NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
...eaglesmcnabb
Még mindig nem értelek. Miért kéne egy autóversenyzőnek vezetői utasítás nélkül elengednie bárkit is sima versenyhelyzetben?Boston
Olvass vissza 1 szóval sem mondtam hogy el kell engednie, ezt csak te találtad ki hogy én iylet valaha is mondtam 😀 Hamilton nyilatkozta hogy el akartam engedni Nicot. Ez a röhej. ennyit mondtam, én ha valakit el akarok engedni akkor el tudom engedni.
De ha ezek szerint "sima versenyhelyzet" volt, akkor miért nyilatkozik olyat Hamilton hogy Rosberg érdemelte volna meg a 3. helyet? ha "sima versenyhelyzetben" nem tudta megelőzni a német? gondolom azért mert nem "sima versenyhelyzet" ha körökön keresztül feltartod a csapattársadat.

egyszerűen csak értetlenkedek, hogy milyen alapon akarunk szobrot emelni, a forma 1 talán legköcsögebb pilótájánakeaglesmcnabb
Hamilton ,Vettellel egyetembe már kinőtte a gyerekes dolgait.
Mondjuk ha már visszaolvasásnál tartunk kérlek mutasd meg hol akartunk szobrot emelni neki ? 😀
Annyit írtunk hogy respect, erre te mint véresszájú Hami hater ugrottál hogy köcsög és kész 😀
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 720
Hamilton - ahogy Alonso is - megérett, már rég nem az aki volt.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
...eaglesmcnabb
Még mindig nem értelek. Miért kéne egy autóversenyzőnek vezetői utasítás nélkül elengednie bárkit is sima versenyhelyzetben?Boston
Olvass vissza 1 szóval sem mondtam hogy el kell engednie, ezt csak te találtad ki hogy én iylet valaha is mondtam 😀 Hamilton nyilatkozta hogy el akartam engedni Nicot. Ez a röhej. ennyit mondtam, én ha valakit el akarok engedni akkor el tudom engedni.
De ha ezek szerint "sima versenyhelyzet" volt, akkor miért nyilatkozik olyat Hamilton hogy Rosberg érdemelte volna meg a 3. helyet? ha "sima versenyhelyzetben" nem tudta megelőzni a német? gondolom azért mert nem "sima versenyhelyzet" ha körökön keresztül feltartod a csapattársadat.

egyszerűen csak értetlenkedek, hogy milyen alapon akarunk szobrot emelni, a forma 1 talán legköcsögebb pilótájának

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A csapatutasítás engem nem zavar, csak annak tálalása a csapat és versenyzők részéről ilyen-olyan mézes-mázos köntösbe bújtatatva, meg az utólagos sajnálkozás (legszebb példája Schumacher és A1-ring, vagy most Vettel "nem is tudtam mit csinálok, elkapott a hév"). Hamilton & Rosberg esetnél is napnál világosabb, hogy kit igazoltak első számú pilótnának, hogy kirántsa őket a csávából, és akivel el tudják adni a szponzoroknak a brandet. Ahogy az is, hogy minimális esély van rá, hogy hosszútávon Rosberg több pontot fog szerezni, mint Hamilton. Amíg mindkét pilóta tisztában van ezzel nincs is gond, ha a csapatban van annyi tartás, hogy nem kamuzik össze olyan hülyeséget pr szövegnek, hogy "féltünk nehogy összemenjenek". Hamiltonék kockáztattak a kevesebb benzinnel már a futam előtt, mert végig esővel számoltak. Nem jött be, a csapat ennek ellenére az ő pozícióját védte a fenti okok miatt. Ilyen a business. Akárcsak az, ha már az önjáró Vettel Webbert előzőtt, akkor vhogy Webber már nem üldözte végig a németet, mert biztos nem volt már elég kakaó a redbulljában az utolsó négyedre... (az meg egyenes gyönyörű, hogy Horner azért nem parancsolta vissza Vettelt Webber mögé, mert "maga szerint hallgatott volna rá? elég egyértelmű, hogy mi az álláspontja a kérdésről") Ha a secondary pilótának nem tetszik, el lehet menni a bójának a mezőny végébe vmelyik feltörekvő ificsapathoz, majd átgondolni, hogy mit szúrtunk el a szerződés legutóbbi újratárgyalása során..
több mint 12 éve
Lehet hogy megverne a BATAK teszten, hihetetlen.
 www.f1hirek.hu/f1/20130324-f1-button-12-ezred-alatt-reagalt-a-teves-zoldre.html
több mint 12 éve
Most értem vissza Norbival mi történt hogy körhátránya van ?Toca
Bepárásodott a szélvédő. A JAS elmehet a fenébe...Schleck
Természetes olasz brigád... 😀
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
...eaglesmcnabb
Miért nem? Nem bírja Hamiltont. Ennyi. Ja, és mert így az angol 3 ponttal Massa előtt maradt. Ha elengedi Rosberget akkor meg nem... 😀 😀
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
...eaglesmcnabb
Még mindig nem értelek. Miért kéne egy autóversenyzőnek vezetői utasítás nélkül elengednie bárkit is sima versenyhelyzetben?

