítsunk 2 "Sahtar Doneck kezdő" szintű brazil csatárt és Szalaival rotáljuk őket.

Közben a német B megverte Azerbajdzsánt 3-1re Bakuban. 7 meccs, 7 W. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megint kimentek a kultúremberek szurkolni 😀
több mint 13 éve
Nem elég, hogy les...nem elég, hogy Szabics úgy fordul, mint egy busz. Nem elég, hogy lassú is, meg öreg, még fogalmatlan is.
Tényleg ennyire nincs csatárunk?JC6
Hol van Torghelle Sándor amikor szükség lenne rá? Ő már rég lerendezte volna ezt a meccset. Vagy kiállítatta volna magát. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem elég, hogy les...nem elég, hogy Szabics úgy fordul, mint egy busz. Nem elég, hogy lassú is, meg öreg, még fogalmatlan is.
Tényleg ennyire nincs csatárunk?
több mint 13 éve
Másik meccsen am ennyit jelent Zlatan :cool:

Szabics te fogyatékkal élő 😂

20' Juhász olló a kapura 😂 😂

4. szerk: Jézusom ma mindenki nyomorék *facepalm*
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
NK9 milyet lökött már a védőn a fejes előtt 😀 A védő utána azt sem tudja hol van és még így sem bírja belőni...
több mint 13 éve
De szar lehet úgy hazai pályán játszani hogy végig a magyar rigmusok mennek :cool:

Közbe NK9 mit hagyott ki.

Komannak meg leszakadt a lába. 😐
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 945 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
És Ibrát még csak most cserélték be...

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 395 — Expect the Best !
a svédek máris vezetnek és sokkal jobbak...

amúgy ha a 3. hely meglesz a csoportban akkor mindenképp előreléptünk....

(egyenlőre én ezzel is elégedett lennék!)