Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
az mekkora lenne 😀 nem, nem lesz kiesés. viszont jövőre promóhadjáratot indítunk, hogy legyünk minimum 24-en.Ki is lehet majd esni? 😀Apropó alsóházi rájátszás lesz?FarkyIgen, tervezés alatt van 😊shawnka
Vagy jövőre indul a másodosztály is? Vagy majd csak miután 32-nél többen leszünk?Deny
több mint 13 éve
Az egyébként milyen szinten zavaró, hogy a franchise QB-d jelenleg az én kispadomon csücsül? 😀Veretlenségre rábaszol majd, mint a Pats. De egy L után harapósabb leszel az SB-ben 😊ezt még a játékosaid sem gondolják komolyan 😀
Meglásd, megéri ez neked 😀Deny
shawnka
több mint 13 éve
jólvan, ennek örülök. látszik, hogy a 49erses vakvágányod óta nem találkoztunk 😀nézd már meg a statokat, alig nyomok, 4th downt, legutóbbi is egy fakepunt volt ezelőtt 2 meccsel ha jól emlékszem, flyt se dobok, a hosszú TDim CJvel szinte mind screen után jöttek, illetve slot WRnek passzoltam 😛Én nem szeretem a barimeccseket, mert kiismerik a kemény 5 offense, és 3 defense playemet, és akkor baszhatom 😕 😀eaglesmcnabbmindenki tudja, hogy nem tudsz játszani, viszont a fly és a 4. down veled van 😛shawnka
ha elemeznéd a statokat látnád hogy run heavy offense-m van, flyt meg nem dobok mert nem tudják megvédeni Staffi bácsit. Egyszóval ez most NEMNYERT cimbora 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
nézd már meg a statokat, alig nyomok, 4th downt, legutóbbi is egy fakepunt volt ezelőtt 2 meccsel ha jól emlékszem, flyt se dobok, a hosszú TDim CJvel szinte mind screen után jöttek, illetve slot WRnek passzoltam 😛Én nem szeretem a barimeccseket, mert kiismerik a kemény 5 offense, és 3 defense playemet, és akkor baszhatom 😕 😀eaglesmcnabbmindenki tudja, hogy nem tudsz játszani, viszont a fly és a 4. down veled van 😛shawnka
ha elemeznéd a statokat látnád hogy run heavy offense-m van, flyt meg nem dobok mert nem tudják megvédeni Staffi bácsit. Egyszóval ez most NEMNYERT cimbora 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ki is lehet majd esni? 😀Apropó alsóházi rájátszás lesz?FarkyIgen, tervezés alatt van 😊shawnka
Vagy jövőre indul a másodosztály is? Vagy majd csak miután 32-nél többen leszünk?
több mint 13 éve
Veretlenségre rábaszol majd, mint a Pats. De egy L után harapósabb leszel az SB-ben 😊ezt még a játékosaid sem gondolják komolyan 😀
Meglásd, megéri ez neked 😀Deny
több mint 13 éve
zsír, akkor még lehetek bajnok.......az alsóházban 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Apropó alsóházi rájátszás lesz?FarkyIgen, tervezés alatt van 😊
több mint 13 éve
Én hostoltam, mint eddig majdnem minden meccsemen 😀, és eddig nem volt ilyen gond, pedig kisebb a netem mint lolnak. Mindegy is. 😀Amúgy jól emlékszem, hogy pont mindig lol-nál van ennyire rossz laggolás? Nem tudod mi lehet a gondod? Gyenge a neted vagy ilyesmi?nálam most nem volt, szóval nem tudom mitől függ.
Mert eddig én akárkivel játszottam, nem volt problémánk a laggal, max ilyen néha néha egy kicsit, de meccset zavaróan még nem.
