NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Szidja szinte mindenki a Pirelli 2013-as abroncsait.Valahogy nem egészséges az, ha csak egy gyártót lehet választani.Amikor több gumis cég volt a Forma 1-ben kicsit élesebb volt a verseny közöttük.Ezt, lehet, hogy nem lenne hülyeség visszahozni.
több mint 12 éve
Na én csak most értesülök a dolgokról, egy hétig nem voltam net közelben.De komolyan én most fejezem be, mert szerintetek már Webber a geci mert betartott egy utasítást...TocaNem-nem! A RB a geci mert ilyen döntéseket hoznak és Webber egy láma , hogy be is tartja amikor látja, hogy a másik csapattag nagy ívben szarik rá . 😀 😂Greengo
Erről nekem Alonso - Hamilton 2007 magyar nagydíj jut eszembe, amikor a kis zöldfülüt nyomatta Ron Dennis, és a megbeszéltekkel ellentétben Hami kapott több kört az időmérőn. Alonso mikor ezt megtudta, akkor jól be is tartott neki. (sajna később Ő szívta meg)
Webbernek is ezt kell tennie legközelebb, és remélem lesz is annyi vér a pucájában, hogy megtegye.
Vettel meg egy szimpla paréj.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Perez után kitudja, bár tény hogy Bianchi valamivel szorosabb kapcsolatban van az olaszokkal.Lecsúszni nehezen tud amikor a Ferrari tolta be oda ahol most van. Kétlem, hogy nincs olyan szerződése ami ne tiltaná, hogy a Ferrarin kívül bármilyen nagycsapathoz menjenTocaNekem Sutil teljesítménye tetszik eddig idén (kisebbeket nézve). Bár legutóbb a csapat eltöketlenkedte a versenyt, de szerintem fejlődés tapasztalható náluk. Közepes az autó de eddig kihozták belőle amit lehetett. Egy 4-5. hely kinéz Sutilnak idén egy versenyen.danylyBianchi a legnagyobb ász, Perez mellett a jövő nagy tehetségének tartom, róla nem kéne lecsúszni a Ferrarinak.JayB
több mint 12 éve
Lecsúszni nehezen tud amikor a Ferrari tolta be oda ahol most van. Kétlem, hogy nincs olyan szerződése ami ne tiltaná, hogy a Ferrarin kívül bármilyen nagycsapathoz menjenNekem Sutil teljesítménye tetszik eddig idén (kisebbeket nézve). Bár legutóbb a csapat eltöketlenkedte a versenyt, de szerintem fejlődés tapasztalható náluk. Közepes az autó de eddig kihozták belőle amit lehetett. Egy 4-5. hely kinéz Sutilnak idén egy versenyen.danylyBianchi a legnagyobb ász, Perez mellett a jövő nagy tehetségének tartom, róla nem kéne lecsúszni a Ferrarinak.JayB
több mint 12 éve
Semmi nincs véletlenül.Bianchi sem véletlenül került oda ahol van!Egy-két évig szokja a dolgokat, gyűjti a tapasztalatokat, és már meg is van Massa utódja!Nekem Sutil teljesítménye tetszik eddig idén (kisebbeket nézve). Bár legutóbb a csapat eltöketlenkedte a versenyt, de szerintem fejlődés tapasztalható náluk. Közepes az autó de eddig kihozták belőle amit lehetett. Egy 4-5. hely kinéz Sutilnak idén egy versenyen.danylyBianchi a legnagyobb ász, Perez mellett a jövő nagy tehetségének tartom, róla nem kéne lecsúszni a Ferrarinak.JayB
több mint 12 éve
Nekem Sutil teljesítménye tetszik eddig idén (kisebbeket nézve). Bár legutóbb a csapat eltöketlenkedte a versenyt, de szerintem fejlődés tapasztalható náluk. Közepes az autó de eddig kihozták belőle amit lehetett. Egy 4-5. hely kinéz Sutilnak idén egy versenyen.danylyBianchi a legnagyobb ász, Perez mellett a jövő nagy tehetségének tartom, róla nem kéne lecsúszni a Ferrarinak.
több mint 12 éve
Nekem Sutil teljesítménye tetszik eddig idén (kisebbeket nézve). Bár legutóbb a csapat eltöketlenkedte a versenyt, de szerintem fejlődés tapasztalható náluk. Közepes az autó de eddig kihozták belőle amit lehetett. Egy 4-5. hely kinéz Sutilnak idén egy versenyen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Kimi max akkor menne át ha Kalinka Ice Cream lenne a RB helyett a főszponzor 😀Kimi szponzorált volt Red Bull által a ralis korszakában.De ez a kombó szerintem is elképzelhetetlen.Ő nem a fedélzeti kamerába mutogatná a nemzetközi jelet, hanem tenne róla, hogy a kedves kollégának ne legyen kedve próbálkozni.A Toro Rosso mostani pilótapárosa/bár nekik szurkolok/nem elég jó a nagytesóhoz.😕 Hülkenberg sötét ló, nincs kialakult véleményem róla, bár fantasyben csapattag a Lacco Racingnél.
De szerintem valamelyi kRB tarcsit fogják felhozni Vergne-re tippelek még egy ausztált nem mernek 😀Toca
több mint 12 éve
Kimi max akkor menne át ha Kalinka Ice Cream lenne a RB helyett a főszponzor 😀De szerintem valamelyi kRB tarcsit fogják felhozni Vergne-re tippelek még egy ausztált nem mernek 😀
több mint 12 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/horner-alonso-es-hamilton-is-ugyanazt-tette-volna-mint-vettel/JayBNem, mert ők eleve nem lettek volna másodikok....... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Hülkenbergben nem vagyok biztos.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
www.formula.hu/hirek/153/383/78231/5-lehetseges-webber-utodAz ötből négy "behódolna", a kakukktojást meg szerintem mindenki elsőre kiszúrja a listán.😀
több mint 12 éve
Nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit tett volna.Komolyan mondom annyit rágódnak a múlton, mint egy rakás öregasszony a szociban.Megtörtént, vége van, tessék a következő versenyre koncentrálni!laccoo74Persze, de innen látszik, hogy gond van, meg hogy nem volt tiszta. Meglehet nézni F1 pl. tökéletes táptalaja ennek, mindig a vétkes magyarázkodik a legtöbbet 😀
Legyen szó csapatfőnökről(Horner és Domenicalli nagy ászok benne) vagy versenyzőről (Vettel vagy Hamilton )
több mint 12 éve
Nem azzal kell foglalkozni, hogy ki mit tett volna.Komolyan mondom annyit rágódnak a múlton, mint egy rakás öregasszony a szociban.Megtörtént, vége van, tessék a következő versenyre koncentrálni!
több mint 12 éve
Éss átléptünk az óvodába anyu anyu de Józsika is ezt csinálta volna....
több mint 12 éve
www.f1-live.hu/f1-hirek/horner-alonso-es-hamilton-is-ugyanazt-tette-volna-mint-vettel/JayBÉs ki hiszi el amit mond? Égeti magát folyamatosan csak akkor ne benzinnel a kezében rohangálna... Azt meg, hogy Fettel bocsánatot kért miért ő mondja? Ja, mert Sebastian sose gondolt ilyenre!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=gla_LTw54hU szerintem nagyon jó kezdeményezés ez,úgy egészében szerintem nagyon rendben van idén az mtvés F1 közvetítés.CowboykarcsiJo ez, csak elerhetettlen volt eloben sajnos.
