Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 709 — Invisible man
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/dzsudzsak-roberto-carlos-mar-uzent-hogy-en-rughatom-a-szabadrugasokat-2081543/

Ennek a Vörösbaranyinak még a szeme se áll jól. Balázska meg néha nem ott fejezi be a mondatot ahol elkezdte. Kíváncsi leszek én azokra az európai és brazil "sztárokra" akik odamennek. Egy idő után majd Balázska is rájön, hogy egy helyben járás lesz. Meg aztán nehogy történjen valami a tulajjal, mert akkor lesz aztán gond 4 évig ott játszani.

Mexikó a harmadik Arany-kupa meccsét is könnyedén húzta be:
http://www.youtube.com/watch?v=fakFhxco6Ls
JJ
Guardado nem kis gólokat rúgott...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 932 — no es importante
Mexikó a harmadik Arany-kupa meccsét is könnyedén húzta be:
http://www.youtube.com/watch?v=fakFhxco6Ls

egyedül attól tartok, hogy a válogatott a Copa América miatt ellazsálja a torna végét, de se közel, se távol nincs a térségben olyan csapat, mely fel tudná venni velük a versenyt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
nagy nehezen befutott K-Szeged az nbIII alföld 2. helyére, és fel is juthatnának, mivel a bajnok Tököl nem kapott licenszet, erre bazzeg nekik sincs, mert olyan szarul álltak pár hete, hogy nem is kérvényezték a licenszt 😀

még szerencse, hogy ez a magyar nb2, amiben az indul, aki akar, így nem félek, hogy nem tudják lezsírozni addigra.

Höri
Ha jók a belső infóim,akkor épp a Makó jogának megszerzésén fáradoznak.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egerben nincs pénz. Elég a vízilabda nekik.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Majdnem így járt Cigánd is, de az edzőjük azt nyilatkozta, hogy utólag is belehet adni majd. Sajnos végül hiába nyert a borsodi csapat az uccsó fordulóban, Kemecse eladta a meccsét, így Nagyecsed jutott fel. Szomorú hírek ezek. 😀Schleck
szerintem onnan nem jut fel senki, legalábbis akkor minek lenne osztályozó?

szerk: ja tudom, mert feloszlik az MTK2.

hát akkor maradjon bent mind2 osztályozós, aztán szevasz.Höri
sztem úgy lesz megoldva, hogy lesz olyan NB2-ős csapat, amely bár az eredményei alapján kiesett, mégis bentmarad, szal ennek az osztályozónak sztem tuti nem lesz tétje, főleg akkor, ha Bogdanovicék nyernek
Nagyecsed meg nem jut fel, mert nekik sincs licensz
Sopron megérdemelte, mondjuk mekkora balhé volt itt 2 hónapja a Pápa 2-Sopronon 😀

de ami igazán kemény az, hogy Rob Kornél még mindig ott van a Vácban, ezt egyszerűen nehéz elhinni 😀Hurka
Most vonult vissza a napokban

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 104
nagy nehezen befutott K-Szeged az nbIII alföld 2. helyére, és fel is juthatnának, mivel a bajnok Tököl nem kapott licenszet, erre bazzeg nekik sincs, mert olyan szarul álltak pár hete, hogy nem is kérvényezték a licenszt 😀

még szerencse, hogy ez a magyar nb2, amiben az indul, aki akar, így nem félek, hogy nem tudják lezsírozni addigra.Höri
Majdnem így járt Cigánd is, de az edzőjük azt nyilatkozta, hogy utólag is belehet adni majd. Sajnos végül hiába nyert a borsodi csapat az uccsó fordulóban, Kemecse eladta a meccsét, így Nagyecsed jutott fel. Szomorú hírek ezek. 😀Schleck

hát akkor maradjon bent mind2 osztályozós, aztán szevasz.Höri
sztem úgy lesz megoldva, hogy lesz olyan NB2-ős csapat, amely bár az eredményei alapján kiesett, mégis bentmarad, szal ennek az osztályozónak sztem tuti nem lesz tétje, főleg akkor, ha Bogdanovicék nyernek
Nagyecsed meg nem jut fel, mert nekik sincs licensz
Sopron megérdemelte, mondjuk mekkora balhé volt itt 2 hónapja a Pápa 2-Sopronon 😀

