NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Én nem árulok zsákbamacskát srácok. Elsősorban csak az Excsapataim közül válogatok majd. Ergo Lions, Titans az első 2 jelöltem. 😊 bármi is lesz a választásom, a jelszó: CJ2K 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ajánlom is, hogy ne a Camtherst😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Akkor már tippelj nekem is valakit jövőre rata 😀fetomyBears 😊 Őket úgyse viszi el senki 😀 (talán Te viszed ki majd a Falconst shawnka elől a GM-kötődés miatt 😊 )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Akkor már tippelj nekem is valakit jövőre rata 😀
több mint 12 éve
Na, akkor folytatom a tippelgetést 😊 Shawnka kezei alá a Jets-et tudnám elképzelni (esetleg a Bills/Rams kettős valamelyike)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
menj lottózni. 😀nekem is van a Bengals mellett még 1 alternatíva most mán.Amadeus91No, csaknem a Raiders? 😊Rataxes
Imádom Pryor-t. 😀
meg illik rám a "just win baby" szlogen.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
4/4 Rata, mert Camthers igen 😀
több mint 12 éve
nekem van egy nagyon komoly sleeperem abban az esetben ha valami elvetemült kivinné a fiaimat, úgyhogy ne 😀
több mint 12 éve
Hehe, épp most szerkesztettem bele az előző hsz.-embe 😀 Eddig 3/3- totózom kéne 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én abban reménykedem, hogy Deny nem jön ki jól a Vick - Young kettőssel, nem húzza az Ealgest, és én behúzhatom 😀
több mint 12 éve
Nekem is van egy új jelöltem, mivel brk kihúzza a GB-t, de gyanúsan már mindenki tudja ki az 😀EazzyHát persze hogy a Pantyers, hacsak a sasok nem lesznek bent valami csoda folytán (ehhez mondjuk az kéne hogy előttem draftolj amihez még lesz egy-két szavam) 😊
Én meg kihúzom majd simán a bentlévő legjobb overall ratinggel rendelkező csapatot 😊 (kivéve ha a Giants-Cowboys kettős valamelyikéről lenne szó)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nekem is van egy új jelöltem, mivel brk kihúzza a GB-t, de gyanúsan már mindenki tudja ki az 😀
több mint 12 éve
Titok 😀 de a mostani bajnoksa'gban nem szerepl'o' csapat e's ha jol lattam az elozoben sem voltakzoli123talán a sztílörsz
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
jól van ellőtted a 2. csapatot is 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Rata eltala'lta 😊
több mint 12 éve
na melyik? 😀FarkyDenver Tebows 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
na melyik? 😀
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Én már azt is tudom hogy melyik csapat lesz az 1/1 a következő bajnokságban 😀 😀 ( nem a Vikings )
több mint 12 éve
nálam is az az egyik, bár Pryor nem tud passzolni cserébe geci gyors, McFadden meg átmegy mindenen.
több mint 12 éve
nekem is van a Bengals mellett még 1 alternatíva most mán.Amadeus91No, csaknem a Raiders? 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
nekem is van már 3 jelöltem jövőre ha nem lenne benn a Colts, de mivel senkinek nem kell olyan csapat aminek nincs védelme meg futójátéka, így nem félek. Jövőre ráadásul Szerencsénk is lesz 😀.Farkynekem is van a Bengals mellett még 1 alternatíva most mán.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
nekem is van már 3 jelöltem jövőre ha nem lenne benn a Colts, de mivel senkinek nem kell olyan csapat aminek nincs védelme meg futójátéka, így nem félek. Jövőre ráadásul Szerencsénk is lesz 😀.
több mint 12 éve
jó ez a statos rendszer, jövőre CJ2K-re gyúrok majd 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
új frissítés még nincs mivel azt csináltam meg amit ti is 😀, de holnap igyekszem az elmaradtakat pótolni.