AFC South mérkőzésbeharangozók - 13. hét

Nézzük mire lesz érdemes figyelni az AFC South csapatainak mérkőzésein.

Indianapolis Colts – Dallas Cowboys, magyar idő szerint december 5-én 22:15-kor.

 

Mire figyeljünk:

ha a Coltsnál a labda

-      A fal semmire nem volt képes a Chargers ellen és ez 4 interceptionbe kergette Manninget. Ha nem javulnak fel a falemberek akkor nem sok babér fog teremni a Coltsnak, most sem.

-      Collie biztos nem fog játszani és bár Garcon már elkezdett javulni, a Coltsnak mindenképp szüksége lenne egy egészséges jól játszó Waynre, aki idén főleg az elcsúszásokban és a labdák elejtésében jeleskedett.

 

ha a Cowboysnál a labda

-      A Colts special teamje az NFL egyik leggyengébb alakulata, ezért nagy esély van rá, hogy megszületik Dez Bryant idei 3. visszahordott TDje.

-      Hayden kiesésével alig vagy egyáltalán nem maradt tapasztalt jól teljesítő játékos a Colts secondaryjében. Már az nagy nehézségeket fog okozni a Coltsnak, ha a Cowboys egyszerre a pályára küldi 3 veszélyes elkapóját nem is beszélve, hogy még a rookie linebackereknek is meg kéne állítani Jason Wittent.

 

 

 

Tennessee Titans – Jacksonville Jaguars, magyar idő szerint december 5-én 19:00-kor.

 

Mire figyeljünk:

ha a Titansnál a labda

-      A két csapat legutóbbi találkozásakor Young sérülése után beugró Collins szinte hibátlanul vezette a Titanst. Most Vince Young ismét sérült és Jeff Fisher újra a tapasztalt irányítótól várja a győzelmet.

-      Randy Moss nem mutatott semmit, amikor Young volt az iránytó. Moss még kevesebbet mutatott, amikor Smith volt az. Vajon mennyit fog mutatni, amikor Collins az iránytó?

 

ha a Jaguarsnál a labda

-      Maurice Jones-Drew szokásához hívem meccsről meccsre hozza a 100 yardokat és már csak pár yard választja el idei 1000. futott yardjától, most azonban a remek szezont futó Stephen Tulloch lesz az ellenfele.

-      A Jaguarsnak nincs sok sikere a hosszú passzokkal, de a beindult futójáték előre csalogathatja a védőket, ami megnyithatja az utat a meglepetésszerű mély indítások előtt.