Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Egy apró kérés, ami gyorsítja nekem a csapatstatok frissítését, hogy ne úgy rakjátok már fel, hogy minden sor után van egy üres sor, hanem úgy, ahogyan a gamelog txt-ben is van, hogy szorosan egymás mögött vannak a statok. Jó nem nagy meló kiszedegetni, de négy-öt ilyen után már agyfaszt kapok. Thx.Eazzynyilvánvalóan én vagyok a ludas. sorry.
de azt nem tudom hol. úgyhogy áruljátok már el hogy pontosan mit is kéne csinálnom, mert nem vágom 😀 meccs után a gamelogot kimásolom a dokumentumokból oszt csá, hol a hiba? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Lesz stream? 😀Biagioazt a laggot nem akarjátok mégegyszer átélni 😀
több mint 13 éve
Olyannyira népszerű a Pats, hogy a drafton senki nem választotta, de még csak akkor sem, ha a kedvence már kiment 😀shawnka! Igen Kendi rámentette az elsőre a másodikat, majd arra rámentett egy barátságost. Egyébként pont ezért érdemes a Menu - Settings - STAT fül - és ott átállítani Unique-re Overwrite helyett.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lesz stream? 😀
több mint 13 éve
Király, hogy mindenki engem támogat 😀5 embert Roddy-ra 5 embert Gonzóra. A többit Turnerre, és nyert ügyed van. 😀VadkenderAmúgy Deny a Falcons nyeli be a legtöbb first downt a ligában, szóval van esélyed! 😀 Sőt ellen lehet a második legkönnyebben 3rd downt megcsinálni is.EazzyEzért szeretjük a statisztikát, mindig van olyan, amiben jobb vagy 😀Deny
Van valaki, aki picit is szurkol Shawnka győzelmének?
Ja, meg látszik, hogy a Pats után az Eagles a legnépszerűbb csapat itthon, még a többi "GM" is nekem szorít 😊
több mint 13 éve
nekem az elsőt küldted el, ergo ha rámentett bármit is annak a másodiknak kell lennie.Első fele van meg nekem, úgy emlékszem azt küldtem, tehát nem vagyunk előbbre. :/VadkenderElvileg úgy volt, és egyik részét elmentettem, a másikat hagytam gamelog-ban. Sikeresen nagy hévben elfelejtettem, hogy automatán is ráment, és lejátszottam egy barátságos meccset Fetomy barátommal, így nincs meg a meccs másik fele. Úgyhogy tőlem, tuti nem lesz erről a meccsről stat. Ha lol-nak megvan, őt zaklassátok, ha meg nincs, akkor kövezzetek meg. 😀 Pedig az a meccs pont statjavítónak volt jó nekem (bár már így is, úgy is mindegy 😀)Vadkendernálam megvan a másik fele, elküldted.shawnka
több mint 13 éve
Első fele van meg nekem, úgy emlékszem azt küldtem, tehát nem vagyunk előbbre. :/nálam megvan a másik fele, elküldted.shawnkakét részletben játszották le, majd ha Kendi összeadogatja, akkor elküldi.shawnkaElvileg úgy volt, és egyik részét elmentettem, a másikat hagytam gamelog-ban. Sikeresen nagy hévben elfelejtettem, hogy automatán is ráment, és lejátszottam egy barátságos meccset Fetomy barátommal, így nincs meg a meccs másik fele. Úgyhogy tőlem, tuti nem lesz erről a meccsről stat. Ha lol-nak megvan, őt zaklassátok, ha meg nincs, akkor kövezzetek meg. 😀 Pedig az a meccs pont statjavítónak volt jó nekem (bár már így is, úgy is mindegy 😀)Vadkender
több mint 13 éve
5 embert Roddy-ra 5 embert Gonzóra. A többit Turnerre, és nyert ügyed van. 😀Amúgy Deny a Falcons nyeli be a legtöbb first downt a ligában, szóval van esélyed! 😀 Sőt ellen lehet a második legkönnyebben 3rd downt megcsinálni is.EazzyEzért szeretjük a statisztikát, mindig van olyan, amiben jobb vagy 😀Deny
több mint 13 éve
Elvileg úgy volt, és egyik részét elmentettem, a másikat hagytam gamelog-ban. Sikeresen nagy hévben elfelejtettem, hogy automatán is ráment, és lejátszottam egy barátságos meccset Fetomy barátommal, így nincs meg a meccs másik fele. Úgyhogy tőlem, tuti nem lesz erről a meccsről stat. Ha lol-nak megvan, őt zaklassátok, ha meg nincs, akkor kövezzetek meg. 😀 Pedig az a meccs pont statjavítónak volt jó nekem (bár már így is, úgy is mindegy 😀)Elképzelhető hogy a Saints - Cards meccsről nem kaptunk statokat?Rataxeskét részletben játszották le, majd ha Kendi összeadogatja, akkor elküldi.shawnka
több mint 13 éve
Sokkal elszomorítóbb, hogy 1125 yarddal több a totál O-d mint nekem 😀Amúgy Deny a Falcons nyeli be a legtöbb first downt a ligában, szóval van esélyed! 😀 Sőt ellen lehet a második legkönnyebben 3rd downt megcsinálni is.Eazzyegyszerű a taktikám: ha te csinálsz 30 pontot, én csinálok 31-et 😊 de szerintem megnézheted a turnover mutatót is 😛shawnka
több mint 13 éve
Amúgy Deny a Falcons nyeli be a legtöbb first downt a ligában, szóval van esélyed! 😀 Sőt ellen lehet a második legkönnyebben 3rd downt megcsinálni is.EazzyEzért szeretjük a statisztikát, mindig van olyan, amiben jobb vagy 😀
több mint 13 éve
Amúgy Deny a Falcons nyeli be a legtöbb first downt a ligában, szóval van esélyed! 😀 Sőt ellen lehet a második legkönnyebben 3rd downt megcsinálni is.Eazzyegyszerű a taktikám: ha te csinálsz 30 pontot, én csinálok 31-et 😊 de szerintem megnézheted a turnover mutatót is 😛
több mint 13 éve
Amúgy Deny a Falcons nyeli be a legtöbb first downt a ligában, szóval van esélyed! 😀 Sőt ellen lehet a második legkönnyebben 3rd downt megcsinálni is.
