NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
büntetésből eltradelném a gecibe a ferrariba, aztán mondja a másik patkány alonsonak h nem direkt volt. megfejelné szemöldökkel, nem csak mutogatna mint webber.gabtsiSzerintem Webber a létező leghiggadtabban viselkedett, kicsit vérmesebb pilóta esetén, már lenne miről beszélgetni a balesetin...
több mint 12 éve
büntetésből eltradelném a gecibe a ferrariba, aztán mondja a másik patkány alonsonak h nem direkt volt. megfejelné szemöldökkel, nem csak mutogatna mint webber.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Most olvastam egy f-1-es hírportálon, hogy Brawn szerint, amit vasárnap láttunk, hallottunk tőlük, az fordítva is működni fog, ha a sors úgy hozza.Ha úgy hozza, majd meglássuk, ahogy a vak mondaná.
több mint 12 éve
Nekem a magyarázkodás a vicces az egészből, Vettel bocsánatot kért, mondván nem szándékosan tette....?????? WTF Nem szándékosan egy csészét verek le, baszki, nem 300-zal próbálok előzni egy fél körön keresztül. Ha nem szándékos lett volna utána maga elé engedi Webbert. Gerinctelen féreg, legalább mondaná azt, hogy bocs pajti, nyerni akartam és leszartam a csapatutasítást, ne mosakodna ilyen gusztustalanul.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Hajtogatott valami számot Webber ami állítólag a szerződése egy paragrafusa, ha ott az lenne hogy vízhordó valszeg nem erőltette volna. Ő is biztos tisztában van vele hogy ez Vettel csapata de ez a tegnapi sok volt neki is, mindenkinek az lenne.www.formula.hu/hirek/153/383/78161/webber-a-tavozason-gondolkodik37 évesen már gondolkodás nélkül is távozni szoktak versenyzők. Nagyon rühellem a Red Bullt, de abban biztos vagyok, hogy azért maradhatott Webber náluk, mert aláírta az untermann szerepéről szóló szerződést. Viszont a csapata és Vettel tegnapi eljárása finoman szólva sem volt elegáns......csi77
Elég egyenesen fogalmaz.laccoo74
több mint 12 éve
Azért érdekelne az, hogy mit tenne a Red Bull abban az esetben, ha Vettel hülyesége miatt esetleg pont nélkül zárják a hétvégét?Horner tekintélyének, mondjuk így is annyi!www.formula.hu/hirek/153/383/78161/webber-a-tavozason-gondolkodik37 évesen már gondolkodás nélkül is távozni szoktak versenyzők. Nagyon rühellem a Red Bullt, de abban biztos vagyok, hogy azért maradhatott Webber náluk, mert aláírta az untermann szerepéről szóló szerződést. Viszont a csapata és Vettel tegnapi eljárása finoman szólva sem volt elegáns......csi77
több mint 12 éve
Én ezt előző évek vs. jelenlegi helyzetre írtam. Akkor mikor nem tudtuk, hogy tényleg a fülére mondták vagy csak burkoltan, lehetett a második verzióban is hinni. Most meg tudjuk, hogy nem ez volt hanem utasítás. Erre mondtam, hogy nem tudom esetleges Rosberg fanként melyik tetszene jobban. Az meg, hogy 3 ponttal Massa előtt van óriási előny. Reméljük év végéig kitart 😊Matthew99Sem neked, sem nekem nem "jelentős" előny 3 pont. Még az a hét sem, amivel Alonso előtt van. De Brown más tészta. A tavalyi évüket figyelembe véve mindenképp. És ez csak a második futam volt. Gondolom figyelembe vette, hogy Massa mekkorát lépett előre, Alonso meg Alonso. És nem minden futamot fog elbaszarintani Domenicali
több mint 12 éve
