Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Nézve, hogy mögötted a fasorba nincs senki, méginkább...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Ha más nem first downokban alázni fogsz fetomy 😀 Te vezeted a listát 58-al.Desert Eagle .5olool 1-2-vel azért zseniális 😂
több mint 13 éve
Ha más nem first downokban alázni fogsz fetomy 😀 Te vezeted a listát 58-al.
több mint 13 éve
Létezik Anti-Urlacher Klub?Amadeus91mit érdekel az téged? 😀 De ezért a mondatodért az MNF-en szét fog szadizni 😛
több mint 13 éve
én meg qb vision nélkül nem szeretek játszani 😀 hetekbe és több tíz meccsbe tellett anno hogy megszokjam, most meg szokjak le.. 😀 állandóan pump fake-elek mikor át akarom váltani a visiont 😀 (mert persze már észre sem veszem hohgy nincs ott aztán csak nézem, hogy miért nem mozdult át a másikra 😀)fentebb ott a link, küld egy email címet és utána tudod is csinálni. Elvileg látod h mi van kész és mi nincs.
egyébként ahogy mondtam én szívesen segítek a statban, bármilyen szöszölős gecizős részét elvállalom, amit senki más 😀fetomy
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Hmm...egyelőre a Vikes vezet a totel offenseben 1145 yarddal, többek között a Cowgirls is mögöttük...még 6 csapat vissza
több mint 13 éve
én meg qb vision nélkül nem szeretek játszani 😀 hetekbe és több tíz meccsbe tellett anno hogy megszokjam, most meg szokjak le.. 😀 állandóan pump fake-elek mikor át akarom váltani a visiont 😀 (mert persze már észre sem veszem hohgy nincs ott aztán csak nézem, hogy miért nem mozdult át a másikra 😀)egyébként ahogy mondtam én szívesen segítek a statban, bármilyen szöszölős gecizős részét elvállalom, amit senki más 😀
több mint 13 éve
másolgatom a statokat...nézem a meccsem a Ravens ellen...35-3 -ra kikaptam, és a legjobb stat:First downs: 4 - 15 a Packersnek...ez mindent elmond a meccsről 😀
több mint 13 éve
Készül a csapat stat, ha kész leszek vele, akkor onnantól kb két perc frissíteni az egészet. Igaz emiatt most melós kicsit. Az O statokból már két csapaté totál kész, hamarosan mind az lesz.Desert Eagle .5ofaxa 😊 az eleje a szopás, mert ilyenkor kell sokat gépelni a sok név miatt, utána már (remélem) egyszerűbb lesz
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Készül a csapat stat, ha kész leszek vele, akkor onnantól kb két perc frissíteni az egészet. Igaz emiatt most melós kicsit. Az O statokból már két csapaté totál kész, hamarosan mind az lesz.
több mint 13 éve
dobj egy email címet és beteszlek "szerkesztőnek" a plusz oszlopon én is pont most gondolkoztam, csak akkor van para ha játszott a játékos, de nem csinált semmit a statisztika szempontjából, mert akkor a játék be le sem rakja a fájlba a nevétazt hogy lehet megoldani hogy én is tudjam szerkeszteni? illetve kéne még egy oszlop, hogy az adott játékos hány meccset játszott, így el lehetne kerülni a későbbi félreértéseket. ha más jelentkező nem lesz még a def playákat is elvállalom.eaglesmcnabbszerintem be kéne osztani, hogyha valaki valamit elvállal akkor csak azokat csinálja. rugást puntokat, meg a visszahordásokat elvállalnám 😀eaglesmcnabbnekem úgyis jó, QB-kat tuti csinálom + a többit ha senki nem akarja 😊Farky
közben megvan az email címed 😊
több mint 13 éve
azt hogy lehet megoldani hogy én is tudjam szerkeszteni? illetve kéne még egy oszlop, hogy az adott játékos hány meccset játszott, így el lehetne kerülni a későbbi félreértéseket. ha más jelentkező nem lesz még a def playákat is elvállalom.nekem úgyis jó, QB-kat tuti csinálom + a többit ha senki nem akarja 😊Farkya QB látószögét mutatja, ha pl jobbra nézel, de balra dobsz nagyobb a valószínűsége a picknek vagy h incomplete lesz pont mint az életben.szerintem be kéne osztani, hogyha valaki valamit elvállal akkor csak azokat csinálja. rugást puntokat, meg a visszahordásokat elvállalnám 😀eaglesmcnabb
Ha valaki szeretné még a statot bogarászni, az dobjon egy email címet nekem és be teszem őt is.Farky
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Létezik Anti-Urlacher Klub?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
akkor mostmár hivatalosan is mindenkinek van eggyel több meccse, mindenkinek a brk texans ellen.
