Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/91-millio-forintba-kerul-egy-versenyhetvege-a-caterham-nal-a-forma-1-ben-merhi-ul-be-kobyashi-helyere/Hamarosan azt fogjuk látni, hogy zöld formaruhát viselő emberek gyűjtik az eldobált üdítős dobozokat, és rohannak a legközelebbi Tescoba?
több mint 11 éve
Nem. Rosberg panaszkodott rá többször is hogy ez annyira nincs ínyére, Lauda még azt is lenyilatkozta hogy megérti mert ő is volt hasonló helyzetben. A volt csapatfőnökük is azt mondta Rosbergé volt mindig a piszkos munka. Sőt Hamiltontol nem egy alkalommal kérdezgetett a rádión Rosberg telemetriájával kapcsolatban. Hamitonra az istenadta tehetségén kívül mindig is jellemző volt hogy komoly zsákutcákba tud belefutni a beállítások terén.Ez éppenséggel fordítva van.gdavidSztem nincs olyan ember a mezőnyben aki ne lenne idegbeteg mikor 1-2 kivételtől eltekintve agyba-főbe veri a csapattársát, mégis folyamatosan hátrányban van a vb pontversenyben mert 5ször annyi technikai problémája van mint a másiknak, mégis lőtávolon belül van, erre jön ez az idióta és kiüti az első helyről, úgy hogy ő meg tovább tud menni, a verseny végén meg ismét szakadéknyi a különbség... rossz fej ide vagy oda ez mindenkinek sok lenne szvsz...peachAz agyba főbe kicsit túlzás. Hamilton gyorsabb egy hajszálnyival, de ez talán ki se jöhetne ha nem Rosberg adataiból csiszolnák tökélyre a beállításait. Aztán ő ehhez hozzá tud rakni kicsit többet tizedmásodpercben. Ez pedig Niconak lehet baromi bosszantó, ha kikap az a saját munkájának is kösöznhető.JayB
több mint 11 éve
Ez éppenséggel fordítva van.Sztem nincs olyan ember a mezőnyben aki ne lenne idegbeteg mikor 1-2 kivételtől eltekintve agyba-főbe veri a csapattársát, mégis folyamatosan hátrányban van a vb pontversenyben mert 5ször annyi technikai problémája van mint a másiknak, mégis lőtávolon belül van, erre jön ez az idióta és kiüti az első helyről, úgy hogy ő meg tovább tud menni, a verseny végén meg ismét szakadéknyi a különbség... rossz fej ide vagy oda ez mindenkinek sok lenne szvsz...peachAz agyba főbe kicsit túlzás. Hamilton gyorsabb egy hajszálnyival, de ez talán ki se jöhetne ha nem Rosberg adataiból csiszolnák tökélyre a beállításait. Aztán ő ehhez hozzá tud rakni kicsit többet tizedmásodpercben. Ez pedig Niconak lehet baromi bosszantó, ha kikap az a saját munkájának is kösöznhető.JayB
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Sztem nincs olyan ember a mezőnyben aki ne lenne idegbeteg mikor 1-2 kivételtől eltekintve agyba-főbe veri a csapattársát, mégis folyamatosan hátrányban van a vb pontversenyben mert 5ször annyi technikai problémája van mint a másiknak, mégis lőtávolon belül van, erre jön ez az idióta és kiüti az első helyről, úgy hogy ő meg tovább tud menni, a verseny végén meg ismét szakadéknyi a különbség... rossz fej ide vagy oda ez mindenkinek sok lenne szvsz...peachAz agyba főbe kicsit túlzás. Hamilton gyorsabb egy hajszálnyival, de ez talán ki se jöhetne ha nem Rosberg adatiból csiszolnák tökélyre a beállításait. Aztán ő ehhez hozzá tud rakni kicsit többet tizedmásodpercben. Ez pedig Niconak lehet baromi bosszantó, ha kikap az a saját munkájának is kösöznhető.
