Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Ez nem az az eset volt ami után Nicot boozni kell Hamiltonbol meg mártírt csinálni mégis azt olvasom hogy házon belül is kihúzta most a gyufát. Sajnos a nézőknek kezd sok lenni hogy Rosberg jön ki jöbban ezekből, és nála kevesebb hiba is van de erről nem tehet. Hajár Nico! 😊JayB
hamarabb fogják a komplett brit brigádot szélnek ereszteni, minthogy egy német topcsapat német vbesélyes pilótája csak úgy "kihúzza a gyufát". Jó eséllyel Hamiltonnak fogják megköszönni előbb-utóbb.Amadeus91
Azert erre ne vegyel merget. En szurkolok Rosbergnek inkabb o nyerjen VB-t. De ahogy eles lesz a szitu ( ertsd nem van a Merci meg mogotte a kb fel-1mp-vel a tobbiek), kifog jonni hogy Hami egy kategoriaval jobb pilota.
Allitolag Hami szerint elismerte hogy direkt ment neki, ezt a nyilatkozatot Mercinel (ha igy volt ha nem) azert nem fogjak toleralni/megerositeni.
Egyebkent ideje volt kicsit lehuteni a Brittet mert volt mar egy-ket meredek elozese ami csak Nico miatt nem torkollott ilyen esetbe.
Kimi vegre jo volt a piros traktorhoz kepest. Fernando meg mindig jol szokott kijonni az ilyen szoporoller futamokbol, csak erosebb lesz, hatha jovore kap egy ertelmes autot.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Ez nem az az eset volt ami után Nicot boozni kell Hamiltonbol meg mártírt csinálni mégis azt olvasom hogy házon belül is kihúzta most a gyufát. Sajnos a nézőknek kezd sok lenni hogy Rosberg jön ki jöbban ezekből, és nála kevesebb hiba is van de erről nem tehet. Hajár Nico! 😊JayB
hamarabb fogják a komplett brit brigádot szélnek ereszteni, minthogy egy német topcsapat német vbesélyes pilótája csak úgy "kihúzza a gyufát". Jó eséllyel Hamiltonnak fogják megköszönni előbb-utóbb.
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
Ez nem az az eset volt ami után Nicot boozni kell Hamiltonbol meg mártírt csinálni mégis azt olvasom hogy házon belül is kihúzta most a gyufát. Sajnos a nézőknek kezd sok lenni hogy Rosberg jön ki jöbban ezekből, és nála kevesebb hiba is van de erről nem tehet. Hajár Nico! 😊
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Ekkora booot még Vettel se kapott xD am sztem sima verseny baleset volt, a boozás meg gondolom nem csak ennek szólt hanem az elmúlt versenyeken történteknek is. (engedd el Rosberget stb.)

Azért az poénos, hogy Hami 5x nulláz vagy rajtol uccsó helyről idén aztán így is csak 29 pont a hátránya, lehet hülyeség a dupla pontos uccsó verseny, de örülnék neki ha ott visszakapná Hami azt amit eddig idén elvettek tőle a hülye műszaki gondok és egyéb szerencsétlen esetek.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
Azért ez nem volt annyira durva, Nico indokolatlanul nagy boot kapott.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, a futam összefoglalva: gyökér Nico, gyökér Magnussen. Kapják be 😀

több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Magnussen nem szarral gurít 😀 Én nem büntetném meg, végre látni valamit.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
na össze is akadt a két merci.
több mint 11 éve
 www.fiaformulae.com/en/teams.aspx
Lesz néhány ismert arc.
De vajon meddig lesz életképes a széria?laccoo74
Ebbe most öntik a lóvét mert zöld, szóval kitudja. Attól függ mi a céljuk.
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.fiaformulae.com/en/teams.aspx
Lesz néhány ismert arc.
De vajon meddig lesz életképes a széria?
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
Formula-E versenyeket közvetítik majd nálunk?laccoo74
A guminyekergést meg a fékcsikorgást?
Ha szerencséjük van az égő akksik ropogása megmenti a nézettséget.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Formula-E versenyeket közvetítik majd nálunk?
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Idei 3. pályafutása 91. győzelme Gordonnak.
Mást egyelőre nem merek ìrni...danyly
Én lassan elkezdeném dobálni a százasokat az öreg végső győzelmére. Komolyan.shawnka
ne tessék már megjinxelni az öreget, köszönjük! 😉
több mint 11 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
 www.gphirek.hu/f1/20140820-f1-kamui-kobajasi-helyett-andre-lotterert-inditja-a-caterham-belgiumban.html

Kíváncsi leszek rá, bár egy középcsapatban érdekesebb lenne.
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
Én lassan elkezdeném dobálni a százasokat az öreg végső győzelmére. Komolyan.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
#fuckyeah
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Mást egyelőre nem merek ìrni...

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Sajna megszakadt a sorozat... Pedig de bírtam volna ha Marquez megnyeri az összeset😊

a Moto3 versenyekre meg nincsenek szavak, ez a mai is überbrutál volt!
több mint 11 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Sajnos ahhoz nem volt szerencsem. Nem vagyok egy nyelv-fasiszta (meg csak ekezeteket sem irok itt), de ez mar nem az elso ilyen gazul magyaritott cikk azon az oldalon. Egyszeruen rossz olvasni oket. Ennyi.

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
 www.f1-live.hu/f1-hirek/tapasztalatlan-tanacsadok-demoralizaljak-a-ferrarit-megszolalt-a-kirugott-motorguru/

Azért az elég komoly, hogy úgy rugdos ki a menedzser csóka embereket, hogy azokkal szót sem vált...Eazzy
Sulyos allitasok. Ennel sulyosabb mar csak a magyar forditas botranyos minosege.endorphyn
Eredeti cikk máshogy szól?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
 www.f1-live.hu/f1-hirek/tapasztalatlan-tanacsadok-demoralizaljak-a-ferrarit-megszolalt-a-kirugott-motorguru/

Azért az elég komoly, hogy úgy rugdos ki a menedzser csóka embereket, hogy azokkal szót sem vált...Eazzy
Sulyos allitasok. Ennel sulyosabb mar csak a magyar forditas botranyos minosege.

-- TIME I'AM! --
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
Egy új autó és egy régi bajnok. (Y)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us

Azért az elég komoly, hogy úgy rugdos ki a menedzser csóka embereket, hogy azokkal szót sem vált...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Félreértesz, én nem okoskodtam, csak azt próbálom megérteni, hogy egy 20 éves srác, miért egy autóverseny közepén próbálja meg bevárni azt az embert, akivel összekoccant.Vrijbloed
"Elgurult a gyógyszer". Mással sajnos nem lehet magyarázni. Nem az ütközéstől való sokk miatt vagy ütés miatt megszédülve kóválygott a pályán, hanem "le akarta vadászni" azt aki kilökte. Mondjuk még mindig nem értem, hogy egy versenyző miért akar a mozgó autók felé ugrálva/"szaladva" számon kérni, amikor a másik bukósisakkal a fején, mozgó járműben ülve úgysem hallják bármit üvölt is. Sajnos a mentális gyengesége az életébe került, már csak egy dolgot lehet tenni, tanulni az esetből és átgondolni hogyan lehetne az ilyet elkerülni.Tony
Sehogy! Ez egy olyan dolog amirol a sracon kívül senki nem tehetett. Max idegileg gyengeseget lehetett volnakiszurni, de azert azt is nehez.