Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Real most úgy akarja vinni Neymart hogy megveszik de kölcsönben hagyják a Santosnak egy évig. Érdekes.JayBJa, idén előjött ez az okoskodás a Dél-Amerikaiakkal, hogy megveszik őket, de hagyják télig, vagy 1 évig kölcsönben a csapatukban a játékost, vagy kölcsönadják.
Mi Gansoval például azt akartuk, hogy megvesszük és télig megy a Corinthiansba, stb....
A legújabb okoskodás szerint meg az Espanyol megveszi és odaadják nekünk. 😀
Szuper forgatókönyveket tudnak kitalálni, gondolom ilyen-olyan szabályok kikerülése érdekében.
több mint 13 éve
Asszem 3 évig volt ott Elano, abból kétszer bajnokságot nyertek.Fake: sztem van tudása hozzá. Főleg a Poolban mondjuk, amilyen favágók ott meg-megfordultak 😛jogos ezt beneztem. de a sahtar meg nem volt fix BL-fotabla resztvevo csak az utobbi evekben.
És annak is jobban örülnék, ha egy spanyol/angol középcsapathoz elmenne, mint hogy egy orosz középcsapathoz - de ugyanaz ragozom sokadszorra.
Nem vagyok benne biztos, hogy értem mit mondasz. Vágner Love egy próbát biztos megért volna... nem tudom, miért nem próbálták be 2010-ben.. de 07/08-ban meg valóban csilliókba került vona megvenni. Elanot viszont elvitte a Man City, és istenkedett is, míg oda nem hoztak egy All-Star együttest, és szoros lett neki a keret.. de az meg Donyeck, az a csapat is fix BL résztvevő volt.Igor
az elso bekezdesedhez : jo azert mert giggsszel 15 evig megfogta az isten labat a lakotelepi banda azert ne nojon akkorara az az arc 😛 konkretizald legyszives mitol lenne akkora kiraly dzsdzs ha mar egyszer vedekezni nem tud h beferjen egy ien csapatba. azzal nem feltetlen mondom h nem ertek egyet h nem orultem vna jobban mondjuk egy osasunaba szerzodesnek mint a macskakajanak mert sztem jobban ervenyesulhetett vna sok aspektusban de akkor meg ugyanott tartunk amit az elobb a mahalacskalan kertel szamon. az elkovetkezendo 5 evben prognosztizalhatolag hany nemzetkozi kupameccse lett vna osasuna mezben ? elmondom neked 0 es 4 kozott es ez kicsit biztosabb tipp mint h a macskakaja mennyire lesz eredmenyes az elkovetkezendo 5 evben osszesen. az anzsinak nagy upsideja van az osasunanak meg hiaba szimpatikus csapat semmi.Fake
Sztem rengeteg olyan szélső van, aki nem tud/nem akar védekezni... Nani is ilyen (legalábbis volt, amikor hozzánk került.) Ezt simán bele lehetett volna verni még 24-25 évesen..
Az Osasuna más tészta.. de ott legalább megvan az erős bajnokság szakmai előnye; ott több rá az esélye, hogy fejlődne, mégha csak bajnokin/spanyol kupában játszik is. Sztem 1 spanyol szezon >>> 3 orosz.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehetett volna eladni nyugatra.. de a menedzsmentje is biztos jobban örül az Anzsi-féle 14.5 M-nek, és az abból leeső százaléknak, mint Hamburg/Lille/angol-spanyol kiscsapat 3-4 millájának.
