Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
miért lett piros? mi van Allgaierrel?slowmotionLe akarják takarítani a pályát,azért dobták be a pirosat.Na meg,hogy fokozzák az izgalmakat.
több mint 11 éve
miért lett piros? mi van Allgaierrel?slowmotionsemmi, takarítják a pályát. a NASCAR meg nem akarta, hogy a kifogyó benzin intézze el a futamot.
több mint 11 éve
Nagyon jó kis futam kerekedett a végére,de folytassák már,mert belesülnek a kocsiba. 😊
több mint 11 éve
miért lett piros? mi van Allgaierrel?
több mint 11 éve
A Gordonosat még akkor írtam,amikor feljött a harmadik helyre,most már esélytelen. A kérdés már csak az,hogy "Hová tűnt Dale Earnhardt Jr.?" Kimentem a konyhába,mire visszaértem,már csak a 12. volt. Pedig pont előtte írtam,hogy behúzza. 😀 Miattam veszíti el.az öreg Jeff nem fogja megnyerni, mert beragadt Jimmie mögé, pedig az egyik leggyorsabb kocsi az övé.Ahogy elnézem,még a végén megnyeri az öreg Jeff. Jó lesz a vége,az biztos. 😊 Bár még egy Wreckica Patrick féle balesetet hiányolok.Nelson87Már a hét elején megéreztem,hogy Earnhardt Jr. behúzza. Ez így is lesz. 😊Nelson87Hamlin most nagyon nevet rajtad 😀shawnka
viszont most jött a menetrend szerint ráadás (csodálkozom, hogy nem Bowyer csinált megint valamit), abban azért inkább nem jó Gordon, mint igenslowmotion
több mint 11 éve
az öreg Jeff nem fogja megnyerni, mert beragadt Jimmie mögé, pedig az egyik leggyorsabb kocsi az övé.Ahogy elnézem,még a végén megnyeri az öreg Jeff. Jó lesz a vége,az biztos. 😊 Bár még egy Wreckica Patrick féle balesetet hiányolok.Nelson87Már a hét elején megéreztem,hogy Earnhardt Jr. behúzza. Ez így is lesz. 😊Nelson87Hamlin most nagyon nevet rajtad 😀shawnka
viszont most jött a menetrend szerint ráadás (csodálkozom, hogy nem Bowyer csinált megint valamit), abban azért inkább nem jó Gordon, mint igen
több mint 11 éve
mekkora verseny lett a végére, nembírom
több mint 11 éve
Ahogy elnézem,még a végén megnyeri az öreg Jeff. Jó lesz a vége,az biztos. 😊 Bár még egy Wreckica Patrick féle balesetet hiányolok.Már a hét elején megéreztem,hogy Earnhardt Jr. behúzza. Ez így is lesz. 😊Nelson87Hamlin most nagyon nevet rajtad 😀shawnka
több mint 11 éve
Már a hét elején megéreztem,hogy Earnhardt Jr. behúzza. Ez így is lesz. 😊Nelson87Hamlin most nagyon nevet rajtad 😀
több mint 11 éve
Már a hét elején megéreztem,hogy Earnhardt Jr. behúzza. Ez így is lesz. 😊
több mint 11 éve
hát ez eddig nem a legjobb Daytona. lehetne lassan valami, mert így Harvick nagyon egyszerűen fog nyerni.
több mint 11 éve
Az 😀Ámerikais? 😀😀😀gabenfreestreamtv.us/sportll.php?melyik=1&embed=1Tárgytalan, angol stream:
Digi2
Akinek van angol linkje az megoszthatná, mert inkább úgy nézném.Gaba93
nowwatchtvlive.me/watch-nascar-online-nascar-live-stream-nascar-races/Gaba93
több mint 11 éve
Ámerikais? 😀😀😀freestreamtv.us/sportll.php?melyik=1&embed=1Tárgytalan, angol stream:
Digi2
nowwatchtvlive.me/watch-nascar-online-nascar-live-stream-nascar-races/Gaba93
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
freestreamtv.us/sportll.php?melyik=1&embed=1Tárgytalan, angol stream:
Digi2
nowwatchtvlive.me/watch-nascar-online-nascar-live-stream-nascar-races/
több mint 11 éve
freestreamtv.us/sportll.php?melyik=1&embed=1Digi2
Akinek van angol linkje az megoszthatná, mert inkább úgy nézném.
több mint 11 éve
Daytona-hoz tudtok adni egy rajtlistát, hogy ki milyen pozícióból vág neki?www.nascar.com/en_us/sprint-cup-series/standings/results/2015/daytona-500.raceResults.qualifying.html
Előre is köszi.Minitron
Elég komolyan kezdődik a szezon!
Amúgy 19:15 Digi2 (Y)
több mint 11 éve
Pole-ból megyünk, akkor jóvanakkor 😊
több mint 11 éve
közben meg Alonsót helikopterrel vitték el kórházba, ő sem bírta ki baleset nélkül a hétvégét.
több mint 11 éve
Daytona-hoz tudtok adni egy rajtlistát, hogy ki milyen pozícióból vág neki?Gordon a pole, a többi meg igazából tökmindegy, mert 2 kör és teljesen máshogy fognak már állni 😀
Előre is köszi.Minitron
több mint 11 éve
Kyle Busch nem nagyon fog rajthoz állni .laccoo74hát ez nem a Busch tesók hétvégéje. Néztem élőben, nem akarom többet látni a balesetet. Az volt nagyon durva, hogy először lendületből kiszállt az autóból és utána vette észre, hogy két helyen is eltört a lába.
Matt Crafton ül a helyére, remélem azért őszre meglesz a Chase.
több mint 11 éve
Daytona-hoz tudtok adni egy rajtlistát, hogy ki milyen pozícióból vág neki?Előre is köszi.
több mint 11 éve
Kyle Busch nem nagyon fog rajthoz állni .
több mint 11 éve
Akkor mindig így kellene csinálnia. 😉végül behozta a tizedik helyen.. 😊shawnkalementek a duelek is. Junior behúzta az elsőt, JJ a másodikat. tavaly két Gibbs Toyota nyerte ezeket, TEHÁT NEM SZÁMÍT 😀Pedig most tuti lett volna vagy 15. 😀😀😀gaben
Danica meg nekiment Dennynek, zseniális shawnka
több mint 11 éve
végül behozta a tizedik helyen.. 😊lementek a duelek is. Junior behúzta az elsőt, JJ a másodikat. tavaly két Gibbs Toyota nyerte ezeket, TEHÁT NEM SZÁMÍT 😀Pedig most tuti lett volna vagy 15. 😀😀😀gaben
Danica meg nekiment Dennynek, zseniális shawnka