több mint 13 éve
Twitter idézet következik:the_shawnka: "elvileg fél óra múlva kezdetét veszi a két legmenőbb GM-mel rendelkező csapat meccse Maddenben."
Egyet kell vele értsek, bár lehetséges, hogy a kickoff az időjárás miatt csúszik kicsit. Igaz a mecs Domeban lesz, de lehet beszakad a tető
több mint 13 éve
Inkább azt mondanám, hogy a Philadelphiának szurkolok, nem pedig ellened 😀 Ha ellened lenne, akkor azt mondtam volna, hogy fujj Falcons 😀 nem hogy hajrá Eagles.hiába, nyíltan felvállaltad, hogy ellenem szurkolsz, úgyhogy megérdemled 😛shawnkaalapból a neten kellett volna megcsinálni 😛shawnkaRájöttem mi a hiba, úgyhogy he mán na. 😀Eazzy
Amúgy meg valaki akinek van kedve segítsen már kijavítani a hibát, nincs türelmem hozzá 😀 Meg biztos van gyorsabb módja is, mert én hülye vagyok hozzá 😀
fetomy ha vagy jelentkezz a feladatra, mert neked kumma gyorsan megy az ilyen apró módosítás, számomra felfoghatatlan okból 😀
több mint 13 éve
hiába, nyíltan felvállaltad, hogy ellenem szurkolsz, úgyhogy megérdemled 😛Rájöttem mi a hiba, úgyhogy he mán na. 😀EazzyHmm, kész van a csapat stat, de ha feltöltöm a googledocs-ra akkor elcsesződik...nem lehet szépen rendezgetni mert hülye a googledocs és elcseszi. Pedig excelben minden szivárvány és habcsók.Eazzyalapból a neten kellett volna megcsinálni 😛shawnka
több mint 13 éve
Rájöttem mi a hiba, úgyhogy he mán na. 😀Hmm, kész van a csapat stat, de ha feltöltöm a googledocs-ra akkor elcsesződik...nem lehet szépen rendezgetni mert hülye a googledocs és elcseszi. Pedig excelben minden szivárvány és habcsók.Eazzyalapból a neten kellett volna megcsinálni 😛shawnka
több mint 13 éve
Hmm, kész van a csapat stat, de ha feltöltöm a googledocs-ra akkor elcsesződik...nem lehet szépen rendezgetni mert hülye a googledocs és elcseszi. Pedig excelben minden szivárvány és habcsók.Eazzyalapból a neten kellett volna megcsinálni 😛
több mint 13 éve
Hmm, kész van a csapat stat, de ha feltöltöm a googledocs-ra akkor elcsesződik...nem lehet szépen rendezgetni mert hülye a googledocs és elcseszi. Pedig excelben minden szivárvány és habcsók.
több mint 13 éve
Szerintem Eaglesmcnabb szokta csak úgy feltenni, az én feltöltéseim mindig tökéletesek 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Egy apró kérés, ami gyorsítja nekem a csapatstatok frissítését, hogy ne úgy rakjátok már fel, hogy minden sor után van egy üres sor, hanem úgy, ahogyan a gamelog txt-ben is van, hogy szorosan egymás mögött vannak a statok. Jó nem nagy meló kiszedegetni, de négy-öt ilyen után már agyfaszt kapok. Thx.
több mint 13 éve
Mi meg hamarosan nyitjuk a fordulót Danival 😊
több mint 13 éve
Úgy néz ki este mi is letoljuk Bálesszel úgyhogy lezárul lassan az aktuális játékhét!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
szerintem meg a csapatdraft lenne jó jövőre is. sorrend ugye egyértelmű.brkPersze, hogy miután Deny kihúzta a Philly-t, te meg kihúzhasd a GB-t előlem mi? 😀 A fene egye meg, már gondolkodhatok, hogy ki legyen jövőre a csapatom... 😀
Valaki egy meccs?
több mint 13 éve
lelki szemeim előtt ez kollektív állításként jelent meg, de akkor így rendben.DC állítgatás meg szerintem elfér a meccsek előtt, meg nem is adom ki szívesen a starting lineupomat 😛shawnkaakkor te nem állítasz, nem kötelező 😛fetomy