www.formula.hu/hirek/153/383/78161/webber-a-tavozason-gondolkodik37 évesen már gondolkodás nélkül is távozni szoktak versenyzők. Nagyon rühellem a Red Bullt, de abban biztos vagyok, hogy azért maradhatott Webber náluk, mert aláírta az untermann szerepéről szóló szerződést. Viszont a csapata és Vettel tegnapi eljárása finoman szólva sem volt elegáns......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Perpillanat Hamilton az új , lehet mutogatni idejött Hami veri a 2 Ferrarit , Kimit es ez csak ket futam lesz még jobb is. Mercinek szulsége van új szponzorokra emellett könnyebb Hami giga szerződését is lenyomni az anyacég torkán.Én ezt előző évek vs. jelenlegi helyzetre írtam. Akkor mikor nem tudtuk, hogy tényleg a fülére mondták vagy csak burkoltan, lehetett a második verzióban is hinni. Most meg tudjuk, hogy nem ez volt hanem utasítás. Erre mondtam, hogy nem tudom esetleges Rosberg fanként melyik tetszene jobban. Az meg, hogy 3 ponttal Massa előtt van óriási előny. Reméljük év végéig kitart 😊Matthew99Ezt mondjuk a rádió beszélgetés élből cáfolta... 😀 Ám így 3 ponttal Massa előtt tartották Hamiltont, míg ha Rosberg a harmadik akkor egyenlő ponttal állna Massával. Rosbergenek meg ugyanúgy 12 pontja lenne ha harmadik, ha negyedik.apeszos. A csapatutasítás kicsit olyan a Forma-1-ben, mint a dopping a kerékpársportban. Mindenki használja, ráadásul ezzel mindenki tisztában is van. Csak az F1-ben legalizálták. Nem tudom nem ez a megoldás-e a tisztességesebb a szurkolókkal szemben...JayBNem tudom, hogy Rosberg szurkolóként örülnék-e ennek a tisztességes megoldásnak vagy jobb lenne abban a hitben ringatni magam, hogy valami műszaki ok miatt nem tudta megelőzni... Egyébként a kerékpársportban a dopping mellett a csapatutasítás is játszik. Nem véletlen a sok vízhordó.Matthew99
Mellesleg Hamiltont ki kellett volna hívni Rosberg elől mert könnyen megelőzni nem tudta volna, ha meg sokáig kötözködnek kifogy a benzin mindkét autóból de Hamijéval biztos.
Brawnnak volt tonnaszámu indoka hogy a pilótáit visszafogja, Hamilton mellett kicsit több érv szólt , így Rosberg kapta meg az utasítást.
RB-nél viszont kíváncsi vagyok hogy fogják ezt a problémát megoldani, mert Webbernél magasan kicsapták a biztosítékot.
több mint 12 éve
Én ezt előző évek vs. jelenlegi helyzetre írtam. Akkor mikor nem tudtuk, hogy tényleg a fülére mondták vagy csak burkoltan, lehetett a második verzióban is hinni. Most meg tudjuk, hogy nem ez volt hanem utasítás. Erre mondtam, hogy nem tudom esetleges Rosberg fanként melyik tetszene jobban. Az meg, hogy 3 ponttal Massa előtt van óriási előny. Reméljük év végéig kitart 😊Ezt mondjuk a rádió beszélgetés élből cáfolta... 😀 Ám így 3 ponttal Massa előtt tartották Hamiltont, míg ha Rosberg a harmadik akkor egyenlő ponttal állna Massával. Rosbergenek meg ugyanúgy 12 pontja lenne ha harmadik, ha negyedik.apeszos. A csapatutasítás kicsit olyan a Forma-1-ben, mint a dopping a kerékpársportban. Mindenki használja, ráadásul ezzel mindenki tisztában is van. Csak az F1-ben legalizálták. Nem tudom nem ez a megoldás-e a tisztességesebb a szurkolókkal szemben...JayBNem tudom, hogy Rosberg szurkolóként örülnék-e ennek a tisztességes megoldásnak vagy jobb lenne abban a hitben ringatni magam, hogy valami műszaki ok miatt nem tudta megelőzni... Egyébként a kerékpársportban a dopping mellett a csapatutasítás is játszik. Nem véletlen a sok vízhordó.Matthew99
www.formula.hu/hirek/153/383/78161/webber-a-tavozason-gondolkodikA helyében visszamennék és amikor csak alkalmam van ugyanúgy letolnám Vettelt az útról, ahogy ő tette egész addig amíg vége nem lesz az idénynek vagy ki nem vágják. Plusz évet úgyse vállal.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
www.formula.hu/hirek/153/383/78161/webber-a-tavozason-gondolkodikElég egyenesen fogalmaz.
