Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
legyenek inkább közvetlenül egymás mellett. 😀gamerkrBooo, Sennának kéne Prost előtt lennie!iktriad
Fiatalabb olvasók kedvéért.laccoo74
több mint 12 éve
legyenek inkább közvetlenül egymás mellett. 😀Booo, Sennának kéne Prost előtt lennie!iktriad
több mint 12 éve
Booo, Sennának kéne Prost előtt lennie!
több mint 12 éve
Mondjuk biztos én vagyok a nagyon érzéketlen(meg köcsög Ferrari drukker)de engem korántsem hatott meg annyira ez a mizéria ami hetek óta van e körül a McLaren-Honda újrapárosulás körül,azzal együtt hogy minden tiszteletem a Senna-Prost korszaknak.Mi garantálja hogy ez megint akkorát fog szólni mint a nyolcvanas években?Még a turbó motorok újra mezőnybe kerülésével is,ez már egy teljesen más sport mint akkor volt,még az sem biztos hogy a már most mindenütt megjelent piros-fehér festés meg lesz mert tudtommal az a Marlboro miatt volt az nem a McLaren "színe"(amúgy emlékszem mosolyogtam a Williams-Renault újra egyesülés utáni hajcihőn is bár ott azért nem volt ekkora hype).CowboykarcsiValamivel foglalkozniuk kdell, Williams- Renault is összeállt azt látjuk mi van 😀
több mint 12 éve
Mondjuk biztos én vagyok a nagyon érzéketlen(meg köcsög Ferrari drukker)de engem korántsem hatott meg annyira ez a mizéria ami hetek óta van e körül a McLaren-Honda újrapárosulás körül,azzal együtt hogy minden tiszteletem a Senna-Prost korszaknak.Mi garantálja hogy ez megint akkorát fog szólni mint a nyolcvanas években?Még a turbó motorok újra mezőnybe kerülésével is,ez már egy teljesen más sport mint akkor volt,még az sem biztos hogy a már most mindenütt megjelent piros-fehér festés meg lesz mert tudtommal az a Marlboro miatt volt az nem a McLaren "színe"(amúgy emlékszem mosolyogtam a Williams-Renault újra egyesülés utáni hajcihőn is bár ott azért nem volt ekkora hype).
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Ráadásul lehet látunk még Lotus-Hondát is, mivel a Renault bőven 20 milla fölött ajánlja a motorjait, így ha olcsóbb a Hondáé, könnyen lehet váltás több csapatnál is. A Ferrari adja amúgy legolcsóbban majd az új szetteket, 15 milláért, a Merci valahol 17 körül. Hondát nem tudni még.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Hivatalos - 2015től újra lesz McLaren Honda. Anno Senna és Prost idején hülyére nyerték magukat ebben a párosításban.
több mint 12 éve
Nem tudom milyen a terhelés - kopás karakterisztikája a gumiknak, de el tudom képzelni, hogy olyan nagyot ugrik a kopás ha megterhelik, hogy időben így jöttek ki jobban.
több mint 12 éve
Az a kérdés, hogy a Lotus ha 1-gyel több kiállással csinálta volna meg pl a vasárnapi futamot, jobban hajtotta volna-e a kocsit.
több mint 12 éve
A legnagyobb baj a változtatással valóban az, hogy akik nagyon ebbe az irányba mentek el, azok beszophatják rendesen, elsőre a Lotus tűnik a legnagyobb vesztesnek, és ez valóban gerinctelenség, hogy öt futam után váltanak. Remélem azért annyira nagyot nem váltanak, hogy a Lotus és a Ferrari győzelmi esélyei lecsökkenjenek.
több mint 12 éve
A Pirelli max 3 kerékcserét akar, mert ezt kérték tőle. Most hogy négy lett ezt kijelenteni nem volt jó húzás, mert akármit tesznek ez után ők lesznek a bűnbakok. Ha így hagyják akkor a RB nyávog, ha meg megváltoztaják, akkor a Ferrari, meg a Lotus veszít ezen.Az elkeserítő ebben az, hogy egyáltalán felmerülhet, hogy szezon közben alakítsák a gumikat. Ezzel tönkreteszik azoknak a fejlesztéseit, akik a győzelmet a gumi kímélés oldaláról próbálják elérni. Látszik, hogy a Lotus ebből él.
