Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Marca Toons Fabregas szerződtetéséről magyar felirattal, hatalmas 😀kettővel feletted ugyanez,de tényleg nagy videó 😀
http://www.youtube.com/watch?v=TTMePC8VwGE&feature=player_embeddedJayB
több mint 13 éve
JéBé
7 094
Marca Toons Fabregas szerződtetéséről magyar felirattal, hatalmas 😀http://www.youtube.com/watch?v=TTMePC8VwGE&feature=player_embedded
több mint 13 éve
Azért jó pár mellé lövés amit mondasz attól függetlenül hogy nekem se tetszett hogy odament.Nem értem miért kell ezen rágódni. Nyilván örültünk volna ha egy patinás nyugati csapatnál köt ki...Pontosan tudom mi motiválta, kifejtettem róla korábban a véleményemet. Itt most nem arról van szó. Hanem arról h ne magyarázzák már bele, h ez a valami az ugródeszka. Dzsdzs most volt az ugródeszkán, most dobbanthatott volna. Pénzügyileg így járt a legjobban, a továbbfejlődését tekintve szvsz semmi esetre se. Pedig lassan ezt magyarázzák bele.
De ez akkor is sok amit egyesek leművelnek, és itt nem elsősorban a bowl.hu-s fórumosokra gondolok. Nem lett volna olcsóbb a kenyér akkor sem, ha kiköt egy Evertonban, vagy egy Real Madridban. Nekünk nem tök mindegy? A válogatottban eddig sem volt annyira kiemelkedő, mint ahogyan egyesek gondolják. Annyit simán fog teljesíteni Burzsujfalván is.
Másrészt meg 2,7 millió forintot fog kapni naponta. Pár év alatt megszedi magát úgy, hogy élete hátralevő lazán eléldegél belőle. Az Ő élete, az Ő döntése volt. Ő ezt választotta, meg tudom érteni. Lehet hogy én is ezt választottam volna. Ki tudja...eaglesmcnabb
De továbbra is tartom, h kikerült az európai soccertérképről, ami 23 évesen a lehető legrosszabb ami egy feltörekvő játékossal történhet. Persze ő már nem feltörekvő játékos. A pénz motiválta, és most megtalálta. Én, és sokan viszont innentől csak a legritkább esetekben fogjuk játszani látni. Nem mondom h ennek érdekelnie kéne őt, már túltettem rajta magam. Max 2 hszem volt hozzá, mindkettőt vállalom akármikor.
De akkor megfordítom, és ti mondjátok meg, ez a mahaakármi mitől ugródeszka, miben segíti a szakmai továbbfejlődését, a pénzen kívül /*ha már arról van szó, h nem csak a pénz miatt volt jó döntés*/ milyen racionális érvek voltak Dagesztán mellett?
----
Mit tudok a PSVről. Amióta az eszemet tudom ott van a holland bajnokság élmezőnyében. Stabil európai kupa induló csapat. valóban többen eligazoltak, tehát szem előtt vannak. A Mahaizéből 2 játékost tudok mondani összvissz, és egy olyat se aki ott tűnt fel és onnan csinált karriert. Most van ott pénz ez tény, Üzbegisztánban is van, eto'ot akarták igazolni. Aztán hiába van pénzük ha senki nem akar oda menni...
----
Ő élete, ő karrierje, ő döntése írtam korábban is de nem jutott el oda ahova kellett volna ezek szerint. Ettől azonban a nyilatkozatból kiemelt mondat szvsz óriási hülyeség, CSAK erre reagáltam. Szvsz Eindhoven jobb hely mint Dagesztán, holland bajnokság > orosz bajnokság és PSV > Mahacskavalami. Ehhez képest úgy akarják be állítani mint valami hú de nagy szakmai előrelépést. Csak egy racionális érvvel se sikerült alátámasztani...
