NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
29
6
2:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Telemetria ilyenkor semmit nem mond a hátsó szárny állapotáról? Gondolom ti is láttátok már, hogy vagy 70 monitoron nézik vagy 150-en, hogy mi a kocsival a helyzet, még azt is látják mikor fingik Alonso, furcsállom, hogy erről ott nem tudtak már akkor dönteni, hogy most ez működőképes vagy sem...EazzyHát mondjuk szerintem DRS mechanikai beakadásáról nem sokat mond. De ebből a túlgyorsan történt meregdtőzésből nekem az jön le hogy kb meg se kérdeztek senkit hátul...
több mint 12 éve
Telemetria ilyenkor semmit nem mond a hátsó szárny állapotáról? Gondolom ti is láttátok már, hogy vagy 70 monitoron nézik vagy 150-en, hogy mi a kocsival a helyzet, még azt is látják mikor fingik Alonso, furcsállom, hogy erről ott nem tudtak már akkor dönteni, hogy most ez működőképes vagy sem...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
engem csak ez érdekel:1.büntetést nem kaphat mert nem is tudja használni ha akarja ha nem ha nincs előtte kocsi
...a következő kiállás előtti 1-2 körben megnézhette volna, hogy jó-e a DRS, ha nem akkor kerékcsere közben úgyis visszarakják.Tocaelőre bocsátva, hogy nem láttam a futamot (költözés 😊 ), nekem ez úgy jön le, hogy nem volt akkor már előtte senki. DRS-t nem csak akkor használhatsz, ha meg akarsz előzni valakit, és a megfelelő ponton 1 másodpercen belül vagy jozzá képest? ha igen, akkor hogy nézhette volna meg büntetés terhe nélkül?slowmotion
2.mivel hamarabb kellett kijönnie elég nagy forgalom került vissza + elég sokan tovább maradtak kint hogy egyel kevesebb kiállás elég legyen. Tutira nem mondom te kb 90% hogy lesz körülötte kocsi, ha meg nem akkor nem gáz, mert akkor DRS nélkül se tartják fel 😊
több mint 12 éve
engem csak ez érdekel:Elég nagy forgalomba került vissza az első kiállása miatt is. A középmezőny egyáltalán nem szakadt szét. Nehéz elképzelni, hogy a köv. boxkiállásakor +/- 1-2 kör ne lett volna valaki a közelében, hogy kipróbálják.
...a következő kiállás előtti 1-2 körben megnézhette volna, hogy jó-e a DRS, ha nem akkor kerékcsere közben úgyis visszarakják.Tocaelőre bocsátva, hogy nem láttam a futamot (költözés 😊 ), nekem ez úgy jön le, hogy nem volt akkor már előtte senki. DRS-t nem csak akkor használhatsz, ha meg akarsz előzni valakit, és a megfelelő ponton 1 másodpercen belül vagy jozzá képest? ha igen, akkor hogy nézhette volna meg büntetés terhe nélkül?slowmotion
több mint 12 éve
engem csak ez érdekel:...a következő kiállás előtti 1-2 körben megnézhette volna, hogy jó-e a DRS, ha nem akkor kerékcsere közben úgyis visszarakják.Tocaelőre bocsátva, hogy nem láttam a futamot (költözés 😊 ), nekem ez úgy jön le, hogy nem volt akkor már előtte senki. DRS-t nem csak akkor használhatsz, ha meg akarsz előzni valakit, és a megfelelő ponton 1 másodpercen belül vagy jozzá képest? ha igen, akkor hogy nézhette volna meg büntetés terhe nélkül?
több mint 12 éve
Amikor az első kiállásánál könnyedén helyre tettük, arra gondoltunk, most már minden rendben, ám újra nyitva maradt, és ekkor biztossá vált, hogy súlyos a gond – folytatta a csapatfőnök. – Másodperceink voltak arra, hogy megvizsgáljuk a légterelőt, de ez kevés volt. Balszerencsés eset, el kell fogadnunk, hogy ez történt, de tanultunk az esetből."Ez a Domenicali idióta...