de ami igazán kemény az, hogy Rob Kornél még mindig ott van a Vácban, ezt egyszerűen nehéz elhinni 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

még szerencse, hogy ez a magyar nb2, amiben az indul, aki akar, így nem félek, hogy nem tudják lezsírozni addigra.Höri

hát akkor maradjon bent mind2 osztályozós, aztán szevasz.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Majdnem így járt Cigánd is, de az edzőjük azt nyilatkozta, hogy utólag is belehet adni majd. Sajnos végül hiába nyert a borsodi csapat az uccsó fordulóban, Kemecse eladta a meccsét, így Nagyecsed jutott fel. Szomorú hírek ezek. 😀

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

még szerencse, hogy ez a magyar nb2, amiben az indul, aki akar, így nem félek, hogy nem tudják lezsírozni addigra.

Mindenesetre elég jó év volt ez fellegvár szempontjából, mert feljut az nb2-be a Sopron, az Eger, a Pálhalma (=Dunaújváros), meg a Paks II, ha jól megy akkor a Szeged is, már csak a Veszprémnek kéne kiharcolni osztályozón a bentmaradást, és akkor végre nem 4000 fős települések pengetnének a második vonalban.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Amadeus91-el értek egyet, de szerintem várjuk meg az első évét Bazsinak.JC6
Nem is olyan buta.
1 -2 év szenvedés Oroszban, több millióért, milliérdért. Szakmailag nem fejlődhet már sokat, szinte kész játékos, az orosz bajnokság meg még nem is olyan rossz.
Megerősítik a csapatot, irány a bajnoki cím + BL. Hülyére keresi magát, amiből 100 évig elélhet Lindácska, úgy, hogy még mosnia sem kell. Aranyélet. Inkább az a hülye, aki nem vállalja be.JC6
Most akkor hogy? 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Amadeus91-el értek egyet, de szerintem várjuk meg az első évét Bazsinak.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 414 — capitaine du château de Vienne 1487
konspirative:
1. Dzsu Isetni küldetést teljesít, s útjára emélkezni fognak ezer év múlva is, mint Juliánusz barátéra. Felkeresi a kettős-honfoglalás első hullámából visszamaradt avar töredékeket és aztán vezeti őket míg a kettészakadt ősi vér újra nem egyesül!
2. igazából az Eurovíziós Dalfesztivál után esett le Dzsu-nak, hogy az új európa tengely keletkezett, miáltal ő közelebb szeretne lenni a tűzhöz.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 549 — Vikings fan
Én nem tudom, kint létem során, orosz focibuzi közegben éltem, ahol még a nagymama is CSKA drukker volt, láttam és hallottam épp eleget az orosz futballról, valamennyire ismerem az erőviszonyokat, de ez a Mahacskala ott is noname. De le lehet hülyézni. Pláne olyan emberektől szeretem ezt hallani, akik annyit tudnak az oroszokról, hogy "pfejj a büdös komcsik" meg tudják mi az a vodka... valljuk be őszintén, többségeteknek fingja sincs sem Oroszországról, sem az orosz fociról.Amadeus91
Senki nem mondta hogy perpill orosz sztárcsapat és jobb mint a CSKA már most. Ismered a viszonyokat rendben laktál ott rendben ettől még hogy azt állítod hogy egy sok milliót beleölt orosz csapatból nem lehet Orosz top6 os csapat és ha idén ileltve szünetben bevásárolnak még nem lehet orosz top csapat illetve EL ben nem érhetnek el valamit akkor a soccer viszonyokkal mégsem vagy annyira tisztában mint hogy mondod.Toca
csak életbe lépett a 6+5 -s szabály. Vagyis 5 orosznak ha törik, ha szakad, pályán kell lenni. Na mármost, akkor nemzetközi szintű orosz játékost, főleg aki jó korban van, nem fog tudni venni az Anzsi.
Vagy majd az Arshavin, Zhirkov, Anjukov, Akinfeev, Dzagoev, Pavljuchenko, Pogrebnyak vonalból valaki oda fog majd igazolni a Mahachkalába? Amikor olyan klubokban játszanak mint az Arsenal, Chelsea, Stuttgart vagy épp a CSKA? Egyszerűen nem látom, hogy, hogy akarják ezt megvalósítani, ezt a top klub építést. Pláne utánpótlás nélkül.Amadeus91
Esélytelen annyira kevés embert érdekel a pénz hogy el se tudom képzelni hogy hogy csábíthatnának valakit így el.
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 117
Dagesztán szar hely. A Mahacskala szarabb, mint a PSV. Ezt a két tényt szerintem mindenki elfogadja, kár bizonygatnod.

