NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
a kínaiakat ennyire érdekli az f1 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nagy taktikai csata várható holnap.Eddig a Mercedes tűnik a favoritnak, de a Lotus, és a Ferrari sem kutya.Daniel hetedik rajthelyének pedig kimondottan örülök 😀 , bár azzal tisztában vagyok, hogy azért került oda, mert hárman is gumit spóroltak.De egy jó rajttal, és körültekintő box-taktikával biztos pontszerző lehet a fiú.Eddig a szezonja nem túl fényes , kettőből kettő off!De talán majd most megvillantja a tehetségét!Kimi, és Hami egymás mellől?Lesz itt érdekesség, az biztos!
több mint 12 éve
az F1 időmérő elé ezt még beszúrom 😊The Pit Crew #6 NASCAR podcast
A hatodik. Szétuntuk Martinsville-t, a villanyfényes Texas-t viszont nagyon szeretnénk szeretni. Kibeszéltük a felül- és alulteljesítőket, megszavaztuk a saját halhatatlanjainkat és folytattuk a csapatbemutatást is. Jó szórakozást!
Hallgasd meg online: www.mixcloud.com/ThePitCrew/the-pit-crew-6/
Avagy töltsd le: stream19.mixcloud.com/cloudcasts/originals/5/2/3/4/5500-3c93-4983-b360-d3a2c11eb7f7.mp3
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=nXemDBfP4Jsbizony nem 😀
A végén majd megértitek, hogy miért ide linkeltem be!Amúgy, nem annyira borzalmas dal!laccoo74
nagyon jó!
több mint 12 éve
mustache.hu/10-erdekesseg-a-forma-1-multjabol/A szerzője én vagyok és még témába is vág 😊
több mint 12 éve
Az a "világbajnok vagyok, és nemsokára megint világbajnok leszek" vagy a "gyorsabb vagyok mindnyájatoknál" utalhat erre.Akit érdekel, hogy milyen volt a Forma -1 a 70es években, annak ajánlom figyelmébe (majd) ezt a filmet!Hunt rocksztár karaktere még rendben is van de nagyon remélem hogy Lauda véletlenül sem fog elnyomott hős szerepben tündökölni mert bár nem is éltem még akkor minden jel arra mutat hogy nem csak most de akkor is egy büdös nagy paraszt volt...JayB
iktriad
Brühl egyébként jól hozza Lauda akcentusát és hangját, amikor beszél. Az anygolok anno Niki Laudernek hívták emiatt 😀
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=nXemDBfP4JsA végén majd megértitek, hogy miért ide linkeltem be!Amúgy, nem annyira borzalmas dal!
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=jLuMZMskRCE sajnos egy jó tíz évvel mindkettőjükről lemaradtam,de felvételről láttam őket Schwantz nagy kedvencem,Rainey meg kb a motorversenyzés Prostja,remek kis video. Egyébként rengeteg ilyen van még a motogp youtube channelen.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
www.formula.hu/hirek/153/391/78524/kubica-biztosan-nem-terek-vissza-a-formula-1-beKár!😕
több mint 12 éve
Vettel: "Webber nem érdemelte volna meg a segítséget a győzelemhez." Gyerünk még még hátha van lejjebb 😀
több mint 12 éve
Webber szerintem nem lesz Terminator!Valahogy ez sosem volt a stílusa.igazsága kétlem hogy van, max igazaekkora parasztot...Parasztnak paraszt, de igazsága van!laccoo74
www.f1-live.hu/f1-hirek/marko-nem-kerdes-hogy-ki-a-jobb-versenyzo-a-red-bullnal/JayB
Amúgy kíváncsi vagyok Webber mikor megy át terminátorban és vadássza le Vettelt remélem kivár amíg a legjobban fáj 😀Toca
több mint 12 éve
igazsága kétlem hogy van, max igazaekkora parasztot...Parasztnak paraszt, de igazsága van!laccoo74
www.f1-live.hu/f1-hirek/marko-nem-kerdes-hogy-ki-a-jobb-versenyzo-a-red-bullnal/JayB
Amúgy kíváncsi vagyok Webber mikor megy át terminátorban és vadássza le Vettelt remélem kivár amíg a legjobban fáj 😀
több mint 12 éve
ekkora parasztot...Parasztnak paraszt, de igazsága van!
több mint 12 éve
ekkora parasztot...www.f1-live.hu/f1-hirek/marko-nem-kerdes-hogy-ki-a-jobb-versenyzo-a-red-bullnal/
több mint 12 éve
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16171_548481395173302_1021156626_n.jpg ki gondolta volna még akkor? 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Akit érdekel, hogy milyen volt a Forma -1 a 70es években, annak ajánlom figyelmébe (majd) ezt a filmet!Hunt rocksztár karaktere még rendben is van de nagyon remélem hogy Lauda véletlenül sem fog elnyomott hős szerepben tündökölni mert bár nem is éltem még akkor minden jel arra mutat hogy nem csak most de akkor is egy büdös nagy paraszt volt...
iktriad
több mint 12 éve
Akit érdekel, hogy milyen volt a Forma -1 a 70es években, annak ajánlom figyelmébe (majd) ezt a filmet! több mint 12 éve
Nah a Doctore megmutatatta, hogy ő még mindig ász, remélem következőkön Lorenzot is megfoghatja.TocaIgen! Az utóbbi időszakban unalmas volt majdnem minden GP futam! Tavaly a legtöbbször kihagytam a királykategóriát (moto2 fan voltam), de tegnap este nem bántam meg, hogy felhagytam a szokásommal! Go Rossi!
több mint 12 éve
Fasza volt az biztos.Mondjuk az elején nagyon elszállt,rendesen elkapta a gépszíj régen érzett már ilyen jó gépet a maga alatt 😊 Nem mondom hogy ütötte volna Lorenzot,de az biztos hogy tegnap ő volt az egyelen akinek lett volna esélye,kár az első körös hibáért. Marques szimpi volt kb ezt vártam tőle,jó lesz ő nagyon. Pedrosa nálam egyre inkább a motogp "Massája". Redding nagyot küzdött most ennyi volt benne,talán Vinalesnek a legkevésbbé elfogadható a második hely a pártfogoltjaim közül,neki kb kötelező idén a VB cím,de hosszú még a VB Austinban meglátjuk mi lesz.
több mint 12 éve
Nah a Doctore megmutatatta, hogy ő még mindig ász, remélem következőkön Lorenzot is megfoghatja.
több mint 12 éve
Na eddig két jó versenyt lehetett nézni a Moto3ban és a 2ben. Egy-egy Vinales és Redding 2. hellyel,most egy Rossi második helyet is simán aláírnék,meglátjuk.
több mint 12 éve
Valami ördögűzést kéne csinálni a Zengőnél vagy nemtudom. Monteiro féktárcsája... hihetetlen.
több mint 12 éve
Egyszerűen nem értem, hogy miért hanyagolja a közszolgálati a wtcc közvetítését?Talán nem éri meg nekik?Nem lenne nézettsége?Ismétlik, vmi lehetetlen időpontban, de akkor is!Nincs mindenkinek juroszportja!/Nekem van, nem azért picsogok!/
több mint 12 éve
Valaki tud jó streames oldalt ahol majd lehet nézni a motogpt?Cowboykarcsiugyanott ahol nfl-t
www.firstrow1.eu/
több mint 12 éve
Félelmetes olvasmány!www.f1hirek.hu/f1/20130405-f1-vagy-lelegzel-vagy-kanyarodsz.html