több mint 11 éve
Sztem nincs olyan ember a mezőnyben aki ne lenne idegbeteg mikor 1-2 kivételtől eltekintve agyba-főbe veri a csapattársát, mégis folyamatosan hátrányban van a vb pontversenyben mert 5ször annyi technikai problémája van mint a másiknak, mégis lőtávolon belül van, erre jön ez az idióta és kiüti az első helyről, úgy hogy ő meg tovább tud menni, a verseny végén meg ismét szakadéknyi a különbség... rossz fej ide vagy oda ez mindenkinek sok lenne szvsz...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Szerintem sokkal tisztábban fel van vázolva következmény amit egyikőjük sem szeretne megtapasztalni. Ha valamelyik nagyon kihúzza a gyufát azzal jó eséllyel elbukta a vb-t is. Nagyon piti dolog volt ez a spa-i, Wolfon (és Laudán, Paddyn) mégis az látszott hogy szíve szerint fejbe lőné most Rosberget. Nem éri meg nekik kekekckedni mert többet veszíthetnek vele. Ez persze csak az én véleményem, a valóság lehet rám cáfol.Alonso-Hamilton 07-ben ennél sokkal durvábban szopatta egymást, ez egyelőre kislányos ahhoz képest. Sajnos Totoék nem fogják ezt hagyni, pedig szívesen megnézném mégegyszer.JayBMért mit csinálnak valamelyik autóból kiszerelik a kormányt?Toca
több mint 11 éve
Alonso-Hamilton 07-ben ennél sokkal durvábban szopatta egymást, ez egyelőre kislányos ahhoz képest. Sajnos Totoék nem fogják ezt hagyni, pedig szívesen megnézném mégegyszer.JayBMért mit csinálnak valamelyik autóból kiszerelik a kormányt?
több mint 11 éve
Alonso-Hamilton 07-ben ennél sokkal durvábban szopatta egymást, ez egyelőre kislányos ahhoz képest. Sajnos Totoék nem fogják ezt hagyni, pedig szívesen megnézném mégegyszer.
több mint 11 éve
Utolsó 2 évben a Mercinél egyszer sem esett ki önhibájából. Visszamehetünk 2007ig (Vettel is 21x esett ki azóta amúgy) csak hülyeség. Ő egy forrófejű pilóta volt tény, de utóbbi időben lehiggadt, vannak meredek elképzelései de valahogy mindig úgy viszi végig az aggreszivitását hogy nem mennek neki.Kritikus helyzetben mindig is rossz döntéseket hozott, és az autói sem csak idén amortizálódnak alatta. Lehet gyors, de pl. endurance pilóta soha nem lenne belőle.Saját bevallása szerint sem nézi. Szerinted mennyire megalapozott a véleménye?SchleckMagyarázd el kérlek melyik kieséséről tehetett ő idén amitől annyira rossz pilóta?TocaA pálya szélén cseszheti a gyorsaságát.gabenNem azért, de ennél nagyobb hülyeséget rég mondott itt valaki. Hami-Alonso duó messze leggyorsabb pilóta Vettel-Kimi az aki még egy lapon van velük Ricciardo-Bottas duó meg majd még kiderül.Ha engem szopatna a sors kigyulladással, motorcserével, fékproblémákkal minden sz..ral és folyamatosan kapaszkodnom kéne, egy idő után hajlamos lennék én is összeesküvés elméleteket kreálni, a másikat hibáztatni...kittliNem mintha nézném ezt formula 3-at, de ha nem tudsz értelmesen bánni vele és széthajtod bármilyen technika megadja magát. Hamilton kitűnö roncsderbi sofőr lenne, másra nem nagyon alkalmas.gaben
Fejben viszont nagyon gyenge a brit.Toca
Kíváncsiságból kibogarásztam 2007 óta (igaz csak) a versenyből való kieséseket.