Ez nagyjából kifejezi a véleményem 😕
http://sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2011/06/09/a_kaukazus_detarija/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
JéBé
7 094
Real most úgy akarja vinni Neymart hogy megveszik de kölcsönben hagyják a Santosnak egy évig. Érdekes.
több mint 13 éve
Szerintem ha olyan, a tavalyi brazil válogatottban is feltűnő, a húszas éveik közepén lévő játékosok perspektívát láttak az Anzhihoz igazolni, mint Tardelli vagy Jucilei, vagy a kétszer is a belga bajnokság legjobbjának választott, szintén csak 26 éves marokkói Boussoufa, akkor Zsuszinak sincs miért szégyenkeznie.atapapaA 20 éves brazilok anno a Japán ligát is naggyá tették, csakhogy jól szétkeressék magukat... de ott az volt a bevallott cél, hogy a 80 favelában élő rokonnak vigyenek haza pénzt.. Tardelli amúgy sztem a brazil C vonal, Jucilei meg D/E.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fake: sztem van tudása hozzá. Főleg a Poolban mondjuk, amilyen favágók ott meg-megfordultak 😛jogos ezt beneztem. de a sahtar meg nem volt fix BL-fotabla resztvevo csak az utobbi evekben.
És annak is jobban örülnék, ha egy spanyol/angol középcsapathoz elmenne, mint hogy egy orosz középcsapathoz - de ugyanaz ragozom sokadszorra.
Nem vagyok benne biztos, hogy értem mit mondasz. Vágner Love egy próbát biztos megért volna... nem tudom, miért nem próbálták be 2010-ben.. de 07/08-ban meg valóban csilliókba került vona megvenni. Elanot viszont elvitte a Man City, és istenkedett is, míg oda nem hoztak egy All-Star együttest, és szoros lett neki a keret.. de az meg Donyeck, az a csapat is fix BL résztvevő volt.Igor
az elso bekezdesedhez : jo azert mert giggsszel 15 evig megfogta az isten labat a lakotelepi banda azert ne nojon akkorara az az arc 😛 konkretizald legyszives mitol lenne akkora kiraly dzsdzs ha mar egyszer vedekezni nem tud h beferjen egy ien csapatba. azzal nem feltetlen mondom h nem ertek egyet h nem orultem vna jobban mondjuk egy osasunaba szerzodesnek mint a macskakajanak mert sztem jobban ervenyesulhetett vna sok aspektusban de akkor meg ugyanott tartunk amit az elobb a mahalacskalan kertel szamon. az elkovetkezendo 5 evben prognosztizalhatolag hany nemzetkozi kupameccse lett vna osasuna mezben ? elmondom neked 0 es 4 kozott es ez kicsit biztosabb tipp mint h a macskakaja mennyire lesz eredmenyes az elkovetkezendo 5 evben osszesen. az anzsinak nagy upsideja van az osasunanak meg hiaba szimpatikus csapat semmi.
több mint 13 éve
Ultras Анжиhttp://www.youtube.com/watch?v=sjffmk73Nz8&feature=player_embedded#at=94
több mint 13 éve
Szerintem ha olyan, a tavalyi brazil válogatottban is feltűnő, a húszas éveik közepén lévő játékosok perspektívát láttak az Anzhihoz igazolni, mint Tardelli vagy Jucilei, vagy a kétszer is a belga bajnokság legjobbjának választott, szintén csak 26 éves marokkói Boussoufa, akkor Zsuszinak sincs miért szégyenkeznie.Legfőképpen a pénz motiválta, rizikót is vállal, és ha nem is lesz olyan példakép, akit minden héten nézni lehet és hordhatják a kölkök a mezét, még bőven lehet hasznos tagja a továbbiakban is a válogatottnak.
nézegetem a transfermarkt.de-t, a csak az idén a csapathoz kerülő 5 legdrágább játékos összértéke 24 millió euró (még DB nélkül), míg tavaly az egész csapat kerete meg se közelítette a 20 milliót
több mint 13 éve
Fake: sztem van tudása hozzá. Főleg a Poolban mondjuk, amilyen favágók ott meg-megfordultak 😛És annak is jobban örülnék, ha egy spanyol/angol középcsapathoz elmenne, mint hogy egy orosz középcsapathoz - de ugyanaz ragozom sokadszorra.
