Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
a nagy atomvárosi menetelés: http://www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

amennyi szerencséje/ügyetlenkedése volt a többi csapatnak nekik pont az ellenkezője...ettől függetlenül nagy GRAT nekik!

|
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
majd ha 3 évet lehúzott a felsőoktatásban, akkor mehet a draftra 😊

több mint 13 éve

fűzővel kifelé!!! SAF mikor engedi el a draftra? 😊

|
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
"Komjáti András tájékoztatása alapján Dajic sorsa ma vagy holnap eldől, de a bosnyák támadónak jó esélye van arra, hogy a Vasas játékosa legyen."

😂😂 Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.. 😂fetomy
kell a depth 😊

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 105
Dajic egy külön faj

ezt viszont jó nézni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 907 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"Komjáti András tájékoztatása alapján Dajic sorsa ma vagy holnap eldől, de a bosnyák támadónak jó esélye van arra, hogy a Vasas játékosa legyen."

mi értelme van ezeknek a Zs kategóriás dél-szláv játékosoknak?Amadeus91
Olcsók.
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 235

mi értelme van ezeknek a Zs kategóriás dél-szláv játékosoknak?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Big L Las Vegas Raiders Oklahoma Sooners 342 — Raiders fan
Angol Foci Szerelmesek Figyelem!!
Szereted az Angol focit , a játékot , a kihívást , szeretnél TE lenni a legjobb manager ?Akkor nem kell mást tenned csak regisztrálnod magad a Premier League hivatalos fantasy oldalán , és csatlakoznod a Drukker Söröző Bajnoksághoz! http://www.facebook.com/pages/Drukker-S%C3%B6r%C3%B6z%C5%91/112173922200413#!/pages/Drukker-S%C3%B6r%C3%B6z%C5%91/112173922200413
Csatlakozz te is a Drukker Söröző Premier League 2011/12 Fantasy ligához!
Oszd meg ismerőseidnek is , és csatlakozzunk minél többen a ligához!
http://fantasy.premierleague.com/
A Drukker Söröző Liga belépéshez szükséges kód: 91361-32531

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

😂😂 Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.. 😂
több mint 13 éve
aki még nem látta volna: http://www.youtube.com/watch?v=mbLxzp7joc4&feature=player_embedded (0:25-nél)

nem válogatott szint ugyebár...

|
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 766 — Invisible man
Csak a Paks...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 005 — Amerikai sportok rajongója
Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy vajon a holnapi NS címlapján -akárcsak most az nso.hu-n- a kieső fradiról, vagy netán a meglepetésre, egyedüliként továbbjutó Paks-ról lesz-e főkép és vezércikk... Értem én, hogy a fradit szeretik a legtöbben, de attól még inkább szólt ez a nap a Paks szenzációs továbbjutásáról, és szívesebben is olvasok arról, mint a fradi gyalázatos kieséséről...

Egyébként igen, a Paksban nagyon becsülendő, hogy a magyar játékosokat favorizálják 😊fetomy
Paks volt ma a címlapon szerencsére, megérdemelték! De kár a többi csapatért, mindenhol lett volna pedig esély a továbbjutásra. A kazah csapat körülményeiről szóló írás durva volt, 13 500 néző, teljesen fedett stadion, hajtás, szuper körülmények.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy vajon a holnapi NS címlapján -akárcsak most az nso.hu-n- a kieső fradiról, vagy netán a meglepetésre, egyedüliként továbbjutó Paks-ról lesz-e főkép és vezércikk... Értem én, hogy a fradit szeretik a legtöbben, de attól még inkább szólt ez a nap a Paks szenzációs továbbjutásáról, és szívesebben is olvasok arról, mint a fradi gyalázatos kieséséről...

Egyébként igen, a Paksban nagyon becsülendő, hogy a magyar játékosokat favorizálják 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Paks az egyetlen csapat a magyar bajnokságban, ahol deklaráltan nem igazolnak külföldi játékost.

Így is lehet eredményt elérni? Érdekes.Jan
+1.
...és eddig úgy tűnik, hogy valamit jól csinálnak. Nagyon is.
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 213 — Steelers fan
Paks az egyetlen csapat a magyar bajnokságban, ahol deklaráltan nem igazolnak külföldi játékost.

