Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
a nagy atomvárosi menetelés: http://www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8amennyi szerencséje/ügyetlenkedése volt a többi csapatnak nekik pont az ellenkezője...ettől függetlenül nagy GRAT nekik!

több mint 13 éve
majd ha 3 évet lehúzott a felsőoktatásban, akkor mehet a draftra 😊

több mint 13 éve
"Komjáti András tájékoztatása alapján Dajic sorsa ma vagy holnap eldől, de a bosnyák támadónak jó esélye van arra, hogy a Vasas játékosa legyen."kell a depth 😊
😂😂 Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.. 😂fetomy

több mint 13 éve
Dajic egy külön fajezt viszont jó nézni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
több mint 13 éve
Olcsók."Komjáti András tájékoztatása alapján Dajic sorsa ma vagy holnap eldől, de a bosnyák támadónak jó esélye van arra, hogy a Vasas játékosa legyen."mi értelme van ezeknek a Zs kategóriás dél-szláv játékosoknak?Amadeus91
több mint 13 éve
"Komjáti András tájékoztatása alapján Dajic sorsa ma vagy holnap eldől, de a bosnyák támadónak jó esélye van arra, hogy a Vasas játékosa legyen."mi értelme van ezeknek a Zs kategóriás dél-szláv játékosoknak?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Angol Foci Szerelmesek Figyelem!!Szereted az Angol focit , a játékot , a kihívást , szeretnél TE lenni a legjobb manager ?Akkor nem kell mást tenned csak regisztrálnod magad a Premier League hivatalos fantasy oldalán , és csatlakoznod a Drukker Söröző Bajnoksághoz! http://www.facebook.com/pages/Drukker-S%C3%B6r%C3%B6z%C5%91/112173922200413#!/pages/Drukker-S%C3%B6r%C3%B6z%C5%91/112173922200413
Csatlakozz te is a Drukker Söröző Premier League 2011/12 Fantasy ligához!
Oszd meg ismerőseidnek is , és csatlakozzunk minél többen a ligához!
http://fantasy.premierleague.com/
A Drukker Söröző Liga belépéshez szükséges kód: 91361-32531

több mint 13 éve
"Komjáti András tájékoztatása alapján Dajic sorsa ma vagy holnap eldől, de a bosnyák támadónak jó esélye van arra, hogy a Vasas játékosa legyen."😂😂 Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.. 😂
több mint 13 éve
aki még nem látta volna: http://www.youtube.com/watch?v=mbLxzp7joc4&feature=player_embedded (0:25-nél)nem válogatott szint ugyebár...

több mint 13 éve
Csak a Paks...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy vajon a holnapi NS címlapján -akárcsak most az nso.hu-n- a kieső fradiról, vagy netán a meglepetésre, egyedüliként továbbjutó Paks-ról lesz-e főkép és vezércikk... Értem én, hogy a fradit szeretik a legtöbben, de attól még inkább szólt ez a nap a Paks szenzációs továbbjutásáról, és szívesebben is olvasok arról, mint a fradi gyalázatos kieséséről...Paks volt ma a címlapon szerencsére, megérdemelték! De kár a többi csapatért, mindenhol lett volna pedig esély a továbbjutásra. A kazah csapat körülményeiről szóló írás durva volt, 13 500 néző, teljesen fedett stadion, hajtás, szuper körülmények.
Egyébként igen, a Paksban nagyon becsülendő, hogy a magyar játékosokat favorizálják 😊fetomy
több mint 13 éve
Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy vajon a holnapi NS címlapján -akárcsak most az nso.hu-n- a kieső fradiról, vagy netán a meglepetésre, egyedüliként továbbjutó Paks-ról lesz-e főkép és vezércikk... Értem én, hogy a fradit szeretik a legtöbben, de attól még inkább szólt ez a nap a Paks szenzációs továbbjutásáról, és szívesebben is olvasok arról, mint a fradi gyalázatos kieséséről...Egyébként igen, a Paksban nagyon becsülendő, hogy a magyar játékosokat favorizálják 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Paks az egyetlen csapat a magyar bajnokságban, ahol deklaráltan nem igazolnak külföldi játékost.+1.
Így is lehet eredményt elérni? Érdekes.Jan
...és eddig úgy tűnik, hogy valamit jól csinálnak. Nagyon is.
több mint 13 éve
Paks az egyetlen csapat a magyar bajnokságban, ahol deklaráltan nem igazolnak külföldi játékost.Így is lehet eredményt elérni? Érdekes.
több mint 13 éve
kapott a Fagyi egy ilyet is, hmm:mondjuk szerintem ezt nem kellett volna, mert mire fel?