Nem vagyok benne biztos, hogy értem mit mondasz. Vágner Love egy próbát biztos megért volna... nem tudom, miért nem próbálták be 2010-ben.. de 07/08-ban meg valóban csilliókba került vona megvenni. Elanot viszont elvitte a Man City, és istenkedett is, míg oda nem hoztak egy All-Star együttest, és szoros lett neki a keret.. de az meg Donyeck, az a csapat is fix BL résztvevő volt.
több mint 13 éve
Most kezdtek el vásárolni. Idén még valsz nem, de jövőre simán, ha így folytatják, persze nem tudom, milyen mély az a pénzeszsák, ha Dzsudzsi elszigetelt példa akkor nyilván nem.Szted TOP 2 csapat lesz? Sztem 3 éven belül biztos nem.IgorJó de Vidic Moszkvába játszott ami azért jobban képben van mint az Anzsi valaha is lesz.? Ezt te miből gondolod? Az Anzsiba most pumpálják a pénzt, simán beférhet a kettőbe, ha nem idén akkor jövőre, a BL-ben meg már lehet virítani.Rajna
FViktor93
több mint 13 éve
Oroszországban nagynevű és tradícionális csapat; CSKA, Spartak, Zenit, Dinamo, Lokomotív. Amadeus91Ez egyrészt a kutyát nem érdekli, mint azt Fake is megírta, másrészt a Zenit mióta történelmi klub? Egy darab trágya voltöt évvel ezelőttig, nyertek 2-3 kupát oszt kész. Oroszországban csak a moszkvai kluboknak van hagyománya mivel rajtuk kívül a Dinamo Kijev és a Tbiliszi is jó volt, de ettől függetlenül Mahacskala jelenleg jobb hely focizni, mint a Dinamo vagy a Szpartak vagy a Lokomotiv, tulajdonképpen Oroszországban jövője jelen állás szerint a Mahacskala mellett a CSZKAnak, a Rubinnak és a Zenitnek van, ebből csak a CSZKAnak van múltja is, de ez senkit nem érdekel.
több mint 13 éve
nem állítottam h nincs, de amennyire tudom united érzelmű és csak arshavin jutott eszébe. ezen akadtam meg 😊1-1 példát mindig lehet találni, de általánosságban Igornak igaza van vsz is.tüsi91Arshavint leszámítva nem jut eszembe klasszis, aki Oroszországból nagy nyugati csapathoz ment. Andrei amúgy majd egy évtizedet lehúzott ott, mint a liga egyik legjobbja, és ugyanúgy sz@rtak rá... csak a legendás EB performansza után vitték el mégis.. ez a veszély Dzsudszinál dettó nem fenyeget 😊Igorigor bazz én azt hittem Te is velünk vagy 😕
vidic neked smafu ?gabtsi
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Szted TOP 2 csapat lesz? Sztem 3 éven belül biztos nem.Jó de Vidic Moszkvába játszott ami azért jobban képben van mint az Anzsi valaha is lesz.? Ezt te miből gondolod? Az Anzsiba most pumpálják a pénzt, simán beférhet a kettőbe, ha nem idén akkor jövőre, a BL-ben meg már lehet virítani.Rajna
FViktor93
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ugye az a nagy probléma, hogy a Mahacskala még Oroszországban is egy alsó kategóriás fogalom. Roberto Carlos ide, tulaj oda. Már csak elhelyezkedése miatt és Dagesztán helyzete miatt sem lesz a büdös életbe sem meghatározó csapat. Oroszországban nagynevű és tradícionális csapat; CSKA, Spartak, Zenit, Dinamo, Lokomotív. Még a Rubin Kazany SEM nagy történelmű topklub.de kit erdekel h nem nagynevu topklub ha van jovoje a zseton miatt ? a malaga neked nagynevu topklub ? remelem erted h ezt most miert kerdeztem. ma hallottam h micsoda bevasarlast nyomnak hat felkotheti a gatyat mindenki a la ligaban.
