Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Nagyjából egyetértünk, kivéve a kiemelt résszel, amit szerintem egyszerűen hülyeség. És szerintem nem az a lényeg, hogy gyenge bajnokságba, vagy gyenge csapatba igazolt volna. Nem vagyok biztos abban, hogy a francia bajnokság élcsapatai annyival jobbak lennének a ruszki élcsapatoknál, itt a nagy különbség az, és a lényeg is szerintem, hogy teljesen kikerül a megfigyelők, managerek stb. látószögéből és nagyon nagyot kell virítania neki és a csapatának is, hogy játszhasson ezentúl komolyabb bajnokságban, komolyabb klubban.A srác annyit fog keresni, hogy még az unokái is aranyat szarnak, és olyan luxusban fog tengődni, amiről mi csak álmodunk. Elbaszta a karrierjét? Én a helyébe a válogatottságot is lemondanám, kurvára semmi haszna nincs belőle. A bundásban, olaszban, spanyolban töredékét keresné, ráadásul az élcsapatokhoz nem kell a középmezőny meg nem tud, vagyn nem akar egy Dzsuzsák Balázsért kipengetni 14 milliót. Az pedig elég szánalmas érv, hogy a lindácskavetterá. Persze valakinek az anyja a legfontosabb nő az életében. Senkinek semmi köze ahhoz, mit kezd az életével, ő se ugat bele másokéba tudtommal. Ha valakinek nem tetszik, nem nézi. Ne legyen már nemzeti kérdés, hova igazol egy balszélső, bazmeg.füligjimmySemmi közöm hozzá. Az ő élete, az ő karrierje, az ő döntése. Attól még lehetek csalódott. Gondolhatom úgy /*majdnem minden magyar labdarúgó baráttal együtt*/ hogy ezzel a döntéssel tönkre tette a karrierjét.
Jól keresett a PSV-nél is, közönség kedvenc volt, erre elmegy az Isten háta mögé egy gyengébb bajnokság gyenge csapatába, ahol eltűnik az európai soccer térképről, pedig pont abban a korban van, ahol egy áttörés jöhetne. Akár egy nagy csapat kezdőjébe is beférhetett volna, vagy egy közepes csapat az ő vezetésével futhatott volna fel. Ebből már nem lesz semmi. Ezért vagyunk csalódottak, mert a jelen legjobb magyar labdarúgója veszett el örökre, pedig még sok szép szezon állhatott volna előtte...
Ha helyében a válogatottat is lemondanád, az nem a karrier elbaszása? Egy labdarúgónak a címeres mezért kell küzdenie, mert akár tetszik, akár nem mi magyarok vagyunk. És hiába szopunk évről-évre soccerben mégis nézzük a válogatott meccseket és mégis szurkolunk a magyaroknak. Attól h te nem, még nagyon sokan igen.
Ennyi erővel akár elmehetett volna maffiózónak is, azzal lehet h még több pénzt keresne, a karrier meg úgy is le van szarva...
+ Nekem és szvsz a szurkolók nagy többségének, akármilyen sportban is az nyeri el a tetszését, ah valaki szép karriert fut be. Dzsdzsnek lehet h jobb a pénz, nekünk a karrier lett volna jobb. És van rengeteg ikon, akinek elég az a pénz amit ő a PSVnél keresett, és gyönyörű karriert fut be belőle, és még visszavonulása után is emlékeznek rá. Dzsdzs-t 2 év alatt rengeten el fogják felejteni mert Dagesztán nem Európa, és esélye se lesz kijutni azzal a csapattal Európába, és ott emlékezeteset alkotni.
az élete lehet h olyan lesz amilyet szeretett volna, a karrierjének viszont vége. Nem hibáztatom a döntésért, csak gyászolom a karrierjét, mert számomra az a fontos. Mert nekem is van, h 10-12 órát melózok egy nap /*tanulás+meló együtt meg szinte mindig kitesz ennyi időt, sőt...*/ és utána jól esik leülni a tévé elé és sportot nézni....
szerk:
Az életben valakiknek a pénz mellett olyan dolgok is számítanak, mint hírnév, elismerés, sportsiker, ő ezt mind feláldozta.Black_Adder
Fake: McGeady szerintem nem jobb Dzsudzsáknál, de a legnagyobb különbség az nem ez, hanem az, hogy a Spartak vagy a CSSZKA Moszkva azért nem egy Ancsi Mahacskala sem játékerőben, sem hírnévben, sem történelembe.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azert arra nem fizetnek be h az irek v a chileiek ugyanigy tokonszurtak vna magukat amikor mcgeady v gonzalez elhuzott ruszkifoldre. pedig ok jobb jatekosok balazskanal szvsz ...
több mint 13 éve
gsn
3 548
Ha helyében a válogatottat is lemondanád, az nem a karrier elbaszása? Egy labdarúgónak a címeres mezért kell küzdenie, mert akár tetszik, akár nem mi magyarok vagyunk. És hiába szopunk évről-évre soccerben mégis nézzük a válogatott meccseket és mégis szurkolunk a magyaroknak. Attól h te nem, még nagyon sokan igen.Ezt meséld azoknak a válogatott játékosoknak, akik nemhogy barátságos, de selejtező és vb csoportmeccseket adnak el. Egyre több válogatott meccsről derül ki, hogy fixálva volt az eredményük, és a bíró, valamint a játékosok egy része elég jól keres rajtuk. Sajnos ez van, a mai világban a kézzelfogható dolgok (értsd: anyagiak) többet érnek minden másnál.
