Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez a TO Ratio mi is pontosan?Amadeus91A szerzett labdák számából kivonod az eladott labdák számát.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Ez a TO Ratio mi is pontosan?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Hamarosan ha a Defense rész is kész lesz, akkor már magatoknak böngészhetitek, és nézegethetitek, hogy ki merre hány méter.Addig is Biagio kérésére a TO ratio sorrend:
Atlanta Falcons +6
Dallas Cowboys +6
Arizona Cardinals +5
Chicago Bears +5
Indianapolis Colts +5
Baltimore Ravens +1
New Orleans Saints +1
Cincinnati Bengals 0
Detroit Lions -2
Minnesota Vikings -4
Tampa Bay Buccaneers -4
Houston Texans -5
Green Bay Packers -7
Philadelphia Eagles -7
Senkit nem diszkrimináltam, az excel sorrendje, ami ABC szerinti, amikor azonos érték van. Nagyszerű érzés látni, hogy ilyen hulladék vagyok ebben 😀
több mint 13 éve
Bírom ezeket az elemezgetéseket, amúgy is statbuzi vagyok 😀 köszi szépen az összefoglalást, remélem még lesz ilyen, legalább 3 😀Én egy +/- -os turnover sorrend mutatóra lennék kíváncsi. 😀BiagioSzokás szerint 😀
Összedobom neked máris.Eazzy
több mint 13 éve
Én egy +/- -os turnover sorrend mutatóra lennék kíváncsi. 😀BiagioSzokás szerint 😀
Összedobom neked máris.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én egy +/- -os turnover sorrend mutatóra lennék kíváncsi. 😀
több mint 13 éve
Igen logikusnak tűnik, és volt is három passzolt TD-je. Igen ez lesz. Köszi, csak nem értettem 😀Neked fetomy a liga legtöbb firstdownja van (vagyis 3. fordulónál így volt), szóval nem csoda 😀
Érzékeltetés képpen:
A Bears 75 firstodownt csinált 4 meccs alatt, míg a Ravens 32-t. 😀
Az az igazság, hogy a nagyokon nagyjából már túl vagyok, és még csak 60-ig se nagyon jutott el senki 😀 Sorry, Farky 65-el mögötted "szorosan". Bocsi, hogy téged ne vettelek a nagyok közé. Statokban igencsak élmezőny 😀 Hopp a Rataxes vezérelte TB is 75 first...az Eagles 24...
Na, egy-két érdekesebb stat az Offensekről, amíg nem lesz közszemlére téve.
Minden csapatnak volt már legalább egy sikeres negyedik kísérlete, a legtöbbeknek több sem. A Boys 100% 1/1, a Bengals 66% 4/6, ők a legjobbak ebben. 3rd downt 50%-on felül senki nem tudott teljesíteni, ebben a Bengals a legjobb pontosan annyival.
Két pontos kísérletet csak 5 csapat nem próbált a 4 meccsen. Ebben a mutatóban a Falcons a legjobb 3/3 100%, de a legtöbbet próbálkozó Texans sem vallott szégyent - 5/7 71%.
Már csak két csapat 100%-os a RZ-ban, a Buccs és a Bengals. A legtöbb RZ kísérlete pedig a Coltsnak volt, 21-el. Az Eagles ebben a legrosszabb 4-el. A Packers Vikings kettős pedig még az 50%-ot sem éri el a sikerességben.
Futással a Buccs próbálkozott legtöbbször, 90-szer, de a Lions fut a legjobb átlaggal, 7,9, és az Indi a legeredményesebb 7 TD-vel. A legrosszabb futók az Eagles, Packers, Saints, Bengal, Texans, ők még 300 yardig se jutottak.
A passzokat tekintve a a legtöbbször a Texans próbálkozott, 149, de sikerrel a Bengals járt legtöbbször, 81, míg a Falcons a legpontosabb, 67%-al, mégis a Buccs érte el a legtöbb yardot, 1349-et. Érdekesség, hogy a liga fele az 50%-os pontosságot sem éri el. A legkevesebb interceptiont, 3-at a Bears dobta, a legtöbbet a Viks, 11-et.