Több dolog felvetődik ilyenkor.
A.: Nem kérdeznek meg ilyenkor mérnököt, ha valami elromlik kézzel visszaállítod attól még nem fog működni, max automatikusan nem enged el...
B.: Nem volt idejük ? Én aki egy hozzájuk képes elvileg, semmit nem értő ember vagyok , az volt a reakcióm , hogy hú azt a DRS-t nem használnám. Ő meg 4 éve vezet csapatot és ennyire sík hülye lenne ?
C.: Alonso áthámozhatta volna a lassab autókon magát DRS nélkül is és a következő kiállás előtti 1-2 körben megnézhette volna, hogy jó-e a DRS, ha nem akkor kerékcsere közben úgyis visszarakják.
Nah mindegy, megitn nem Domenicallin fog múlni hogy Alonso nyerjen...
több mint 12 éve
Ha Vettell nem nulláz (ami mindig benne van a versenyekben), akkor dobogó alja, esetleg negyedik helynél rosszabbat nehezen tudok nála elképzelni, annyira van jó az autója. Kiminél már inkább látok egy-egy olyan versenyt, ahol nem fekszik nekik a pálya és beleszürkülnek a mezőnybe, egy 6-8. hely környékén, de kiesni nem nagyon szokott. Ezek tudatában nagyon sok az a kb 20 pont, amelyet Alonso elhullajtott, részben saját, részben a csapat hibája miatt. Ráadásul minél hátrébbról indulsz (bár javult a Ferka időmérős tempója), annál nagyobb a sansz egy csattra, Vettelnek pedig mindig ott lehet az első sor, főleg, ha még rágyúrnak év közben.Jah ezt meg hagyjuk már, van még 15 vagy 16 futam kurva sok. Alonsonak mennyi előnye volt tavaly és nem ért be. Nem most kell elől lenni hanem a végén.
Sajnos, ha Alonso a következő négy versenyt megnyeri és Vettel mindig második lesz (ami azért merész szcenárió), még utol sem éri, így mindenképpen nullázás kellene a kis gyökértől. Én szívem szerint három négy kiesést várnék tőle.......... 😛csi77
Nincs gondban Alonso kb. a kocsijával max a Red Bull tudja felvenni a versenyt, egyedül a saját csapata miatt kell aggódjon 😀
több mint 12 éve
Ha Vettell nem nulláz (ami mindig benne van a versenyekben), akkor dobogó alja, esetleg negyedik helynél rosszabbat nehezen tudok nála elképzelni, annyira van jó az autója. Kiminél már inkább látok egy-egy olyan versenyt, ahol nem fekszik nekik a pálya és beleszürkülnek a mezőnybe, egy 6-8. hely környékén, de kiesni nem nagyon szokott. Ezek tudatában nagyon sok az a kb 20 pont, amelyet Alonso elhullajtott, részben saját, részben a csapat hibája miatt. Ráadásul minél hátrébbról indulsz (bár javult a Ferka időmérős tempója), annál nagyobb a sansz egy csattra, Vettelnek pedig mindig ott lehet az első sor, főleg, ha még rágyúrnak év közben.szívem szerint én 15-t 😀
Sajnos, ha Alonso a következő négy versenyt megnyeri és Vettel mindig második lesz (ami azért merész szcenárió), még utol sem éri, így mindenképpen nullázás kellene a kis gyökértől. Én szívem szerint három négy kiesést várnék tőle.......... 😛csi77
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ha Vettell nem nulláz (ami mindig benne van a versenyekben), akkor dobogó alja, esetleg negyedik helynél rosszabbat nehezen tudok nála elképzelni, annyira van jó az autója. Kiminél már inkább látok egy-egy olyan versenyt, ahol nem fekszik nekik a pálya és beleszürkülnek a mezőnybe, egy 6-8. hely környékén, de kiesni nem nagyon szokott. Ezek tudatában nagyon sok az a kb 20 pont, amelyet Alonso elhullajtott, részben saját, részben a csapat hibája miatt. Ráadásul minél hátrébbról indulsz (bár javult a Ferka időmérős tempója), annál nagyobb a sansz egy csattra, Vettelnek pedig mindig ott lehet az első sor, főleg, ha még rágyúrnak év közben.Sajnos, ha Alonso a következő négy versenyt megnyeri és Vettel mindig második lesz (ami azért merész szcenárió), még utol sem éri, így mindenképpen nullázás kellene a kis gyökértől. Én szívem szerint három négy kiesést várnék tőle.......... 😛