Helytálló volt az a kifejezés, hogy Bazsi lemegy a térképről.Amadeus91
+ most szivem szerint felhoznam csak a vicc kedveert a hoffenheimet h egy az orosz klubfutballnal lenyegesen nagyobb
renomeju bajnoksagban is penzzel egy picsanyi varos picsanyi csapatat fellehet 10 ev alatt repiteni az otodosztalybol az elsoosztaly kozepmezonyebe mikozben nem egy nagy multu nemet csapat meg tengodik az alsobb osztalyokban. de megha bizonyos dolgokban el is ismerem h az igazsag nyilvan valahol feluton van az en optimizmusom (ami inkabb realizmus sztem de hagyjuk) meg a sirok iszonyatos pesszimizmusa kozott akkorsem lehetne igazam sztetek mert ad 1 sztem tulontul sokra tartjuk dzsudzsakot ad 2 attol a szotol h dagesztan nem tudnak a nepek elvonatkoztatni. igor szepen hangzik h elviszi a pool v a valencia v az inter de az a realitas h egyszeruen keves a tudasa ahhoz h ien csapatban jatsszon. esetleg egy spanyol kozepcsapatban lenne helye de h vilagszerte elismert es nagy renomeju klubban nem ragadt vna meg v eselye sem lenne megragadni az hotziher. az meg h miert nem megy senki onnet nyugatra az meg sztem nyilvanvalo. le is irtam de ha szted hibasan kovetkeztettem akkor legyszi magyarazd meg maskepp h a ket legjobb pelda akiket iment emlitettem elano es vagner love akkor miert nem megy el ? brazil valogatottak, vilagversenyt megjartak, egyiksem egett be sargaban. ezen kivul klubjukban meghatarozo jatekosok es nem csak a rocsogebajnoksagban hanem mind2 nyeretett mar a csapataval europai kupat. hallgatom h ezek a jatekosok mi miatt ne kellenenek egy valenciaba pl de mondhatnek mas hasonlo koltsegvetesu nemet/angol/olasz/spanyol csapatot is.
több mint 13 éve
Jó de Vidic Moszkvába játszott ami azért jobban képben van mint az Anzsi valaha is lesz.? Ezt te miből gondolod? Az Anzsiba most pumpálják a pénzt, simán beférhet a kettőbe, ha nem idén akkor jövőre, a BL-ben meg már lehet virítani.
FViktor93
több mint 13 éve
Uppsz... 😊 mondjuk nekem ő mindig CZ játékos marad.. elég jó a jugó kapcsolatunk, szoktunk onnan túrni fiatalokat. De jogos, akkor két példa.Arshavint leszámítva nem jut eszembe klasszis, aki Oroszországból nagy nyugati csapathoz ment. Andrei amúgy majd egy évtizedet lehúzott ott, mint a liga egyik legjobbja, és ugyanúgy sz@rtak rá... csak a legendás EB performansza után vitték el mégis.. ez a veszély Dzsudszinál dettó nem fenyeget 😊Igorigor bazz én azt hittem Te is velünk vagy 😕
Amúgy minden nő pénzéhes 😛 de ez sem zavar. És nekem hóttmindegy, melyik "trófeát" szerzi meg magának DB... csak azt ne mondjuk már, hogy ez előrelépés így, erős bajnokság úgy, aztán lesz az a jövő majd úgyahogy..
Ennyi. Ha hülyének néznek, azt nem szeretem.
több mint 13 éve
Egyébként meg 1-2 ember nagyon elvan rugaszkodva, hogy biztos Lindácska miatt választotta ezt a sorsot? Hagyjuk már. Értem én, hogy pénzéhes csajnak van kikiáltva, de azért ez baromság.FViktor93😂 😂 Kikiáltva?