Így is lehet eredményt elérni? Érdekes.
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 301 — Csodabogár
kapott a Fagyi egy ilyet is, hmm:

mondjuk szerintem ezt nem kellett volna, mert mire fel?

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 235
A norvég egy olyan erős bajnokság, hogy Kovács "Répafej" Péter ott majdnem gólkirály lett. A válogatottban pedig láttuk, hogy alig bír egyenesen futni. A Sturmot pedig lehet fikázni, a két meccsen hét helyzetből rúgtak négy gólt. Ja, ők voltak a rosszabbak. Kár, hogy a foci továbbra sem pontozásos sportág, hanem gólra játszák.

Honfitársainkra pedig ismét büszkék lehetünk. Aztán csodálkozunk, hogy Ausztriában néhány helyen még mindig ki van téve a felirat: magyar ne lopj.füligjimmy
mellesleg a legtöbb helyen magyarul, mivel tudják, hogy erre felé nem szokás idegennyelven beszélni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Szerintem azért linkelted be, mert azt akarod, hogy agyvérzést kapjak. Ártottam én neked???????füligjimmy
A videó megtekintése előtt sem voltam jól, de azóta hatványozottan szar. Jobb lett volna, ha nem látom. De gondoltam dögöljön meg a szomszéd tehene is, ne csak én szenvedjek, nézzétek 😊Bálesz
Amúgy én vagyok a hülye, hogy megnéztem. Saját felelősségre......

Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy a Paks marad állva a legtovább, kiröhögöm.füligjimmy
sztem múlt héten is kiröhögted volna... 😊

|
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Szerintem azért linkelted be, mert azt akarod, hogy agyvérzést kapjak. Ártottam én neked???????füligjimmy
A videó megtekintése előtt sem voltam jól, de azóta hatványozottan szar. Jobb lett volna, ha nem látom. De gondoltam dögöljön meg a szomszéd tehene is, ne csak én szenvedjek, nézzétek 😊Bálesz
Amúgy én vagyok a hülye, hogy megnéztem. Saját felelősségre......

Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy a Paks marad állva a legtovább, kiröhögöm.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 987 — Illegális gyakorló
A videó megtekintése előtt sem voltam jól, de azóta hatványozottan szar. Jobb lett volna, ha nem látom. De gondoltam dögöljön meg a szomszéd tehene is, ne csak én szenvedjek, nézzétek 😊

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
http://ftcnews.com/2011/07/21/itt-az-osszefoglalo-10/

1. Ranilovic hova a büdös picsába jött ki a második gólnál?
2. a 120. percben ilyen gólt kapni, amikor jóformán csak védők vannak a pályán nálunk...

Úgy kiesni, hogy 20 perccel a vége előtt összesítésben 3-1 ide. Grat.Bálesz
Szerintem azért linkelted be, mert azt akarod, hogy agyvérzést kapjak. Ártottam én neked???????

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
http://ftcnews.com/2011/07/21/itt-az-osszefoglalo-10/

1. Ranilovic hova a büdös picsába jött ki a második gólnál?
2. a 120. percben ilyen gólt kapni, amikor jóformán csak védők vannak a pályán nálunk...

Úgy kiesni, hogy 20 perccel a vége előtt összesítésben 3-1 ide. Grat.

több mint 13 éve
A norvég egy olyan erős bajnokság, hogy Kovács "Répafej" Péter ott majdnem gólkirály lett. A válogatottban pedig láttuk, hogy alig bír egyenesen futni. A Sturmot pedig lehet fikázni, a két meccsen hét helyzetből rúgtak négy gólt. Ja, ők voltak a rosszabbak. Kár, hogy a foci továbbra sem pontozásos sportág, hanem gólra játszák.

Honfitársainkra pedig ismét büszkék lehetünk. Aztán csodálkozunk, hogy Ausztriában néhány helyen még mindig ki van téve a felirat: magyar ne lopj.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 642
Lehet, hogy inkább a viccek topikban lenne a helye, mindegy:
http://kepgep.hu/2011/07/21/173050_460s.jpg
több mint 13 éve
mit nem értesz?petey
Azt, hogy mit tettek oda a rendőrök.

Nem a lopásra írtam, mert ha volt, az bizony undorító, hanem a fegyver+kábszer dologra, amit azóta cáfoltak is. Ennyi.