AFC South mérkőzésbeharangozók 17. hét

Nézzük mire lesz érdemes figyelni az AFC South csapatainak mérkőzésein.

Indianapolis Colts – Tennessee Titans, magyar idő szerint január 2-án 21:15-kor.

 

Mire figyeljünk:

ha a Coltsnál a labda

-      A hosszú száműzetés után végre visszatért Addai, így a Coltsnak már 3 running backje is van és akkor még nem számoltuk Peyton Manninget. Ha a Colts hamar megszerzi a vezetést, akkor még talán Brown is újra futkoshat egy kicsit.

-      Jason Babin csak 1,5 sackel van lemaradva a ligaelsőtől, ráadásul az első mérkőzésen már bemutatkozott Manningnek. Egy jó meccsel még sack király is lehet belőle, főleg ha valahogy Curtis Painter is a pályára keveredne.

 

ha a Titansnél a labda

-      A szezon végére a túlfizetett Bo Scaife helyét a másodéves Jared Cook vette át, aki üde színfolt volt a Chiefs ellen. Most a Colts ellen újabb bizonyítási lehetőséget kap.

-      Ezzel a meccsel nagy valószínűséggel véget ér Jeff Fisher hosszú edzői pályafutása a csapatnál. A franchiseal töltött 17 év alatt 6-szor vezette a csapatot playoffba és egyszer pár centire került egy Super Bowl győzelemhez.

 

 

Houston Texans – Jacksonville Jaguars, magyar idő szerint január 2-án 21:15-kor.

 

Mire figyeljünk:

ha a Texansnál a labda

-      Andre Johnson kihagyja a szezonjárót, de Schaub így sem marad célpontok nélkül. Jacoby Jones és Owen Daniels egyaránt új szerződéséért fog játszani.

-      Gary Kubiak csapata nagyon jól kezdte az évet, de aztán sorban jöttek a vereségek. Ezeeknek a hatására könnyen lehet, hogy az év végén távoznia kell majd a csapattól. Pedig tavaly ilyenkor csak épphogy nem jutottak be a playoffba.

 

 

 

ha a Jaguarsnál a labda

-      Nem lesz Garrard nem lesz Jones-Drew, de a playoff még meglehet, csak valamilyen módon nyerni kell és mellé imádkozni a Titánok győzelméért.

-      Két Jaguár számára lesz igazán fontos a szezonzáró. Az életében talán utolsó alkalommal kezdő Jenningsnek illetve az idei év második legeredményesebb tight endjét Marcedes Lewisnak.