Az összesített yardokban mindösszesen két csapat nem érte el az 1000 yardot, az Eagles és a Saints.
Kicsit meglepő, de punt returnben nem igazán indultak még be a csapatok, 40 yardot sem ért még el senki, hárman pl egyetlen yardot sem, a Packers, Buccs, Colts.
A Saints az egyetlen csapat fumble nélkül. Mindenki más csinált már fumblet, és legalább egyet el is adott.
Büntetése mindenkinek volt, legalább kettő. A Texans eddig 10 yardot szenvedett csak el.
Az összes eladott labdát tekintve a Viks 16-al toronymagasan vezet, ez 4 eladott labda meccsenként. Elég brutális mennyiség. A Falcons összesen adott el kicsit többet, 5-öt.
több mint 13 éve
ha 3rd-re TD, akkor az conv de nem 1st. 😊fetomyNa ezt próbáltam megfogalmazni, de csak részben sikerült 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hát velem még olyan nem fordult elő szerintem, hogy több 3rd conv. legyen mint 1st down 😀 Viszont talán az lehet, amit rata mond, mivel ellenem szereztek már több TD-t, mint 1st downt 😀 szóval az tuti, hogy a TD nem 1st down,ilyen alapon ha 3rd-re TD, akkor az conv de nem 1st. 😊
több mint 13 éve
Az hogy lehet, hogy a harmadik héten a Saints a Falcons ellen 4/11-es 3rd down mutatóval HÁROM 1st downt ért el a meccsen? Valamelyiket ilyenkor esetleg visszavonják, és az a 3rd down mutatóban benne van, de a 1st-ben nem? Vagy hogy?EazzyEgy tipp: ha 3 és X-nél egy hosszú játékkal (vagy akár 3&goal-nál) egyből TD-t szerzel akkor az a first-down mutatót is növeli? Mert first down gyakorlatilag ez esetben nem "követi" a 3&down attemptet, viszont maga a 3&down sikeresnek minősülhet... Most lehet nagyon szakszerűtlenül fogalmaztam meg amit akarok, meg az is lehet hogy semmi értelme nincs 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
na joh, holnap 3kor rád írok hamacsin. 😀Fent vagyok, nekem most jó olyan negyed 6-ig nagyjából, utána alszok munka előtt egyet. Írok hamachin, aztán megverhetszDenyírtam hamán is elvileg, amikor online voltál, hogy ma (hétfőn) nem jó, illetve holnap (kedden) is csak 15:00 óra és 19:00 között. De egyébként egész hetem kb. ilyen lesz, hogy délután 3 körültől este 7-ig jó nekem, kívéve hétvégén, ott szinte minden jöhet.Denyakkor ma 3-4 körül?Amadeus91
több mint 13 éve
bazzeg, Biagio és köztem az összesítésben 1(EGY) pont különbség van 😀 nagyon várom már az egymás ellenit.
több mint 13 éve
Ömm, nem az egyéni statokra gondolok, é csináltam egy olyat, ami a csapatstatokat összegzi. Azt.
több mint 13 éve
Én hülye véletlenje letöröltem a csapatstatos excelt, úgyhogy újrakezdtem, az O részt szerintem ma megcsinálom, a D majd fetomy-ra vár, aztán jönnek mindenféle felesleges számok 😀nem tudom honnan törölted le, mert a linken látom a statokat ugyanúgy 😀
Az hogy lehet, hogy a harmadik héten a Saints a Falcons ellen 4/11-es 3rd down mutatóval HÁROM 1st downt ért el a meccsen? Valamelyiket ilyenkor esetleg visszavonják, és az a 3rd down mutatóban benne van, de a 1st-ben nem? Vagy hogy?Eazzy
ez egy nagyon jó kérdés, fogalmam nincsen.
több mint 13 éve
Falcons - Colts 45-12MVP: *dobpergés* Matt Ryan. A srác zseniális, 20-ból 15 jó passz. Farkynak grat, megtörte a picktelenségi szériámat, egy mohón eldobott labdát szedett le könnyedén a védelme.
