Esti friss - 11/30

Írta: Höri — 2015. december 1., 00:07

Edzőváltás, igazolás és sok-sok hiányzó.

Rob Gronkowskiról megnyugtató hírek jöttek, maximum egy hetet fog kihagyni, ha minden igaz. Az alapszakasz végére teljes arzenálja nagy részét visszakaphatja tehát majd Tom Brady.

Chuck Pagano tudatta a médiával, hogy Andrew Luckot vissza fogja tenni a kezdőcsapatba, amint egészséges lesz. Matt Hasselbeck 4-0-s mérlege miatt már az ellenkezője is beszédtéma volt. Ugyancsak a Colts mestere beszélt róla, hogy Frank Gore-t "szarrá verték", Jerrell Freeman pedi heteket is kihagyhat.

Miamiben Rishard Matthews bordáit kell meggyógyítani, így DeVante Parker extenzív játékidőre számíthat. Az első körös WR felé 10 labda ment a Jets ellen.
Eközben váltás volt a stábban. Bill Lazort felmentették a munkavégzés alól, Zac Taylor lett az új offenzív koordinátor. Az eddigi QB-edző első nyilatkozata alapján jobban be szeretné vonni a játékba az előző 2 meccsen 12 labdacipelést jegyző Lamar Millert.

Mivel Chris Johnsonnak a térde, Andre Ellingtonnak a lábujja fáj, így David Johnsonra hárul főszerep ezen a héten Arizonában.

Nem debütál idén Alex Carter. A 2015-ös draft 80. választottját visszatérős IR-en tartotta a Lions, de a cornerback bokája nem gyógyult meg elég gyorsan.

Lábtörés miatt a teljes szezonra kidőlt Geoff Schwartz, a Giants jobb guardja. A 30 éves játékost nehéz lesz pótolni az egyébként is megtizedelt támadófalban.

Pete Carroll azt várja, hogy a 2016-os idényben már számolhat Jimmy Grahammel. A tight end hasonló sérüléssel bajlódik mint Victor Cruz, így akár több mint egy évet is igénybe vehet a rehabilitáció.

Ben Roethlisberger nem szenvedett agyrázkódást, így minden jel szerint ott lesz a kezdőcsapatban legközelebb is.

A Carolina Panthers leigazolta a márciusban visszavonult Cortland Finnegant. A Rams-ben és a Dolphins-ban is megégő CB-re Tillman kiesése miatt van szükség, és eleinte nickelbackként kalkulálnak vele. Mivel Charlotte-ban mindenki feltámad, nem zárható ki, hogy a korábbi all-Pro a jobbik arcát mutatja majd.

Véget érhetnek a Chip Kelly - USC házassági pletykák. Clay Helton megbízott vezetőedzőt kinevezték állandóra Los Angeles-ben.

Nyilvánosságra került, hogy a TNF (Lions-Packers), SNF (Steelers-Colts), MNF (Redskins-Cowboys) párosítások mellett vasárnap 19:00-kor a Jets-Giants, utána a Panthers-Saints meccset közvetíti a Sport2.