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=gla_LTw54hU szerintem nagyon jó kezdeményezés ez,úgy egészében szerintem nagyon rendben van idén az mtvés F1 közvetítés.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Ne feledjük azt se hogy rendben van a gyilkos ösztön, de azért hogy ő ott üljön abban az autóban 700 ember dolgozta ki a lelkét (Webber box csapatáról nem is beszélve) Ha ennek a 700 embernek a főnöke azt mondja hogy most nem előzöl akkor nem előzöl.JayBAz az érzésem, hogy SV erre már nagy ívben tesz.Úgy érezheti, mert elhitették vele, hogy ez a csapat őérte van, és senki másért.Ez elsősorban NEM az ő hibája, hanem azoké az embereké, akik mindent elnéznek neki, és el is fognak a jövőben is.Neki egy korbácsos csapatfőnök kellene, akih a hülyeséget csinál nem megsimizi a buksiját, hanem kőkeményen kiordítja a cipőjéből.
több mint 12 éve
Ne feledjük azt se hogy rendben van a gyilkos ösztön, de azért hogy ő ott üljön abban az autóban 700 ember dolgozta ki a lelkét (Webber box csapatáról nem is beszélve) Ha ennek a 700 embernek a főnöke azt mondja hogy most nem előzöl akkor nem előzöl.
több mint 12 éve
Hát igen, lassan egy nagy esés érik neki... Azt mindenki megkapja...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Szerintem meg az egész régi vs mostaniak összehasonlításnak semmi értelme. Kb mnit Pele vs Messi vagy Croni vs Puskás. Más volt a rendszer, mások voltak a csapatok , mások voltak a körülmények. Rohadtul nem bírom Vettelt, de egyre inkább azt érzem, hogy az RB-nek sokkal nagyobb feleősége van, hogy unszimpi lett. Most arról nem tehet, hogy alárakta egy jó autót és nyer vele, megmutatta hogy már tud előzni is, nem esik kétségbe ha támadják korrekt kis pilóta.Azért az is túlzás hogy Senna-val kb senkit nem lehet egy lapon emlegetni mert helyben megskalpolják az embert 😀 Kora legnagyobbja volt, nyilván a tragikus sors is akarva akaratlanul népszerűbbé tette de azért voltak és vannak is legendák akiket lehet hasonlítgatni hozzá. Nagyon úgy van már a köztudatban hogy volt egy Senna mindenki más meg futottak még kategória, ez azért nincs teljesen így szerintem.JayBÉn nem is csíptem Senna-t, de ez a kis szarjankó SZERINTEM nem vihetné a cipőjét sem... Ennek ellenére lehet, hogy 10x-es világbajnok lesz és az eredmények őt igazolják, de engem ez nem érdekel. Schumacher már más tészta. Ő kétszeres vb-ként ment (igaz jó pénzért) szopni az akkori taliga Ferrariba, az ő szerepét sokkal jelentősebbnek érzem a Ferrari későbbi sikereiben (pedig hogy utáltam), mint a kopasztott majomét a Red Bullban. De nem biztos, hogy nálam van a bölcsek köve.........csi77
Minden élpilótának voltak ilaen húzásai mint amit ő csinált, csak annyi a bajom hogy ebbe a szar RB-s közegbe sose fogja kinőni ezeket . Ha tanul ezekből akkor még jobb lehet, ha nem tanul akkor meg előbb utóbb utolfogja érni a sors.
több mint 12 éve
Azért az is túlzás hogy Senna-val kb senkit nem lehet egy lapon emlegetni mert helyben megskalpolják az embert 😀 Kora legnagyobbja volt, nyilván a tragikus sors is akarva akaratlanul népszerűbbé tette de azért voltak és vannak is legendák akiket lehet hasonlítgatni hozzá. Nagyon úgy van már a köztudatban hogy volt egy Senna mindenki más meg futottak még kategória, ez azért nincs teljesen így szerintem.JayBÉn nem is csíptem Senna-t, de ez a kis szarjankó SZERINTEM nem vihetné a cipőjét sem... Ennek ellenére lehet, hogy 10x-es világbajnok lesz és az eredmények őt igazolják, de engem ez nem érdekel. Schumacher már más tészta. Ő kétszeres vb-ként ment (igaz jó pénzért) szopni az akkori taliga Ferrariba, az ő szerepét sokkal jelentősebbnek érzem a Ferrari későbbi sikereiben (pedig hogy utáltam), mint a kopasztott majomét a Red Bullban. De nem biztos, hogy nálam van a bölcsek köve.........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png