több mint 13 éve
A norvég egy olyan erős bajnokság, hogy Kovács "Répafej" Péter ott majdnem gólkirály lett. A válogatottban pedig láttuk, hogy alig bír egyenesen futni. A Sturmot pedig lehet fikázni, a két meccsen hét helyzetből rúgtak négy gólt. Ja, ők voltak a rosszabbak. Kár, hogy a foci továbbra sem pontozásos sportág, hanem gólra játszák.mellesleg a legtöbb helyen magyarul, mivel tudják, hogy erre felé nem szokás idegennyelven beszélni.
Honfitársainkra pedig ismét büszkék lehetünk. Aztán csodálkozunk, hogy Ausztriában néhány helyen még mindig ki van téve a felirat: magyar ne lopj.füligjimmy
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
sztem múlt héten is kiröhögted volna... 😊Amúgy én vagyok a hülye, hogy megnéztem. Saját felelősségre......Szerintem azért linkelted be, mert azt akarod, hogy agyvérzést kapjak. Ártottam én neked???????füligjimmyA videó megtekintése előtt sem voltam jól, de azóta hatványozottan szar. Jobb lett volna, ha nem látom. De gondoltam dögöljön meg a szomszéd tehene is, ne csak én szenvedjek, nézzétek 😊Bálesz
Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy a Paks marad állva a legtovább, kiröhögöm.füligjimmy

több mint 13 éve
Amúgy én vagyok a hülye, hogy megnéztem. Saját felelősségre......Szerintem azért linkelted be, mert azt akarod, hogy agyvérzést kapjak. Ártottam én neked???????füligjimmyA videó megtekintése előtt sem voltam jól, de azóta hatványozottan szar. Jobb lett volna, ha nem látom. De gondoltam dögöljön meg a szomszéd tehene is, ne csak én szenvedjek, nézzétek 😊Bálesz
Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy a Paks marad állva a legtovább, kiröhögöm.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Szerintem azért linkelted be, mert azt akarod, hogy agyvérzést kapjak. Ártottam én neked???????füligjimmyA videó megtekintése előtt sem voltam jól, de azóta hatványozottan szar. Jobb lett volna, ha nem látom. De gondoltam dögöljön meg a szomszéd tehene is, ne csak én szenvedjek, nézzétek 😊

több mint 13 éve
http://ftcnews.com/2011/07/21/itt-az-osszefoglalo-10/Szerintem azért linkelted be, mert azt akarod, hogy agyvérzést kapjak. Ártottam én neked???????
1. Ranilovic hova a büdös picsába jött ki a második gólnál?
2. a 120. percben ilyen gólt kapni, amikor jóformán csak védők vannak a pályán nálunk...
Úgy kiesni, hogy 20 perccel a vége előtt összesítésben 3-1 ide. Grat.Bálesz
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
http://ftcnews.com/2011/07/21/itt-az-osszefoglalo-10/1. Ranilovic hova a büdös picsába jött ki a második gólnál?
2. a 120. percben ilyen gólt kapni, amikor jóformán csak védők vannak a pályán nálunk...
Úgy kiesni, hogy 20 perccel a vége előtt összesítésben 3-1 ide. Grat.

több mint 13 éve
A norvég egy olyan erős bajnokság, hogy Kovács "Répafej" Péter ott majdnem gólkirály lett. A válogatottban pedig láttuk, hogy alig bír egyenesen futni. A Sturmot pedig lehet fikázni, a két meccsen hét helyzetből rúgtak négy gólt. Ja, ők voltak a rosszabbak. Kár, hogy a foci továbbra sem pontozásos sportág, hanem gólra játszák. Honfitársainkra pedig ismét büszkék lehetünk. Aztán csodálkozunk, hogy Ausztriában néhány helyen még mindig ki van téve a felirat: magyar ne lopj.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Lehet, hogy inkább a viccek topikban lenne a helye, mindegy:http://kepgep.hu/2011/07/21/173050_460s.jpg
több mint 13 éve
mit nem értesz?peteyAzt, hogy mit tettek oda a rendőrök.
Nem a lopásra írtam, mert ha volt, az bizony undorító, hanem a fegyver+kábszer dologra, amit azóta cáfoltak is. Ennyi.