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Hami ha nem kap büntit + a rajtot ne mbassza el megitn dobogóért küzdhetett volna.Hamilton a 9. helyről indulva lett 5., maga mögé utasítva a csapattársát, 1 redbullt, 2 ferrarit... idén két-két 3. és 5. helye van. gyak 110%-ot hoz ki a kocsiból rosberg a fasorban sincs hozzá képest. versenytempóban....peachRosberg: polebol 9.hely. ütközés, műszaki hiba nélkülSokkal több szerintem nincs jelenleg a Merciben.Hamiltonra nem emlékszem pontosan de előtte jött be nem?Lusta vagyok megnézni talán olyan 7-8dik lett ő is,szóval olyan nagyon sokat Rosberg sem hagyott benne. Én már a verseny előtt is úgy számoltam hogy ha csak nem basznak el valamit a Ferrarinak a RBRel kell megküzdeni meg esetleg Raikkonen Lotusával,versenytempóban bőven az élmezőny mögött vannak még abban a helyzetben hogy egy egy futamon még valamelyik meglepetés/közép csapat is beférhet eléjük. Az előző két dobogó nem annyira releváns az egyik azon a pályán ahol tavaly is az egyetlen értelmes versenyüket futották,Sepang meg kb Albert Park abból a szempontból hogy az ott elért eredmények mennyire tükrözik az aktuális év erőviszonyait.
szépmunkabraxa88
Közben Domenicalli is a helyzet magaslatán:
" Az első elemzéseink eredménye, hogy nem szereztünk annyi pontot az első négy versenyen, amennyit szerettünk volna." gondolom ez az "elemző" csapat rész is olyan hasznos munkát végez mint a többi.Cowboykarcsi
Mondjuk perpil lversenytempóban Ferrari és az RBR ,Vettel és Alonso kiemelkedik picit, utánuk jön Kimi és Hami , aztán van egy kis ugrás.
Csak hát a Ferrari 2 döntésből 2-t baszott el minimum 20-25 pontot eldobva, értem hogy Alonso mondja hogy majd másnak is lesz peche,de a két pech-kel bukott volna 5-10 pontot max a másik 15-t ha pechük se lesz fogják elbukni a legtöbben
több mint 12 éve
Hamilton a 9. helyről indulva lett 5., maga mögé utasítva a csapattársát, 1 redbullt, 2 ferrarit... idén két-két 3. és 5. helye van. gyak 110%-ot hoz ki a kocsiból rosberg a fasorban sincs hozzá képest. versenytempóban....Rosberg: polebol 9.hely. ütközés, műszaki hiba nélkülSokkal több szerintem nincs jelenleg a Merciben.Hamiltonra nem emlékszem pontosan de előtte jött be nem?Lusta vagyok megnézni talán olyan 7-8dik lett ő is,szóval olyan nagyon sokat Rosberg sem hagyott benne. Én már a verseny előtt is úgy számoltam hogy ha csak nem basznak el valamit a Ferrarinak a RBRel kell megküzdeni meg esetleg Raikkonen Lotusával,versenytempóban bőven az élmezőny mögött vannak még abban a helyzetben hogy egy egy futamon még valamelyik meglepetés/közép csapat is beférhet eléjük. Az előző két dobogó nem annyira releváns az egyik azon a pályán ahol tavaly is az egyetlen értelmes versenyüket futották,Sepang meg kb Albert Park abból a szempontból hogy az ott elért eredmények mennyire tükrözik az aktuális év erőviszonyait.
