Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tudnám ezzel mi baja van már megint a gyökér sajtónak, totál igaza van. Raven17
Azért mert Hamilton egyetlen problémája, hogy nem az ő x-edik vb címe miatt uncsi a futamok sorozata. Kár volt annyira pampogni év elején például a gumik miatt, elég lett volna rendeltetésszerűen használni őket, mert a kikövetelt változások kb. senkinek se feküdtek a Red Bullon kívül, ami jelentős mértékben hozzájárult az "unalomba fulladt" versenyekhez.

Azt nem vették észre, hogy az izgalomhoz a középmezőnyben és olykor az élen is mennyivel járult hozzá, hogy olyan volt a gumik keveréke, hogy két versenyképes taktika is volt a hétvégére. Most már ez sincsen. Le kell nyelni a békát.
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
 www.f1-live.hu/f1-hirek/hamiltonnak-magyarazkodnia-kell-vettel-egy-nagyszeru-bajnok/
„A brit a bizonyos „i”-re azzal tette fel a pontot, hogy nagyon unalmasak a német világbajnok sorozatos győzelmei, és a rajongók lassan már fel sem kelnek a futamok miatt. A támadások és a sajtóban megjelent negatív kritikák miatt Hamilton most a hivatalos Twitter oldalán keresztül tisztázta a helyzetet."

Tudnám ezzel mi baja van már megint a gyökér sajtónak, totál igaza van. Jópár éven át felkeltem az összes futamra, de idén kb. az összes Ázsiai futamot kihagytam, mert már nem érdekelt olyan unalmasak, franc se kel fel miattuk korán...
Az meg amit kényszerből kellett Vettelről mondania megint szánalom, jó, hogy nem várják már el, hogy mindenki nyilatkozza le a futamok után, hogy Vettel az istencsászár - mi pedig csak senkik vagyunk - és bődületesen kemény munkát végez azzal, hogy körbe megy a pályán 62x egy űrhajóval....
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 728
„Habár nagy lesz az eltérés az idei és a jövő évi karosszéria között, ha egy ötéves cikluson keresztül sem tudod, mi történik veled pontosan, nem látom, mitől tudnák ezt jobban jövőre” - Gary Anderson a Ferrari kincstári optimizmusáról miszerint az új szabályok miatt eltűnhet a hátrányuk a Red Bullhoz képest. Miylen igaz.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azt a rohadt, Franchitti mekkorát bukott Houstonban!
http://www.youtube.com/watch?v=mJ3vw79o6n4Raven17
Sato a régi ahogy látom... A sérülteknek jobbulást!

több mint 12 éve
Azt a rohadt, Franchitti mekkorát bukott Houstonban!
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Ma szerintem nem volt akkora Vettel fölénye, az egész futamra ha levetítem max 20 mp. Ma szerintem a többiek voltak bénák. Hami és Alonso kb 30 kör alatt nem tudta megelőzni Hülkenberget (akinek hatalmas gratula), illetve Hami megkérdezheti majd a csapatát, hogy a második kerékcsere előtt miért tették tönkre a versenyét.
A Lotusnál meg komplett idióták dolgoznak.NB2
Már megbocsáss, de ezt hogy gondolod? Mekkora a nagy előny? Két másodperc körönként, mint múltkor? Volt olyan pillanat, amikor legalább megszorongatta valaki? Egyedül Grozsan ment hozzá hasonlóan, de mindkét SC után simán meglépett tőle, illetve Kimitől. Ez is egy nagyon sima győzelem volt.....

Az a röhej, ha Alonso az évad elején hozza azokat a pluszpontokat, amelyeket ő, illetve csapata elcseszett, akkor is nagy lenne már a hátránya. Sajnos ez olyan, mint 2011-ben, csak kicsit később indult be a henger......csi77
Egész pontosan a gumik megváltoztatása óta...apeszos
Jaja, korábban írtam is, hogy a patkánybanda azóta kussban van........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Mindeközben Lowes megnyerte a supersport vb.-t... grat neki! Emlékezetes idény volt.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ma szerintem nem volt akkora Vettel fölénye, az egész futamra ha levetítem max 20 mp. Ma szerintem a többiek voltak bénák. Hami és Alonso kb 30 kör alatt nem tudta megelőzni Hülkenberget (akinek hatalmas gratula), illetve Hami megkérdezheti majd a csapatát, hogy a második kerékcsere előtt miért tették tönkre a versenyét.
Már megbocsáss, de ezt hogy gondolod? Mekkora a nagy előny? Két másodperc körönként, mint múltkor? Volt olyan pillanat, amikor legalább megszorongatta valaki? Egyedül Grozsan ment hozzá hasonlóan, de mindkét SC után simán meglépett tőle, illetve Kimitől. Ez is egy nagyon sima győzelem volt.....