Hamilton - 21 verseny
Rosberg - 16 verseny
Alonso - 11 verseny
Button - 15 verseny
Ebben szerintem azért benne van 2007-08-ban a betegágy Honda meg 2010-11-es Mercedes is.gaben
Van aki sebességből vezet, van aki megbízhatóságra jobban figyel (ez rohadtul kocsi függő is amúgy), meg van Alonso aki már mindkettőben jó 😀
több mint 11 éve
Kritikus helyzetben mindig is rossz döntéseket hozott, és az autói sem csak idén amortizálódnak alatta. Lehet gyors, de pl. endurance pilóta soha nem lenne belőle.Saját bevallása szerint sem nézi. Szerinted mennyire megalapozott a véleménye?SchleckMagyarázd el kérlek melyik kieséséről tehetett ő idén amitől annyira rossz pilóta?TocaA pálya szélén cseszheti a gyorsaságát.gabenNem azért, de ennél nagyobb hülyeséget rég mondott itt valaki. Hami-Alonso duó messze leggyorsabb pilóta Vettel-Kimi az aki még egy lapon van velük Ricciardo-Bottas duó meg majd még kiderül.Ha engem szopatna a sors kigyulladással, motorcserével, fékproblémákkal minden sz..ral és folyamatosan kapaszkodnom kéne, egy idő után hajlamos lennék én is összeesküvés elméleteket kreálni, a másikat hibáztatni...kittliNem mintha nézném ezt formula 3-at, de ha nem tudsz értelmesen bánni vele és széthajtod bármilyen technika megadja magát. Hamilton kitűnö roncsderbi sofőr lenne, másra nem nagyon alkalmas.gaben
Kíváncsiságból kibogarásztam 2007 óta (igaz csak) a versenyből való kieséseket.
Hamilton - 21 verseny
Rosberg - 16 verseny
Alonso - 11 verseny
Button - 15 verseny
Ebben szerintem azért benne van 2007-08-ban a betegágy Honda meg 2010-11-es Mercedes is.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Saját bevallása szerint sem nézi. Szerinted mennyire megalapozott a véleménye?Magyarázd el kérlek melyik kieséséről tehetett ő idén amitől annyira rossz pilóta?TocaA pálya szélén cseszheti a gyorsaságát.gabenNem azért, de ennél nagyobb hülyeséget rég mondott itt valaki. Hami-Alonso duó messze leggyorsabb pilóta Vettel-Kimi az aki még egy lapon van velük Ricciardo-Bottas duó meg majd még kiderül.Ha engem szopatna a sors kigyulladással, motorcserével, fékproblémákkal minden sz..ral és folyamatosan kapaszkodnom kéne, egy idő után hajlamos lennék én is összeesküvés elméleteket kreálni, a másikat hibáztatni...kittliNem mintha nézném ezt formula 3-at, de ha nem tudsz értelmesen bánni vele és széthajtod bármilyen technika megadja magát. Hamilton kitűnö roncsderbi sofőr lenne, másra nem nagyon alkalmas.gaben
több mint 11 éve
Magyarázd el kérlek melyik kieséséről tehetett ő idén amitől annyira rossz pilóta?A pálya szélén cseszheti a gyorsaságát.gabenNem azért, de ennél nagyobb hülyeséget rég mondott itt valaki. Hami-Alonso duó messze leggyorsabb pilóta Vettel-Kimi az aki még egy lapon van velük Ricciardo-Bottas duó meg majd még kiderül.Ha engem szopatna a sors kigyulladással, motorcserével, fékproblémákkal minden sz..ral és folyamatosan kapaszkodnom kéne, egy idő után hajlamos lennék én is összeesküvés elméleteket kreálni, a másikat hibáztatni...kittliNem mintha nézném ezt formula 3-at, de ha nem tudsz értelmesen bánni vele és széthajtod bármilyen technika megadja magát. Hamilton kitűnö roncsderbi sofőr lenne, másra nem nagyon alkalmas.gaben