több mint 12 éve
Mind1 ettől még nem nőtt egy centit sem a szememben.Én már azt vártam, hogy mikor olvassa fel Rosberg munkaszerződését Brown a csapatrádióban.Hamilton szerintem nem magától mondta azt amit mondott, hanem így próbálták mosdatni a szerecsent, képletesen, és szó szerint is.laccoo74Na ezt pont nem hinném, akár "álszent" akár nem, magától mondta amit mondott. Nem az a kézivezérelt típus.apeszos
több mint 12 éve
Ne felejtsül el h ez hamiltonnak is kényelmetlen, szar helyzet volt....miért mondta volna amit csapatutasìtásra? Ne vicceljünk már...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Én már azt vártam, hogy mikor olvassa fel Rosberg munkaszerződését Brown a csapatrádióban.Hamilton szerintem nem magától mondta azt amit mondott, hanem így próbálták mosdatni a szerecsent, képletesen, és szó szerint is.laccoo74Na ezt pont nem hinném, akár "álszent" akár nem, magától mondta amit mondott. Nem az a kézivezérelt típus.
több mint 12 éve
Én már azt vártam, hogy mikor olvassa fel Rosberg munkaszerződését Brown a csapatrádióban.Hamilton szerintem nem magától mondta azt amit mondott, hanem így próbálták mosdatni a szerecsent, képletesen, és szó szerint is.
több mint 12 éve
Ezt mondjuk a rádió beszélgetés élből cáfolta... 😀 Ám így 3 ponttal Massa előtt tartották Hamiltont, míg ha Rosberg a harmadik akkor egyenlő ponttal állna Massával. Rosbergenek meg ugyanúgy 12 pontja lenne ha harmadik, ha negyedik.. A csapatutasítás kicsit olyan a Forma-1-ben, mint a dopping a kerékpársportban. Mindenki használja, ráadásul ezzel mindenki tisztában is van. Csak az F1-ben legalizálták. Nem tudom nem ez a megoldás-e a tisztességesebb a szurkolókkal szemben...JayBNem tudom, hogy Rosberg szurkolóként örülnék-e ennek a tisztességes megoldásnak vagy jobb lenne abban a hitben ringatni magam, hogy valami műszaki ok miatt nem tudta megelőzni... Egyébként a kerékpársportban a dopping mellett a csapatutasítás is játszik. Nem véletlen a sok vízhordó.Matthew99
több mint 12 éve
Szujó Zoli írása erről, talán az ő véleményét tekinthetjük relevánsnak.Persze jobban átgondolva,meg hogy Rosberg 2x vagy 3x meg is előzte Hamiltont nem az össze ütközéstől féltek egyszerű csapatérdek volt.