Ennyi erővel akár elmehetett volna maffiózónak is, azzal lehet h még több pénzt keresne, a karrier meg úgy is le van szarva...Black_Adder
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
A srác annyit fog keresni, hogy még az unokái is aranyat szarnak, és olyan luxusban fog tengődni, amiről mi csak álmodunk. Elbaszta a karrierjét? Én a helyébe a válogatottságot is lemondanám, kurvára semmi haszna nincs belőle. A bundásban, olaszban, spanyolban töredékét keresné, ráadásul az élcsapatokhoz nem kell a középmezőny meg nem tud, vagyn nem akar egy Dzsuzsák Balázsért kipengetni 14 milliót. Az pedig elég szánalmas érv, hogy a lindácskavetterá. Persze valakinek az anyja a legfontosabb nő az életében. Senkinek semmi köze ahhoz, mit kezd az életével, ő se ugat bele másokéba tudtommal. Ha valakinek nem tetszik, nem nézi. Ne legyen már nemzeti kérdés, hova igazol egy balszélső, bazmeg.füligjimmySemmi közöm hozzá. Az ő élete, az ő karrierje, az ő döntése. Attól még lehetek csalódott. Gondolhatom úgy /*majdnem minden magyar labdarúgó baráttal együtt*/ hogy ezzel a döntéssel tönkre tette a karrierjét.
Jól keresett a PSV-nél is, közönség kedvenc volt, erre elmegy az Isten háta mögé egy gyengébb bajnokság gyenge csapatába, ahol eltűnik az európai soccer térképről, pedig pont abban a korban van, ahol egy áttörés jöhetne. Akár egy nagy csapat kezdőjébe is beférhetett volna, vagy egy közepes csapat az ő vezetésével futhatott volna fel. Ebből már nem lesz semmi. Ezért vagyunk csalódottak, mert a jelen legjobb magyar labdarúgója veszett el örökre, pedig még sok szép szezon állhatott volna előtte...
Ha helyében a válogatottat is lemondanád, az nem a karrier elbaszása? Egy labdarúgónak a címeres mezért kell küzdenie, mert akár tetszik, akár nem mi magyarok vagyunk. És hiába szopunk évről-évre soccerben mégis nézzük a válogatott meccseket és mégis szurkolunk a magyaroknak. Attól h te nem, még nagyon sokan igen.
Ennyi erővel akár elmehetett volna maffiózónak is, azzal lehet h még több pénzt keresne, a karrier meg úgy is le van szarva...
+ Nekem és szvsz a szurkolók nagy többségének, akármilyen sportban is az nyeri el a tetszését, ah valaki szép karriert fut be. Dzsdzsnek lehet h jobb a pénz, nekünk a karrier lett volna jobb. És van rengeteg ikon, akinek elég az a pénz amit ő a PSVnél keresett, és gyönyörű karriert fut be belőle, és még visszavonulása után is emlékeznek rá. Dzsdzs-t 2 év alatt rengeten el fogják felejteni mert Dagesztán nem Európa, és esélye se lesz kijutni azzal a csapattal Európába, és ott emlékezeteset alkotni.
az élete lehet h olyan lesz amilyet szeretett volna, a karrierjének viszont vége. Nem hibáztatom a döntésért, csak gyászolom a karrierjét, mert számomra az a fontos. Mert nekem is van, h 10-12 órát melózok egy nap /*tanulás+meló együtt meg szinte mindig kitesz ennyi időt, sőt...*/ és utána jól esik leülni a tévé elé és sportot nézni....