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Jó de Vidic Moszkvába játszott ami azért jobban képben van mint az Anzsi valaha is lesz, plusz nála ott volt a válogatott faktor. Ezek nincsenek meg Balázsnál.Arshavint leszámítva nem jut eszembe klasszis, aki Oroszországból nagy nyugati csapathoz ment. Andrei amúgy majd egy évtizedet lehúzott ott, mint a liga egyik legjobbja, és ugyanúgy sz@rtak rá... csak a legendás EB performansza után vitték el mégis.. ez a veszély Dzsudszinál dettó nem fenyeget 😊Igorigor bazz én azt hittem Te is velünk vagy 😕
Egyébként meg 1-2 ember nagyon elvan rugaszkodva, hogy biztos Lindácska miatt választotta ezt a sorsot? Hagyjuk már. Értem én, hogy pénzéhes csajnak van kikiáltva, de azért ez baromság. Azt se tartanám kizártnak, hogy az Anzsi 4-5 éven belül Orosz élcsapat lesz. Szóba került a Zenit pl. Ők se voltak mindig bajnokok, de jött oda is egy gazdag tulaj és 4-5 év alatt európai szintű csapat lettek. Én szurkolok Balázsnak, hogy sikerüljön neki, de ha eltűnik a süllyesztőben akkor se leszek szomorú. Én megértem a döntését.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
1-1 példát mindig lehet találni, de általánosságban Igornak igaza van vsz is.Arshavint leszámítva nem jut eszembe klasszis, aki Oroszországból nagy nyugati csapathoz ment. Andrei amúgy majd egy évtizedet lehúzott ott, mint a liga egyik legjobbja, és ugyanúgy sz@rtak rá... csak a legendás EB performansza után vitték el mégis.. ez a veszély Dzsudszinál dettó nem fenyeget 😊Igorigor bazz én azt hittem Te is velünk vagy 😕
több mint 13 éve
Arshavint leszámítva nem jut eszembe klasszis, aki Oroszországból nagy nyugati csapathoz ment. Andrei amúgy majd egy évtizedet lehúzott ott, mint a liga egyik legjobbja, és ugyanúgy sz@rtak rá... csak a legendás EB performansza után vitték el mégis.. ez a veszély Dzsudszinál dettó nem fenyeget 😊Igorigor bazz én azt hittem Te is velünk vagy 😕
vidic neked smafu ?
több mint 13 éve
Nosztalgia: PMSC-Feyenoord 1:0Ha valaki esetleg megnézné a képeket, felhívnám a figyelmét a lelátókra; telt ház volt, kb. 12.000 ember. Csak azért ennyi, mert többen nem fértek be.
több mint 13 éve
Ezt a csapatot min 4-6 klasszissal meg kéne erősíteni, ahhoz hogy labdába rúgjon a Zenit, és a két nagy moszkvai mellett. Talán a Kazannal, és a kismoszkókkal egy szinten lesz.Fake: McGeady szerintem nem jobb Dzsudzsáknál, de a legnagyobb különbség az nem ez, hanem az, hogy a Spartak vagy a CSSZKA Moszkva azért nem egy Ancsi Mahacskala sem játékerőben, sem hírnévben, sem történelembe.Schleckvicces h ezt pont egy chelsea szurkolonak kelljen elmagyarazni.
tortenelemre meg hirnevre miota osztanak eredmenyt ? arra a pusztulat sok penzre viszont lehet alapozni es ketlem h ha dzsbre volt 14.5 akkor mas jelentos erositesnek szamito jatekosokon fog spurolni ez a mukso. 5 even belul stabil europai kupaindulo lesz a mahacskala ide a rozsdas bokot. Fake
Az a mosdatás ami meg tegnap este az M1-en is ment... rosszul voltam tőle.