PM 200 yard alatt maradt, az elkapói végig remek nyomás alatt álltak, csak úgy mint a QB maga. Dobott két intet is. Egyedül Dallas Clark TE okozott fejfájást, de megfogtuk végül. Beszédes adat, hogy az utolsó negyed közepéig a Colts futott yardjainak száma 10 volt, a végén Farky ezzel megviccelt, mert vártam a nagy passzokat, de földön haladt 😀
Turner és Rodgers vezetésével viszont ültek az én futásaim, Snelling néha-néha megfűszerezte ezeket. White kimagaslott again, volt egy egykezes elkapása is, valamint egy 88 yardos elkapása. Play action játék volt, és olyan szinten elment a defense a futásra, hogy senki nem figyelt Roddyra. Pedig csak egy sima 5 and outot futott. Ilyen az a meccs, amikor minden összejön, de még az is, amit nem akarok.
Köszi a meccset Farky és sok sikert a továbbiakban! 😊
több mint 13 éve
Én hülye véletlenje letöröltem a csapatstatos excelt, úgyhogy újrakezdtem, az O részt szerintem ma megcsinálom, a D majd fetomy-ra vár, aztán jönnek mindenféle felesleges számok 😀Az hogy lehet, hogy a harmadik héten a Saints a Falcons ellen 4/11-es 3rd down mutatóval HÁROM 1st downt ért el a meccsen? Valamelyiket ilyenkor esetleg visszavonják, és az a 3rd down mutatóban benne van, de a 1st-ben nem? Vagy hogy?
több mint 13 éve
Fent vagyok, nekem most jó olyan negyed 6-ig nagyjából, utána alszok munka előtt egyet. Írok hamachin, aztán megverhetszakkor ma 3-4 körül?Amadeus91Deny, akkor ma este mehet? 8-9 körül?Amadeus91írtam hamán is elvileg, amikor online voltál, hogy ma (hétfőn) nem jó, illetve holnap (kedden) is csak 15:00 óra és 19:00 között. De egyébként egész hetem kb. ilyen lesz, hogy délután 3 körültől este 7-ig jó nekem, kívéve hétvégén, ott szinte minden jöhet.Deny
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
akkor ma 3-4 körül?Deny, akkor ma este mehet? 8-9 körül?Amadeus91írtam hamán is elvileg, amikor online voltál, hogy ma (hétfőn) nem jó, illetve holnap (kedden) is csak 15:00 óra és 19:00 között. De egyébként egész hetem kb. ilyen lesz, hogy délután 3 körültől este 7-ig jó nekem, kívéve hétvégén, ott szinte minden jöhet.Deny
több mint 13 éve
Deny, akkor ma este mehet? 8-9 körül?Amadeus91írtam hamán is elvileg, amikor online voltál, hogy ma (hétfőn) nem jó, illetve holnap (kedden) is csak 15:00 óra és 19:00 között. De egyébként egész hetem kb. ilyen lesz, hogy délután 3 körültől este 7-ig jó nekem, kívéve hétvégén, ott szinte minden jöhet.
több mint 13 éve
de csak azt hittem valami el lett írva h egyik rúgódnál sincs xp megnéztem és tényleg nem lőttél. De amíg megy a 2pontos nincs gáz 😊Egy kis érdekesség a statból:játék, nem? 😊.brk
A Week4-ig kellett várni, h először kísérletezzen és értékesítsen extra pontot a Texans csapata. 😊Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
.brk
1 890
Egy kis érdekesség a statból:játék, nem? 😊
A Week4-ig kellett várni, h először kísérletezzen és értékesítsen extra pontot a Texans csapata. 😊Farky
több mint 13 éve
hehe, a lagg miatt mindig kétpontosra ment 😀
több mint 13 éve
Egy kis érdekesség a statból:A Week4-ig kellett várni, h először kísérletezzen és értékesítsen extra pontot a Texans csapata. 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ma játszottam Zolival, és Áronka 110 fölötti rating, 318 yard, 3 TD...kezd magára találni. Én félnék magamtól. 😀És ő is kezdi megtalálni a formáját:
több mint 13 éve
selyemshawnka: Jó kis meccs lesz az tuti 😛 Egyetlen célom idén megverni az addig veretleneket 😀