Áh nem magyarázom tovább, aki akarta megértette, aki nem nem
szerk:
Azt meg soha nem is írtam róla, h bunkó vagy hasonló, sőt úgy vélem semmi sértőt nem írtam róla, ráadásul puszta szeretetből sajnálkozok a szerintem teljesen elhibázott döntésénBlack_Adder
Orosz>Hollandia egy dolog miatt a pénz. Geci sokat fektetnek bele és látszik az eredményességen. Oroszok utóbbi időben hozták el a UEFA-Európa liga győzelmeket, BL-ben még kicsik de lesznek jobbak. Az anzsi most 2. az orosz ligában tehát BL es lesz igaz az orosz bajnokság menetrendje miatt csak jövőre ha így folytatják és van pénz akarnak erősíteni még.
Hogy lekerül a futballtérképről ez is hülyeség az orosz bajnokságot igenis figyelik főelg mivel európa szinten is vannak eredményei ,nagy csapatok is szeretettel visznek onnan embereket akik fiatalon kimentek pl. Vidic aki kb ugyanekkro ment Oroszországba és utána elvitte a Manu és van még rá példa. Igen itthon alábecsült liga az és magyarok ne mfigyelik annyira de hogy a nagyobb klubbok ne figyelnék ostobaság.
Anzsi ha jól olvastam Moszkvában van kb. és csak a meccsekre megy le Mahalacskába nem ott van a központ(de ez nem tuti) ezért is akarnak Moszkvába menni.
Igen nem nagy csapat még de itt ő húzóember , rászámítanak hogy gólokat és gólpasszokat adjon ha besül itt akkor az ő hibája, ha elmegy egy Hamburghoz vagy egy más nagy csapathoz hullámvölgybe kerül lecsapják a padra és peche van ott is ragad. Ha kitud emelkedni az orosz ligában is sokkal nagyobb lesz az értéke és akkor már tényleg lehet nagy csapatról reálisan beszélni.
Emellett 2 buktató azért én is látok, Anzsinak idén BL helyett kell szereznie ami ebben az orosz mezőnyben azért necces ha nem elsz akkor tényleg bajba lesz Balázs. A másik hogy nem ismerem az Anzsi csatárait de eddig nem lőttek túl sok gólt, ha Dzsuzsák ne mtud hozzászokni hogy kcisit gyengébbek mondjuk a társak megint bajban lehet.
De közel sem akkora dráma ez az igazolás mint ahogy sokan lefestik.
több mint 13 éve
http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/archives/2011/06/11/A_Fabregas-hadmuvelet/nézzétek meg! óriási videó 😀
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Rudolfot állítólag vinné a Lazio...hmmmm nem hangzik rosszul, az már más kérdés, h sokat nem játszana, hacsak egy jó válogatott szerepléssel már az elején kiszorítaná Klosét. 😀
|
több mint 13 éve
csatlakozom :cool: legmélyebb tisztelettelHosszabbításos góllal győztünk Portland-ben! 9 meccses veretlen széria, sorozatban öt idegenbeli meccs veretlenül - mindkettő új klubrekord. Moor lőtte a gólt, aki ismét bizonyította, hogy még mindig a legjobb amerikai hátvéd, hiába nem vitték a válogatottba, és hiába teljesen nyilvánvaló, hogy az All-Star-ra se fogják behívni, mert hányattatott sorsú coloradói.😀
Jövő hétvégén elvileg visszatérhet Cummings, akkor pedig lesz ne mulass, véresre fogjuk térdeltetni az LA-i divathordát! Ajánlom mindenki figyelmébe a meccset, óriási rangadó lesz a sznobok ellen a DSGP-ban. 😉
Mullan tíz meccses eltiltásából már csak ez az egy van hátra, és a tavalyi döntő győztes góljáért ACL-lel áldozó Kandji is még a hónapban visszatérhet. Elindulunk a címvédés felé!
