Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
3 hét alatt azért ki lehet pihenni egy agyrázkódást. 😕
több mint 11 éve
Én nem lepődök meg, az elmúlt években sztandard volt, hogy egy ájulós-agyrázkódásos esés után egy verseny kimarad. A rohadt nagy ködösítés ami zajlik az esettel kapcsolatban az nagy gáz.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Ahhoz képest, hogy úgy kezdték, nincs semmi komoly baja, nem rossz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Micsoda futam volt,de annál jobb fantasy. Az első 6 versenyzőből 3 is a csapatomban volt + eltaláltam a győztest is. 😊
több mint 11 éve
PÁLYAMUNKÁS! 😀 😀 😀 😀 😀 😀shawnkaAz nem volt semmi,Eurosporton biztos mutatják párszor. 😊
több mint 11 éve
PÁLYAMUNKÁS! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 11 éve
ez érdekes lesz. Kenseth kint maradt és csak 3 körösek a gumijai. megint tüzijáték lesz a vége 😀shawnkaSokáig nem is húzta az élen. 😊
több mint 11 éve
Beszarás mi megy itt. 😀
több mint 11 éve
tudom. láttam, amikor bevontatták, abból a kocsiból még ócskavas se nagyon lesz. csak ugye a nascar.com-on ment az élő leaderboard, és ott lett egy körből három, az volt furcsa, amiatt néztem rá a streamre.és ki volt az, aki pont eltalálta azt a pontot a falon, ahol már nincs SAFER? az volt Gordon?Gordont csak telibe verték,asszem Hamlin volt,akire gondolsz,de nem vagyok benne biztos.
(hülyének hangzik, de nem tudtam nézni, most kapcsoltam rá, hogy Gordon sárga zászló alatt 3 kört kapott, és pont a féknyomot mutatták meg a SAFER végét)slowmotion
Jeff amúgy ki is esett,nem csak,hogy 3 kört kapott.Nelson87
több mint 11 éve
ez érdekes lesz. Kenseth kint maradt és csak 3 körösek a gumijai. megint tüzijáték lesz a vége 😀
több mint 11 éve
és ki volt az, aki pont eltalálta azt a pontot a falon, ahol már nincs SAFER? az volt Gordon?Gordont csak telibe verték,asszem Hamlin volt,akire gondolsz,de nem vagyok benne biztos.
(hülyének hangzik, de nem tudtam nézni, most kapcsoltam rá, hogy Gordon sárga zászló alatt 3 kört kapott, és pont a féknyomot mutatták meg a SAFER végét)slowmotion
Jeff amúgy ki is esett,nem csak,hogy 3 kört kapott.
több mint 11 éve
és ki volt az, aki pont eltalálta azt a pontot a falon, ahol már nincs SAFER? az volt Gordon?(hülyének hangzik, de nem tudtam nézni, most kapcsoltam rá, hogy Gordon sárga zászló alatt 3 kört kapott, és pont a féknyomot mutatták meg a SAFER végét)
több mint 11 éve
Nem gondolnám, hogy ez az az eset amikor lenne miért verekedni. Ez most (is) szimplán a f@sz rossz vége volt 😕dcsicsakPont ezért gondolom,hogy feszült lehet. Semmi köze nem volt a balesethez,valakin le kell vezetni a dühöt.
Bár az még idegesebb,aki belerakta a fantasybe. 😀
több mint 11 éve
Ha most nem fog verekedni Gordon,akkor soha.Nelson87a szerencséjét ütheti legfeljebb. 😊
szépen elindult a Camry segge kifele... 😕
több mint 11 éve
Nem gondolnám, hogy ez az az eset amikor lenne miért verekedni. Ez most (is) szimplán a f@sz rossz vége volt 😕
több mint 11 éve
Ha most nem fog verekedni Gordon,akkor soha.
több mint 11 éve
Nálam mindig. 😛Logano nagyon nyomja,de remélem elõkerül Johnson is a végére( fantasyn õt tettem gyõzelemre) 😊Nelson87szerintem Logano nem fog végigmenni.
nálam Kenseth nyeri a futamot 😀shawnka

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nagyobb esély van rá,mint Johnson győzelmére. Az én eheti fantasym amúgy sem túl acélos(Johnson,Dale Jr.,Truex Jr,Stewart és Cassil). Utóbbi már csak lesi a többieket. 😀Logano nagyon nyomja,de remélem elõkerül Johnson is a végére( fantasyn õt tettem gyõzelemre) 😊Nelson87szerintem Logano nem fog végigmenni.
nálam Kenseth nyeri a futamot 😀shawnka
több mint 11 éve
Logano nagyon nyomja,de remélem elõkerül Johnson is a végére( fantasyn õt tettem gyõzelemre) 😊Nelson87szerintem Logano nem fog végigmenni.
nálam Kenseth nyeri a futamot 😀
több mint 11 éve
Logano nagyon nyomja,de remélem elõkerül Johnson is a végére( fantasyn õt tettem gyõzelemre) 😊
több mint 11 éve
#4 úgy otthagyta Loganót, mintha szembejött volna. 😀
több mint 11 éve
Dillon ma faltól falig autózik 😀shawnkaamíg nem teszi ki megint Gordont, addig azt felőlem azt csinál, amit akar
több mint 11 éve
Dillon ma faltól falig autózik 😀
több mint 11 éve
látom Atlantában folytatódik a Daytonában megkezdett sorozat, miszerint a restartokat beszopja Denny az előtte haladók miatt...