Majd tolhatnánk egy próbát a jövőheti meccsünk előtt, hogy meglássuk mi a helyzet.Eazzy
15/1-es netem van, simán bírnia kell.lol
Apropó alsóházi rájátszás lesz?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Veretlenségre rábaszol majd, mint a Pats. De egy L után harapósabb leszel az SB-ben 😊nem értem, hogy leszek így veretlen? 😀shawnkaAkkor csak én vagyok olyan beleszarós, hogy az online meccseimen kívül nem játszok a játékkal? 😀DenyAzért túlzásba én se viszem, általában 1-2 barátságos meccs jár együtt egy élessel 😊
Ez csak még egy érv amellett, hogy a Falcons most pont kikaphatna, neki tök lényegtelen ez a meccs 😀DenyJah, hát úgy értettem hogy ha kikap a Dallastól akkor sem tuti a második hely, mert ha a Bucs elleni lose mellett még egyszer betlizik Biagio akkor máris borul a dolog 😀Rataxes
Meglásd, megéri ez neked 😀
több mint 13 éve
Én nem szeretem a barimeccseket, mert kiismerik a kemény 5 offense, és 3 defense playemet, és akkor baszhatom 😕 😀eaglesmcnabbmindenki tudja, hogy nem tudsz játszani, viszont a fly és a 4. down veled van 😛
több mint 13 éve
Én nem szeretem a barimeccseket, mert kiismerik a kemény 5 offense, és 3 defense playemet, és akkor baszhatom 😕 😀eaglesmcnabbAhhoz képest így a 2 szezon alatt szerintem Veled játszottam a legtöbb friendlyt 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Farky hostolt, és nálam nem volt lagg.szerintem próbáljátok meg hogy az ellenfeled hostol, elvileg akkor nem laggol.eaglesmcnabbseason high? 😊shawnkaaz eddigi teljesítményt nem volt nehéz túlszárnyalni. 😀lol
több mint 13 éve
nem értem, hogy leszek így veretlen? 😀Akkor csak én vagyok olyan beleszarós, hogy az online meccseimen kívül nem játszok a játékkal? 😀DenyAzért túlzásba én se viszem, általában 1-2 barátságos meccs jár együtt egy élessel 😊
Ez csak még egy érv amellett, hogy a Falcons most pont kikaphatna, neki tök lényegtelen ez a meccs 😀DenyJah, hát úgy értettem hogy ha kikap a Dallastól akkor sem tuti a második hely, mert ha a Bucs elleni lose mellett még egyszer betlizik Biagio akkor máris borul a dolog 😀Rataxes
több mint 13 éve
Én nem szeretem a barimeccseket, mert kiismerik a kemény 5 offense, és 3 defense playemet, és akkor baszhatom 😕 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Akkor csak én vagyok olyan beleszarós, hogy az online meccseimen kívül nem játszok a játékkal? 😀DenyAzért túlzásba én se viszem, általában 1-2 barátságos meccs jár együtt egy élessel 😊
Ez csak még egy érv amellett, hogy a Falcons most pont kikaphatna, neki tök lényegtelen ez a meccs 😀DenyJah, hát úgy értettem hogy ha kikap a Dallastól akkor sem tuti a második hely, mert ha a Bucs elleni lose mellett még egyszer betlizik Biagio akkor máris borul a dolog 😀
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ez csak még egy érv amellett, hogy a Falcons most pont kikaphatna, neki tök lényegtelen ez a meccs 😀Ott sántít az elmélet hogy a 'Boys még nem játszott a Buccaneersszel 😛 😊Rataxes7-6-tal még odaérhetsz ha a többiek betliznek párat 😛shawnkaArra akarsz utalni, hogy tőled kikaphatok, amúgy meg nyerek végén ötöt? 😀
Egyébként leadhatnád a meccset Sonka, nekem jól jönne az upset, neked meg belefér, mert ha nem vered a 'Boyst, akkor így is, úgyis második vagy, ellenben ha vered, akkor mindegyötöknek lenne 1 L, de egymás ellenivel tiéd a No.1 seed. Nos? 😀Deny
több mint 13 éve
Ott sántít az elmélet hogy a 'Boys még nem játszott a Buccaneersszel 😛 😊7-6-tal még odaérhetsz ha a többiek betliznek párat 😛shawnkaArra akarsz utalni, hogy tőled kikaphatok, amúgy meg nyerek végén ötöt? 😀