Ja, és a slusszpoén, legszebb öröm a káröröm: USA-Panama 1-2 a Gold Cup-on!!! 😂
Faszszopó júesszéj, bezzeg Casey duplájával nyertek volna, és Pickens se kapott volna két gólt az életben ilyen jegyzetlen csapattól, de hát a ripacsmajmok kellettek nekik, akkor egyék meg amit főztek. Én meg hallgatom a panamákok tiszteletére a Van Halen Panama c. számát. 😛TheMileHighCity
A világ szegényebb lenne nélküled 😀Black_Adder
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Hosszabbításos góllal győztünk Portland-ben! 9 meccses veretlen széria, sorozatban öt idegenbeli meccs veretlenül - mindkettő új klubrekord. Moor lőtte a gólt, aki ismét bizonyította, hogy még mindig a legjobb amerikai hátvéd, hiába nem vitték a válogatottba, és hiába teljesen nyilvánvaló, hogy az All-Star-ra se fogják behívni, mert hányattatott sorsú coloradói.😀
Jövő hétvégén elvileg visszatérhet Cummings, akkor pedig lesz ne mulass, véresre fogjuk térdeltetni az LA-i divathordát! Ajánlom mindenki figyelmébe a meccset, óriási rangadó lesz a sznobok ellen a DSGP-ban. 😉
Mullan tíz meccses eltiltásából már csak ez az egy van hátra, és a tavalyi döntő győztes góljáért ACL-lel áldozó Kandji is még a hónapban visszatérhet. Elindulunk a címvédés felé!
Faszszopó júesszéj, bezzeg Casey duplájával nyertek volna, és Pickens se kapott volna két gólt az életben ilyen jegyzetlen csapattól, de hát a ripacsmajmok kellettek nekik, akkor egyék meg amit főztek. Én meg hallgatom a panamákok tiszteletére a Van Halen Panama c. számát. 😛TheMileHighCity
A világ szegényebb lenne nélküled 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Hosszabbításos góllal győztünk Portland-ben! 9 meccses veretlen széria, sorozatban öt idegenbeli meccs veretlenül - mindkettő új klubrekord. Moor lőtte a gólt, aki ismét bizonyította, hogy még mindig a legjobb amerikai hátvéd, hiába nem vitték a válogatottba, és hiába teljesen nyilvánvaló, hogy az All-Star-ra se fogják behívni, mert hányattatott sorsú coloradói.Jövő hétvégén elvileg visszatérhet Cummings, akkor pedig lesz ne mulass, véresre fogjuk térdeltetni az LA-i divathordát! Ajánlom mindenki figyelmébe a meccset, óriási rangadó lesz a sznobok ellen a DSGP-ban. 😉
Faszszopó júesszéj, bezzeg Casey duplájával nyertek volna, és Pickens se kapott volna két gólt az életben ilyen jegyzetlen csapattól, de hát a ripacsmajmok kellettek nekik, akkor egyék meg amit főztek. Én meg hallgatom a panamákok tiszteletére a Van Halen Panama c. számát. 😛
több mint 13 éve
Vége Paraguay 2 - 0 Romániaezzel (épphogy, utolsó helyen, de) elvileg megvan a harmadik kalap a válogatottnak a 2014-es vb-selejtezőkre, mert már csak a románok előzhettek volna meg minket egy mai győzelemmel.
több mint 13 éve
Hát nem tudom hogy ti mi alapján ítéltek meg embereket, én ennél durvább sértést is mondtam már a körülöttem lévőknek ha be voltam rúgva, akkor elhagyja az emebr száját ez-az, ami nem szép de nehogy már egy partybekiabálás miatt legyen valaki bunkó 😀 persze lehet, hogy az, sőt, elnézve őt valószínű, de ezt az ismerősein kívül úgyse tudja senki, és igazából a pályán nyújtott telejsítményéhez meg az átigazolása helyességéhez semmi köze.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elég off itt,de Balázsunk egész normális arc.Ha már neked is meséltek, elmondom az én mesémet. Ami szintúgy igaz, bár fényképpel nem tudok szolgálni.