Ellenben te másik két állítás mellett is kiállsz: 1: Dzsudzsák biztosan szarul döntött és ezért egy idióta 2: a Mahacskala Oroszországban is a hátsó középmezőny szint legfeljebb, középtávon sincs esélyük a nemzetküzi kupaszereplésre.

Ezek pedig nem igazak, mint azt már lassan mindenki rajtad kívül elismeri. Mahacskala fan pedig nem lett senki, de Mahacskalagyűlölet sem volt itt eleddig. Sőt, a Zenit vagy a Lokomotiv is csak évente max 2x jön szóba ebben a topikban, nyilván nem beszélünk az orosz bajnokságról, egyrészt mert gyengébb, mint az európai első vonal, másrészt mert nem közvetítik Magyarországon. Így az Anzsiról sincs szó, pedig történetesen feltehetően erősebb a holland vagy a belga bajnokság nagy részénél (nem a PSV-nél).Rajna
Én nem tudom, kint létem során, orosz focibuzi közegben éltem, ahol még a nagymama is CSKA drukker volt, láttam és hallottam épp eleget az orosz futballról, valamennyire ismerem az erőviszonyokat, de ez a Mahacskala ott is noname. De le lehet hülyézni. Pláne olyan emberektől szeretem ezt hallani, akik annyit tudnak az oroszokról, hogy "pfejj a büdös komcsik" meg tudják mi az a vodka... valljuk be őszintén, többségeteknek fingja sincs sem Oroszországról, sem az orosz fociról.Amadeus91
Senki nem mondta hogy perpill orosz sztárcsapat és jobb mint a CSKA már most. Ismered a viszonyokat rendben laktál ott rendben ettől még hogy azt állítod hogy egy sok milliót beleölt orosz csapatból nem lehet Orosz top6 os csapat és ha idén ileltve szünetben bevásárolnak még nem lehet orosz top csapat illetve EL ben nem érhetnek el valamit akkor a soccer viszonyokkal mégsem vagy annyira tisztában mint hogy mondod.Toca
csak életbe lépett a 6+5 -s szabály. Vagyis 5 orosznak ha törik, ha szakad, pályán kell lenni. Na mármost, akkor nemzetközi szintű orosz játékost, főleg aki jó korban van, nem fog tudni venni az Anzsi.
Vagy majd az Arshavin, Zhirkov, Anjukov, Akinfeev, Dzagoev, Pavljuchenko, Pogrebnyak vonalból valaki oda fog majd igazolni a Mahachkalába? Amikor olyan klubokban játszanak mint az Arsenal, Chelsea, Stuttgart vagy épp a CSKA? Egyszerűen nem látom, hogy, hogy akarják ezt megvalósítani, ezt a top klub építést. Pláne utánpótlás nélkül.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az elmúlt négy évben ez a holland élcsapat (és benne a legjobbjuk) milyen lábnyomot hagyott az európai futballban ? kis túlzással annyit mint a anzsi.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
"deme

