Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 628
Pedig valószínüleg ő lesz. esetleg még Snejder. Sanchezt már nagyon a Barcával emlegetik, szóval... Bár amíg nincs hivatalos döntés addig bármi megtörténhet.Double BAshley Young lenyilatkozta, hogy távozni fog a Villától, a legmagasabb szinten akar játszani, angol bajnoki címet és BL-t akar nyerni, és mivel a Chelsea, a Liverpool, valamint az Arsenal sem érdeklődik iránta különösebben, így az angol sajtó összeboronálta a Uniteddel. De nekünk nem szélsőre van szükségünk, Scholes helyett kell találni valakit, és az valószínűleg Sneijder vagy Sanchez lesz. Young menjen inkább a City-be, pont illik is oda. Sőt, szerintem ha mi nem igazoljuk le, akkor ott is fog kikötni. Sanchezről is írnak mindenfélét, az egyik cikkben az van, hogy szinte biztosan a Barcában folytatja, a másik arról szól, hogy ő maga a Unitedet favorizálja, stb. Arról is lehetett hallani, hogy Moratti megvenné Kakát, ebben az esetben pedig szabaddá válna az út Sneijder Manchesterbe igazolása előtt. Mindenkit összehoznak mindenkivel, mindenkiről írnak mindent, úgyhogy csak a hivatalos bejelentést kell biztosra venni.
több mint 13 éve
Ő lehet hogy megelégszik, de mi a helyzet a kedves párjával? 😊http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2010/07/23/dzsudzsak_nem_olyan_jatekos_vagyok_akinek_az_a_celja_hogy_ketmillio_euro_folott_keressen"Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen"
😀 😀 😀 😀tenorx
nem hát. megelégszik ha pontosan 2M, nem kell, hogy több legyen.Höri
több mint 13 éve
Robi szereti a magyar csajokat 😀JC6Anál Lindát ki ne szeretné? Legalább egyszer? Valószínű, hogy hirtelen megszaporodnak a modell munkái, ugyan ne kelljen már Macskakajába merülnie nyakig, a jóisten szőrös bal hónaalja mögött... Csak a lét küldje a mi tiszteletbeli atamánunk, mer' ugye soppingolni kő' a barinőkkel... Meg ugye drágul a vazelin is. Bár el tudom képzelni milyen nedves lett Lindácska, mikor meghallotta a nagy lóvé hírét... Tudom rosszindulatú vagyok. Fúj. 😀
több mint 13 éve
http://velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2010/07/23/dzsudzsak_nem_olyan_jatekos_vagyok_akinek_az_a_celja_hogy_ketmillio_euro_folott_keressen"Nem olyan játékos vagyok, akinek az a célja, hogy kétmillió euró fölött keressen"
😀 😀 😀 😀tenorx
nem hát. megelégszik ha pontosan 2M, nem kell, hogy több legyen.
több mint 13 éve
Itt is hagyta a magvát 😂HanniHa csak negyedannyira lenne jó a srác (asszem fiú a kicsike), mint a kedves apuka, 10 évig kirobbantatlan lenne a válogatottból 😂
több mint 13 éve
Itt is hagyta a magvát 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Robi szereti a magyar csajokat 😀
több mint 13 éve
"Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala Gennaro Gattusót, a Milan középpályását is szerette volna megszerezni a nyáron, de a 33 éves világbajnok futballista visszautasította az ajánlatot.„Sokat gondolkodtam az Anzsi ajánlatán. Jelentős ajánlat volt, de végül is úgy hiszem, hogy jobb, ha itthon maradok a családommal. Tizenkét évet töltöttem a Milannál, ez az otthonom” – mondta Gattuso a Gazetta dello Sport napilapnak.
A Mahacskala keretéhez tartozik a világbajnok Roby Carlos és sajtóhírek szerint, a magyar válogatott Dzsudzsák Balázs is. Roberto Carloson kívül még három brazil erősíti a csapatot, köztük a 26 esztendős csatár, Diego Tardelli, aki korábban a Real Betisben és Dzsudzsák csapatában, a PSV-ben is futballozott, még a magyar szélső érkezése előtt. Az ismertebb játékosok közé tartozik a marokkói válogatott Mbrak Boussoufa is, aki korábban Juhász Roland csapattársa volt az Anderlechtnél.
