Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
JéBé
7 008
Essen már az a retkes esőőő
több mint 14 éve
Safety Car megölte a bulit...😀
több mint 14 éve
JéBé
7 008
kérek 3 nap bant
több mint 14 éve
JéBé
7 008
Van egy kis gyomorgörcs... 😊
több mint 14 éve
Sokat beszélnek Barrichello-ról, szerintem elrontja a rajtot és 15.-ént fejezi be az első kört.
több mint 14 éve
Bazz, nem esik..... jááájjjj mi lészen így vélem...... 😀apeszosnecces lesz ez az első kerékcsere....már készítem magam a gyomoridegre ami a boxkiállás elött 2 körrel fog elkapni 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 008
Már a ringen is megtapasztaltam hogy a legszebb hangja az AMG mercinek van az összes közül, hogy elsüvített :rolleyes:
több mint 14 éve
Bazz, nem esik..... jááájjjj mi lészen így vélem...... 😀
több mint 14 éve
Nem az van h idén pont ki lehet szélesíteni az első kanyart, ha nagyon muszáj?EaRlEzek szerint nem.... Csak a Ferrarinak... 😀 😀
több mint 14 éve
Nem az van h idén pont ki lehet szélesíteni az első kanyart, ha nagyon muszáj?
több mint 14 éve
szerintem én most úgy csinálom, hogy megnyitom f1.com-on a live timingot, mert így, hogy Gyulára vagyok utalva.....nem biztos, hogy minden információ pontosan átjön hozzám, ha egyáltalán átjön 😀 😀Miért, nem vagyunk azok? Hiszen nézzük ezt a ..... ezt. Sőt, alig várom a következőt...
Ha Héder Barna nem nézné elmekárosultnak az összes nézőt, azért azt tudnám értékelni (Y)EaRl
több mint 14 éve
A ferrari boxban most biztos azon tanakdonak hogy mi lehet az a kékes szürkés valami az égen, vajon abból jön a víz?JayB😀 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 008
A ferrari boxban most biztos azon tanakdonak hogy mi lehet az a kékes szürkés valami az égen, vajon abból jön a víz?
több mint 14 éve
szerintem én most úgy csinálom, hogy megnyitom f1.com-on a live timingot, mert így, hogy Gyulára vagyok utalva.....nem biztos, hogy minden információ pontosan átjön hozzám, ha egyáltalán átjön 😀 😀Ha Héder Barna nem nézné elmekárosultnak az összes nézőt, azért azt tudnám értékelni (Y)
több mint 14 éve
JéBé
7 008
csak nehogy sc mögül induljanak mer az gecire felbaszna. :mad:miilannNem darálják be Alonsot szal legyen csak így 😛 De szvsz monszunnak kell ehez lennie.
több mint 14 éve
csak nehogy sc mögül induljanak mer az gecire felbaszna. :mad:miilannAz mondjuk engem is. A legjobb verseny az idényben (szerintem), nem kéne elbaszni....
több mint 14 éve
csak nehogy sc mögül induljanak mer az gecire felbaszna. :mad:
child please!
több mint 14 éve
Remélem még annál is jobb lesz. Bár lehet, hogy csak az első kanyarig tart.. 😀 El tudom képzelni milyen fejtörő megy a boxokban.... Milyen latex-et húzzunk a gurigára.... 😀Esik az eső Spá-ban.... 😀 😀apeszosanyám borogass.....szerintem hasonló légkörű lesz a verseny is mint tegnap az időmérő 😀EaRl
több mint 14 éve
Esik az eső Spá-ban.... 😀 😀apeszosanyám borogass.....szerintem hasonló légkörű lesz a verseny is mint tegnap az időmérő 😀
több mint 14 éve
Esik az eső Spá-ban.... 😀 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Üdv Mindenkinek!A megújult bowl.hu-n először szólok hozzá 😊
Régebben is követtem a fórumot, de nem voltam nagyon aktív, egész jó közösség alakult ki már évek óta, gratula hozzá, meg az új oldalhoz is.
Amerikaifoci mellett a motorsportok érdekelnek leginkább úgyhogy hajrá McLaren, CITROEN Racing, Chip Ganassi Racing, Repsol Honda, és Max Biaggi, ja meg Janika meg Bútor Robi itthoni Rallyban természetesen. 😛
több mint 14 éve
JéBé
7 008
Nem azt mondom hogy fogalmatlan, az egyik legnagyszerűbb pilóta ha nem a legnagyszerűbb a jelenlegi mezőnyben de tény hogy mindenből mákosan jön ki.most is ordas mákja volt mikor teljesen vizes pályán 3 tizedet javított a száraz pályás idején...braxa88szerintem aki a kaotikus versenyekből jól szokott kijönni az Hamilton 😛EaRlŐ mindenből jól jön ki, ez más tészta 😛 Button a szerencse mellett legalább jól taktikázik de neki csak szimplán ordas nagy mákja van.JayB
több mint 14 éve
csak semmi félreértés, amit irtam azt Hamilton drukker ként tettem 😊 ha holnap száraz verseny lesz szerintem sima győzelem Lewisnak, ha pedig esik onnantól a taktikán van a hangsúly ugye, ami a McLarennek nem egy gyenge oldala, ha ezt az évet nézzük akkor pláne....jól szokott menni Lewis Spa-ban ezt ma is bizonyítottaAzt én is. Ne feledd, van pár esőmenő a "userek" között, (Vettel, Sutil, Alonso, Schumacher, Kubica, Barrichello....) ha az elejétől esni fog, igencsak sokesélyes lesz dolog.... Na és aki megússza az első kanyart.
szóval én bizakodóan várom a futamotEaRl
több mint 14 éve
Talma-nak nagyon nem megy az időmérőkön, most is csak 16...Remélem a futam ezúttal is jobban sikerül majd.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
csak semmi félreértés, amit irtam azt Hamilton drukker ként tettem 😊 ha holnap száraz verseny lesz szerintem sima győzelem Lewisnak, ha pedig esik onnantól a taktikán van a hangsúly ugye, ami a McLarennek nem egy gyenge oldala, ha ezt az évet nézzük akkor pláne....jól szokott menni Lewis Spa-ban ezt ma is bizonyítottamost is ordas mákja volt mikor teljesen vizes pályán 3 tizedet javított a száraz pályás idején...braxa88szerintem aki a kaotikus versenyekből jól szokott kijönni az Hamilton 😛EaRlŐ mindenből jól jön ki, ez más tészta 😛 Button a szerencse mellett legalább jól taktikázik de neki csak szimplán ordas nagy mákja van.JayB
szóval én bizakodóan várom a futamot