Lehet, hogy 5 éven belül odaér.. de inkább a vége fele. Azért én teszek rá egy sört.. nem lesz ez stabil kupacsapat (értsd a köv 5 év alatt nem lesz 2-nél több kupaindulásuk. Tökmindegy, ki nyer, ha összefutunk, úgyis meghívlak egyre 😛) Addigra Dzsudzsi eljátszotta a karrierjét, krva sokat ér öt év alatt mondjuk két 4. körös UEFA kupás kieséssel (a PSV-nél ez min. minden évben garantált pl.) - és ez az ami nekem/sok szurkolónak különösen fáj szerintem... mert ha elviszi egy Valencia, vagy Pool, vagy Inter Milan - és ott jól játszik, akkor megvan a példa, akire lehet mutogatni, és az nagyon nagy löketet adott volna az ififutballunknak.
De, az hogy valaki évi 1.5, 2 vagy 2.5 milliót keressen... hát őszintén szólva, ez az én szememben rohadt mindegy. Ha esetleg jótékonyságra fordítaná, vagy valóban ez az extra félmillió az, amit félretesz az unokáknak kell majd, akkor megérteném... de úgysem ez a helyzet. Ez jó lesz eggyel több verdára, vagy 2-3 moszkvai éjszakára, meg néhány nercbundára... ha hajlandó lenyilatkozni, hogy a pénzért ment el - minden okés a szememben. Onnantól egy szót se szólok.
De ne magyarázkodjunk ilyenekkel, hogy erősebb mint a holland bajnokság, meg ha jól teljesít majd innen ugrik spanyolba/olaszba.
Arshavint leszámítva nem jut eszembe klasszis, aki Oroszországból nagy nyugati csapathoz ment. Andrei amúgy majd egy évtizedet lehúzott ott, mint a liga egyik legjobbja, és ugyanúgy sz@rtak rá... csak a legendás EB performansza után vitték el mégis.. ez a veszély Dzsudszinál dettó nem fenyeget 😊
Ez a csapat meg inkább Stalder/Akasztó kategória, mint Abramovics/Chelsea sztem. Jó, a Polyus/Uralkali elég nagy cégek.. de ennek a fickó jóval inkább kötődik a politikához, sztem eléggé instabil a pozíciója, márha az orosz oligarchák közötti relatív viszonyát nézzük.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 117
Ugye az a nagy probléma, hogy a Mahacskala még Oroszországban is egy alsó kategóriás fogalom. Roberto Carlos ide, tulaj oda. Már csak elhelyezkedése miatt és Dagesztán helyzete miatt sem lesz a büdös életbe sem meghatározó csapat. Oroszországban nagynevű és tradícionális csapat; CSKA, Spartak, Zenit, Dinamo, Lokomotív. Még a Rubin Kazany SEM nagy történelmű topklub. Helytálló volt az a kifejezés, hogy Bazsi lemegy a térképről.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Azért nem ugyanaz itt a helyzet, mint Angliában. A Chelsea lehet, hogy csak egy közép csapat vagy még az sem mindig volt régebben, de ők már léteztek régebben is. A Spartakot megalapították 1922-ben, a CSZKA-t 1911-ben, az Anzsit meg 91-ben. Azért itt van bőven különbség.Fake: McGeady szerintem nem jobb Dzsudzsáknál, de a legnagyobb különbség az nem ez, hanem az, hogy a Spartak vagy a CSSZKA Moszkva azért nem egy Ancsi Mahacskala sem játékerőben, sem hírnévben, sem történelembe.Schleckvicces h ezt pont egy chelsea szurkolonak kelljen elmagyarazni.