Az más kérdés, hogy jó-e a sportnak, ha ennyire nem ér semmit az időmérő, vagy hogy jó-e ennyi kerékcsere, ettől még gusztustalan húzás volt ez a változtatás.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Két gumiháborús hozzászólás közé beszúrom magunkat 😀 Az előző adásokban nem egyszer volt F1 említés is ám! 😀The Pit Crew #10
A tizedik! A kerek szám alkalmából csatlakozott hozzánk a héten Roós Andris, az Ultimate-Sport.hu főszerkesztője is. Darlingtont megmentette az utolsó 100 kör, így ez viszonylag jó futamon vagyunk túl. Tökéletesen érződik, hogy az All-Star hétvége jön a hétvégén, mert pang az internet, így viszont esélyt latolgattunk a szezon hátralévő futamaira, illetve megtettük tippjeinket, hogy egy-két jelenlegi pilótát hol látunk 10 év múlva. Természetesen még volt rengeteg minden más is, jó szórakozást a Pit Crew 10. podcastjéhez!
Hallgasd meg online:
www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-10/
Avagy töltsd le: stream18.mixcloud.com/cloudcasts/m4a/64/6/f/0/6/bcc8-5d51-4149-8d0f-055cf0f426f0.m4a
több mint 12 éve
Sírni sokkal olcsóbb, mint a megoldáson gondolkodni.Valószínű, hogy a Pirellinek sem jó ez a kialakult helyzet, mert ez nem a legjobb reklám az utcai gumik piacán.Szerintem sem a Lotusnál sem a Ferrarinál nem tudatos ez a gumikímélő konstrukció. Valahogy beletaláltak. Amikor ezek az autók már papíron léteznek még nem sok fogalmuk van a gumikról. Tavaly a Saubernél találtak bele amire láthatóan idén semmi nem maradt meg.JayBMost nem azért de ugyanazt a gumit kapja mindenki, ha nem tud olyan autót épiteni hogy ne egye meg kurvagyorsan a gumit akkor az autoban is van hiba.rontani??? futamok vannak emberek! csak én emlékszem már rá amikor a pirosak körözték az egész mezőnyt? kontroll nélkül ma is, ha nem is hasonló, de izgalommentes lenne...elég lesz jövőre nézni egy nagyot álmodó csapat egyeduralmát...clbassjogos, akkor az a cél hogy 100%-on bírjanak 3 kört? remek 😊
Aztán majd az a csapat/pilóta nyer aki a legjobban tud spórolni.eaglesmcnabb
Igen jobban kene birnia a gumiknak szerintem is, de ahelyett hogy rahangolodna 1-2 csapat hogy hogy lehet a maximumot kihozni ezekbol inkabb sír...Toca
Valami régi F1-es mogul mondta azt, hogy nyerjél futamot vasárnap, és adj el autókat hétfőn.
több mint 12 éve
Aztán majd az a csapat/pilóta nyer aki a legjobban tud spórolni.eaglesmcnabbAkkor a literes eco-diesel-re fogadok 😊. Az tuti nem strapálja le a gumákat... 😊
több mint 12 éve
www.f1hirek.hu/f1/20130515-f1-pirellimanko-a-red-bullnak-barcelonai-gorbe-tukor.html"Ugyanakkor nehéz szó nélkül elmenni amellett is, hogy a Red Bull hőbörgése némileg képmutatóan hat. Elvégre két évvel ezelőtt nem fájt nekik, hogy Vettelnek ugyanitt szintén négyszer kellett kereket cserélnie útban a győzelem felé. Sőt a csapat főnöke, Christian Horner akkor még lelkesen dicsérte is a versenyzés új formáját, melyet a hamar elhasználódó Pirellik és a DRS kombinációja alakított ki. "Mindez megváltoztatta a küzdelem dinamikáját, hiszen ezen a pályán eddig hírhedten nehéz volt előzni, sohasem volt rajta kiélezett harc, most viszont thrilleri izgalmaknak lehettünk tanúi. A szabályok jelentős szerepet játszottak ebben" - mondta, majd sietve hozzátette: "Remélhetőleg nem is változtatunk rajtuk." Most mintha mégis ez lenne a Red Bull célja, nem? Érdekes..."
