Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/f1/f1-hiaba-fellebbezett-a-sauber-van-der-gardee-az-egyik-auto-2400169
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A fizetős pilóták hátulütője.
több mint 10 éve
www.blikk.hu/blikk_sport/ferjancz-ugy-kuzd-mint-a-versenyeken-2336515Szomorú így látni egy legendát!
több mint 11 éve
Még nem döntöttem,de nem Gordon lesz,az fix. 😀Harvick gyõzelmét már az Atlantai futam nézése közben megéreztem,ahogy Johnsont is egy héttel elõre.Most Dale Jr és Kenseth között vacilálok.
több mint 11 éve
Támogatom az ötletet. 😛Hihetetlen formában vagyok,zsinórban kétszer eltaláltam a NASCAR futam gyõztesét. 😀 Ajándék 40 fantasy pont hétrõl-hétre.Nelson87nem akarod a következő futamra Gordont jósolni? 😉slowmotion
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
na de ha meg mégis bejön, akkor mindenki jól jármiért akarod hogy megszakadjon a sikerszériája?MikeyHihetetlen formában vagyok,zsinórban kétszer eltaláltam a NASCAR futam gyõztesét. 😀 Ajándék 40 fantasy pont hétrõl-hétre.Nelson87nem akarod a következő futamra Gordont jósolni? 😉slowmotion
több mint 11 éve
miért akarod hogy megszakadjon a sikerszériája?Hihetetlen formában vagyok,zsinórban kétszer eltaláltam a NASCAR futam gyõztesét. 😀 Ajándék 40 fantasy pont hétrõl-hétre.Nelson87nem akarod a következő futamra Gordont jósolni? 😉slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Hihetetlen formában vagyok,zsinórban kétszer eltaláltam a NASCAR futam gyõztesét. 😀 Ajándék 40 fantasy pont hétrõl-hétre.Nelson87nem akarod a következő futamra Gordont jósolni? 😉
több mint 11 éve
Hihetetlen formában vagyok,zsinórban kétszer eltaláltam a NASCAR futam gyõztesét. 😀 Ajándék 40 fantasy pont hétrõl-hétre.
több mint 11 éve
Sajnos Norbit megbüntették a 2. futamra, így csak 7., de hihetetlen mit ment.A legfontosabb pedig, hogy mind2 Yokohama kupában elsők vagyunk 😉 (mármint Norbi és a Zengő)!
több mint 11 éve
Tegnap elindult az EnduroCross OB hazánkban is, akit érdekel, az eredményeket megtekintheti a Pető Ádám Szarkáspusztai Emlékversenyről.www.chronomoto.hu/hu/eredmenyek/18-motorsport/enduro--endurocross/977-mams-endurocross-ob-1-f-szark%C3%A1spuszta,-hun

Liverpool Fc
több mint 11 éve
bombameglepetés győztes, egy eseménydús futamon.Mikeyés még így is jobban élveztem, mint az ausztrál f1-et fogom 😀
több mint 11 éve
bombameglepetés győztes, egy eseménydús futamon.
több mint 11 éve
Kasey szépen visszaadta Edwardsnak a pofont. Természetesen Denny is kapott belőle kicsit. Most már elölről és hátulról is kapott egyet a Camry. 😐jajaja, és erre Carl simán lenyilatkozta, hogy ő baszta el, és hajrá Kahne 😀 azért ez se mindennapos dolog manapság 😊
BTW, Harvick beteg formában tolja.Mikey
Harvick meg elképesztő, nem tudom mit találtak a négyesnél.
több mint 11 éve
Kasey szépen visszaadta Edwardsnak a pofont. Természetesen Denny is kapott belőle kicsit. Most már elölről és hátulról is kapott egyet a Camry. 😐BTW, Harvick beteg formában tolja.
több mint 11 éve
annyira gyűlölöm ezt a pályát egyébként. még jó, hogy ellövik a szezon elején.de kibírjuk, jövő héttől kezdődik egy Phoenix-Auto Club-Martinsville kombináció
több mint 11 éve
na, JJ lenyomta Loganót! 😀úgy nézem, Hamlinnél elfogyott az erő, ahogy beért a top10-be.
több mint 11 éve
közben Norbi is azt hiszi magáról, hogy ő Logano!
több mint 11 éve
Thx. Ezt az oldalt el is felejtettem.jót sajnos nem, de vipleague.me-n találsz elfogadhatót.40 perc és Kobalt 400!MikeyVmi jó minőségű streamet nem tudsz hozzá ?Greengo
(telóról írok, azért nem linkelem csak.)Mikey

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
jót sajnos nem, de vipleague.me-n találsz elfogadhatót.40 perc és Kobalt 400!MikeyVmi jó minőségű streamet nem tudsz hozzá ?Greengo
(telóról írok, azért nem linkelem csak.)
több mint 11 éve
kíváncsi vagyok Logano autójába milyen üzemanyagot öntenek, mert ez nem normális sebesség.
több mint 11 éve
40 perc és Kobalt 400!MikeyVmi jó minőségű streamet nem tudsz hozzá ?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Norbi nagyon szépet ment! Hentelt rendesen.
több mint 11 éve
40 perc és Kobalt 400!
több mint 11 éve
Így legalább Magnussen is kap egy esélyt a bizonyításra.
több mint 11 éve
Tony
885
Ha meg a versenyen ütközne vagy újra falnak menne és agysérülést szenvedne, akkor meg azon menne a hype, hogy miért engedték az orvosok versenyezni és miért nem védték meg. Közben mutogatná mindenki veszettül, hogy ki a felelős, akit kössenek is fel egyből éppen ahol van.
885