Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
13 órája
Eddig jó, Day vezet 30 kör után Rockinghamben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 napja
Bassza meg, de unom már hogy mindig Heim nyer.Jó, most igazából csak azért zavar mert Honeycuttnak nem lett meg az első győzelme.
1 napja
Komoly befutó lett!
1 napja
Megvan az előnye annak, hogy Heim nem full timer a Truck Seriesben. Nem tud minden versenyt megnyerni. 😃
3 napja
Két NOAPS csapatnak hamar véget ért a szezon, úgy néz ki. Az AM Racing és a Barrett-Cope Racing is visszalépett a hétvégi rockinghami versenytől, előbbinél már télen is voltak problémák (eladták a csapatot aztán mégsem), utóbbi pedig alapból egy éppen összeverbuvált trash team (volt).Nick Sanchez nem tett jó lóra a 25-össel...
3 napja
Daniel Dye departs Kaulig Racing; Corey LaJoie to drive remainder of 2026 seasonHát Dye nagyon hamar elbaszarintotta élete első komolyabb lehetőségét.
4 napja
Not sure what I’m doing but I’m doing it. @USA_Luge pic.twitter.com/TStgDNCniM
— Connor Zilisch (@ConnorZilisch) March 31, 2026
Poloska vagyok.
4 napja
Szerintem ne kezdjünk el ilyet játszani, hogy valakinek az eredménye számít, valakié meg nem, mert ettől komolytalanná válik az egész.Igen, hogy beírod hogy az első hatban 4 Ducatis volt ez így jól nèz ki. Csak ebből egy Marc Marquez, aki pl. Pecco elmondása szerint egy traktorral is versenyképes lenne, szóval Őt nyugodtan ki lehet venni. A második helyezett Ducatis meg a GP24-el menő Alex Marquez, ami a valaha volt egyik legjobb GP gép. Nem sok köze van a 25’ös szezonhoz. Márpedig itt arról ment a disputa, hogy 2025-el magyon durván elfogyott a Ducati varázslat.Nem volt már itt tavaly se semmilyen Ducati dominancia. Marquez dominancia volt az…Megnéztem a tabellát, így nézett ki:
Nézzétek meg a VB tabellát, MM után hol volt a következő GP25-öt hajtó motoros. Az 5-6-ik helyen Pecco meg Diggia, a VB harcban teljesen súlytalanul.
...
Cowboykarcsi90
1-Ducati
2-Ducati
3-Aprilia
4-KTM
5-Ducati
6-Ducati
7-Ducati
8-Ducati
9-Yamaha
10-Aprilia
... mindenki más
Elindít egy gyártó 6 motort a 22-es mezőnyben, és legjobb 8-ban végez az összes, beleértve 1-2. Hány olyan futam volt, ahol legalább egy Ducati ne lett volna dobogón: 0
Lehet persze nyelvészkedni, hogy a "dominancia" szó az pontosan kinek mit jelent, de ezt a részét én inkább kihagynám. 😊
Azt hogy a Duki mennyit tud javulni, most még korai lenne megtippelni, de én emlékszem egy olyanra, amikor a nyári szünetben 90 ponttal vezetett Quartararo, és Pecco lett a vb, szóval nem írnám le őket. Másrészt ezer dolog történhet még, formaingadozás, sérülés, technikai probléma stb... 18 v 19 futam van még vissza, az rengeteg.
Jan
Pecco fanként kell leírjam, a 22’es VB címe is csúsztatás itt fehozni, mert ahhoz a 90 pontos comebackhez nélkülözhetetlen volt a Yamaha történelmi leolvadása. Quartararo abban az évben Sachsenringen szerezte az utolsó győzelmét, 4(!) évvel ezelőtt…
Azért az megdöbbentő lenne, ha az Aprilia így a földbe állna, nincs miért erre számítani.
Cowboykarcsi90
Annyit állítottam, hogy Duki dominancia volt, és az is volt. A végeredményt nézve nem az számított, hogy melyik versenyzőjük melyik modellen ült. Mert nem az volt, hogy MM első a többiek meg 8. 10. 15. helyeken kóvályognak, hanem a leggyengébb versenyző+motor kombójuk is az első 8-ban végzett.
