NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Sokat írtatok elmúlt napokban, lusta vagyok ezt visszaolvasni. 4 forduló megy már?Eaglesmcnabb ráérsz-e ma valamikor befejezni 2. heti meccsünket?
több mint 13 éve
Na jólvan megjött ő is 😀 Akihez a szlogen: CSAK MOST! Interception Szuper Áron!!fetomyNa jólvan, még az előbb ezt a képet akartam linkelni:
De akkor ne:
😂 :cool:
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Na jólvan megjött ő is 😀 Akihez a szlogen: CSAK MOST! Interception Szuper Áron!!50-0 nál végleg elég szégyenében.
Véres valóság tényleg lesz amúgy. Mikor rájössz, hogy a Bearsből való felkészülésedkor Urli csak kb. 40%-on égett...fetomy
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Na jólvan megjött ő is 😀 Akihez a szlogen: CSAK MOST! Interception Szuper Áron!!Véres valóság tényleg lesz amúgy. Mikor rájössz, hogy a Bearsből való felkészülésedkor Urli csak kb. 40%-on égett...
több mint 13 éve
Mert ellenem nincs mid, ugyanis bemutatom Super Áront:Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Jó, most nem keresem vissza a RETARDS - Everyone knows one című képemet... 😀Ugyan már, éld az álmokat és álmodd az életed. Te megálmodod a Bears győzelmet és jön majd a véres valóság: Bengals. 😉 :/
Egyébként is az a baj veled Amadeus, hogy abban a hitben vagy, hogy az NFL meccsek azzal kezdődnek, hogy "Once upon a time..." és Andersen a kommentátor :/fetomy
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Desert Eagle .5oEbből maradj ki légyszi 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Jó, most nem keresem vissza a RETARDS - Everyone knows one című képemet... 😀Egyébként is az a baj veled Amadeus, hogy abban a hitben vagy, hogy az NFL meccsek azzal kezdődnek, hogy "Once upon a time..." és Andersen a kommentátor :/
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
vs
na ez a nem mind1 😀
több mint 13 éve
Persze, majd egy róka legyőz egy medvét, nem? 😂
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Ó-ó-óóóitt bizony nem lesz Pick Six
Dalton mester top formában 😉
több mint 13 éve
Őőő pedig miatta nincs okod rettegni mondjuk, amit az utolsó két meccsemen Farky és Desert Eagle is megtanult... :/:/:/DEFENSE TOT TD INT RET AVG DEFL. CTH ALLOW
Brandon Meriweather 2 1 1 75 75.0 1 1
Brandon Meriweather 2 1 1 71 71.0 2 0
Bálesz: Hát még jó, az én csapatomnak csak ez maradt keménykedésre, mert a pályán nem nagyon megy nekik 😂
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Azért ne felejtsd ám el,hogy Cutlert kiveheted a játékból, de "valaki" mindig figyel...
fetomy
rettegek 😀
több mint 13 éve
Azért ne felejtsd ám el,hogy Cutlert kiveheted a játékból, de "valaki" mindig figyel...több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Aztán pedig elfogy a koksz:criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Jó lenne már ha már lejátszanátok már az elmaradásotokat már 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
😀 Nem akartam mondani, hogy házhoz jössz majd a pofonért.Amadeus91Te most komolyan meg akarsz pofozni egy medvét? 😀 Ahogy érzed barátom, ahogy érzed 😀fetomy
búbolnád? 😀
több mint 13 éve
😀 Nem akartam mondani, hogy házhoz jössz majd a pofonért.Amadeus91Te most komolyan meg akarsz pofozni egy medvét? 😀 Ahogy érzed barátom, ahogy érzed 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
😀 Nem akartam mondani, hogy házhoz jössz majd a pofonért.Tudom, de az nem baj, Ohiot szeretem, és még jobban fogom, miután egy meggyötört tigrisbandát hagyok magam mögött 😂Hiába kellene, nekem sem működik. :/ Ami így Bálesz ellen necces lesz pár hét múlva.fetomynyugiiii hozzám vendégbe jössz 😀Amadeus91
.fetomy
több mint 13 éve
Tudom, de az nem baj, Ohiot szeretem, és még jobban fogom, miután egy meggyötört tigrisbandát hagyok magam mögött 😂Hiába kellene, nekem sem működik. :/ Ami így Bálesz ellen necces lesz pár hét múlva.fetomynyugiiii hozzám vendégbe jössz 😀Amadeus91
Bálesz: Baszod, nem hiszed el, de pont ez a másik ellenfél - összesítés hülyeség jutott nekem is eszembe 😂 😂
Desert Eagle: Nálam nincsen se vírusírtó, se win tűzfal, se semmilyen tűzfal -tudtommal-. Mármint alapból Comodot használok, de online meccs előtt mindig lelövöm. (meg alapból a maddenezés előtt, mert állandóan baszogatja)
több mint 13 éve
Gondolom már próbáltátok, de azért hátha mégsem...lőjétek le a tűzfalat, vírusírtót, router tűzfalát...persze csak a meccs erejéig.
több mint 13 éve
Természetesen működik, ott szoktam megtárgyalni a meccsek előtti teendőket, viszont csatlakozni sehogy nem tudnak hozzám.Valaki valami megoldást a Host-problémára? Továbbra sem tudnak hozzám csatlakozni, a lionsstafford által írt megoldás sem működik.ha a hamachid működik (zölden világít) akkor működnie kellene.eaglesmcnabb
A másik megoldásnál pedig, ha fix IP-t adok meg a routerben, akkor a net is ugrik (ezt mondjuk nem értem, hogy miért).Bálesz
Sem Host Internet, sem Host LAN + bowlhu esetén.
Fetomy: max veszünk egy közös ellenfelet és az eredményekből kiátlagolunk egy körülbelüli végeredményt 😀