Do your job
több mint 12 éve
coming soon
több mint 12 éve
Az utolsó 3-4 körben kábé felvezető kör tempóját autózta. Akkor előzhette volna meg Rosberg amikor akarja.
Meg aztán nem tudom miért kéne egy forma 1-es autóversenyzőnek magától félreállni a harmadik helyről csak azért, emrt e mögötte jövő gyorsabb...Boston
ja értem, akkor teszem fel hogy ha a következő összes futamon a 2 merdzsó tönkre verné az egész mezőnyt... és Teszem fel, minden futamon ugyanez történne, hogy a végén teljesen szerencsétlenkedő angol feltartaná a 3-4 másodperccel gyorsabb németet a német sohasem előzhetné meg, és így hamilton lenne a világbajnok... de persze nagy tisztelet járna neki mert midnen egyes alkalommal elmondaná hogy ez a futamgyőzelem/világbajnoki cím igazából rosberget illetné. Gondolom, mennyire ki lenne vele segítve a német, hogy ilyen jó "barát"ja van 😀
vagy ha teszem fel ezen a pár ponton múlna a világbajnoki címe. Mekkora egy remek fickó ez a hamilton 😉

szerk.: én ha el akarok engedni valakit, akkor biza elengedem. massa akkor kb olyan 20 mp hárányból jött hátulról, elég lett volna egy lajtos sodródás a felvezetőnél, és meg is tehette volna, 1-2 mp veszteséggel. még meg se dorgálhatták volna érte. 😉eaglesmcnabb
Te bizony ha neked Ross Brawn azt mondja a füledre hogy te és aki mögötted van a segeteken maradtok és így mentek be, akkor te a seggeden maradsz és ezt teszed. Értem én hogy ne mbírod Hamiltont, de most ennyit tehetett. Egyikük se mert szembe menni Brawnnal. Egyszerűen a Merci nagyon rég volt ilyen jó és féltették hogy összemennek.
Ha a kvöetkező versenyeken tönkre lesz verve a többi és mondjuk csontszáraz a pálya akkor majd mehetnek versenyezni. Most nem mehetnek, de erről nem Hamilton tehetett.
Mellesleg Rosber buta volt, volt 2-3 kör amikor el is ment csak hülye mód 1.DRS zónába előzte meg így Hami visszajöhetett. Ha akkor kicsit okosabb elmehett volna, így inkább visszafogták mindkettőt ennyi a történet.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Most értem vissza Norbival mi történt hogy körhátránya van ?Toca
Bepárásodott a szélvédő. A JAS elmehet a fenébe...

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Az utolsó 3-4 körben kábé felvezető kör tempóját autózta. Akkor előzhette volna meg Rosberg amikor akarja.
Meg aztán nem tudom miért kéne egy forma 1-es autóversenyzőnek magától félreállni a harmadik helyről csak azért, emrt e mögötte jövő gyorsabb...Boston
ja értem, akkor teszem fel hogy ha a következő összes futamon a 2 merdzsó tönkre verné az egész mezőnyt... és Teszem fel, minden futamon ugyanez történne, hogy a végén teljesen szerencsétlenkedő angol feltartaná a 3-4 másodperccel gyorsabb németet a német sohasem előzhetné meg, és így hamilton lenne a világbajnok... de persze nagy tisztelet járna neki mert midnen egyes alkalommal elmondaná hogy ez a futamgyőzelem/világbajnoki cím igazából rosberget illetné. Gondolom, mennyire ki lenne vele segítve a német, hogy ilyen jó "barát"ja van 😀
vagy ha teszem fel ezen a pár ponton múlna a világbajnoki címe. Mekkora egy remek fickó ez a hamilton 😉

szerk.: én ha el akarok engedni valakit, akkor biza elengedem. az utánuk jövő massa akkor kb olyan 20 mp hárányból jött hátulról, elég lett volna egy lajtos sodródás a felvezetőnél, és meg is tehette volna, 1-2 mp veszteséggel. még meg se dorgálhatták volna érte. 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Most értem vissza Norbival mi történt hogy körhátránya van ?
több mint 12 éve
 www.f1-live.hu/f1-hirek/hamilton-el-akartam-engedni-rosberget/
több mint 12 éve
Jó még egy plusz a RB-től Helmut Marko megint megmutatja hogy pofátlanságnak nála nincs határ
„Horner azt az utasítást adta, hogy a gumik miatt mindenki tartsa meg a pozícióját. Ezután nem tudom hogyan, de (Vettel) rögtön a (Webber) háta mögött termett, és elkezdődött egy verseny. Ebben a pillanatban már nem lehetett beszélni az egymással versengő pilótákkal. A csapat szólt, mert szerettük volna ellenőrzésünk alatt tartani versenyzőinket. De ez nem ugyanaz a helyzet volt, mint ami a Mercedesnél, ahol egyértelműen kiderült, hogy ki az első és a második számú. Mi alapvetően egyformán kezeljük versenyzőinket.”
Nem tudom, hogy ez az ember mindenkit palimadárnak néz vagy ennyire ostoba ? 😀
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Huff miért nem kapott áthajtásos büntetést? Boardmant pályán kívül előzte meg és nem engedte vissza

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kár, hogy nem fog minden versenyen esni. 😕
Azért nagy király volt Norbertó. 😊

több mint 12 éve
8.hely így ahogy most áll ez a kocsi remek.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Szép eredmény.Nem gondoltam volna,hogy pontszerzés lesz belőle.

több mint 12 éve
Van-e stream vagy mi adja ?Toca
mentsd el könyvjelzőbe

datafix.hu/OnlineTVshawnka
Köszi levan csak nem tudtam hogy adja-e a tv
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Van-e stream vagy mi adja ?Toca
mentsd el könyvjelzőbe

datafix.hu/OnlineTV
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
már 11! 😀 ebből simán pontszerzés lesz. azon se csodálkoznék, ha lenyomná Tiagót.shawnka
Simán.Egy-Ketten elég állat módjára nyomják,ahhoz képest hogy esik.

több mint 12 éve
Van-e stream vagy mi adja ?
több mint 12 éve
már 11! 😀 ebből simán pontszerzés lesz. azon se csodálkoznék, ha lenyomná Tiagót.
több mint 12 éve
Azért a 14. hely nem rossz. 😊Schleck
egy kör alatt előz ötöt? ne viccelj 😀