Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 14 éve
Példának felhozva annó azt olvastam hogy kb 10000 dollárba kerül egy garnitúra gumi felnistől, egy versenyhétvégén elhasználnak max 11-et. A Ferrarinál a könyvelésben több hiány van mint ez az összeg..JayBaz egyik f1-es oldalon a 458 Italia eladási árához hasonlították, ami ugye körülbelül 200 ezer dollár... kell ezt kommentálni? 😀 😀
több mint 14 éve
JéBé
7 008
Példának felhozva annó azt olvastam hogy kb 10000 dollárba kerül egy garnitúra gumi felnistől, egy versenyhétvégén elhasználnak max 11-et. A Ferrarinál a könyvelésben több hiány van mint ez az összeg..
több mint 14 éve
Arra h sok-e vagy kevés nem akarok reagálni, deOké, lehet hogy csak nekem tűnik soknak. Legfőképp azért, mert egy értelmetlen, és legfőképpen szinte mindenki által megszegett szabályról van szó. Tudom, amíg a szabálykönyvben szerepel, addig írott szabály, de tudjuk mennyit is ér...
Ez a pénzbüntetés olyan a Ferrarinak, mintha 2szer körülzavarták volna őket az asztal körül, vagy 5 percre a sarokba állították volna.
Nem fognak tönkre menni bele, főleg h a költségvetésbe a nagyobb f1-es csapatok költségvetésébe legalább 1 millió USD be van tervezve büntetésekre...Black_Adder
több mint 14 éve
Arra h sok-e vagy kevés nem akarok reagálni, deEz volt a várható, no meg a reális döntés. De miért úszta volna meg? Kaptak 100.000 dolcsis büntetést. Azért ez nem "kém" ügy volt... 😀Na most tárgyalják a Ferrari németországi ügyét...Felmentették a Ferrarit, kezdőhet a "köcsögmindentmeguszóbrigád" kontra "Alonsoakirályhajráferrari" per 😊JayB
Lassan megszületik a döntés, mi meg élezhetjük a kardjainkat hogy megvívjunk egymással. 😀Sonics
Megjegyzem, én is inkább a Mekivel szimpatizálok (tehát kisebbségben vagyok 😀), mégis az az érzésem, a pénzbüntetés mértéke is sok egy kicsit....apeszos
Ez a pénzbüntetés olyan a Ferrarinak, mintha 2szer körülzavarták volna őket az asztal körül, vagy 5 percre a sarokba állították volna.
Nem fognak tönkre menni bele, főleg h a költségvetésbe a nagyobb f1-es csapatok költségvetésébe legalább 1 millió USD be van tervezve büntetésekre...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Ez az a nyomozás amire nem kell sok időt fordítani:http://www.nemzetisport.hu/motogp/redding-lelkileg-osszetort-nem-biztos-hogy-folytatja-2044187/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Ez volt a várható, no meg a reális döntés. De miért úszta volna meg? Kaptak 100.000 dolcsis büntetést. Azért ez nem "kém" ügy volt... 😀Na most tárgyalják a Ferrari németországi ügyét...Felmentették a Ferrarit, kezdőhet a "köcsögmindentmeguszóbrigád" kontra "Alonsoakirályhajráferrari" per 😊JayB
Lassan megszületik a döntés, mi meg élezhetjük a kardjainkat hogy megvívjunk egymással. 😀Sonics
Megjegyzem, én is inkább a Mekivel szimpatizálok (tehát kisebbségben vagyok 😀), mégis az az érzésem, a pénzbüntetés mértéke is sok egy kicsit....
több mint 14 éve
JéBé
7 008
Na most tárgyalják a Ferrari németországi ügyét...Felmentették a Ferrarit, kezdőhet a "köcsögmindentmeguszóbrigád" kontra "Alonsoakirályhajráferrari" per 😊
több mint 14 éve
Na most tárgyalják a Ferrari németországi ügyét... Lassan megszületik a döntés, mi meg élezhetjük a kardjainkat hogy megvívjunk egymással. 😀
több mint 14 éve
Íme az új koreai pálya:Remélem itt csak esős versenyek lesznek...a 3. kanyarig tetszik.
http://www.youtube.com/watch?v=vIp258UMo5s&feature=player_embeddedSonics
több mint 14 éve
Íme az új koreai pálya:http://www.youtube.com/watch?v=vIp258UMo5s&feature=player_embedded
több mint 14 éve
Ez tényleg nagyon durva.... 😕Nem találtam videót a bukásról! Van valami linketek?catattackItt van link és ne gyertek azzal, hogy ez kegyeletsértés stb....
http://auto.indavideo.hu/video/Oriasi_bukas_a_Moto2-es_futamon/F.Schleck
R.I.P. Tomizawa 😕
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nagyon durva, bár elfogult vagyok a motoros bukásokkal. 😕Nem találtam videót a bukásról! Van valami linketek?catattackItt van link és ne gyertek azzal, hogy ez kegyeletsértés stb....
http://auto.indavideo.hu/video/Oriasi_bukas_a_Moto2-es_futamon/F.Schleck
több mint 14 éve
Nem találtam videót a bukásról! Van valami linketek?catattackItt van link és ne gyertek azzal, hogy ez kegyeletsértés stb....
http://auto.indavideo.hu/video/Oriasi_bukas_a_Moto2-es_futamon/
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem találtam videót a bukásról! Van valami linketek?
több mint 14 éve
Szegény srác. Ez szörnyű, hogy ilyenek megtörténhetnek és sajnos ez ellen tényleg nem tehetett senki semmit. Nyugodjék békében!
több mint 14 éve
RIP. Nem is a bukása volt durva, hanem hogy 2-en átmentek rajta egyből...szabaMikor láttam a lassítást szinte tudtam mi lesz a vége... 😕 Hasonló volt két éve Supersportban Craig Jones-szal is, esett, és egyből nekimentek. Kell pár nap mire fel tudom fogni. Azt hiszem Tomizawa mosolygó arca örökké ott lesz az emlékezetemben, ahogy jött robogóval szembe a brno-i paddockban 😕
több mint 14 éve
szaba
10 524
RIP. Nem is a bukása volt durva, hanem hogy 2-en átmentek rajta egyből...R.I.P. Tomizawa! 😕 😕 😕 😕 😕AsbeeRIP, szerencsétlen mekkorát bukott :S 😕Farky
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
R.I.P. Tomizawa 😕 Sajnos ez benne van a sportban
több mint 14 éve
Szörnyű, ami vele történt 😕 Nyugodjék Békében
több mint 14 éve
R.I.P. Tomizawa! 😕 😕 😕 😕 😕AsbeeRIP, szerencsétlen mekkorát bukott :S 😕
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
R.I.P. Tomizawa! 😕 😕 😕 😕 😕
több mint 14 éve
Na mindjárt kezdődik!Go Talma Go!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ferrari challange volt a Hungaroringen. Ha ezt tudom vazze... Na majd jövőre.a ferrari challenge egy fospermet...
Ja amúgy a díj átadásnál nem tudom ki, de csíkos pulcsiban adta át a díjakat. LOL. Ez annyira... magyarBlack_Adder
több mint 14 éve
Ferrari challange volt a Hungaroringen. Ha ezt tudom vazze... Na majd jövőre.Ja amúgy a díj átadásnál nem tudom ki, de csíkos pulcsiban adta át a díjakat. LOL. Ez annyira... magyar
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear