Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Dzsudzsák a pénzt választottaWyattutálom a csak szmájlis hsz-eket, de erre nem lehet más reakció:
😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Dzsudzsák a pénzt választottaWyattVajon Lindácskának bejön az élet a Kaukázus lábainál? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Remélem akik eddig követelték NK9-et a válogatottba, azok rájöttek így utólag, hogy mekkora "hibát" vétettek.Ez van akkor, ha korán sztárolnak valakit és a középpontba kerül, elég fiatalon. A magyar futball szégyene a srác, remélem többet nem hívják be...
Nem akarok én itt "összeesküvés elméleteket" gyártani, de tegnap egyvalamit nagyon korán kiszúrtam: Juhász nagyon szeretett volna sárgát kapni. Össze is jött.
Az volt a szerencse tegnap, hogy nem a svédekkel játszottunk. Persze, én örülök a 3 pontnak, de annyi negatív dolog van, hogy ez a 3 pont eltörpül mellette...
Szabics Imre. Édes Istenem... Ilyen keret mellett - arról nem is beszélve, hogy Bogdán a jövő, erre Maci Naci véd az asztalosok és halászok válogatottja ellen - meg fogom emelni a kalapom, ha Moldova és Finnország ellen meg tudjuk tartani a 3. helyet a csoportban.
Mondjon bárki bármit, én visszasírom a Lothar-os időket. Nem tartom kizártnak, hogy azóta lettünk volna már nagyobb világversenyen. És tojok rá, mennyi pénzt nyúl le ő, meg az ügynöke, ugyanannyit elmutyiznak Egerváriék is. Ki kell jelenteni, hogy sehol nem vagyunk, még mindig.
több mint 13 éve
ugyan, nem kell olyan messze menni...Dragóner az ideális jelölt, még edzésbe is van 😊Juhász out. Tehát értelmes védőnk nagyon nem maradt. Ha már Tökit reaktiválták, akkor megnézném Sebők Vili, Mátyus vagy Hrutka mire képes. 😀tüsi91állítólag Mracskó Mihály is edzésbe lép a mai naptól fogva.Habi
|
több mint 13 éve
Juhász out. Tehát értelmes védőnk nagyon nem maradt. Ha már Tökit reaktiválták, akkor megnézném Sebők Vili, Mátyus vagy Hrutka mire képes. 😀tüsi91állítólag Mracskó Mihály is edzésbe lép a mai naptól fogva.
JT Daniels fan
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Na akkor szeptemberig mehet a parasztvakítás, hogyha most megverjük a svédeket, meg utána a finneket és Moldovát, meg ha a svédek még buknak, akkor a pótselejtezőn alázunk, majd megnyerjük az EBt, a magyar hadsereg leigázza Európát, és le se megy többet a Nap...Tehát jön Ibra, azt tökkel ver egyet a 90+8. percben, azt jöhet a magyarázkodás, hogy majd jövőre, meg a 2432es VB selejtezőn, majd akkor sikerül...
Juhász out. Tehát értelmes védőnk nagyon nem maradt. Ha már Tökit reaktiválták, akkor megnézném Sebők Vili, Mátyus vagy Hrutka mire képes. 😀
több mint 13 éve
Vili sem játszhat szerencséreja tényleg Vili se játszhat, akkor marad a Bodnár-Gyepes, Lázár- Laczkó világklasszis hátvédsor...v Lázár ki szélre és akkor Pintér, franc se tudja, majd Sanyi bá kitalálja az okosat.
mondjuk szerintem ahhoz nem kell még mágnestábla sem hogy valaki észrevegye, Vanczák jobbszélsőként szart sem ér mert soha nem csatlakozik be a támadásokhoz, Dzsudzsáknak viszont a jobb oldalon a helye, mert fájdalmas nézni, ahogy minden második támadásnál befelé húz, hogy a jobb lábára kerüljön át a labda...JJ
szerk: Dzs helyett nem nagyon van más alternatíva bal szélre, jobbra pedig ugye ott van Koman, igaz Laczkó bejátssza egész bal oldalt... 😀
nekem amúgy tetszik ez a Bayernes Ribery+Robben féle befele húzós játék, csak könnyen kiismerhető és Dzsudzsi csak szenved a válogatottban, főleg ilyen san marinoi bunkerfoci ellen.