Természetesen a Pecco comebackhez kellett Quarta leolvadása, de vajon tavaly a Bezz és Acosta eredményhez nem kellett Pecco leolvadása?
Valszeg az Aprilia mint technika nem fog összeomlani, de anno Quarta, vagy tavaly Pecco bezuhanását sem látta előre senki. Mi a garancia arra, hogy Bezznek nem lesz idén egy rossz szériája, ... arról nem beszélve, hogy Martin a tavalyi rengeteg sérülése után milyen egészségi állapotban van? Simán lehet, hogy egy perecelés ami másnak pár hét kihagyás, neki season ending.
És az is kérdés, hogy ki mennyi energiát akar még beletolni az idei gépbe?
Japánok szinte biztos, hogy az utolsó percig fejleszteni fognak.
A Honda tavaly élet-halál kérdést csinált abból, hogy kikerüljenek a legalsó koncessziós kalapból, és a Yamahánál is biztosan van pár szamuráj-arcú ember, akik rohadtul nem szeretik azt látni, hogy 4 motorjuk a 4 utolsó helyen ér be.
Szóval ahogy tavaly a Duki 1-2 egy percig sem volt kérdés, az Apriliától ugyanez giga meglepetés lenne (nekem). És arra sem számítok, hogy mind a 4 Aprilia top 6-ban lesz.
4 napja
Állítólag Alonsonál nagyon közel a megegyezés a Hondával.Épp a napokban gondolkoztam a hétvegi Mir performansz után hogy én Quarta mellé behuznam a a helyükben Alonsot is.
Amúgy is mutatnak mostanság életjeleket az arany szárnyasok, ha tényleg összejönne egy Quarta - Moriera - Alonso hármas az hatalmas húzás lenne. A jelenlegi mezőny egyik legjobbja, meg a következő generáció két legnagyobb tehetsége is náluk lenne.
Cowboykarcsi90
Moreira is pozitív meglepetés eddig amúgy. Chantra tavalyi szereplése Luca Badoeri magasságokba lépett ezzel hivatalosan. 😀
4 napja
Azért Alonso-ról hirtelen az f1 jutott eszembe 😊Te bajod, hogy ilyen tájékozatlan vagy 😛
NB2
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
4 napja
Azért Alonso-ról hirtelen az f1 jutott eszembe 😊
4 napja
Állítólag Alonsonál nagyon közel a megegyezés a Hondával. Amúgy is mutatnak mostanság életjeleket az arany szárnyasok, ha tényleg összejönne egy Quarta - Moriera - Alonso hármas az hatalmas húzás lenne. A jelenlegi mezőny egyik legjobbja, meg a következő generáció két legnagyobb tehetsége is náluk lenne.
5 napja
csak azóta kiderült, hogy azért tudott visszajönni a RB, mert kvázi csak ők fejlesztettek már, a többi csapat az új érás verdán dolgozott, jól is sikerült az idei kocsi a RB-nek..Tegyük hozzá tavaly tavasszal/ kora nyáron ugyanezt a sirató kórust tolta a topic, amit most motogp esetén, h az RB gyenge folyamatosan esik vissza, Verstappen esélytelen stb. Aztán nyári szünet után övék lett a jobb autó vagy legalábbis olyan fejlődésen ment át, amivel a Verstappen&RB kombó erőből tudott nyerni.Btw, ha Marc Long Lappel és nem 100%-osan 8 mp-re van lemaradva egy úgy néz ki rosszabb motorral, nem érzem lefutottnak. Acostától is várom hogy végre tud győzelmeket csórni, Martin, Raul (ink tavaly) és Ogura is mutat szép dolgokat, tudnak pontokat elvenni egymástól. Na meg Bezz szombaton ment már körbe rendesen idén? Szóval jó lesz ez és lesz csata.sztem az aprilia-ducati versengés, tiszta RB-McLaren szitu..az aprilianál most minden ül, a ducati meg nem tud fejlődni kb GP24óta..ez mitől fordulna meg most? az RB is csak azért tudott vmennyit visszajönni az éra végén, mert már senki más nem fejlesztett, jól sült el nekik.