Balázs gondoltam hogy nem a szókincsedért vettek meg, továbbra sem értem hogy lehet egy jo Holland élcsapatból Dagesztánba szerződni még ha milliárdokat fizetnek
Az idő megoldja a süllyesztő kérdést 2 év és a nevedre se fognak emlékezni .
Szembe köpted a szurkoló táborodat és erre még büszke is vagy. Az orosz milliárdos meg vett kilóra.... A többi bla bla... mosakodás
"
nso komment. Valahol ezzel értek egyet a legjobban.Amadeus91
OMG 😀 Nehogy már a nyúl vigye a puskát. Szembe köpted a szurkolótáborodat már ne mazért ho lvolt ez a nagy szurkolótábor mikor PSVben mindenki mondta hogy pados lesz vagy amikor épp nem ontotta még a gólokat. Pont az utolsó sor mutatja meg mennyire szánalmasan nem ért a kommentező semmihez.
NSO kommentet idézni és azzal egyetérteni meg hát khm.. már mindent értek 😀
több mint 13 éve
"deme

Balázs gondoltam hogy nem a szókincsedért vettek meg, továbbra sem értem hogy lehet egy jo Holland élcsapatból Dagesztánba szerződni még ha milliárdokat fizetnek
Az idő megoldja a süllyesztő kérdést 2 év és a nevedre se fognak emlékezni .
Szembe köpted a szurkoló táborodat és erre még büszke is vagy. Az orosz milliárdos meg vett kilóra.... A többi bla bla... mosakodás
"
nso komment. Valahol ezzel értek egyet a legjobban.

több mint 13 éve
😀 tudnám honnan lett ennyi Mahacskala Fan. Eddig miért nem hallottunk a tudatos csapatépítésükről?

Welcome in Dagestan
http://www.youtube.com/watch?v=KRWKp-WTZp8&feature=relatedAmadeus91
Dagesztán szar hely. A Mahacskala szarabb, mint a PSV. Ezt a két tényt szerintem mindenki elfogadja, kár bizonygatnod.

Ellenben te másik két állítás mellett is kiállsz: 1: Dzsudzsák biztosan szarul döntött és ezért egy idióta 2: a Mahacskala Oroszországban is a hátsó középmezőny szint legfeljebb, középtávon sincs esélyük a nemzetküzi kupaszereplésre.

Ezek pedig nem igazak, mint azt már lassan mindenki rajtad kívül elismeri. Mahacskala fan pedig nem lett senki, de Mahacskalagyűlölet sem volt itt eleddig. Sőt, a Zenit vagy a Lokomotiv is csak évente max 2x jön szóba ebben a topikban, nyilván nem beszélünk az orosz bajnokságról, egyrészt mert gyengébb, mint az európai első vonal, másrészt mert nem közvetítik Magyarországon. Így az Anzsiról sincs szó, pedig történetesen feltehetően erősebb a holland vagy a belga bajnokság nagy részénél (nem a PSV-nél).Rajna
Senki nem mondta hogy perpill orosz sztárcsapat és jobb mint a CSKA már most. Ismered a viszonyokat rendben laktál ott rendben ettől még hogy azt állítod hogy egy sok milliót beleölt orosz csapatból nem lehet Orosz top6 os csapat és ha idén ileltve szünetben bevásárolnak még nem lehet orosz top csapat illetve EL ben nem érhetnek el valamit akkor a soccer viszonyokkal mégsem vagy annyira tisztában mint hogy mondod.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Én nem mondtam, hogy tavaly jó volt a Mahacskala, hanem ha így építik, akkor jó lesz, ehhez nem kell a nagyanyádnak ismernie, sőt, normális focidrukker két éve nem hallott róluk, ahogy a Kazanyról sem nem oly rég.

Én még nem voltam Oroszországban, nem tudok oroszul, de ettől még nem biztos, hogy az országismeretem nulla, na nem mintha ez itt most bármiféle relevanciával bírna, az Anzsi felemelkedése nem függ az orosz történelemtől, politikától, földrajztól, stb., amíg megy bele a pénz addig (nem egyenes arányban, de) javulni fognak. A tavalyi tizenegyedikről pedig a hatodik nincs is oly messze ugyebár. De mivel úgysem vagy hajlandó belátni semmit, én befejeztem a falmet, sorry mindenkitől 😊

több mint 13 éve
de bundesliga klub nem fog a fejlődési potenciálra elkölteni 14 millió eurót. vagy azért nem mert nem tud, ennyiért eladni szokott 3 évente egy valakit, vagy ennél nagyobb tervei vannak és más irányba nézeget.

