Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Logano vajon mitől megy ennyire? Nem tetszik ez a jó forma, amit idén mutat 😀
több mint 11 éve
Harvick 23 kör alatt 25 helyet jött előre. 😀
több mint 11 éve
hát igen, a studióbeszélgetés valahogy nem olyan izgi.jó helyről indulunk. remélem még jobb helyen végzünk.Mikeycsak mondjuk lassan megszáradhatna a pálya 😀shawnka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
hoppá, nekiállnak, aztán lesz ami lesz.
több mint 11 éve
jó helyről indulunk. remélem még jobb helyen végzünk.Mikeycsak mondjuk lassan megszáradhatna a pálya 😀
több mint 11 éve
jó helyről indulunk. remélem még jobb helyen végzünk.
több mint 11 éve
mindjárt Atlanta. remélem bizsereg már
több mint 11 éve
Alonso még mindig kórházban van. Remélem nem rejtegetnek semmit és tényleg nincs komolyabb baja.
több mint 11 éve
Csak a kölyök volt észnél, meg is érdemelte! Viszont pár emberke lehet bajban lesz a motorok miatt.ehh...tipikus Gordon "finish" mióta nézek Nascart egyszer nem volt olyan, hogy Gordon ezekből jól jöjjön ki...Loganónak csak cat örül 😀
a végén azt hittem Harvick megint megnyeri a semmiből xD bár mondjuk jobban örültem volna, mint Loganonak.Raven17
amúgy Harvick és Jr is mintha elvette volna a sárga miatt, pedig elvileg itt rájuk már nem vonatkozik.shawnka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Dale Jr. legalább behúzta a harmadikra, de ez megint mi volt már...-_-
több mint 11 éve
mellette komment: Officials say his tires were deflated by 2 pounds.. 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Loganonak üzenem: Mondd még egyszer,hogy Daytona 500,mondd még egyszer,ha mered! 😀
több mint 11 éve
ehh...tipikus Gordon "finish" mióta nézek Nascart egyszer nem volt olyan, hogy Gordon ezekből jól jöjjön ki...Loganónak csak cat örül 😀
a végén azt hittem Harvick megint megnyeri a semmiből xD bár mondjuk jobban örültem volna, mint Loganonak.Raven17
amúgy Harvick és Jr is mintha elvette volna a sárga miatt, pedig elvileg itt rájuk már nem vonatkozik.
több mint 11 éve
Én már annak örülök,hogy Dale előkerült a végére.
több mint 11 éve
bazmeg, megint sikerült elkúrni Gordon versenyét még jobban. vajon Gordon most odamegy Dillonhoz, vagy ennyire korán a szezonban meg ennyire messze az első helytől nem?slowmotionhihetetlen, hogy semmi nem változott ilyen szempontból tavalyhoz képest 😀 a szívem csücskei a JGR autók, de idén minden Gordon sikerért szorítani fogok.
több mint 11 éve
nem is értem magamat, hogy reménykedtem. annyiszor elrontja a re-startokat.a lelki egyensúlyomnak nem tesz jót, hogy pont Logano van ott Denny előtt.Mikeykár, hogy elpörgette Denny az újraindulást.shawnka
több mint 11 éve
catattack
3 520
Jól indul a szezon.... xD
több mint 11 éve
ehh...tipikus Gordon "finish" mióta nézek Nascart egyszer nem volt olyan, hogy Gordon ezekből jól jöjjön ki...a végén azt hittem Harvick megint megnyeri a semmiből xD bár mondjuk jobban örültem volna, mint Loganonak.
több mint 11 éve
bazmeg, megint sikerült elkúrni Gordon versenyét még jobban. vajon Gordon most odamegy Dillonhoz, vagy ennyire korán a szezonban meg ennyire messze az első helytől nem?
több mint 11 éve
Logano,Harvick,Earnhardt Jr. a sorrend!
több mint 11 éve
a lelki egyensúlyomnak nem tesz jót, hogy pont Logano van ott Denny előtt.Mikeykár, hogy elpörgette Denny az újraindulást.
Logano győzelmének nem örülök.
több mint 11 éve
Azért mennyire más volt az a Danica-Denny vita,mint a tavalyi Gordon-Keselowski féle. 😊
több mint 11 éve
nem, annak Hamlin örülne.a lelki egyensúlyomnak nem tesz jót, hogy pont Logano van ott Denny előtt.MikeyJobban örülnél,ha Danica lenne előtte? 😀Nelson87
több mint 11 éve
a lelki egyensúlyomnak nem tesz jót, hogy pont Logano van ott Denny előtt.MikeyJobban örülnél,ha Danica lenne előtte? 😀
több mint 11 éve
a lelki egyensúlyomnak nem tesz jót, hogy pont Logano van ott Denny előtt.szerk.: ehh.