közbe pedig Foxit viszi a Hajduk, sztem vigyék Litsingit is, úgyis össze szokott páros és egymás erősítik 😊
|
több mint 13 éve
Vili sem játszhat szerencséremondjuk szerintem ahhoz nem kell még mágnestábla sem hogy valaki észrevegye, Vanczák jobbszélsőként szart sem ér mert soha nem csatlakozik be a támadásokhoz, Dzsudzsáknak viszont a jobb oldalon a helye, mert fájdalmas nézni, ahogy minden második támadásnál befelé húz, hogy a jobb lábára kerüljön át a labda...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
naaaa Csizit nem szidjuk, amúgy most éppen Máltán van a delfinekkel... 😛majd visszajön Gyepi, ő egyenletes teljesítményre képes 😀 csak ne csizmadia, és akkor nagy bakot már nem lőhetünk.azért annyira még nem gyenge a válogatott, hogy a kispestből kelljen erősíteni.Debreczeni már volt idén kerettag a felnőtt válogatottnál is. Plusz amúgy is "remekül" állunk belső védő poszton, szóval egyáltalán nem elképzelhetetlen ez az opció, főleg hogy 2 ember is kiesik most a védelemből...iktriad
Höri
mondanám Kádárt az u21-ből, de hiába volt magabiztos, mégiscsak róla kaptuk a vesztes gólt.
marad Vaskó, ő legalább ösmeri a párját odabent. Zlatan úgy is beforgat bárkit, édes mind1Höri
amúgy remekül állunk minőségi CB-ből is: Gyepes, Tímár, Éger de ha minden kötél szakad reaktiváljuk Komlósit... 😛 😊
amúgy én nem értem sokaknak mi baja van itt Debreczenivel, bár sokan sztem azt se tudják, h ki ő, pedig igen ő is tagja volt a Koman+nk9 fémjelezte utánpótlás válogatottnak...és igen kispesti, de fiatal és mellé jól is játszik, inkább ő mint h Gyepi elvegye Ibra elöl a gólokat...de úgyis az lesz, h Vili megy be középre(ahol még egész tűrhetően játszik), jobb oldalra pedig behívja Bodnárt.
|
több mint 13 éve
Mikey
18 966
A SkySports szerint a Liverpool és a Sunderland tegnap megegyezett Jordan Henderson vételáráról.20 millió font, amiben benne foglaltatik Ngog ára is. Azaz szvsz kb. 14 millió font + Ngog.
http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_6970088,00.html
Értem én, hogy Henderson nagyon tehetséges, de hogy egy 20 éves középpályásért fizessen a csapat 20 milliót, az nekem merőben szokatlan.
De legalább tényleg úgy néz ki, hogy az FSG nem csak pofázik, mint az elődei, hanem tényleg tartja a szavát, és valóban rebuild van/lesz, amire pénzt is áldoz. Csak aztán el ne kiabáljam...
több mint 13 éve
majd visszajön Gyepi, ő egyenletes teljesítményre képes 😀 csak ne csizmadia, és akkor nagy bakot már nem lőhetünk.Debreczeni már volt idén kerettag a felnőtt válogatottnál is. Plusz amúgy is "remekül" állunk belső védő poszton, szóval egyáltalán nem elképzelhetetlen ez az opció, főleg hogy 2 ember is kiesik most a védelemből...iktriadVagy ki lehetne végre próbálni Debreczenit. Ha más nem az augusztusi válogatott felkészülési meccsen én megnézném Egervári helyében.iktriadazért annyira még nem gyenge a válogatott, hogy a kispestből kelljen erősíteni.