több mint 13 éve
te Amadeus dzsudzsi megdugta a csajodat vagy mi ez a keresztes hadjárat ?gabtsi
mert szerinted a Mahacskala előrelépés?Amadeus91
ha azt nézed, hogy egy olyan ligába igazolt, amelyben sokkal inkább azok az erények jellemzőek, ami rá eddig nem volt (fizikális, box-to-box játék; védekezés(!)) akkor egyértelmű, hogy sokkal jobb ez neki mint játékosnak fejlődési szempontból, minthogy mondjuk liverpoolból vagy lilleból kitegyék a 3. rossz meccs után. ő még közel nincs készen arra a szintre, amiről egyesek álmodtak (más kérdés h 24 évesen már igencsak kellene), de itt talán begyűjtheti ezeket az erényeket úgy, hogy szarrá keresi magát, és van potenciál a csapatban és a tulajban.

nem állítom, hogy jó döntést hozott, de Sobrit megszégyenítő módon érvelni a jövőről és ebből levezetve elásni őt nem korrekt.gabtsi
Ebben igazad van, de hasonlóan fizikális játékra alapuló foci megy a Bundesliga-ban is.

több mint 13 éve
😀 tudnám honnan lett ennyi Mahacskala Fan. Eddig miért nem hallottunk a tudatos csapatépítésükről?

Welcome in Dagestan

Én nem tudom, kint létem során, orosz focibuzi közegben éltem, ahol még a nagymama is CSKA drukker volt, láttam és hallottam épp eleget az orosz futballról, valamennyire ismerem az erőviszonyokat, de ez a Mahacskala ott is noname. De le lehet hülyézni. Pláne olyan emberektől szeretem ezt hallani, akik annyit tudnak az oroszokról, hogy "pfejj a büdös komcsik" meg tudják mi az a vodka... valljuk be őszintén, többségeteknek fingja sincs sem Oroszországról, sem az orosz fociról.

több mint 13 éve
te Amadeus dzsudzsi megdugta a csajodat vagy mi ez a keresztes hadjárat ?gabtsi
mert szerinted a Mahacskala előrelépés?Amadeus91
ha azt nézed, hogy egy olyan ligába igazolt, amelyben sokkal inkább azok az erények jellemzőek, ami rá eddig nem volt (fizikális, box-to-box játék; védekezés(!)) akkor egyértelmű, hogy sokkal jobb ez neki mint játékosnak fejlődési szempontból, minthogy mondjuk liverpoolból vagy lilleból kitegyék a 3. rossz meccs után. ő még közel nincs készen arra a szintre, amiről egyesek álmodtak (más kérdés h 24 évesen már igencsak kellene), de itt talán begyűjtheti ezeket az erényeket úgy, hogy szarrá keresi magát, és van potenciál a csapatban és a tulajban.

nem állítom, hogy jó döntést hozott, de Sobrit megszégyenítő módon érvelni a jövőről és ebből levezetve elásni őt nem korrekt.

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 932 — no es importante

Welcome in Dagestan
Paulo Sousát meg gondolom a portugálok egy Gyöngyöspatán készült videóval riogatták
sok mindent fel lehet hozni az Anzsi ellen, de ez irtó baromság

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott

Welcome in Dagestan

Ezek pedig nem igazak, mint azt már lassan mindenki rajtad kívül elismeri. Mahacskala fan pedig nem lett senki, de Mahacskalagyűlölet sem volt itt eleddig. Sőt, a Zenit vagy a Lokomotiv is csak évente max 2x jön szóba ebben a topikban, nyilván nem beszélünk az orosz bajnokságról, egyrészt mert gyengébb, mint az európai első vonal, másrészt mert nem közvetítik Magyarországon. Így az Anzsiról sincs szó, pedig történetesen feltehetően erősebb a holland vagy a belga bajnokság nagy részénél (nem a PSV-nél).