Szegedi barátaim nyaraltak a Balatonon. Kisebb alkoholmennyiség elfogyasztása után (kisebb=normális embernek halálos) üldögéltek egy fapados presszó asztalánál. Egyikük megpillantotta az épp arra sétáló Dzsudzsákot. "Nézdmánazmöga Dzsudzsák. Gyere mán ideeee!" felkiáltással meg is szólította kedvesen. Balázs jelezte,hogy el kell állnia a kocsijával de aztán visszajön. "Nagyképű alak,sose jön vissza." gondolták a komáim. 10perc múlva azonban visszajött Balázs és több mint egy órát beszélgetett a srácokkal,akik meghívták valami üdítőre. Teljesen normális volt,semmi arcoskodás. Ha kell képet is mellélkelek annak aki nem hiszi.Bazzani
Hosszabb kimenő a PSV-től, Bazsi hazajön. Péntek este, irány az egyik ismertebb szórakozóhely, Debrecenben.
Két haverom a DEAC-ból is ott volt.
A következő szitu játszódott le: Balázs felöntött a garatra, ordibált, káromkodott, játszotta magát. Majd beköpött egy ilyet, mikor vége lett az egyik számnak: "Mindenkit megveszek kilóra".
De olvastam egy csóringer biciklés blogját is, hogyan futott össze Zsuzsival és Ferenczi Pityuval.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy paraszt, csak az éremnek két oldala van. A pozitívumot (DB velünk beszélgetett egy órát, még nevetett a viccemen is, mikor be voltam b*va, sőt, fotó is volt meg aláírás, telefonszámcsere) mindenki ki tudja emelni, amivel fényezni lehet valakit...
Ez van. Már hidegen hagy. Nem ér annyit a srác, hogy oldalakon keresztül róla vitázzunk.
több mint 13 éve
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/robinho-3-eves-fia-is-beszallt-a-brazil-edzesbe-video-2081336/milyen aranyos már 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ilyen névvel, hogy Mahacskala...nem igen lehet karriert csinálni. Mondják, hogy ugródeszka az orosz bajnokság..ja, Husztinak az lett volna a Zenit. Még orosz szinten is egy harmatos lófing a Mahacskala..tavaly pl a Nalcsiknak volt hasonlóan jó éve...Amadeus91Husztinak se jött be, pedig ő jó nevű csapatba szerződött
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Amadeus the Young
33 117
Ilyen névvel, hogy Mahacskala...nem igen lehet karriert csinálni. Mondják, hogy ugródeszka az orosz bajnokság..ja, Husztinak az lett volna a Zenit. Még orosz szinten is egy harmatos lófing a Mahacskala..tavaly pl a Nalcsiknak volt hasonlóan jó éve...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
vassadi
15 628
Ashley Young, az Aston Villa középpályása mindenben megegyezett a Manchester Uniteddel, és miután visszatér vakációjáról az Egyesült Államokból, aláírja szerződését.Hát-hát... :rolleyes: Egyelőre nem vagyok túl bizakodó vele kapcsolatban. Majd meglátjuk.
több mint 13 éve
A másik (a mai NSben olvastam),hogy esély van az Anzsi Moszkvába költözésére hamarosan.Mondjuk Moszkvában is simán kinyírnak fényes nappal és senkinek se rebben a szeme(tegnap valami volt ezredest löttek pl le a nyílt utcán, nap közben...), nem szólva arról, hogy Putyin kemény keze ellenére azért gyakoriak a terrorcselekmények ott is...
Sok a kihasználatlan létesítmény és békésebb vidék mint Dagesztán.
Persze ez csak elmélet jelenleg.Bazzani
Nekem nem az Oroszországba szerződésével van bajom, hanem hogy egy -jelenleg igencsak- lutri csapathoz ment, ahol a tulajdonos Abramovicsot játszik, bevallottan játékszernek tekintve a klubbot, ami nem biztos hogy jó, sőt. Ha Balázs nem válik be, simán kinézem hogy padon találja magát, hiába perkált érte 15 milliót a csapat, mert az a tulajnak aprópénz. Más csapatnál egy 15 milliós emberke (hacsak nem a nagyon nagy klubbok játékosa) csak nagyon rossz játékkal nem játszana ott. Itt nincs garancia semmire.