Mahacskala 462 ezres város Oroszországban, az úgynevezett Dagesztáni Köztársaság fővárosa a Kaszpi-tenger partján. A város élvonalbeli labdarúgócsapatát, az Anzsi Mahacskalát 1991-ben alapították.
A csapat vezetőedzője a 65 éves Gadzsi Gadzsijev, tulajdonosa pedig egy befektetésekkel foglalkozó dúsgazdag orosz közgazdász, Szulejman Kerimov, akit a Forbes magazin listáján a világ 136. leggazdagabb emberének tartanak számon, vagyonát 5.5 milliárd dollárra becsülik."
Höhö buta Gattuso...
Ha Dzs előbb ír alá, akkor biztos aláírt volna ő is, hisz Lindát meghúzhatta volna. 😀
Roberto Carlos meg úgyis meg fogja, ő híres erről 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 094
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Voltak bajok a végén,szerencsére az olaszok szerencsétlenkedtek így finale :cool:nem is rossz meccs. mondjuk Franciák megérdemelten jutnak a döntőbe (remélem, hogy az ITA-FRA meccsről volt szó 😀).20:00-tól a legfőbb rivált kell legyűrnünk,aztán jöhet a döntő :cool:JoeyPorterNa őket illik megcsapni!
eaglesmcnabb
szégyen Paloschi, mit hagyott ki háttttte 😀Habi
több mint 13 éve
99 People's Republic of China FW Chank Jan Chiénis azon szakadtam legjobban 😀
Ezen 3 persze szakadok 😂
Vannak ám kreatív és mulatságos kis módosítgatások, de a nagy része halálgáz...Hanni
és Marek Penksa is megjelent. Viszont valamelyik kretén visszacsinálta :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
nem is rossz meccs. mondjuk Franciák megérdemelten jutnak a döntőbe (remélem, hogy az ITA-FRA meccsről volt szó 😀).20:00-tól a legfőbb rivált kell legyűrnünk,aztán jöhet a döntő :cool:JoeyPorterNa őket illik megcsapni!
eaglesmcnabb
szégyen Paloschi, mit hagyott ki háttttte 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
aki nem ismerné Balázs leendő klubját:Úristen, ez mekkora. Sírok 😀 😀 😂 😂 😂
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Anzhi_Makhachkala
😂 😂 😂gamerkr
több mint 13 éve
99 People's Republic of China FW Chank Jan ChiEzen 3 persze szakadok 😂
Vannak ám kreatív és mulatságos kis módosítgatások, de a nagy része halálgáz...
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 112
Nem azt mondom, hogy szorítja ki Torres-t, de ne is mondjuk már, egy 18 éves (akkor 18) takónypócra, hogy "magyar futball reménysége" meg bla-bla...semmit nem tett le 3-4 év alatt. Még Görögországban is adják veszik...Valóban hatalmas meglepetés, hogy Németh nem tudta kiszorítani Torrest, és Gulácsi sem Reinát.A másik nagy tehetség...pedig mekkora nagy hírveréssel mentek a Liverpool-hoz, hogy NA MAJD MOST... Amadeus91
És akkor még hozzávesszük,hogy hol tart Gulácsi illetve hol kéne tartania akkor lehet örülni a fasza fiataljainknak.Bazzani
😀Mikey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Mikey
18 968
Valóban hatalmas meglepetés, hogy Németh nem tudta kiszorítani Torrest, és Gulácsi sem Reinát.pedig mekkora nagy hírveréssel mentek a Liverpool-hoz, hogy NA MAJD MOST... Amadeus91bust: Németh KrisztiánAmadeus91A másik nagy tehetség...
És akkor még hozzávesszük,hogy hol tart Gulácsi illetve hol kéne tartania akkor lehet örülni a fasza fiataljainknak.Bazzani
😀
több mint 13 éve
Phil Jones-t, a Blackburn 19 éves belső védőjét állítólag 16 vagy 17 millió fontért kivásároltuk a szerződéséből. Kicsit meglepett, nem mondhatni, hogy eddig a legnagyobb tehetségek között tartották számon, de ugyanez volt a helyzet Smallinggal is, úgyhogy bízom Fergusonban; valamit megérezhetett, ha ennyi pénzt "kidobott" érte. A három nyári igazolásból kettő így már megvan (Evans-től pedig minden bizonnyal "fájdalmas" búcsút veszünk), az utolsó valószínűleg Alexis Sanchez vagy Sneijder lesz, de Ashley Youngot is nagyon emlegetik (akinek én személy szerint nem nagyon örülnék).vassadiPedig valószínüleg ő lesz. esetleg még Snejder. Sanchezt már nagyon a Barcával emlegetik, szóval... Bár amíg nincs hivatalos döntés addig bármi megtörténhet.