tortenelemre meg hirnevre miota osztanak eredmenyt ? arra a pusztulat sok penzre viszont lehet alapozni es ketlem h ha dzsbre volt 14.5 akkor mas jelentos erositesnek szamito jatekosokon fog spurolni ez a mukso. 5 even belul stabil europai kupaindulo lesz a mahacskala ide a rozsdas bokot. dzsudzsak v barki mas meg nem azert nem jon visszafele europaba mert kiesik a latoszogbol. ez gyokerseg. egyszeruen mivel annyira nem patinas bajnoksag h telitett legyen a jatekosmezony zseton viszont van rohadasig ezert az europai atlagbol kituno orosz bajnoksagban jatszo focistak sokkal tobbet ernek az orosz tulajaiknak mint amennyi a realis ertekuk. kulonben ha nem igy lenne mar pl vagner love es elano biztos h mondjuk a valenciaban v hasonlo erossegu csapatban tolnak. csak mondjuk a cska v a sahtar tulajanak ok ernek 30-40 misit legalabb nyugat-europaban ennyi penzert meg gyk akarkit megveszel mivel nem kell penzben kifizetned azt h kelet-europai klub vagy.
es balazska sem azert nem fog elmenni barhova ha jol teljesit mert kiesik a latoszogbol hanem azert mert ez az urge mondjuk csak 30ert lenne hajlando eladni h mast megvehessen helyette de annyit meg egy vedekezni keptelen szelso nyilvan nem er.Fake
És itt nem is egy kiugróan gazdag klubról van szó, mint amilyen lett a Chelsea Abra érkezése után, ami szintén lényeges szempont. Többek között a költségvetése csak hetedik az orosz bajnokságban, és Suleymanovnál is van pénzesebb tulaj arrafelé. Azzal nem vitatkozom, hogy az orosz bajnokság erősen ível felfelé, csak abban kételkedem, hogy az Anzsinak éveken belül komolyabb lapokat fognak osztani arrafelé.
több mint 13 éve
de itt én pl azt látom gondnak, hogy ez egy 10 éve alapított klub, ha most ez a tulaj csóka rossz szemmel néz medvegyevre vagy putyinra és mehet hordokovszki mellé a balettba ugrálni. egy nagy multú orosz csapatnak nyilván nem lenne gond, történelme okán, hogy egy új fejőstehenet találjon, de sok milliárdos sztem dagesztánban nincsen.szal szépek a tervek, de azért oroszországban ez vékony jég.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fake: McGeady szerintem nem jobb Dzsudzsáknál, de a legnagyobb különbség az nem ez, hanem az, hogy a Spartak vagy a CSSZKA Moszkva azért nem egy Ancsi Mahacskala sem játékerőben, sem hírnévben, sem történelembe.Schleckvicces h ezt pont egy chelsea szurkolonak kelljen elmagyarazni.
tortenelemre meg hirnevre miota osztanak eredmenyt ? arra a pusztulat sok penzre viszont lehet alapozni es ketlem h ha dzsbre volt 14.5 akkor mas jelentos erositesnek szamito jatekosokon fog spurolni ez a mukso. 5 even belul stabil europai kupaindulo lesz a mahacskala ide a rozsdas bokot. dzsudzsak v barki mas meg nem azert nem jon visszafele europaba mert kiesik a latoszogbol. ez gyokerseg. egyszeruen mivel annyira nem patinas bajnoksag h telitett legyen a jatekosmezony zseton viszont van rohadasig ezert az europai atlagbol kituno orosz bajnoksagban jatszo focistak sokkal tobbet ernek az orosz tulajaiknak mint amennyi a realis ertekuk. kulonben ha nem igy lenne mar pl vagner love es elano biztos h mondjuk a valenciaban v hasonlo erossegu csapatban tolnak. csak mondjuk a cska v a sahtar tulajanak ok ernek 30-40 misit legalabb nyugat-europaban ennyi penzert meg gyk akarkit megveszel mivel nem kell penzben kifizetned azt h kelet-europai klub vagy.
es balazska sem azert nem fog elmenni barhova ha jol teljesit mert kiesik a latoszogbol hanem azert mert ez az urge mondjuk csak 30ert lenne hajlando eladni h mast megvehessen helyette de annyit meg egy vedekezni keptelen szelso nyilvan nem er.