több mint 13 éve
nekem úgyis jó, QB-kat tuti csinálom + a többit ha senki nem akarja 😊a QB látószögét mutatja, ha pl jobbra nézel, de balra dobsz nagyobb a valószínűsége a picknek vagy h incomplete lesz pont mint az életben.szerintem be kéne osztani, hogyha valaki valamit elvállal akkor csak azokat csinálja. rugást puntokat, meg a visszahordásokat elvállalnám 😀eaglesmcnabb
Ha valaki szeretné még a statot bogarászni, az dobjon egy email címet nekem és be teszem őt is.Farky
több mint 13 éve
a QB látószögét mutatja, ha pl jobbra nézel, de balra dobsz nagyobb a valószínűsége a picknek vagy h incomplete lesz pont mint az életben.szerintem be kéne osztani, hogyha valaki valamit elvállal akkor csak azokat csinálja. rugást puntokat, meg a visszahordásokat elvállalnám 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Van ott egy olyan opció a google docs-on belül hogy File/download as excel.Nincs hely a vinyómon... 😂
Letöltés után excelben úgy rendezgeted ahogy akarod 😊 (és úgy még gyorsabb is szerintem)Rataxes
több mint 13 éve
őt kell támadni ezentúl :cool: 😂Na az első forduló statja majdnem teljesen kész, már csak a D# stat nem teljes de azt befejezem hamarosan és már csak frissíteni kell őket.Winslow 2 sacket is benyelt TE létére. azonnali cut 😀eaglesmcnabb
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtKRaKbQhpO8dGlMVk1xOHJ0dVVKMVMtaVA0SmZ0cXc&hl=hu#gid=0Farky
több mint 13 éve
a QB látószögét mutatja, ha pl jobbra nézel, de balra dobsz nagyobb a valószínűsége a picknek vagy h incomplete lesz pont mint az életben.Ha valaki szeretné még a statot bogarászni, az dobjon egy email címet nekem és be teszem őt is.
több mint 13 éve
Na az első forduló statja majdnem teljesen kész, már csak a D# stat nem teljes de azt befejezem hamarosan és már csak frissíteni kell őket.Winslow 2 sacket is benyelt TE létére. azonnali cut 😀
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtKRaKbQhpO8dGlMVk1xOHJ0dVVKMVMtaVA0SmZ0cXc&hl=hu#gid=0Farky
több mint 13 éve
hazaértem, tracker befrissítve. lol, több eladott labdád lesz, mint a Wilsonnak és a Nike-nak összesen.
több mint 13 éve
+6765432356768982361354324567689432Nálam is offolva van, de nem is értem ez hogy működik, mert volt olyan meccs, hogy ellennek volt, de csak egyszer...???egyébként mi az a QB vison? Sosem használtam még.Amadeus91
Farky! Statoknál nem tud rádobni excelben valami rendező? Hogy ne csak yardok szerint tudjuk meglesni ki van elől, hanem mondjuk más alapján is.Desert Eagle .5o
Az én QB-mnál sok mindent nem írhat ki, ugyanis buzi Stafford nem néz semmit sem 😀
több mint 13 éve
Van ott egy olyan opció a google docs-on belül hogy File/download as excel.Letöltés után excelben úgy rendezgeted ahogy akarod 😊 (és úgy még gyorsabb is szerintem)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hát ilyen kis világító sáv mutatja, hogy melyik területet nézi éppen a QB, mintha egy reflektor lenne a QB fején.Szerk. ment PM Farky!
több mint 13 éve
Nálam is offolva van, de nem is értem ez hogy működik, mert volt olyan meccs, hogy ellennek volt, de csak egyszer...???Azért nem tudod más szerint rendezni, mert jelenleg csak én tudom szerkeszteni. 😊 Dobj egy email címet és beírom h te is tudd, csak mivel a fórumot bárki olvashatja nem akartam szerkeszthetővé tenni.
Farky! Statoknál nem tud rádobni excelben valami rendező? Hogy ne csak yardok szerint tudjuk meglesni ki van elől, hanem mondjuk más alapján is.Desert Eagle .5o