AFC South mérkőzésbeharangozók - 15. hét

Nézzük mire lesz érdemes figyelni az AFC South csapatainak mérkőzésein.

Indianapolis Colts – Jacksonville Jaguars, magyar idő szerint december 19-én 19:00-kor.

 

Mire figyeljünk:

ha a Coltsnál a labda

-      Végre hosszú idő után visszatérhet Collie és mostmár egy remek formában lévő Garconnal ál újra össze a Wayne-Garcon-Collie hármas.

-      Peyton Manninget leginkább a fal belsejéből érkező nyomással lehet semlegesíteni. Ideális alkalom, hogy Alualu bizonyítsa megérte azt a korai 1. körös picket.

 

 

ha a Jaguarsnál a labda

-      Deji Karim győzelmet jelentő visszafutást ért el a Raiders ellen, de a Colts special teamje nagyot fejlődött Taj Smith érkezésével.

-      Az előző héten még nem ment a szerelés a Colts linebackereinek, de jobb lesz, ha összekapják magukat, mert Maurice Jones-Drewt normál szerelésekkel is nehéz levinni.

 

 

Tennessee Titans – Houston Texans, magyar idő szerint december 19-én 19:00-kor.

 

Mire figyeljünk:

ha a Titansnél a labda

-      Rég volt már, amikor Brian Cushingot az év újonc védőjátékosának választották. A linebacker sor nem engedhet meg magának annyi elhibázott szerelést, mint a Ravens ellen, mert az a meccsbe kerülhet Chris Johnson ellen.

-      Kerry Collins a Colts ellen nem próbálkozott hosszú passzokkal, de a Texans harmatos secondaryje ellen mindenképp ajánlatos legalább 1-1 próbálkozással megfelelő veszélyt jelentenie, hogy csökkentse a Johnsonra összpontosuló figyelmet.

 

 

 

ha a Texansnál a labda

-      Általában a Texans offenseben kellemes egyensúlyban vannak a futások és a passzok. Ez mindkét oldal dolgát megkönnyíti, mert a sikeres futások lehetővé teszik a play-action passzokat, amik Jones és Johnson sebességével halálosak tudnak lenni, valamint a sikeres passzjáték Foster dolgát tudja megkönnyíteni, hogy Priest Holmes után második nem draftolt játékosként legtöbb futott yardal zárja a ligát.

-      Elérkezett a nehézsúlyú boxmeccs második menete. A kék sarokban Cortland Finnegan, a piros sarokban Andre Johnson. Az első menetben Johnsonnak sikerült földre vinnie Finnegant, de vajon a Titans cornerbackjének sikerül szabályos keretek közt elégtételt vennie?