szerk:
Az életben valakiknek a pénz mellett olyan dolgok is számítanak, mint hírnév, elismerés, sportsiker, ő ezt mind feláldozta.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
"A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra"biztos fetomy írta 😂
ezt most olvastam az nso-n 😀
Dzsudzsáknak szóló kommentek közt.*Amadeus91
több mint 13 éve
akkor sokadjára:"Boldog vagyok Milánóban, nem értem, miért is mennék el. Családias a hangulat a csapatnál, minden megvan ahhoz, hogy nagyszerű sikereket érjünk el. Milánó csodálatos és festői város" 😛 😊
|
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 112
"A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra"ezt most olvastam az nso-n 😀
Dzsudzsáknak szóló kommentek közt.*
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Nem. Mindenki csalódott. Mi magyarok iszonyat nagy foci imádók vagyunk a semmire. Nagyritkán felbukkannak olyanok mindt Dzsudzsák akiért tényleg van értelme szurkolni és most ha úgy tetszik "cserbenhagyott" minket.JayBIsmét ezek a nagy szavak, "mi" és "mindenki". Én például leszarom. Aki ugyanígy nettó 10-12 órákat melózik egy nap, szintén magasról telibeszarja. És a nők úgy zusammen. Aki ráér egész nap a gép előtt feküdni, és kommentelni, az van erre az egészre rápörögve. Nem akartam ezzel foglalkozni, de az elmúlt két napban újságok csak ezzel foglalkoznak, index címlap, amit akarsz. Szerinted téma ez bárhol máshol? Nem.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
JéBé
7 094
Nem. Mindenki csalódott. Mi magyarok iszonyat nagy foci imádók vagyunk a semmire. Nagyritkán felbukkannak olyanok mindt Dzsudzsák akiért tényleg van értelme szurkolni és most ha úgy tetszik "cserbenhagyott" minket.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 112
A srác annyit fog keresni, hogy még az unokái is aranyat szarnak, és olyan luxusban fog tengődni, amiről mi csak álmodunk. Elbaszta a karrierjét? Én a helyébe a válogatottságot is lemondanám, kurvára semmi haszna nincs belőle. A bundásban, olaszban, spanyolban töredékét keresné, ráadásul az élcsapatokhoz nem kell a középmezőny meg nem tud, vagyn nem akar egy Dzsuzsák Balázsért kipengetni 14 milliót. Az pedig elég szánalmas érv, hogy a lindácskavetterá. Persze valakinek az anyja a legfontosabb nő az életében. Senkinek semmi köze ahhoz, mit kezd az életével, ő se ugat bele másokéba tudtommal. Ha valakinek nem tetszik, nem nézi. Ne legyen már nemzeti kérdés, hova igazol egy balszélső, bazmeg.füligjimmy+1, mert jót nevettem rajta.
Szerintem a többség nem beleszólni akar, inkább csak meg van rökönyödve.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
A srác annyit fog keresni, hogy még az unokái is aranyat szarnak, és olyan luxusban fog tengődni, amiről mi csak álmodunk. Elbaszta a karrierjét? Én a helyébe a válogatottságot is lemondanám, kurvára semmi haszna nincs belőle. A bundásban, olaszban, spanyolban töredékét keresné, ráadásul az élcsapatokhoz nem kell a középmezőny meg nem tud, vagyn nem akar egy Dzsuzsák Balázsért kipengetni 14 milliót. Az pedig elég szánalmas érv, hogy a lindácskavetterá. Persze valakinek az anyja a legfontosabb nő az életében. Senkinek semmi köze ahhoz, mit kezd az életével, ő se ugat bele másokéba tudtommal. Ha valakinek nem tetszik, nem nézi. Ne legyen már nemzeti kérdés, hova igazol egy balszélső, bazmeg.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem, de megvannak a kapcsolataim, "felsőbb" körökben.na csak nem te is szúrtad h ilyen jól informált vagy ?!Zimány Linda vonalra nagyon ráfűztetek, az tényleg az ő dolga, azt csinál amit akar azzal akivel akarja. Amig a PSV-ben volt nem volt gond Lindácskával, most sem ez a probléma...JayBHa egy noname csajjal lenne, le se szarnám, hova igazol. De szerintem nagyban befolyásolja őt Lindácska, a nagy igényével. Ez van.JC6
gabtsi
több mint 13 éve
Dagesztáni való világ. Hová került ez az ember?!?! Kizárólag (nagyon) erős idegzetűeknek:Atomot ezeknek.
