Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Nah megkezdődött közben a Belga F1 hétvége is.Egyenlőre az első szabadedzés megy, kíváncsi leszek rá, hogy lesz-e változás az erősorrendben.
Jelenleg esik az eső az Ardennekben...
több mint 14 éve
JéBé
7 008
Melandri 99%, hogy WSBK BMW. Hova lesüllyedt szegény... 😕AsbeeAz örök tehetség tipikus esete... Mondjuk szeretnék énis superbikeba süllyedni 😛 A bömöst meg nem szídni, pár év alatt odaértek a gépükkel ahova a japánok/olaszok évtizedek óta vannak.
több mint 14 éve
Melandri 99%, hogy WSBK BMW. Hova lesüllyedt szegény... 😕
több mint 14 éve
http://sportgeza.hu/sport/2010/08/24/oriasi_baleset_a_slovakia_ringen/Ez a nem semmi...szerintetek mit nézett a koma?Látott valami jó nőt a lelátón?
több mint 14 éve
Anyázás eddig sem volt, vagy lemaradtam valamiről? 😛Addig nem lesz itt anyázás amíg elő nem jön Hamilton vagy Alonso 😀FViktor93azért döntöttünk különböző témák összevonása mellett, mert rengeteg vegetáló topik volt.Elfogunk férni szvsz, csak ügyelni kell majd, h az f1-es anyázások miatt ne vesszenek el a hsz-ek tengerében mások értékes gondolatai... 😊Black_Adder
szerintem el fogtok férni egymás mellett, legalább nem csak a minden futam utáni botrányok vannak,
meg amúgyis kimi rallyzik, rossi majd jön f1-be, bezárult a kör 😊briareos
több mint 14 éve
JéBé
7 008
Kiss Pál Tamás közben 11 pontra növelte az előnyét a Brit Formula Renaultban, 3 hétvége/6 futam van még hátra, hajrá hajrá hajrá, bajnokként aligha ragadna meg itt, jöhetne a GP3, de szép is lenne.
több mint 14 éve
na erre nem számítottam....😮http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/21129/32/a_mclaren_monzaban_fcsatorna_nelkul_versenyez/
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Addig nem lesz itt anyázás amíg elő nem jön Hamilton vagy Alonso 😀Elfogunk férni szvsz, csak ügyelni kell majd, h az f1-es anyázások miatt ne vesszenek el a hsz-ek tengerében mások értékes gondolatai... 😊Black_AdderElszomorító hogy nincs külön f1 topic :/ 😛juhiazért döntöttünk különböző témák összevonása mellett, mert rengeteg vegetáló topik volt.
szerintem el fogtok férni egymás mellett, legalább nem csak a minden futam utáni botrányok vannak,
több mint 14 éve
Elfogunk férni szvsz, csak ügyelni kell majd, h az f1-es anyázások miatt ne vesszenek el a hsz-ek tengerében mások értékes gondolatai... 😊Elszomorító hogy nincs külön f1 topic :/ 😛juhiazért döntöttünk különböző témák összevonása mellett, mert rengeteg vegetáló topik volt.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Megvártam az új fórumot, hogy kommentáljam a hétvégi Német rallit. Érdekes volt. Löeb megint behúzta a versenyt, nagyon nincs ellenfele idén.ez a verseny aszfaltos volt? mert ha nem akkor az tényleg nagy teljesítmény Kimi-től 😮
Viszont ami nekem nagyon örömteli az Raikkönen helyezése. 7. lett úgy, hogy az utolsó szakaszt Ő nyerte 😀FViktor93
több mint 14 éve
FViktor93
2 173
Megvártam az új fórumot, hogy kommentáljam a hétvégi Német rallit. Érdekes volt. Löeb megint behúzta a versenyt, nagyon nincs ellenfele idén. Viszont ami nekem nagyon örömteli az Raikkönen helyezése. 7. lett úgy, hogy az utolsó szakaszt Ő nyerte 😀
több mint 14 éve
sztem 45 évesen bevállalja majd.Akkor Superbike-ba megy 😀
és lever mindenkit 😀briareos
több mint 14 éve
sztem 45 évesen bevállalja majd.Dehogy megy Rossi 😛AsbeeElszomorító hogy nincs külön f1 topic :/ 😛juhiazért döntöttünk különböző témák összevonása mellett, mert rengeteg vegetáló topik volt.
és lever mindenkit 😀
több mint 14 éve
Dehogy megy Rossi 😛Elszomorító hogy nincs külön f1 topic :/ 😛juhiazért döntöttünk különböző témák összevonása mellett, mert rengeteg vegetáló topik volt.
több mint 14 éve
Elszomorító hogy nincs külön f1 topic :/ 😛juhiazért döntöttünk különböző témák összevonása mellett, mert rengeteg vegetáló topik volt.
meg amúgyis kimi rallyzik, rossi majd jön f1-be, bezárult a kör 😊
több mint 14 éve
JéBé
7 008
Elszomorító hogy nincs külön f1 topic :/ 😛
több mint 14 éve
Az inkább lehetne WSBK 😛 Nem kötözködésképp 😉íjj kösz, nem tudom h írhattam el, pedig szeretem 😊
Na hát muszáj ide írnom, mint a fórum egyik Motogp őrültjeként. Múlt heti brno-i futamon kinn voltam nagyon állat volt. Igaz magyar zászló hiányában nem C szektorban voltam, de azért így is megvolt a fénypont. Talma végig nagyon jól ment, egy kör és megvan a negyedik hely...Aztán futamok után mint kiderült bemehettem paddockba fél órára. :cool: Egyik szponzor adott útitársaknak, aztán fél órára megkaptam kölcsönbe. Igaz a fél pályát megkerülve jutottam oda hála a hülye kiírásnak. :/ Hát teljesen más világ az. Igaz Gáborral nem sikerült beszélnem, de szembe jött Stoner, bár valahogy az asszonyt kicsit jobban figyeltem. 😀 Aztán majdnem Lorenzo csapott el, mert a füves részt nézte ki menekülőútnak. 😂 Most már csak abban bízom, hogy megmarad Gábor teljesítménye a következő futamokra is, aztán majd jöhet a következő szezon!Asbee
több mint 14 éve
Az inkább lehetne WSBK 😛 Nem kötözködésképp 😉 Na hát muszáj ide írnom, mint a fórum egyik Motogp őrültjeként. Múlt heti brno-i futamon kinn voltam nagyon állat volt. Igaz magyar zászló hiányában nem C szektorban voltam, de azért így is megvolt a fénypont. Talma végig nagyon jól ment, egy kör és megvan a negyedik hely...Aztán futamok után mint kiderült bemehettem paddockba fél órára. :cool: Egyik szponzor adott útitársaknak, aztán fél órára megkaptam kölcsönbe. Igaz a fél pályát megkerülve jutottam oda hála a hülye kiírásnak. :/ Hát teljesen más világ az. Igaz Gáborral nem sikerült beszélnem, de szembe jött Stoner, bár valahogy az asszonyt kicsit jobban figyeltem. 😀 Aztán majdnem Lorenzo csapott el, mert a füves részt nézte ki menekülőútnak. 😂 Most már csak abban bízom, hogy megmarad Gábor teljesítménye a következő futamokra is, aztán majd jöhet a következő szezon!