Emellett ha Marc legalább ugyanolyan jó motort kap, akkor biztosan ő az esélyes.
Heisman nádor
Pep71
dawyd728
A ducati-nál ugyanez van, Gigi mindig a tökéletességre törekszik, ha most elkezdenek többet foglalkozni az idei motorral, akkor az a következő évi motor kárára fog történni. Sztem inkább abban bíznak, h MM újra a régi lesz és akkor lesz sansza az Aprilia ellen is(sztem nem lesz), de érthető, mert a következő motor fejlesztése fontosabb. Plusz nagyon jókor szerezték meg Acostát, pont mire MM gatya lett.
5 napja
dawyd728
4 164
Tegyük hozzá tavaly tavasszal/ kora nyáron ugyanezt a sirató kórust tolta a topic, amit most motogp esetén, h az RB gyenge folyamatosan esik vissza, Verstappen esélytelen stb. Aztán nyári szünet után övék lett a jobb autó vagy legalábbis olyan fejlődésen ment át, amivel a Verstappen&RB kombó erőből tudott nyerni.Btw, ha Marc Long Lappel és nem 100%-osan 8 mp-re van lemaradva egy úgy néz ki rosszabb motorral, nem érzem lefutottnak. Acostától is várom hogy végre tud győzelmeket csórni, Martin, Raul (ink tavaly) és Ogura is mutat szép dolgokat, tudnak pontokat elvenni egymástól. Na meg Bezz szombaton ment már körbe rendesen idén? Szóval jó lesz ez és lesz csata.sztem az aprilia-ducati versengés, tiszta RB-McLaren szitu..az aprilianál most minden ül, a ducati meg nem tud fejlődni kb GP24óta..ez mitől fordulna meg most? az RB is csak azért tudott vmennyit visszajönni az éra végén, mert már senki más nem fejlesztett, jól sült el nekik.
Emellett ha Marc legalább ugyanolyan jó motort kap, akkor biztosan ő az esélyes.
Heisman nádor
Pep71
5 napja
Pecco fanként kell leírjam, a 22’es VB címe is csúsztatás itt fehozni, mert ahhoz a 90 pontos comebackhez nélkülözhetetlen volt a Yamaha történelmi leolvadása. Quartararo abban az évben Sachsenringen szerezte az utolsó győzelmét, 4(!) évvel ezelőtt…Illetve eleve a 90 pont is úgy alakulhatott ki, hogy bőven hagyott benne addig Pecco is..
Azért az megdöbbentő lenne, ha az Aprilia így a földbe állna, nincs miért erre számítani.
Cowboykarcsi90
5 napja
Na akkor hivatalos hogy lesz magyar GP WSBK és Motogp is. A Balatonringen.Továbbra is tartom, hogy szégyelje el magát aki ezeknek pénzt tesz a zsebébe
Cowboykarcsi90
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
Na akkor hivatalos hogy lesz magyar GP WSBK és Motogp is. A Balatonringen.
5 napja
Igen, hogy beírod hogy az első hatban 4 Ducatis volt ez így jól nèz ki. Csak ebből egy Marc Marquez, aki pl. Pecco elmondása szerint egy traktorral is versenyképes lenne, szóval Őt nyugodtan ki lehet venni. A második helyezett Ducatis meg a GP24-el menő Alex Marquez, ami a valaha volt egyik legjobb GP gép. Nem sok köze van a 25’ös szezonhoz. Márpedig itt arról ment a disputa, hogy 2025-el magyon durván elfogyott a Ducati varázslat.Nem volt már itt tavaly se semmilyen Ducati dominancia. Marquez dominancia volt az…Megnéztem a tabellát, így nézett ki:
Nézzétek meg a VB tabellát, MM után hol volt a következő GP25-öt hajtó motoros. Az 5-6-ik helyen Pecco meg Diggia, a VB harcban teljesen súlytalanul.
...