szépmunkabraxa88
" Az első elemzéseink eredménye, hogy nem szereztünk annyi pontot az első négy versenyen, amennyit szerettünk volna." gondolom ez az "elemző" csapat rész is olyan hasznos munkát végez mint a többi.Cowboykarcsi
több mint 12 éve
Rosberg: polebol 9.hely. ütközés, műszaki hiba nélkülSokkal több szerintem nincs jelenleg a Merciben.Hamiltonra nem emlékszem pontosan de előtte jött be nem?Lusta vagyok megnézni talán olyan 7-8dik lett ő is,szóval olyan nagyon sokat Rosberg sem hagyott benne. Én már a verseny előtt is úgy számoltam hogy ha csak nem basznak el valamit a Ferrarinak a RBRel kell megküzdeni meg esetleg Raikkonen Lotusával,versenytempóban bőven az élmezőny mögött vannak még abban a helyzetben hogy egy egy futamon még valamelyik meglepetés/közép csapat is beférhet eléjük. Az előző két dobogó nem annyira releváns az egyik azon a pályán ahol tavaly is az egyetlen értelmes versenyüket futották,Sepang meg kb Albert Park abból a szempontból hogy az ott elért eredmények mennyire tükrözik az aktuális év erőviszonyait.
szépmunkabraxa88
" Az első elemzéseink eredménye, hogy nem szereztünk annyi pontot az első négy versenyen, amennyit szerettünk volna." gondolom ez az "elemző" csapat rész is olyan hasznos munkát végez mint a többi.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Ez égő volt Pedrotól, de pokoli gyors Mark. Sajnálom Danit, de egyébként azon kívül, hogy vb-t sosem fog szerezni, azért nem sok nála gyorsabb van a mezőnyben, kell Ő simán a Repsolnak.EazzyJó mondjuk azt tényleg adom hogy egy körös tempóban talán csak Stoner volt nála jobb,a gond az hogy ahogy Te is irtad a vb címeket nem pole pozíciókért osztják,ezzel együtt Marquest már most sem tudja verni időmérőn sem pedig ez a legnagyobb erőssége,futamokon konstansan szvsz még annyira sem fogja tudni meccselni,Marc mindig is a legjobb verekedősökhöz tartozott,nem hiába volt Rossi rajongó kölyök korában(talán még most is 😛 ). Nem tudom,neki valami olyan bajnokságon kéne indulnia ahol így egymás után indítják a versenyzőket mint a raliban,és az időeredmények alapján alakul ki a verseny végeredménye.
Közben meg olvasom hogy Rossinak letört egy darab az első féktárcsájából.Nem mondom hogy dobogóra állt volna,de szerintem Lorenzo mögött simán bejött volna negyediknek,főleg hogy Cructhlow tegnap is hibázott. Jerezben jó lesz megint szerintem.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Perez tényleg erős volt, brutális csatákat vívott hiba nélkül, és lenyomta Buttont!
több mint 12 éve
Ilyet bazdmeg... Második olyan döntés amikor az átlag néző is kapásból tudta mi a jó döntés, még sem sikerült beletalálni a pit wallon... Talán Vettel is meglehetett volna, baromság összehasonlítani a köridőket, Alo a faszkodás után 2 kiállásos taktikán volt akárcsak Raikonen, ehhez képest végig gyors volt és a gumik is bírták. 3 kiállással malőr nélkül ment volna Vettellel, ebben biztos vagyok.JayBSame old Ferrari, annyira éreztem, hogy azonnal rápróbáltatják Alonsoval a DRS-t mert sík hülyék. Végülis mi az a 20-25 pont amit az első 4 versenyen eldobattak vele...
