Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
55-20 ra szoptam, abból volt 1 visszahordott INT az elején, egy elejtett Punt visszahordott TD az is az elején, meg egy INt amit visszavitt kb 20 yardosomra és utána csinált TD-t, na itt elment a meccs kb, 2 TD szereztem mindkettő 50+os mákfutás. kb ennyi. volt vagy 6 int, de mingyá felrakom blogra 😀szerk.: eddig Biagio az egyetlen olyan ellenfelem, akiről megállapítottam, hogy a büdös életben nem fogom elverni. de ezt már tavaly eldöntöttem, nem most jöttem rá. így legalább nem volt pofáraesés 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Akkor már valami livscore-t tolhatnál 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Az mekkora bazdmeg meccs közben fórumozik a gyerek, aztán csodálkozik, hogy nem megy a játék 😀 Hát mit csináljon szegény Stafford, ha azt látja, hogy a mester laptopozik miközben megy az eksön :/
több mint 13 éve
jah hogy jah. két géppel, ez megyen. frenchiseból van pénz.
több mint 13 éve
Te most komolyan meccs közben írsz? Nekem ha elindul a meccs, nem tudok alttabbal asztalra ugrani.Desert Eagle .5olaptopról írok 😀 buzi stafford feszt az ellennek paszsol 😀
jóvan Suh lepattan a fullbekkről. jóvAN 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Te most komolyan meccs közben írsz? Nekem ha elindul a meccs, nem tudok alttabbal asztalra ugrani.
több mint 13 éve
ja bocs már a D is szar 😀
több mint 13 éve
Én tegnap játszottam vele edzőmeccset (4 perces negyedekkel), már az első félidőben szórtam vagy 4 INT-et 😊 Igaz abból az egyiket Blount dobta 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Igazad van, olyan esetekben mint pl lionsstafford, aki csak hétvégén van, simán hozhat előre egy fordulót ha akar, vagy pótol később. Csak ha engedjük, akkor aki nagyon ráér, az holnaputánra már letolta minden meccsét, aki meg nem, mint pl Deny, az meg két hónap múlva, és akkor lehet várni egymásra feleslegesen. Azzal nincs gond, ha előre hoz valaki egy meccset, vagy halaszt, de azért annyi feelinget hagyjunk már meg, hogy kb. legyen valami menetrend. Ne legyen valaki hatezer meccsel, valaki meg egyel.Na cseszed a szerkeszt gomb gyorsabb volt nálad, mint nálam 😀
több mint 13 éve
hihetetlen ez a biago, esélytelen, akármivel is próbálkozok. pedig amúgy a D-m nem oylan fos.
több mint 13 éve
Én igazából nem látom a logikát abban hogy miért ne játszhatná le a köv. heti meccsét előre valaki (ha az ellenfél is beleegyezik persze), főleg ha bizonytalan a későbbi időbeosztása. Max. a PR-t író Desert.Eagle nem görget lejjebb a 3. játékhétnél (meg mondjuk megbeszéljük hogy ide nem spoilerezünk). De Ti tudjátok 😊 Nyilván nem arra gondolok hogy az egész szezont letolják egyesek a héten, de szerintem ilyen 1-1 meccs előrehozásból/eltolásból nem lesz semmi probléma.
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Inkább várjuk meg szerintem is. Nem várom a 4. fordulót. Biagio ellen fogok játszani. Örülnék ha azt mondaná, hogy nem mer kiállni, és írjunk be nekem 21-0-át. (akár alkudható is ez a végeredmény) :rolleyes: Túl szép a repülőrajtom ahhoz, hogy most vége legyen.
több mint 13 éve
még nem megy, shawnka-val se játszottam még. először tudjuk le az összes meccset a fordulóból, aztán jöhet a következő.
több mint 13 éve
jóvan most tolom le a Dallas elleni L-t, aztán utána szerintem már az Isten se ment meg a 4. fordulótól 😀megy már a 4. forduló, HA igen lollal letolhatnánk majd a meccset, nehogy megint én legyek az egyedüli lemaradó. deny biagio ha ezt olvassátok tudjátok hol keressetek 😀eaglesmcnabbdehogy megy. (Vagy igen?)Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
megy már a 4. forduló, HA igen lollal letolhatnánk majd a meccset, nehogy megint én legyek az egyedüli lemaradó. deny biagio ha ezt olvassátok tudjátok hol keressetek 😀eaglesmcnabbdehogy megy. (Vagy igen?)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
megy már a 4. forduló, HA igen lollal letolhatnánk majd a meccset, nehogy megint én legyek az egyedüli lemaradó. deny biagio ha ezt olvassátok tudjátok hol keressetek 😀
több mint 13 éve
Fel sem tűnt, hogy nem vagy bent. 😀 De akkor mindegy,meg szerintem nevezd át magad.Ki a balhere az az Andreas a hamachis szobában?Vadkenderén voltam. Kellett, hogy felmenjek, mert Bálesz csak Hamacsin tud játszani.Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Ki a balhere az az Andreas a hamachis szobában?Vadkenderén voltam. Kellett, hogy felmenjek, mert Bálesz csak Hamacsin tud játszani.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
okés, nekem mindkét opció megfelel, majd még megbeszéljük.statot kimentetted azért?
tuti Colston lett az MVP 😀
több mint 13 éve
.brk
1 890
22 - 22- nél kifagyott a picsába, volt még 45 mp a játékból és én támadtam, hihetetlen baszki. 😀lolna 2 opció
vagy újrajátszuk, remélhetőleg lagmentes környezetben
vagy egy negyedet tolunk valamikor még és azzal eldöntjük ki a winner.
most viszont mennem kell el, szóval dönts majd. amúgy nem volt rossz a meccs, igaz elég szánalmasra sikerült a lagnak hála 😀
több mint 13 éve
22 - 22- nél kifagyott a picsába, volt még 45 mp a játékból és én támadtam, hihetetlen baszki. 😀
több mint 13 éve
Ki a balhere az az Andreas a hamachis szobában?Vadkenderhttp://www.youtube.com/watch?v=EJL76uTUFEw&feature=related
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ki a balhere az az Andreas a hamachis szobában?
több mint 13 éve
valaki egy edzőmeccset?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Oks 😊
Ex-Rataxes