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=Wk9VqE1AZ7U zseniális!És sajnos fel is teszi az ember magában a kérdést(most ettől a gumi mizériától függetlenül is)hogy mi maradt mára ebből?...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Most nem azért de ugyanazt a gumit kapja mindenki, ha nem tud olyan autót épiteni hogy ne egye meg kurvagyorsan a gumit akkor az autoban is van hiba.rontani??? futamok vannak emberek! csak én emlékszem már rá amikor a pirosak körözték az egész mezőnyt? kontroll nélkül ma is, ha nem is hasonló, de izgalommentes lenne...elég lesz jövőre nézni egy nagyot álmodó csapat egyeduralmát...clbassjogos, akkor az a cél hogy 100%-on bírjanak 3 kört? remek 😊
Aztán majd az a csapat/pilóta nyer aki a legjobban tud spórolni.eaglesmcnabb
Igen jobban kene birnia a gumiknak szerintem is, de ahelyett hogy rahangolodna 1-2 csapat hogy hogy lehet a maximumot kihozni ezekbol inkabb sír...
több mint 12 éve
rontani??? futamok vannak emberek! csak én emlékszem már rá amikor a pirosak körözték az egész mezőnyt? kontroll nélkül ma is, ha nem is hasonló, de izgalommentes lenne...elég lesz jövőre nézni egy nagyot álmodó csapat egyeduralmát...clbassjogos, akkor az a cél hogy 100%-on bírjanak 3 kört? remek 😊
Aztán majd az a csapat/pilóta nyer aki a legjobban tud spórolni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kopjanak el a gumik 10 kör alatt, semmi baj nincs vele. Csak tegye ezt 100%-on. Most 100%-on két kört se bír. Ezek a 10 körök iszonyatosan elspórolt 10 körök. Ezek a pirellik nem ütik meg egy f1-es autó fizikai szintjét.
több mint 12 éve
Ez nem optimális hanem mercire optimalizalt eset 😊Egy körön a Merci , hosszútávon szerintem RB es a Ferrari is ott van körülöttük és szerintem nekik a kicsit keményebb gumikkal is lesz még gondjuk. Mint tavaly.TocaIgaz, de a kiindulási alapom az volt, hogy mindenki arról beszél, mi lenne, ha nem lenne gumi faktor. Ergo keményebb, lassabban kopó keverék. Ezt a múlt tanulságai alapján a merci ugraná meg leginkább. Most eszik a gumit, de az elképzelt esetben optimális időben melegítenék fel, és használnák az abroncsokat. a többi csapat meg úgy járna mint nem olyan rég pont a merci...képtelenek lennének üzemi hőfokon járatni a papucsokat 😉clbass
Legjobb esetben is a tavalyi gumik szintje alá nem megy, az meg a merciknek nem volt a legjobb. De ki tudja , jók lehetek ők még. Viszont a Lotus visszaeshet
több mint 12 éve
rontani??? futamok vannak emberek! csak én emlékszem már rá amikor a pirosak körözték az egész mezőnyt? kontroll nélkül ma is, ha nem is hasonló, de izgalommentes lenne...elég lesz jövőre nézni egy nagyot álmodó csapat egyeduralmát...Ha te komolyan azt hiszed a Pirelli pont ugyanolyan gumikat akar csinalni mint anno voltak es csak azert kopnak a gumik mert balfaszok akkor szerintem kicsit tévúton jársz.Na he ez tényleg így van, bár nem tudom honnan veszed, akkor megkövetem magam, teljesen jó helyre ment a megbízás 😊
Meg lett nekik mondva FIA részről hogy jobban kopjanak a gumik, kicsit átestek a ló túloldalára lehet , de ők csak a kéréseket teljesítették és igazaból múltkor kiderult hogy 4 csapatnak van csak gondja a gumikkal...Toca
bár valami olyasmit hallottam az első pár futam után hogy próbálnak javítani rajtuk, valljuk be eddig csak rontani sikerült.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Egy körön a Merci , hosszútávon szerintem RB es a Ferrari is ott van körülöttük és szerintem nekik a kicsit keményebb gumikkal is lesz még gondjuk. Mint tavaly.TocaIgaz, de a kiindulási alapom az volt, hogy mindenki arról beszél, mi lenne, ha nem lenne gumi faktor. Ergo keményebb, lassabban kopó keverék. Ezt a múlt tanulságai alapján a merci ugraná meg leginkább. Most eszik a gumit, de az elképzelt esetben optimális időben melegítenék fel, és használnák az abroncsokat. a többi csapat meg úgy járna mint nem olyan rég pont a merci...képtelenek lennének üzemi hőfokon járatni a papucsokat 😉