De ugye tudjuk jó kocsi szar taktika, szar kocsi jó taktika Ferrari Brawn óta ezt játsza. Domenicali vagy egy inkopetens fasz vagy ennyire buta emberekkel veszi magát körül. Ha idén nem elsz VB akkor repül az fix.
több mint 12 éve
Ez égő volt Pedrotól, de pokoli gyors Mark. Sajnálom Danit, de egyébként azon kívül, hogy vb-t sosem fog szerezni, azért nem sok nála gyorsabb van a mezőnyben, kell Ő simán a Repsolnak.
több mint 12 éve
F1:nekem már nagyon furcsa volt a mult héten is hogy a Ferrari lehozta minden baki nélkül kínát,ma már nem hazudtolták meg magukat.Ettől eltekintve nem volt rossz,Perez tetszett idén volt először olyan amiért esélyt kapott a McLarennél. MotoGP: losail után kimondottan unalmas volt a COTA versenye,Vinales 2. az nem rossz,de Redding is küszködött,Rossi is 6dik. Marquesnek viszont gratula,én nagyon meglepődnék ha már idén nem nyomná le összetettben Pedrosát,nem tudom meddig kap még lehetőséget a gyári csapatban a törpe.
több mint 12 éve
hihetetlen számomra, hogy egy olyan sportágban mint az f1 ennyi rossz döntést tudjanak hozni, mint ma is a Ferrarinál. nem is értem. én mint egy néző, mondtam magamban azt, hogy itt a legokosabb az lenne, ha Alo elmenne DRS nélkül 15 kört, aztán 2-3 körrel a box előtt ha olyan helyzetben van rápróbálni a DRS-re. ha úgy marad, na bumm megy vele 2 kört aztán a betervezett kerékcserénél visszanyomják. de ez...
több mint 12 éve
Hát bazmeg. Visszaadhatná már ezt a töménytelen szopást az élet Alonak amit a Ferrarival le kell nyelni most már évek óta. Nem szeretem ezt mondani, mert szerencse általában jó pilótához szegődik, de Vettelnél már azért túlzás a makk. Van még bőven idő, nekem az is elég lenne ha végre a szezon végén lenne igazán erős Alonso, és ezúttal a végén Ő nevethetne. Megérdemelné már nagyon, nem is beszélve arról, hogy nevetségesen hangzik, hogy Vettel 4-szeres VB legyen...annyi mint Prost...PFFF. Gáz lenne. Akkor már ezerszer inkább Kimi kapja el.
több mint 12 éve
Ilyet bazdmeg... Második olyan döntés amikor az átlag néző is kapásból tudta mi a jó döntés, még sem sikerült beletalálni a pit wallon... Talán Vettel is meglehetett volna, baromság összehasonlítani a köridőket, Alo a faszkodás után 2 kiállásos taktikán volt akárcsak Raikonen, ehhez képest végig gyors volt és a gumik is bírták. 3 kiállással malőr nélkül ment volna Vettellel, ebben biztos vagyok.
több mint 12 éve
meg egy kis power kéne a mercinek, hamilton kegyetlen idén. perez meg végre villantott, de gutierez konstans szar....
több mint 12 éve
Szerencsétlen Alonso... még Drs nélkül is lehetett volna dobogó.. vmi jó csapatvezetés és szerencse kéne... Massa is, lötyög a szárny stb. akkora szerencsétlen az az ember... 😕Kimi szépen gyűjtöget, Vettelel és vele is történhetne már vmi h Alonos felzárkoózzon és akkor egy szép kis 3mas verseny mehetne, persze így is.
Go Fernando!!!!
több mint 12 éve
SZép volt Kimitől ez a 2. hely. Ennél több ma nem volt a versenyben. 10 pont a hátrány, jól alakul a dolog.
több mint 12 éve
Nyugaton a helyzet változatlan... 😕