http://vodpod.com/watch/5853535-full-version-execution-of-6-russian-conscripts-in-dagestan-part-2-of-4apeszos
több mint 13 éve
vassadi
15 628
Játsszon. Ezen lenne a hangsúly. De hol játszana és mikor?Matthew99Xavi utódjának szánják.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lmaoAzt elmagyarázná nekem valaki, hogy miért ragaszkodik a Barca ilyen agyvesztetten Fabregas megszerzéséhez?Matthew99Az új elnök miatt, aki meg akarja mutatni a réginek, hogy ő igenis képes a lehetetlenre, vagyis Fabregas leigazolására. Hiszen az elmúlt években ez nem sikerült, oda akar bökni egy kicsit az elődnek.Stez
rossell adta a niken keresztul laporta alatt is a lovetta es a kapcsolati toke javareszet a targyalasoknal
szted ha x eve megakarjuk szerezni akkor neki ahhoz ezelott semmi koze nem volt ? 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Játsszon. Ezen lenne a hangsúly. De hol játszana és mikor? Jók ezek a már csak azért is igazolások. Abban reménykedem, ha már eladja az Arsenal kisajtol minél többet a Barcából és vesznek 4 másik játékost. Cesc meg elbeszélget Ibrahimmal a padon.Matthew99na azert macskarago meg ibrahim is egyre es egyre tobbet jatszott a szezon soran. eleinte honapokig perceket kaptak kupameccseken meg bajnokin 6-0as allasnal az utolso 4 percben mintha jeffren lenne mindketto de aztan macska ugye nem is a sajat posztjan vegignyomta a bl dontot egyetlen nagy hibaval affelay meg tavasszal mar eleg sok szerepet kapott. igaz h fabregas a vilag csapatainak 99 %aban standard kezdo lenne itt meg vsz nem v erosen rotalnak de azert az sem tarthato allapot szvsz h arra a joszerencsere blazirozzunk h majd a torpek minden evben lejatsszanak 60 meccset ugyanazon a szinvonalon. pl ha xavi es ini egyutt megserulne akkor aztan szepen neznenk ki ... mondjuk en errol mar elmondtam a velemenyem kb 1 hete. ha thiagot eladjuk csak fabregasert v h mast megvehessunk hat azt kurvasokaig tart majd megemesztenem.
több mint 13 éve
Játsszon. Ezen lenne a hangsúly. De hol játszana és mikor? Jók ezek a már csak azért is igazolások. Abban reménykedem, ha már eladja az Arsenal kisajtol minél többet a Barcából és vesznek 4 másik játékost. Cesc meg elbeszélget Ibrahimmal a padon.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt elmagyarázná nekem valaki, hogy miért ragaszkodik a Barca ilyen agyvesztetten Fabregas megszerzéséhez?Matthew99Sometimes I feel like I'm in Barcelona
See anytime I hear this tune I just start drifting away
And all I wanna do is go back, go back
Sometimes I feel like I'm in Barcelona
See anytime I hear this tune I just start drifting away
And all I wanna do is go back back
(And all I wanna do is go)
(And all I wanna do is go back)
I feel (Like)
I feel
I feel (Like)
Like I wanna go back, like I gotta go back
I feel (Like)
Said I feel
Like I wanna go back, like I gotta go back
Each time I decide these feelings can't keep going on, no no
It's just a matter of time before they come back twice as strong
http://www.youtube.com/watch?v=WT8UtK_MXlA
ennek a csapatnak ez a lenyege h a leheto legtobb helyi kotodesu jatsszon benne azert.
szerk.: egy regebbi video alatt -amit leszedtek sajnos ahogy elnezem- a legnepszerubb hozzaszolas mar vagy 3 eve
az volt h favourite song of cesc fabregas 😀 vmint az 1000 eves magaslabdat kepes volt a tv2 iden leutni es beraktak ezt a zenet a donto elotti barca bl szezonosszefoglalo ala 😊
több mint 13 éve
Azt elmagyarázná nekem valaki, hogy miért ragaszkodik a Barca ilyen agyvesztetten Fabregas megszerzéséhez?Matthew99Az új elnök miatt, aki meg akarja mutatni a réginek, hogy ő igenis képes a lehetetlenre, vagyis Fabregas leigazolására. Hiszen az elmúlt években ez nem sikerült, oda akar bökni egy kicsit az elődnek.
több mint 13 éve
Azt elmagyarázná nekem valaki, hogy miért ragaszkodik a Barca ilyen agyvesztetten Fabregas megszerzéséhez?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
borzasztó az idegenbeli, a 3. számú állítólag ilyen lesz:Hát a legjobb, amit elmondhatok róla, hogy ennél azért még mindig jobban tetszik. 😀
http://kepfeltoltes.hu/view/110605/third_kit_20110330_1036356901_www.kepfeltoltes.hu_.jpgkristof
Amúgy nem tudom miért kellett lecserélni az idei idegenbeli mezt. (Jó, hazudok, sejtem, hogy a pénz miatt.) Ez a fekete, finom narancs csíkokkal nagyon bejött.
több mint 13 éve
Ismerve a debreceni állapotokat, 3 milliárdnál töbet egy fillérrel se fognak kilopni belőle.Hogy ne csak Balázsról legyen szó. Az utolsó mondat a kedvencem.bruttó 12.5 milliárd, ami nettó 10JJ
http://sportgeza.hu/futball/2011/06/09/nyilvanos_az_uj_loki-stadion_latvanyterve/Matthew99
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
borzasztó az idegenbeli, a 3. számú állítólag ilyen lesz:http://kepfeltoltes.hu/view/110605/third_kit_20110330_1036356901_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 13 éve
Jah ezen már én is durván ki szörnyülködtem magamat... 😐