több mint 11 éve
A pálya szélén cseszheti a gyorsaságát.Nem azért, de ennél nagyobb hülyeséget rég mondott itt valaki. Hami-Alonso duó messze leggyorsabb pilóta Vettel-Kimi az aki még egy lapon van velük Ricciardo-Bottas duó meg majd még kiderül.Ha engem szopatna a sors kigyulladással, motorcserével, fékproblémákkal minden sz..ral és folyamatosan kapaszkodnom kéne, egy idő után hajlamos lennék én is összeesküvés elméleteket kreálni, a másikat hibáztatni...kittliNem mintha nézném ezt formula 3-at, de ha nem tudsz értelmesen bánni vele és széthajtod bármilyen technika megadja magát. Hamilton kitűnö roncsderbi sofőr lenne, másra nem nagyon alkalmas.gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Magnussen 1-2 műveletét sokkal veszélyesebbnek ítéltem mint Rosbergét, de ez benne van a versenyben, ha idegileg nem bírja akkor... 😀
több mint 11 éve
Amikor Senna kirakta Prostot na az volt a szándékos kiütés nem ez, ráadásul ott tényleg azon ment el a franciának a VB-cím... röhejesen szánalmas amit Hamilton lerendez. Főleg azok után hogy ő miket csinált a múltban másokkal. Kis túlzással Csak massát tette ki annyiszor mint Sato összesen bárki mást.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ez mondjuk így is volt 😀 Persze nem 100%ban de ...Igen, tényleg Hamilton hibája, hogy az edzés legelső körében kigyullad az autója, vagy 3 kör után elszáll a fékje, valóban széthajtotta.....Raven17imádtam amikor 2004-ben, 2005-ben mindig ezt mondták Kimi-re amikor szépen elfüstölt alatta a Meki. Hogy széthajtotta, meg túlhajtotta a gépet mindig... 😊gamerkr
több mint 11 éve
Igen, tényleg Hamilton hibája, hogy az edzés legelső körében kigyullad az autója, vagy 3 kör után elszáll a fékje, valóban széthajtotta.....Raven17imádtam amikor 2004-ben, 2005-ben mindig ezt mondták Kimi-re amikor szépen elfüstölt alatta a Meki. Hogy széthajtotta, meg túlhajtotta a gépet mindig... 😊
több mint 11 éve
Nem azért, de ennél nagyobb hülyeséget rég mondott itt valaki. Hami-Alonso duó messze leggyorsabb pilóta Vettel-Kimi az aki még egy lapon van velük Ricciardo-Bottas duó meg majd még kiderül.Ha engem szopatna a sors kigyulladással, motorcserével, fékproblémákkal minden sz..ral és folyamatosan kapaszkodnom kéne, egy idő után hajlamos lennék én is összeesküvés elméleteket kreálni, a másikat hibáztatni...kittliNem mintha nézném ezt formula 3-at, de ha nem tudsz értelmesen bánni vele és széthajtod bármilyen technika megadja magát. Hamilton kitűnö roncsderbi sofőr lenne, másra nem nagyon alkalmas.gaben
Fejben viszont nagyon gyenge a brit.
több mint 11 éve
Technikai sportoknál megtörténik az ilyen.Pont
több mint 11 éve
Hol írtam Én olyat, hogy a Merci szándékosan bassza el Hami autóját? Csak annyit írtam, hogy nem Hami tehet arról, hogy 1 kör után megáll alatta az autó, szimpla balszerencse. Pár éve mikor jópár versenyen összeakadt Massával akkor elismerem, hogy csinált hülyeségeket, de idén szinte egyik kieséséről sem tehetett.Igen, tényleg Hamilton hibája, hogy az edzés legelső körében kigyullad az autója, vagy 3 kör után elszáll a fékje, valóban széthajtotta.....Raven17Most őszintén.