A Dzsudzsi döntésén mérgelődőkön pedig olyan jókat lehet nevetni. Már megérte
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 112
Dárdai Pali külön kategória. Hatalmas játékos volt!Az edző miatt nem kerül a csapatba persze...BazzaniEz a kedvenc indokom...
Mindig eszembe jut Dárdai Pál, aki szinte minden szezonnak úgy ment neki, hogy a kezdő közelében sem volt, és mindig beküzdötte magát.
Valószínüleg negyed annyira sem volt tehetséges, mint Juják, Koman, NK9 stb. De az elkövetkező sok évben mégsem lesz mégegy olyan magyar játékos, aki csak a felét is eléri annak, mint Ő.Sinisa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
tavaly jutott fel a csapata, akkor 11. volt, most ugyanannyi pontja van, mint az elsőnek.Hát.. jöhetsz a mutatókkal, de előrelépés se volt. Ott is van 2-3 elit csapat, és nem oda ment, elment egy legjobb esetben is középcsapatnak nevezhető pénzmosodába... ez a csapat 6-8. helynél följebb biztos nem lesz, vagyis kupameccse sem lesz. Ez nem egy Zenit/CSKA erősségű csapat.. és nem PSV erősségű. Igenis hátrafele igazolt.a magyar soccerszurkolók pajzsra emelték, mint az új honi és nemzetközi futballsztárt, ezek után igenis lehetett volna annyi önbecsülése (bár félve írom le ezt a szót), hogy nem "szökik" DagesztánbaJJhányszor írjam le, hogy én is találtam volna neki jobb helyet? De ne tegyünk úgy, mintha szeptembertől kezdve nem lenne a válogatottnak balszélsője, mert Zsuzsi strandfocira váltott.
Mindenki azt várta, hogy előrelép egy jobb bajnokságba, de a holland bajnoksághoz képest az orosz nem visszalépés.atapapa
Nincs ezzel baj.. csak mondja meg a pénzért ment, és ne jöjjön a managere az együtthatók mosdatásával.
Volt már amúgy olyan focista, aki elment egy ilyen kaliberű csapatba (erre vagy arra a kazah wunderteamre gondolok, ahol Rivaldo gombolt évi 15 millert), és úgy jött vissza, hogy utána nagy spanyol/angol/olasz csapatba ment? Nekem nem rémlik.Igor
oké, még Zsuzsival se lesznek bajnokok, szakmailag akkor lehet a csapatát (és nem a bajnokságot) előrelépésnek hívni, ha nem ő lesz az egyedüli nagyobb hal a mostani átigazolási szezonban
elit ligába visszapattanni csak akkor lesz esélye onnan, ha rendszeresen kijutnak a nemzetközi porondra
több mint 13 éve
aki nem ismerné Balázs leendő klubját:Jó, ez az oldal percenként változik 😀 Teljesen szét lett trollkodva.
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Anzhi_Makhachkala
😂 😂 😂gamerkr
több mint 13 éve
Az edző miatt nem kerül a csapatba persze...BazzaniEz a kedvenc indokom...
Mindig eszembe jut Dárdai Pál, aki szinte minden szezonnak úgy ment neki, hogy a kezdő közelében sem volt, és mindig beküzdötte magát.
Valószínüleg negyed annyira sem volt tehetséges, mint Juják, Koman, NK9 stb. De az elkövetkező sok évben mégsem lesz mégegy olyan magyar játékos, aki csak a felét is eléri annak, mint Ő.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
aki nem ismerné Balázs leendő klubját:http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Anzhi_Makhachkala
😂 😂 😂
több mint 13 éve
A Union elleni döntetlenünk összefoglalója:Váó, szép. De látom, már lassan nem csak a hajzatában fog hasonlítani a brazil Ronaldora. 😀
http://denversports.blog.hu/2011/06/08/rapids_veretlensegi_klubrekord
Casey 11-es gólját érdemes csekkolni, nem rossz finomság egy vérbeli favágótól. 😀TheMileHighCity
több mint 13 éve
vassadi
15 628
Dzsudzsák állítólag átment az orvosi vizsgálaton. Még egy lépéssel közelebb a szakadékhoz...