Amúgy még egy probléma, hogy szerintem az orosz bajnokság iszonyúan kemény is (szabálytalanságokra, játékstílusra gondolok itt). Ez nem tudom mennyire fog feküdni Dzsudzsáknak. Egyébként viszont az tény, hogy az orosz jobb bajnokság mint a holland
több mint 13 éve
A másik (a mai NSben olvastam),hogy esély van az Anzsi Moszkvába költözésére hamarosan.Sok a kihasználatlan létesítmény és békésebb vidék mint Dagesztán.
Persze ez csak elmélet jelenleg.
több mint 13 éve
Sztem a holland bajnokság már messze nem jobb mint az orosz. Mikor nyert holland csapat bármit is? A BL csoportkörből kihullott azonnal mind. Az oroszok meg jönnek fel.Van vagy 5-6 topcsapatuk. A hollandoknál ez jelenleg max 2.
több mint 13 éve
És Balázs is. Én támogatom, bár féltem is egyben, elég szar az a hely.... Mikor szedje meg magát, ha nem most? (Most adódott egy jó lehetőség rá..) Csak az a pióca ne lenne....Egy magyar játékosról beszélünk. "Értünk" nem szokás nagy pénzt adni. Sztem még így is jobban járt a PSV mint remélte volna.BazzaniCsak viszonyítás képpen: a Sampdoria Pazziniért és Cassanoért összesen nem kapott annyit mint a PSV Dzsudzsákért.BazzaniCsak viszonyítás képpen:
MU: kevesli a 17 millió fontot a Blackburn Jonesért, bíróság dönthetWyatt
több mint 13 éve
Dzsu a pecccás:TegnapCsalicska-MaHalacska-HolnapSemmicske
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nem értem miért kell ezen rágódni. Nyilván örültünk volna ha egy patinás nyugati csapatnál köt ki...Pontosan tudom mi motiválta, kifejtettem róla korábban a véleményemet. Itt most nem arról van szó. Hanem arról h ne magyarázzák már bele, h ez a valami az ugródeszka. Dzsdzs most volt az ugródeszkán, most dobbanthatott volna. Pénzügyileg így járt a legjobban, a továbbfejlődését tekintve szvsz semmi esetre se. Pedig lassan ezt magyarázzák bele.
De ez akkor is sok amit egyesek leművelnek, és itt nem elsősorban a bowl.hu-s fórumosokra gondolok. Nem lett volna olcsóbb a kenyér akkor sem, ha kiköt egy Evertonban, vagy egy Real Madridban. Nekünk nem tök mindegy? A válogatottban eddig sem volt annyira kiemelkedő, mint ahogyan egyesek gondolják. Annyit simán fog teljesíteni Burzsujfalván is.
Másrészt meg 2,7 millió forintot fog kapni naponta. Pár év alatt megszedi magát úgy, hogy élete hátralevő lazán eléldegél belőle. Az Ő élete, az Ő döntése volt. Ő ezt választotta, meg tudom érteni. Lehet hogy én is ezt választottam volna. Ki tudja...eaglesmcnabb
De továbbra is tartom, h kikerült az európai soccertérképről, ami 23 évesen a lehető legrosszabb ami egy feltörekvő játékossal történhet. Persze ő már nem feltörekvő játékos. A pénz motiválta, és most megtalálta. Én, és sokan viszont innentől csak a legritkább esetekben fogjuk játszani látni. Nem mondom h ennek érdekelnie kéne őt, már túltettem rajta magam. Max 2 hszem volt hozzá, mindkettőt vállalom akármikor.
De akkor megfordítom, és ti mondjátok meg, ez a mahaakármi mitől ugródeszka, miben segíti a szakmai továbbfejlődését, a pénzen kívül /*ha már arról van szó, h nem csak a pénz miatt volt jó döntés*/ milyen racionális érvek voltak Dagesztán mellett?