Cowboykarcsi90
1-Ducati
2-Ducati
3-Aprilia
4-KTM
5-Ducati
6-Ducati
7-Ducati
8-Ducati
9-Yamaha
10-Aprilia
... mindenki más
Elindít egy gyártó 6 motort a 22-es mezőnyben, és legjobb 8-ban végez az összes, beleértve 1-2. Hány olyan futam volt, ahol legalább egy Ducati ne lett volna dobogón: 0
Lehet persze nyelvészkedni, hogy a "dominancia" szó az pontosan kinek mit jelent, de ezt a részét én inkább kihagynám. 😊
Azt hogy a Duki mennyit tud javulni, most még korai lenne megtippelni, de én emlékszem egy olyanra, amikor a nyári szünetben 90 ponttal vezetett Quartararo, és Pecco lett a vb, szóval nem írnám le őket. Másrészt ezer dolog történhet még, formaingadozás, sérülés, technikai probléma stb... 18 v 19 futam van még vissza, az rengeteg.
Jan
Pecco fanként kell leírjam, a 22’es VB címe is csúsztatás itt fehozni, mert ahhoz a 90 pontos comebackhez nélkülözhetetlen volt a Yamaha történelmi leolvadása. Quartararo abban az évben Sachsenringen szerezte az utolsó győzelmét, 4(!) évvel ezelőtt…
5 napja
Nem volt már itt tavaly se semmilyen Ducati dominancia. Marquez dominancia volt az…Megnéztem a tabellát, így nézett ki:
...
Cowboykarcsi90
1-Ducati
2-Ducati
3-Aprilia
4-KTM
5-Ducati
6-Ducati
7-Ducati
8-Ducati
9-Yamaha
10-Aprilia
... mindenki más
5 napja
minden is szarTöbben említették itt, hogy nem annyira jönnek be nekik a NASCAR-ban az olyan pályák, mint a Circuit of the Americas, mert monoton és nincs sok történés. Ezek a short trackek szerintem rosszabbak ilyen szinten.#szarminden
Jól mondta shawnka, se speed se way.
Kampman
Mikey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 napja
Többen említették itt, hogy nem annyira jönnek be nekik a NASCAR-ban az olyan pályák, mint a Circuit of the Americas, mert monoton és nincs sok történés. Ezek a short trackek szerintem rosszabbak ilyen szinten.#szarminden
Jól mondta shawnka, se speed se way.
Kampman
6 napja
Nem volt már itt tavaly se semmilyen Ducati dominancia. Marquez dominancia volt az…Nézzétek meg a VB tabellát, MM után hol volt a következő GP25-öt hajtó motoros. Az 5-6-ik helyen Pecco meg Diggia, a VB harcban teljesen súlytalanul.
Kimondta már Marc is a tegnapi futam után, hogy a sérülése miatt főleg a verseny elején teli tankkal nehezebb motorral, idén nem tud a difference maker lenni. Alátámasztja ezt az is, hogy ha megnézitek a sprinteken nincsen gond. Három hétvége, egy győzelem egy második és egy nullázás. De vasárnap eddig még idén nem állt MM dobogóra!
Én drukkolok Marcnak, mert amúgy nagyon bírom mind motoros mind emberi szempontból, de ha egy teljesen offseason alatt nem tudott helyre jönni én nem feltétlen látom, hogy ezután mitől tudna. De ne legyen igazam.
A Ducati szerintem nem tud annyit fejlődni szezon közbe, hogy kvázi oda tolja MM-et az Apriliakhoz. Ha így maradnak a dolgok, ez Bezzechi és Martin között fog eldőlni.
6 napja
Alan Gustafson nagyot gurított ezzel a zöldzászlós piteket mi kezdjük el húzással, meg szerencséje is volt Ty Dillon felrobban fékjével.
Poloska vagyok.
6 napja
Pearl Harbor óta nem okozott japán ekkora meglepetést az USÁbanEsetleg Osaka, amikor megnyerte élete első Grand Slamjét Flushing Meadows-ban
Heisman nádor
6 napja
Mennyivel jobb tud lenni így a verseny, hogy nem egy gyártó dominálja agyon az egész szezont.+ Az a gyártó sem csalja el
Jan
Ogura meg nagy fogás lehet
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "