Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Hát, a Penske átvette a hatalmat. Nem örülök.

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
Gordon is a falban! 8 körrel a vége előtt, ilyet...
Mekkora tűzijáték lesz jövő vasárnap Doverben!shawnka
hábazz, ráadásul tök sima menetben defektet kapni...ez a Penske nagyon összekapta magát, innentől őket kell megverni.
Gordonnak meg 13. hely előtt van 20 pont előnye, 11-12. hely előtt 15, kell csinálni egy top10 finisht minimum, aztán megvan a következő kör. bár ha nem töri össze a szekeret, akkor már nagyjából simán bent lenne. picsku...slowmotion
Nekem ez eddig is nyilvánvaló volt. Jóformán a Hendrickek közül csak Gordon tud velük menni, JJ nem önmaga már egy ideje. Harvick nagyon kétarcú, fasza restartok nélkül nehéz mit csinálni. Amikor meg jól megy, akkor meg megadja magát a technika folyton. A JGR meg teljesen kuka idén, Busch is inkább dodzsemezik konkrét versenyzés helyett, Hamlin egyszerűen folyton benne van a szarban, Kensethről meg éppenhogy csak hiányzik egy kalap.De továbbra is úgy érzem, hogy Homesteadben Kes, Logano, Gordon és Biffle lesznek ott, ahol a szezont lezáró big one után Biffle lesz a Sprint Cup koronázott és vitathatatlan királya.shawnka
No way! Lesz még itt haddelhadd az tuti.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek

hábazz, ráadásul tök sima menetben defektet kapni...

ez a Penske nagyon összekapta magát, innentől őket kell megverni.

Gordonnak meg 13. hely előtt van 20 pont előnye, 11-12. hely előtt 15, kell csinálni egy top10 finisht minimum, aztán megvan a következő kör. bár ha nem töri össze a szekeret, akkor már nagyjából simán bent lenne. picsku...slowmotion
Nekem ez eddig is nyilvánvaló volt. Jóformán a Hendrickek közül csak Gordon tud velük menni, JJ nem önmaga már egy ideje. Harvick nagyon kétarcú, fasza restartok nélkül nehéz mit csinálni. Amikor meg jól megy, akkor meg megadja magát a technika folyton. A JGR meg teljesen kuka idén, Busch is inkább dodzsemezik konkrét versenyzés helyett, Hamlin egyszerűen folyton benne van a szarban, Kensethről meg éppenhogy csak hiányzik egy kalap.

De továbbra is úgy érzem, hogy Homesteadben Kes, Logano, Gordon és Biffle lesznek ott, ahol a szezont lezáró big one után Biffle lesz a Sprint Cup koronázott és vitathatatlan királya.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan

hábazz, ráadásul tök sima menetben defektet kapni...

ez a Penske nagyon összekapta magát, innentől őket kell megverni.

Gordonnak meg 13. hely előtt van 20 pont előnye, 11-12. hely előtt 15, kell csinálni egy top10 finisht minimum, aztán megvan a következő kör. bár ha nem töri össze a szekeret, akkor már nagyjából simán bent lenne. picsku...
több mint 11 éve

Mekkora tűzijáték lesz jövő vasárnap Doverben!
több mint 11 éve
ÉS OTT IS VAN KENSETH BÚCSÚJA. BOKÁNFOSOMMAGAM
több mint 11 éve
Keselowski is megunta a kompetitív versenyzést. Legalább neki nincs baja.
több mint 11 éve
5 körön belül vége Hamlinnek és Kylenak is. Nekünk ennyi idén akkor a Chase, gondolom Kenseth is elhull a végéig.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Jó versenyeket nyújtó pályákat kiraknak, ezt a pocsék Szingapúrt meg bent hagyják. Élvezhetetlen, dögunalmas verseny.

Azt, hogy Szujó nem okés tudtam, de banyek a szakkommentátor tolhatná a részidőket, hogy megérte-e a végén gumit cserélni v. nem!!!
több mint 11 éve
New Hampshire-ben pole-ból indul Keselowski.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Hamilton honnan találta ezt a kört az konkrétan nem tudom... :/peach
Miért? Ez volt az idei legszorosabb időmérő, nem ment űridőt senkihez képest.JayB
Épp ezaz, a q1 q2 alapján sokkal inkább állt a zászló ricciardonak rosbergnek v épp vmeik ferkának. Vhogy nem éreztem, hogy idaérhet a polera...

Szerk. q3 első etapját is beleértve

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
Hamilton honnan találta ezt a kört az konkrétan nem tudom... :/peach
Miért? Ez volt az idei legszorosabb időmérő, nem ment űridőt senkihez képest.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Hamilton honnan találta ezt a kört az konkrétan nem tudom... :/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
A Chase jelenlegi állása a Challanger round-ban:

(A Challanger 3 helyszínt foglal magába: Chicagoland, New Hampshire és Dover. Aki nyer akár csak egyet is a három helyszín valamelyikén, automatikusan a következő körbe jut. Az első 12 megy tovább, a pontok alapján, négyen pedig kiesnek.
Forrás:  racingnews.hu/nascar-sprint-kupa-osi-pontszamitasok-es-az-idei-chase/ )

1 Brad Keselowski 2059
2 Jeff Gordon 2052
3 Joey Logano 2049
4 Kevin Harvick 2047
5 Dale Earnhardt Jr. 2042
6 Jimmie Johnson 2041
7 Kyle Busch 2041
8 Denny Hamlin 2041
9 Kurt Busch 2039
10 Kasey Kahne 2034
11 Matt Kenseth 2034
12 Carl Edwards 2030
13 Ryan Newman 2029
14 AJ Allmendinger 2025
15 Greg Biffle 2021
16 Aric Almirola 2007

több mint 11 éve
Gordont idén nem lehet elkapni.danyly
Úgy legyen 😊Minitron
Pff...catattack
Kesze gyereket is bírom, de nálam Gordon meg Dale JR a favorit, ez van 😊 Úgy egészében ki vagyok békülve a Hendricks istállóval.

több mint 11 éve
catattack 3 520
Úgy legyen 😊Minitron
Pff...
több mint 11 éve
Ez fasza.
Igazából azért nem szeretem a F1-et, mert a versenyek 95%-át az nyeri, akinek jobb autója van. Tulajdonképpen amikor Baumgartner szerencsétlenkedett a Minardiban, Schumacher meg nyert mondjuk a Ferrarival, ha autót cseréltek volna, akkor Zsolt végzett volna előrébb.
Ebben viszont ha jól értelmeztem mindenki ugyanazzal az alapkonfigurációval indul.Sobri Jóska
Gyere és nézz te is NASCAR-t. Hiába az ovál pálya, garantálom, hogy izgalmasabb lesz, mint a legtöbb F1 futam 😉
Nekem az F1 varázsa anno kb. Damon Hill és a Williams Renault csillagának hanyatlásával ért véget...Minitron
A kis naiv! 😛
Ha már Keselowski, remélem a Dodge visszatér és jön az újabb cím.gaben
szerintem jönni fog az a Fusionnel is. Gordonban meg JJ-ben érzem azt, hogy van esélyük elkapni. Viszont ha Harvick bent lesz Homesteadnél, akkor rá fogok fogadni. Vagy Bifflere, mert bekaphatja.shawnka
Úgy legyen 😊

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Ez fasza.
Igazából azért nem szeretem a F1-et, mert a versenyek 95%-át az nyeri, akinek jobb autója van. Tulajdonképpen amikor Baumgartner szerencsétlenkedett a Minardiban, Schumacher meg nyert mondjuk a Ferrarival, ha autót cseréltek volna, akkor Zsolt végzett volna előrébb.
Ebben viszont ha jól értelmeztem mindenki ugyanazzal az alapkonfigurációval indul.Sobri Jóska
Gyere és nézz te is NASCAR-t. Hiába az ovál pálya, garantálom, hogy izgalmasabb lesz, mint a legtöbb F1 futam 😉
Nekem az F1 varázsa anno kb. Damon Hill és a Williams Renault csillagának hanyatlásával ért véget...Minitron
A kis naiv! 😛
Ha már Keselowski, remélem a Dodge visszatér és jön az újabb cím.gaben
szerintem jönni fog az a Fusionnel is. Gordonban meg JJ-ben érzem azt, hogy van esélyük elkapni. Viszont ha Harvick bent lesz Homesteadnél, akkor rá fogok fogadni. Vagy Bifflere, mert bekaphatja.shawnka
Gordont idén nem lehet elkapni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az idei chase-struktúra sem gyenge:
challenger, contender, eliminator meg championship körök...Minitron
minimum kérdéses a dologgaben
Állandóan variálnak, a nézettség meg csak zuhan :/Minitron
ez most annyira nem igaz. a tavalyi chicagói futam 1.7-es ratinggel ment, idén 2.3 volt ez a szám. szóval eddig bejött az új rendszer, a 3. versenyeket meg még nagyobb érdeklődés fogja övezni. nekem tetszik. csak ne Biffle nyerjen 😀
több mint 11 éve
minimum kérdéses a dologgaben
Állandóan variálnak, a nézettség meg csak zuhan :/

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
minimum kérdéses a dolog

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
challenger, contender, eliminator meg championship körök...

több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 283 — Eagles fan
Ugyan már. Jön a semmiből Kenseth és mindenkit elpicsáz. 😛Greengo
Az egész év erre utalt! 😀catattack
Ez lesz a bosszú a tavalyi szezonért. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
vagy jön a csősz, és mindenkit kikerget.
több mint 11 éve
catattack 3 520
Az egész év erre utalt! 😀