Rosberg jó katonaként betartotta (helyesen, mert ezt kérték tőle), Hamilton pedig érezte és mondta is, hogy nem neki kellene ott állnia a dobogón. Más kérdés, hogy Ross Brawn-nak nem lett volna-e mindegy, hogy a brit vagy a német Mercedes-pilóta van ott a pódiumon. Nem tökmindegy, hogy Hamilton vagy Rosberg hasán olvassa el világszerte néhány százmillió néző a Blackberry feliratot? Szomorú, de nem. A részvényesek, a szponzorok, a csapattagok azt akarják látni, hogy megéri Hamiltonnak kifizetni azt az évi 20 millió dollárt. És ezt Ross Brawn pontosan tudta ott a sepangi pitwall-on. A csapatutasítás kicsit olyan a Forma-1-ben, mint a dopping a kerékpársportban. Mindenki használja, ráadásul ezzel mindenki tisztában is van. Csak az F1-ben legalizálták. Nem tudom nem ez a megoldás-e a tisztességesebb a szurkolókkal szemben...JayB
Mellesleg Hamilton konstansabb teljesítményt fog hozni, szeretnék él közelben tartani amíg az autó engedi.
több mint 12 éve
. A csapatutasítás kicsit olyan a Forma-1-ben, mint a dopping a kerékpársportban. Mindenki használja, ráadásul ezzel mindenki tisztában is van. Csak az F1-ben legalizálták. Nem tudom nem ez a megoldás-e a tisztességesebb a szurkolókkal szemben...JayBNem tudom, hogy Rosberg szurkolóként örülnék-e ennek a tisztességes megoldásnak vagy jobb lenne abban a hitben ringatni magam, hogy valami műszaki ok miatt nem tudta megelőzni... Egyébként a kerékpársportban a dopping mellett a csapatutasítás is játszik. Nem véletlen a sok vízhordó.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Szujó Zoli írása erről, talán az ő véleményét tekinthetjük relevánsnak. Rosberg jó katonaként betartotta (helyesen, mert ezt kérték tőle), Hamilton pedig érezte és mondta is, hogy nem neki kellene ott állnia a dobogón. Más kérdés, hogy Ross Brawn-nak nem lett volna-e mindegy, hogy a brit vagy a német Mercedes-pilóta van ott a pódiumon. Nem tökmindegy, hogy Hamilton vagy Rosberg hasán olvassa el világszerte néhány százmillió néző a Blackberry feliratot? Szomorú, de nem. A részvényesek, a szponzorok, a csapattagok azt akarják látni, hogy megéri Hamiltonnak kifizetni azt az évi 20 millió dollárt. És ezt Ross Brawn pontosan tudta ott a sepangi pitwall-on. A csapatutasítás kicsit olyan a Forma-1-ben, mint a dopping a kerékpársportban. Mindenki használja, ráadásul ezzel mindenki tisztában is van. Csak az F1-ben legalizálták. Nem tudom nem ez a megoldás-e a tisztességesebb a szurkolókkal szemben...
több mint 12 éve
Valaki mondja már el, hogy a hátsó hosszú egyenesben - ahol mellesleg 3 kamion nyugodtan elfér egymás mellett - miért lett volna kockázatos ha Nico megelőzi Hamiltont. Vagy csak én értettem valamit félre ebben a történetben és nem az előzés kockázata miatt nem engedték el? Mert akkor mondjuk azt, hogy Hamilton az első számú és ha ilyen helyzet van akkor minden esetben Rosbergnek kutya kötelessége Lewis mögött maradni szar esetben segíteni neki áttolni a gépjárművet a célvonalon.

több mint 12 éve
ha én lennék a red bullnál a csapatvezető, a tegnapiért úgy basznám ki vettelt a csapattól, hogy azt se tudja merre van arccal előre.Basszus létezett/létezik ilyen ember ? 😀
nekem eddig szimpatikus volt, de ezzel kb schumacheri mélységbe lépett. igazi kis pondró geci mint az elődje.gabtsi
több mint 12 éve
ha én lennék a red bullnál a csapatvezető, a tegnapiért úgy basznám ki vettelt a csapattól, hogy azt se tudja merre van arccal előre.Valószinű, hogy akkor ő is gyorsan megkapná a munkakönyvét.Amúgy, maximálisan igazad van, "kicsit" nagy lett a szarvacskája a fiúnak, de nem meri senki letörni neki, legalább is a Red Bullnál nem.Pedig, egy jól irányzott tockos talán helyrebillentené a srácot.