Egyébként leadhatnád a meccset Sonka, nekem jól jönne az upset, neked meg belefér, mert ha nem vered a 'Boyst, akkor így is, úgyis második vagy, ellenben ha vered, akkor mindegyötöknek lenne 1 L, de egymás ellenivel tiéd a No.1 seed. Nos? 😀Deny
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Akkor csak én vagyok olyan beleszarós, hogy az online meccseimen kívül nem játszok a játékkal? 😀Bevallom őszintén a mai napig csesztem a 7. hétre, ma este írtam csak rá Báleszra de még nem reagált... viszont nem bánnám ha rá tudnék kicsit készülni, jópár napja nem játszottam és kieshettem a formából 😊 Ezért lenne jó egy edzés 😊RataxesValaki egy edzőmeccset?Rataxesjátssz inkább Bálesszel, és akkor jöhet a 7. heti PR 😛shawnka
több mint 13 éve
szerintem próbáljátok meg hogy az ellenfeled hostol, elvileg akkor nem laggol.az eddigi teljesítményt nem volt nehéz túlszárnyalni. 😀lolaz MVP pedig Brees lett (240 y, 3 td, 1 int)lolseason high? 😊shawnka
Hát igen, ez is mutatja, hogy Stafford a fontos meccsekre mennyire felszívja magát. Igazi clutch playa, ha jól emlékszem az utolsó 3 meccsemből 2őt az utolsó negyedben hozott 😛
Deny nem jó neki ha tőled kikap, mert ugye tőlem is ki fog 😕 😥
több mint 13 éve
7-6-tal még odaérhetsz ha a többiek betliznek párat 😛shawnkaArra akarsz utalni, hogy tőled kikaphatok, amúgy meg nyerek végén ötöt? 😀
Egyébként leadhatnád a meccset Sonka, nekem jól jönne az upset, neked meg belefér, mert ha nem vered a 'Boyst, akkor így is, úgyis második vagy, ellenben ha vered, akkor mindegyötöknek lenne 1 L, de egymás ellenivel tiéd a No.1 seed. Nos? 😀
több mint 13 éve
Bevallom őszintén a mai napig csesztem a 7. hétre, ma este írtam csak rá Báleszra de még nem reagált... viszont nem bánnám ha rá tudnék kicsit készülni, jópár napja nem játszottam és kieshettem a formából 😊 Ezért lenne jó egy edzés 😊Valaki egy edzőmeccset?Rataxesjátssz inkább Bálesszel, és akkor jöhet a 7. heti PR 😛shawnka
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
7-6-tal még odaérhetsz ha a többiek betliznek párat 😛
több mint 13 éve
Egy kis érdekesség, hogy a PO-ért ugye úgy néz ki 6 csapat küzd eséllyel (kivéve ha hátulról még valaki robbant egy nagyot, remélem a Philly 😉 ), na az ő házi mérlegük, ami talán döntő lehet:Philly nem fog villanatani, első 5 meccset túlságosan elbaszta ahhoz. Tény, elég kemény szkedzsöllel indítottam, Cowboys, Lions, Bengals, Cardinals sem a gyengébb csapatok között van, Packers is addigra leállt az Áron dob kismillió picket stílussal. De abból az 5 meccsből a mostani playbook és Young már lehet 1-2 meccset megcsípne... Cards ellen nagyon szoros volt, a flag mai napig felbasz pl.
Arizona Cardinals: 1 - 2 (W - CHI ; L - DET, GB)
Chicago Bears 2 - 2 (W - CIN, DET ; L - GB, ARI)
Cincinnati Bengals 1 - 2 (W - TB ; L - CHI, DET)
Detroit Lions 3 - 1 (W - GB, CIN, ARI ; L - CHI)
Green Bay Packers 2 - 1 (W - CHI, ARI ; L - DET)
Tampa Bay Buccaneers 0 - 1 (W - ; L - CIN)
A legjobb helyzetben a Lions van, ők már csak a Buccs-al játszanak, tehát mindenképp pozitív a mérlegük. Talán a legnehezebb a Tampa esete, akiknek még a hátralévő 7 forduló alatt 4-szer kell a közvetlen riválisokkal összecsapni.
Természetesen a két elől lévő is "harcol" a PO-ért, de ők inkább már csak a hazai pálya előnyért...Eazzy
több mint 13 éve
az eddigi teljesítményt nem volt nehéz túlszárnyalni. 😀az MVP pedig Brees lett (240 y, 3 td, 1 int)lolseason high? 😊shawnka