Az a röhej, ha Alonso az évad elején hozza azokat a pluszpontokat, amelyeket ő, illetve csapata elcseszett, akkor is nagy lenne már a hátránya. Sajnos ez olyan, mint 2011-ben, csak kicsit később indult be a henger......csi77
Egész pontosan a gumik megváltoztatása óta...
több mint 12 éve

Az a röhej, ha Alonso az évad elején hozza azokat a pluszpontokat, amelyeket ő, illetve csapata elcseszett, akkor is nagy lenne már a hátránya. Sajnos ez olyan, mint 2011-ben, csak kicsit később indult be a henger......

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Egyetlen egy a probléma: nem Alonso a főnök.NB2
Miért ki az???

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Egyetlen egy a probléma: nem Alonso a főnök.NB2
Nem is a főnök nyer versenyt...
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Egyetlen egy a probléma: nem Alonso a főnök.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
Én már azt sem értem, hogy évekig nyalja Fernando fényesre a Ferrarit, kb csak miatta voltak egyáltalán harcban valamikor is az elmúlt években (nem vitatom, hogy más pilóta képes lett volna erre, de egy kezemen meg tudnám számolni hogy hány), aztán amikor már végképp elege van abból, hogy ha megfeszül akkor sem tud Vettel elé kerülni, na és nem a saját hibájából, akkor jön egy kis kritikával, amire azonnal, mint a dögkeselyűk, ugrik rá a Ferrari vezetés, hogy na akkor most jól kicseszünk veled, mert meg merted mondani az igazságot...amennyit tűrt Alo, a Ferrarinak kellene mindenben mellette állnia, nem itt fenyegetni, hogy jövőre Kimitől várják a vb-t meg ilyenek. Ritka nagy köcsögök.
Lassan már tényleg remélem, hogy átmegy a Mekibe.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Ferrari szempontból a verseny:
1.Tök jó az autó
2.Tök jó a taktika, igaz hogy az első kerékcserénél hamarabb jött be Alonso, így visszatudta előzni a nála gyorsabbakat, de szerencsére a 2.nál kivárt a csapat így Hülkenberg meglépett, Webber kb 10 km előnyt szerzett és még a Merci balfaszságát se tudtuk kihasználni
3. Értem én hogy Massa nem segít, de az első körben mi a faszt képzelt egy akkora bevehetetlen féktávnál, úgy hogy a csapattársa is mellette van ?
4. Összefoglalás: Szar kocsi, szar taktika, szar csapattárs hát én nem csodálom hogy Fernandoval minden élcsapatot összehoznak...
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
A Lotusnál meg komplett idióták dolgoznak.
több mint 12 éve
TRUE
 www.f1-live.hu/f1-hirek/hamilton-ennel-nagyobb-kaliberek-vagyunk-alonsoval/
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley
Izgalmas volt megint.
Vettel megnyomja a gombot a kormányon és körönként ver 2 másodpercet a többiekre ha akar.

Eddie Irvine a Sky-on: "Három igazi tehetséget ismertem: Sennát, Schumachert és Newey-t."

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Vettel pont a boxutca bejárata eltt volt mikor kirakták a safety car táblát,persze ìgy a legjobban jött ki belőle amennyire csak lehet....hihetetlen b+

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Fos......... 😕

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Ugyan régen tényleg szar volt a Minardi csapat, de azért a hallása Minardinak még jó, Vettel autója tényleg máshogy szól, mint a többieké. (mondjuk úgyse lesz belőle semmi, és senki nem fogja kivizsgálni, de azért érdekelne mitől ad ki ilyen hangot 😀)
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Elég jó lett

www.kisspaltamas.com/dugo1993
Ja, lemasoltak Kimi oldalat:
 www.kimiraikkonen.com/endorphyn
nem azt mondtam, hogy eredeti 😀dugo1993
Mondjuk valoban 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Elég jó lett