----
Mit tudok a PSVről. Amióta az eszemet tudom ott van a holland bajnokság élmezőnyében. Stabil európai kupa induló csapat. valóban többen eligazoltak, tehát szem előtt vannak. A Mahaizéből 2 játékost tudok mondani összvissz, és egy olyat se aki ott tűnt fel és onnan csinált karriert. Most van ott pénz ez tény, Üzbegisztánban is van, eto'ot akarták igazolni. Aztán hiába van pénzük ha senki nem akar oda menni...
----
Ő élete, ő karrierje, ő döntése írtam korábban is de nem jutott el oda ahova kellett volna ezek szerint. Ettől azonban a nyilatkozatból kiemelt mondat szvsz óriási hülyeség, CSAK erre reagáltam. Szvsz Eindhoven jobb hely mint Dagesztán, holland bajnokság > orosz bajnokság és PSV > Mahacskavalami. Ehhez képest úgy akarják be állítani mint valami hú de nagy szakmai előrelépést. Csak egy racionális érvvel se sikerült alátámasztani...
Áh nem magyarázom tovább, aki akarta megértette, aki nem nem
szerk:
Azt meg soha nem is írtam róla, h bunkó vagy hasonló, sőt úgy vélem semmi sértőt nem írtam róla, ráadásul puszta szeretetből sajnálkozok a szerintem teljesen elhibázott döntésén
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Egy magyar játékosról beszélünk. "Értünk" nem szokás nagy pénzt adni. Sztem még így is jobban járt a PSV mint remélte volna.Csak viszonyítás képpen: a Sampdoria Pazziniért és Cassanoért összesen nem kapott annyit mint a PSV Dzsudzsákért.BazzaniCsak viszonyítás képpen:
MU: kevesli a 17 millió fontot a Blackburn Jonesért, bíróság dönthetWyatt
több mint 13 éve
köszönöm, hogy példával támasztottad alá érvelésemet 😊JJSzívesen. 😉
Nagyon sokat jelent a drukkereknek ha egy sztár közvetlen.
Én például nem tartom rossz döntésnek a Macskahalacskába igazolást.
Egy év alat úgyis kiderül minden, Balázs fiatal símán tovább tud lépni ha gáz van vagy nem olyan az egész amilyennek gondolta. Huszti sem csak az ország miatt jutott oda ahová.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Csak viszonyítás képpen: a Sampdoria Pazziniért és Cassanoért összesen nem kapott annyit mint a PSV Dzsudzsákért.BazzaniCsak viszonyítás képpen:
MU: kevesli a 17 millió fontot a Blackburn Jonesért, bíróság dönthet
több mint 13 éve
köszönöm, hogy példával támasztottad alá érvelésemet 😊Elég off itt,de Balázsunk egész normális arc.persze mikor valaki olyan egyszerű, mint egy kő, ilyen meg sem fordul az eszében, nagyon sok sztár képtelen átérezni, hogy mennyit jelenthet akár egy autogram is egy rajongónakJJPont ezt akartam kifejteni. Sosem volt szimpatikus gyerek, de a (z ő és sleppjének) végtelen egyszerűsége csak úgy süt az átigazolásról, annak lekommunikálásáról.Escalade
Szegedi barátaim nyaraltak a Balatonon. Kisebb alkoholmennyiség elfogyasztása után (kisebb=normális embernek halálos) üldögéltek egy fapados presszó asztalánál. Egyikük megpillantotta az épp arra sétáló Dzsudzsákot. "Nézdmánazmöga Dzsudzsák. Gyere mán ideeee!" felkiáltással meg is szólította kedvesen. Balázs jelezte,hogy el kell állnia a kocsijával de aztán visszajön. "Nagyképű alak,sose jön vissza." gondolták a komáim. 10perc múlva azonban visszajött Balázs és több mint egy órát beszélgetett a srácokkal,akik meghívták valami üdítőre. Teljesen normális volt,semmi arcoskodás. Ha kell képet is mellélkelek annak aki nem hiszi.Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal