NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Norbi 17. Nem az igazi ez a Civic egyelőre...JayB
Plusz majdnem kigyullad az autó.Tanulóév, demajdaszezonközepétől!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Elkészült a legújabb podcastünk 😊

Az ötödik. Logano a világ ellen, kocsmai verekedések NASCAR módra, rögtönzött történelemóra. Még esélyt is latolgattunk Martinsville kapcsán. Jó szórakozást!

Hallgassátok meg online:  www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-5/

Avagy töltsétek le:  stream18.mixcloud.com/cloudcasts/originals/f/e/4/1/6ec9-104a-4138-8d74-8ce658ebbf20.mp3

www.facebook.com/thepitcrewpodcast
több mint 12 éve
Norbi 17. Nem az igazi ez a Civic egyelőre...JayB
ja, a kopasz meg simán megnyerte az időmérőt...
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 720
Norbi 17. Nem az igazi ez a Civic egyelőre...
több mint 12 éve
Valaki tud jó streames oldalt ahol majd lehet nézni a motogpt?Cowboykarcsi
könyvjelzőbe vele!

datafix.hu/OnlineTV
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Valaki tud jó streames oldalt ahol majd lehet nézni a motogpt?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 113 — Vikings fan
nekem ez elég arra, hogy ne nézzek több f1-t...
 www.nemzetisport.hu/f1/f1-a-red-bull-nem-hasznalja-tobbe-a-multi-21-kodot-2232739

röhej ez a ki előzhet meg kit és hogyan vita, borzasztó hogy mi lett az autóversenyzés "királykategóriájából"
jjncaa
én azért még mindig várom a futamokat, mert továbbra is lekötnek. persze azért nem hasonlítható egy vasárnap estéhez, de nem is volt célom ez soha.shawnka
miért, vasárnap este mit nézel? Testvéreket? 😉slowmotion
Frizbi Hajdú Péterrel

JJ: Nem tudom feltűnt-e de már 1,5 hete csak a RB és Horner pörög rajta, próbálják fent tartani a dolgot hogy ne az enyém balhékkal foglalkozzanak. Okos
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
 www.nemzetisport.hu/f1/f1-a-red-bull-nem-hasznalja-tobbe-a-multi-21-kodot-2232739

röhej ez a ki előzhet meg kit és hogyan vita, borzasztó hogy mi lett az autóversenyzés "királykategóriájából"
jjncaa
én azért még mindig várom a futamokat, mert továbbra is lekötnek. persze azért nem hasonlítható egy vasárnap estéhez, de nem is volt célom ez soha.shawnka
miért, vasárnap este mit nézel? Testvéreket? 😉
több mint 12 éve

jjncaa
én azért még mindig várom a futamokat, mert továbbra is lekötnek. persze azért nem hasonlítható egy vasárnap estéhez, de nem is volt célom ez soha.
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 270 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
0:45-nél hogy bekekszeltek a pályabírók 😀
JayB
Hát ha először állnék ilyen közel mikor rárúg valamelyik a gázra akkor lehet, hogy én is kocsonyásat játszanék 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
0:45-nél hogy bekekszeltek a pályabírók 😀
több mint 12 éve
Amit ennyire magyaráznak, az már nagyon büdös....
 www.f1hirek.hu/f1/20130403-f1-ezt-jelenti-a-multi-21-kod-a-red-bullnal.htmlcsi77
Köpjetek le, ha nem így van, de én úgy emlékszem, hogy ebben a témában már mindenki megnyilvánult,/ Webber faterjától kezdve Fabioig/kivéve a két érintett pilótát.Csak nem nyilatkozat stop van?laccoo74
Most mire gondolsz ?Nyilatkoztak a verseny után, most már leszarják. Horner meg fenttartja még a dolgot, hogy ne arról beszéljenek hogy változtatni kell az RB-n,Lotuson és a Mercin mert sazbálytalan az alja...
több mint 12 éve
 www.f1hirek.hu/f1/20130403-f1-ezt-jelenti-a-multi-21-kod-a-red-bullnal.htmlcsi77
Köpjetek le, ha nem így van, de én úgy emlékszem, hogy ebben a témában már mindenki megnyilvánult,/ Webber faterjától kezdve Fabioig/kivéve a két érintett pilótát.Csak nem nyilatkozat stop van?
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
 www.f1hirek.hu/f1/20130403-f1-ezt-jelenti-a-multi-21-kod-a-red-bullnal.html

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
 www.youtube.com/watch?v=CNycRNJqpWw tessék 😊 Nekem ez a kedvencem Tőle

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
ok ez mondjuk jogos. akkor viszont inkabb raktal vna be vmi talmasat 😛 😉

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Ez olyan alap hogy mindenki látta már én ezért nem ezt választottam 😛 😊

több mint 12 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state

bayliss, bayliss incredibile staccata !
hamar sbk

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
 www.youtube.com/watch?v=RXckCqj7sfA egy klasszikus 2008ból,a Bayliss-Haga rivalizálás egyik legjobbja 😊

több mint 12 éve
 www.formula.hu/hirek/153/389/78307/az-ot-legviccesebb-forma-1-es-reklam-videoval
Hamilton vs Alonso remek, és Webber a fahangjával.😀
több mint 12 éve
Na, Vettelt is jól megbüntette a Red Bull.15% tulajdonrész a csapatból.Így Webbernek is nyilvánvalóvá vált, amit eddig is tudott, hogy ki a kakas a szemétdombon.
több mint 12 éve
A gumik továbbra is röhejesek szerintem is. A számítógép a beérkezett adatokból megmondja hogy a tervezett etaphoz pontosan milyen köridőt kell menni, ezt bemondják rádión a pilóta pedig megy egy olyan kört. Azzal hogy kitapasztalják őket csak ez a folyamat lesz pontosabb. Olyat hogy push push push ezekkel a gumikkal nem fogunk gyakran hallani rádión és ez valahol szomorú.
több mint 12 éve
 www.f1-live.hu/f1-hirek/hamilton-manapsag-mar-nem-nyomhatom-olyan-kemenyen-a-gumik-miatt/
több mint 12 éve
Szidja szinte mindenki a Pirelli 2013-as abroncsait.Valahogy nem egészséges az, ha csak egy gyártót lehet választani.Amikor több gumis cég volt a Forma 1-ben kicsit élesebb volt a verseny közöttük.Ezt, lehet, hogy nem lenne hülyeség visszahozni.laccoo74
Mért ki rinyál a RedBull ? 2 gumigyártó hülyeség Pirelli se menne bele anno sem volt jó ötlet. Nem rosszak ezek a gumik csak még tanulni kell őket. Vezetés FIA , Ecclestone több kiállást akart ,így jobban fogy a gumi. Csapatoknak kell alkalmazkodniuk mindenki ugyanazt kapja.
Ha már valamit visszahoznék az a tankolás, de hát környezettudatosságnak hála az sose lesz visszahozva...