NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Norbi 17. Nem az igazi ez a Civic egyelőre...JayBPlusz majdnem kigyullad az autó.Tanulóév, demajdaszezonközepétől!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Elkészült a legújabb podcastünk 😊 Az ötödik. Logano a világ ellen, kocsmai verekedések NASCAR módra, rögtönzött történelemóra. Még esélyt is latolgattunk Martinsville kapcsán. Jó szórakozást!
Hallgassátok meg online: www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-5/
Avagy töltsétek le: stream18.mixcloud.com/cloudcasts/originals/f/e/4/1/6ec9-104a-4138-8d74-8ce658ebbf20.mp3
www.facebook.com/thepitcrewpodcast
több mint 12 éve
Norbi 17. Nem az igazi ez a Civic egyelőre...JayBja, a kopasz meg simán megnyerte az időmérőt...
több mint 12 éve
Norbi 17. Nem az igazi ez a Civic egyelőre...
több mint 12 éve
Valaki tud jó streames oldalt ahol majd lehet nézni a motogpt?Cowboykarcsikönyvjelzőbe vele!
datafix.hu/OnlineTV
több mint 12 éve
Valaki tud jó streames oldalt ahol majd lehet nézni a motogpt?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Frizbi Hajdú Péterrelmiért, vasárnap este mit nézel? Testvéreket? 😉slowmotionnekem ez elég arra, hogy ne nézzek több f1-t...én azért még mindig várom a futamokat, mert továbbra is lekötnek. persze azért nem hasonlítható egy vasárnap estéhez, de nem is volt célom ez soha.shawnka
www.nemzetisport.hu/f1/f1-a-red-bull-nem-hasznalja-tobbe-a-multi-21-kodot-2232739
röhej ez a ki előzhet meg kit és hogyan vita, borzasztó hogy mi lett az autóversenyzés "királykategóriájából"
jjncaa
JJ: Nem tudom feltűnt-e de már 1,5 hete csak a RB és Horner pörög rajta, próbálják fent tartani a dolgot hogy ne az enyém balhékkal foglalkozzanak. Okos
több mint 12 éve
miért, vasárnap este mit nézel? Testvéreket? 😉nekem ez elég arra, hogy ne nézzek több f1-t...én azért még mindig várom a futamokat, mert továbbra is lekötnek. persze azért nem hasonlítható egy vasárnap estéhez, de nem is volt célom ez soha.shawnka
www.nemzetisport.hu/f1/f1-a-red-bull-nem-hasznalja-tobbe-a-multi-21-kodot-2232739
röhej ez a ki előzhet meg kit és hogyan vita, borzasztó hogy mi lett az autóversenyzés "királykategóriájából"
jjncaa
több mint 12 éve
nekem ez elég arra, hogy ne nézzek több f1-t...én azért még mindig várom a futamokat, mert továbbra is lekötnek. persze azért nem hasonlítható egy vasárnap estéhez, de nem is volt célom ez soha.
jjncaa
több mint 12 éve
nekem ez elég arra, hogy ne nézzek több f1-t...www.nemzetisport.hu/f1/f1-a-red-bull-nem-hasznalja-tobbe-a-multi-21-kodot-2232739

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
0:45-nél hogy bekekszeltek a pályabírók 😀Hát ha először állnék ilyen közel mikor rárúg valamelyik a gázra akkor lehet, hogy én is kocsonyásat játszanék 😊
JayB

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Most mire gondolsz ?Nyilatkoztak a verseny után, most már leszarják. Horner meg fenttartja még a dolgot, hogy ne arról beszéljenek hogy változtatni kell az RB-n,Lotuson és a Mercin mert sazbálytalan az alja...Amit ennyire magyaráznak, az már nagyon büdös....Köpjetek le, ha nem így van, de én úgy emlékszem, hogy ebben a témában már mindenki megnyilvánult,/ Webber faterjától kezdve Fabioig/kivéve a két érintett pilótát.Csak nem nyilatkozat stop van?laccoo74
www.f1hirek.hu/f1/20130403-f1-ezt-jelenti-a-multi-21-kod-a-red-bullnal.htmlcsi77
több mint 12 éve
Amit ennyire magyaráznak, az már nagyon büdös....Köpjetek le, ha nem így van, de én úgy emlékszem, hogy ebben a témában már mindenki megnyilvánult,/ Webber faterjától kezdve Fabioig/kivéve a két érintett pilótát.Csak nem nyilatkozat stop van?
www.f1hirek.hu/f1/20130403-f1-ezt-jelenti-a-multi-21-kod-a-red-bullnal.htmlcsi77
több mint 12 éve
Amit ennyire magyaráznak, az már nagyon büdös....www.f1hirek.hu/f1/20130403-f1-ezt-jelenti-a-multi-21-kod-a-red-bullnal.html
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=CNycRNJqpWw tessék 😊 Nekem ez a kedvencem Tőle
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
ok ez mondjuk jogos. akkor viszont inkabb raktal vna be vmi talmasat 😛 😉
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Ez olyan alap hogy mindenki látta már én ezért nem ezt választottam 😛 😊
több mint 12 éve
bayliss, bayliss incredibile staccata !
hamar sbk
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=RXckCqj7sfA egy klasszikus 2008ból,a Bayliss-Haga rivalizálás egyik legjobbja 😊
több mint 12 éve
www.formula.hu/hirek/153/389/78307/az-ot-legviccesebb-forma-1-es-reklam-videovalHamilton vs Alonso remek, és Webber a fahangjával.😀
több mint 12 éve
Na, Vettelt is jól megbüntette a Red Bull.15% tulajdonrész a csapatból.Így Webbernek is nyilvánvalóvá vált, amit eddig is tudott, hogy ki a kakas a szemétdombon.
több mint 12 éve
A gumik továbbra is röhejesek szerintem is. A számítógép a beérkezett adatokból megmondja hogy a tervezett etaphoz pontosan milyen köridőt kell menni, ezt bemondják rádión a pilóta pedig megy egy olyan kört. Azzal hogy kitapasztalják őket csak ez a folyamat lesz pontosabb. Olyat hogy push push push ezekkel a gumikkal nem fogunk gyakran hallani rádión és ez valahol szomorú.
több mint 12 éve
Szidja szinte mindenki a Pirelli 2013-as abroncsait.Valahogy nem egészséges az, ha csak egy gyártót lehet választani.Amikor több gumis cég volt a Forma 1-ben kicsit élesebb volt a verseny közöttük.Ezt, lehet, hogy nem lenne hülyeség visszahozni.laccoo74Mért ki rinyál a RedBull ? 2 gumigyártó hülyeség Pirelli se menne bele anno sem volt jó ötlet. Nem rosszak ezek a gumik csak még tanulni kell őket. Vezetés FIA , Ecclestone több kiállást akart ,így jobban fogy a gumi. Csapatoknak kell alkalmazkodniuk mindenki ugyanazt kapja.
Ha már valamit visszahoznék az a tankolás, de hát környezettudatosságnak hála az sose lesz visszahozva...