Höri
mondanám Kádárt az u21-ből, de hiába volt magabiztos, mégiscsak róla kaptuk a vesztes gólt.
marad Vaskó, ő legalább ösmeri a párját odabent. Zlatan úgy is beforgat bárkit, édes mind1
több mint 13 éve
Debreczeni már volt idén kerettag a felnőtt válogatottnál is. Plusz amúgy is "remekül" állunk belső védő poszton, szóval egyáltalán nem elképzelhetetlen ez az opció, főleg hogy 2 ember is kiesik most a védelemből...azért annyira még nem gyenge a válogatott, hogy a kispestből kelljen erősíteni.Így összeállhatna a G.Horváth-Lipták páros 😐JoeyPorterVagy ki lehetne végre próbálni Debreczenit. Ha más nem az augusztusi válogatott felkészülési meccsen én megnézném Egervári helyében.iktriad
Höri
több mint 13 éve
azért annyira még nem gyenge a válogatott, hogy a kispestből kelljen erősíteni.Vagy ki lehetne végre próbálni Debreczenit. Ha más nem az augusztusi válogatott felkészülési meccsen én megnézném Egervári helyében.iktriadmer fosunk, hogy kikapunk nélküle + nincs más 😀 😀HöriÍgy összeállhatna a G.Horváth-Lipták páros 😐JoeyPorter
amúgymeg láttuk, hogy mit ér a barátságos meccses bizonyítás. Bogdán shutout, mehet is a padra 😀
mint az u21-ben Futács és Katona. Ők is gólokat lőttek, le is lettek ültetve annak rendje és módja szerint.
több mint 13 éve
Vagy ki lehetne végre próbálni Debreczenit. Ha más nem az augusztusi válogatott felkészülési meccsen én megnézném Egervári helyében.Így összeállhatna a G.Horváth-Lipták páros 😐JoeyPorterHa tudjuk hogy Juhásznak egy sárga kell és off minek játszatjuk egy " vizes " buli meccsen..?????Keanomer fosunk, hogy kikapunk nélküle + nincs más 😀 😀Höri
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Így összeállhatna a G.Horváth-Lipták páros 😐Ha tudjuk hogy Juhásznak egy sárga kell és off minek játszatjuk egy " vizes " buli meccsen..?????Keanomer fosunk, hogy kikapunk nélküle + nincs más 😀 😀Höri
több mint 13 éve
Ha tudjuk hogy Juhásznak egy sárga kell és off minek játszatjuk egy " vizes " buli meccsen..?????Keanomer fosunk, hogy kikapunk nélküle + nincs más 😀 😀
több mint 13 éve
Ha tudjuk hogy Juhásznak egy sárga kell és off minek játszatjuk egy " vizes " buli meccsen..?????
több mint 13 éve
Németek szinte már ki is jutottak, nagyon jó. :cool:
több mint 13 éve
Egyébként szerény véleményem szerint az utánpótlás pont ott kúrodik el ahol NK. A tehetséges srácok 90% ugyanilyen bájgúnárrá válik mire eljut oda hogy tényleg keményen oda kell rakni magad és alázatot kell táplálni a dolog iránt. Rengeteg ilyen srácot ismerek/ismertem, az is csoda hogy Németh eddig eljutott ezzel a hozzáállással.JayBelméletileg ennek a kivédésére lennének jók az akadémiák, de aki volt már koleszos az tudja, hogy ez a dolog is kétféleképpen sülhet el...
amúgy nem kimondottan focispecifikus a probléma, adj bármelyik tinédzser kezébe egy millió forintot és küldj mellé hivatalból csak két gruppit, garantáltan azt fogja hinni, hogy övé a világ
---
több mint 13 éve
Büdös digók viszik a fogadásomat, olasz vagy X-et raktam, naná hogy kikapnak az ír B(!!!!) csapat ellen. ROHADJANAK MEG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JéBé
7 094
Egyébként szerény véleményem szerint az utánpótlás pont ott kúrodik el ahol NK. A tehetséges srácok 90% ugyanilyen bájgúnárrá válik mire eljut oda hogy tényleg keményen oda kell rakni magad és alázatot kell táplálni a dolog iránt. Rengeteg ilyen srácot ismerek/ismertem, az is csoda hogy Németh eddig eljutott ezzel a hozzáállással.
több mint 13 éve
Jó hír - Vanczák nem játszhat majd a svédek ellen a sárga lapjai miatt. Nagyon rossz hír, hogy Juhász se...http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/harom-pontot-szereztunk-ket-vedot-elveszitettunk-san-marinoban-2080785/