Van esély szerinted arra, hogy egy Mercedes csapat SZÁNDÉKOSAN hátráltatná egyik versenyzőjét?
Milyen érdekek alapján?
A Forma-1 technikai sport, vagy nem?laccoo74
több mint 11 éve
Ha engem szopatna a sors kigyulladással, motorcserével, fékproblémákkal minden sz..ral és folyamatosan kapaszkodnom kéne, egy idő után hajlamos lennék én is összeesküvés elméleteket kreálni, a másikat hibáztatni...kittliNem mintha nézném ezt formula 3-at, de ha nem tudsz értelmesen bánni vele és széthajtod bármilyen technika megadja magát. Hamilton kitűnö roncsderbi sofőr lenne, másra nem nagyon alkalmas.gaben
Igen, tényleg Hamilton hibája, hogy az edzés legelső körében kigyullad az autója, vagy 3 kör után elszáll a fékje, valóban széthajtotta.....Raven17Most őszintén.
Van esély szerinted arra, hogy egy Mercedes csapat SZÁNDÉKOSAN hátráltatná egyik versenyzőjét?
Milyen érdekek alapján?
A Forma-1 technikai sport, vagy nem?laccoo74
Értelmezed is a szöveget, vagy csak olvasod?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Nem gyenge sem Alonso, sem Kimi, csak arra céloztam, hogy Szujó a közvetítésekben nem szokta EGYETLEN másik pilóta nevéhez sem hozzátenni, hogy 2007, 2013 stb világbajnoka!Szujó is minden közvetítésben kihangsúlyozza, hogy Hammilton 2008 világbajnoka, mintha 2009-et írnánk!Akkor ezek szerint Alonso és Kimi is gyengék, mert ők még régebben voltak világbajnokok? Még az utóbbira rá is lehet fogni, de Fernandora abszolút nem.
Ember!
Közben elröppent néhány esztendő!
laccoo74
Hamilton is teljes mértékben világbajnok kaliberű pilóta. Nálam ő és Alonso a leggyorsabbak. Azt talán nem mondom, hogy két legjobb, mert az angolban benne van a hiba lehetősége, de Fernando kétség kívül a legkomplettebb pilóta a mezőnyben. Az egy dolog, hogy gyakorlatilag minden évben volt ellenük egy kiemelkedő autó, amivel elég valószínű, hogy ők is VB-k lettek volna, ha alattuk van.
Ez egy ilyen sport. Nem egyenlőek a feltételek, de ettől még valaki nem lassul le húszon éves korában.dugo1993
több mint 11 éve
Szujó is minden közvetítésben kihangsúlyozza, hogy Hammilton 2008 világbajnoka, mintha 2009-et írnánk!Akkor ezek szerint Alonso és Kimi is gyengék, mert ők még régebben voltak világbajnokok? Még az utóbbira rá is lehet fogni, de Fernandora abszolút nem.
Ember!
Közben elröppent néhány esztendő!
laccoo74
Hamilton is teljes mértékben világbajnok kaliberű pilóta. Nálam ő és Alonso a leggyorsabbak. Azt talán nem mondom, hogy két legjobb, mert az angolban benne van a hiba lehetősége, de Fernando kétség kívül a legkomplettebb pilóta a mezőnyben. Az egy dolog, hogy gyakorlatilag minden évben volt ellenük egy kiemelkedő autó, amivel elég valószínű, hogy ők is VB-k lettek volna, ha alattuk van.
Ez egy ilyen sport. Nem egyenlőek a feltételek, de ettől még valaki nem lassul le húszon éves korában.
több mint 11 éve
Igen, tényleg Hamilton hibája, hogy az edzés legelső körében kigyullad az autója, vagy 3 kör után elszáll a fékje, valóban széthajtotta.....Raven17Most őszintén.
Milyen érdekek alapján?
A Forma-1 technikai sport, vagy nem?