nekem eddig szimpatikus volt, de ezzel kb schumacheri mélységbe lépett. igazi kis pondró geci mint az elődje.gabtsi
több mint 12 éve
ha én lennék a red bullnál a csapatvezető, a tegnapiért úgy basznám ki vettelt a csapattól, hogy azt se tudja merre van arccal előre.nekem eddig szimpatikus volt, de ezzel kb schumacheri mélységbe lépett. igazi kis pondró geci mint az elődje.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Te itt hol olvasol olyat, hogy el akarta engedni Rosberget? 😊bowl.hu/forum/egyeb_temak/motorsportok_f-1_rally_motogp_wtcc_nascar_stb/785820
Boston
itt. De te még mindig nem érted hogy én mit mondok. Ez (éppen azért amit te mondtál, hogy egy versenyző sohasem fog senkit sem elengedni csak úgy versenyhelyzetben) egy kurva nagy hülyeség, és kurva nagy álszentség a részéről. Na majd biztos ő lett volna az első a világtörténelemben aki ezt megteszi 😀
Azért meg miért jár neki tisztelet mert belátta azt amit mindenki más is: hogy sokkal jobb volt nála Nico? 😀
de szíved joga, te tiszteld ezért, engem nem zavar.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Olvass vissza 1 szóval sem mondtam hogy el kell engednie, ezt csak te találtad ki hogy én iylet valaha is mondtam 😀 Hamilton nyilatkozta hogy el akartam engedni Nicot. Ez a röhej. ennyit mondtam, én ha valakit el akarok engedni akkor el tudom engedni.Kikerestem a kedvedért Hamilton nyilatkozatát:
De ha ezek szerint "sima versenyhelyzet" volt, akkor miért nyilatkozik olyat Hamilton hogy Rosberg érdemelte volna meg a 3. helyet? ha "sima versenyhelyzetben" nem tudta megelőzni a német? gondolom azért mert nem "sima versenyhelyzet" ha körökön keresztül feltartod a csapattársadat.
egyszerűen csak értetlenkedek, hogy milyen alapon akarunk szobrot emelni, a forma 1 talán legköcsögebb pilótájánakeaglesmcnabb
"Fantasztikus munkát végzett ma a csapat. Mindenki keményen dolgozott télen, és szép ajándék, hogy az idény második versenyén elérhettünk egy dobogós eredményt, különösen itt Malajziában, az egyik hazai versenyünkön. Gratulálok Nicónak. Ügyesebben és határozottabban versenyzett nálam délután, megérdemelte volna, hogy azon a helyen érjen célba, ahol végül én értem. A csapat szólt nekünk, hogy tartsuk a pozícióinkat, amit mindketten betartottunk. A futam nehéz volt, keményen harcoltunk a Red Bull-lal, agresszívak voltunk a benzinstratégiával, de a Red Bull egyszerűen túl jó volt ma. A harmadik és negyedik hely kiváló eredmény számunkra, ami növeli a motivációnkat, hogy keményen dolgozzunk és csökkentsük a lemaradásunkat."
Te itt hol olvasol olyat, hogy el akarta engedni Rosberget? 😊
Én nem akarok szobrot emelni Hamiltonnak. Egyszerűen szimpatikus volt, hogy nem keresett kifogásokat és elismerte azt, hogy Rosberg jobb volt nála. Innentől, ha van valaki akire a nézők haragudhatnak, az szerintem Ross Brawn.
1ébként pedig szerintem az ilyen szituációk sima versenyhelyzetek egészen addig, amíg kívülről bele nem nyúl a csapat. Egy versenyzőtől tök természetes, h a saját helyzetét, érdekeit tartja szem előtt. A csapatvezető feladata és felelőssége nézni azt, mi az adott csapat szempontjából a leghatékonyabb és a legjobb. Szerintem.
Do your job