NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azért a 14. hely nem rossz. 😊

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
ennek a rajtnak semmi értelme nem volt.
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Hamilton. 😂 😂 😂 😂 😂iktriad
mit mondott Hamilton?
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
Gyerünk Norbi!

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
Ami vicces hogy úgy gondolták az első etap végéig kitolják a cserét, még én is csak 1-2 körben bíztam utána pedig a túlélésben slicken 😂

Más: Érdekes volt nézni hogy időmérőn 58 váltással teljesítették a gyors köröket míg ez versenyen 50 körül alakult... Rengeteget benne hagynak, kérdés hogy a gumik vagy a plusz súly miatt marad ki ennyi, ez szerintem rengeteg.JayB
De komolyan ki a faszom gondolkozik ilyenkor a Ferrarinál ? Húzta a fél szárnyát a földön, látszódott hogy a bal oldalt, az összes Ferrari szurkoló imája tartja egyben, hogy ne legyen olyan ostoba a Ferrari hogy kint hagyja. Elment a célegyenesbe elmondtunk egy bazdmeget le is esett 😀
Nem hiszem el, hogy nincs egy mérnök aki azt mondja Stefan az a szárny bármelyik féktávon elszállhat mert tudod mekkora súly nehezedik rá? KURVA SOK.
Ráadásul 21 autó fog megelőzni minket és akármelyik kicsit megbillenti a szárnyat, Fernado felrepül a fenébe.

Másik: Mindig van különbség a súly miatt is illetve, hogy a gumik miatt nem olyan aggreszívan jönnek ki, meg ugye ott van , hogy a benzinfogyasztást is próbálják visszafogni.
Kurva tankolást kéne visszahozni, hogy ne azt kelljen látnom, hogy Hamilton nem meri lenyomni a gázpedált mert fél, hogy Rosbergnek az első szárnyán kell betolni a célba.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 720
Ami vicces hogy úgy gondolták az első etap végéig kitolják a cserét, még én is csak 1-2 körben bíztam utána pedig a túlélésben slicken 😂

Más: Érdekes volt nézni hogy időmérőn 58 váltással teljesítették a gyors köröket míg ez versenyen 50 körül alakult... Rengeteget benne hagynak, kérdés hogy a gumik vagy a plusz súly miatt marad ki ennyi, ez szerintem rengeteg.
több mint 12 éve
„Bocsánatot akarok kérni Marktól, hiszen a gumijait és az autóját kímélte, megbeszélte a csapattal. Én sokat kockáztattam az előzéssel, de visszatámadt, nagyot csatáztunk. Nem lett volna szükség erre, ez a győzelem Marknak járt volna – tette hozzá a német, aki ezzel együtt természetesen megtarthatja a 25 pontot, amivel a világbajnoki pontverseny élére állt. – Nem szándékosan tettem, elkapott a hév a lágyabb gumikon, és cselekedtem. Elcsesztem, nem erre a győzelmemre vagyok a legbüszkébb."

Féreg.zinedine5
Bazzeg ez a nem szándékosan tettem szöveg tud kiakasztani. Bekaptaa gépszíj és 2 körön keresztül nem kapott a fülére utasítást hogy maradj a seggeden ? Ugyan már... Tudja hogy kivan nyalva a segge, ha Webbert kiüti és ő nyer akkor is rossz szemmel néznek rá 2 percig és minden megy tovább.
Lenne töke és nem csak egy nyígó tehetséges ribanc lenne azt mnodta volna, meg akartam nyerni, ezért letojtam a csapatutasítást ennyi.
több mint 12 éve
„A döntés a bokszutca faláról érkezett, és nem Fernandótól. Ő is képes valamennyire megítélni a helyzet súlyosságát, de mi vagyunk azok, akik mindent látnak az autón. Ez a csapat sara, és mint mondtam, vállaljuk a döntésért a felelősséget." DomenicaliJayB
Ahogy mondtam same old Ferrari
Ezt a Domenicali bandát még mindig nem tudom mi a rák tartja a helyén
több mint 12 éve
„A döntés a bokszutca faláról érkezett, és nem Fernandótól. Ő is képes valamennyire megítélni a helyzet súlyosságát, de mi vagyunk azok, akik mindent látnak az autón. Ez a csapat sara, és mint mondtam, vállaljuk a döntésért a felelősséget." Domenicali
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

közelebbről

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
„Bocsánatot akarok kérni Marktól, hiszen a gumijait és az autóját kímélte, megbeszélte a csapattal. Én sokat kockáztattam az előzéssel, de visszatámadt, nagyot csatáztunk. Nem lett volna szükség erre, ez a győzelem Marknak járt volna – tette hozzá a német, aki ezzel együtt természetesen megtarthatja a 25 pontot, amivel a világbajnoki pontverseny élére állt. – Nem szándékosan tettem, elkapott a hév a lágyabb gumikon, és cselekedtem. Elcsesztem, nem erre a győzelmemre vagyok a legbüszkébb."

Féreg.
több mint 12 éve
ez megvolt? 😀 😀

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
hamiltonnak respect? mire? 😀 így se úgyse engedte el, innentől kezdve minden más csak álszenteskedés.
anno amikor webbert szétbaszta az ideg, mert el kellett engedje vettelt. na az respect, de ez nem az, hogy nyomja az álszent kamu dumát...eaglesmcnabb
Az utolsó 3-4 körben kábé felvezető kör tempóját autózta. Akkor előzhette volna meg Rosberg amikor akarja.
Meg aztán nem tudom miért kéne egy forma 1-es autóversenyzőnek magától félreállni a harmadik helyről csak azért, emrt e mögötte jövő gyorsabb...

Do your job
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
hamiltonnak respect? mire? 😀 így se úgyse engedte el, innentől kezdve minden más csak álszenteskedés.
anno amikor webbert szétbaszta az ideg, mert el kellett engedje vettelt. na az respect, de ez nem az, hogy nyomja az álszent kamu dumát...eaglesmcnabb
Mivel Rosberg nullázott az előző futamon a csapat szempontjából mindegy volt a sorrendjük. De Hamilton szempontjából nem volt mindegy... az a pár pont is számítani fog, a Mercinél pláne. Álszenteskedés. Ja. Ha nem mond semmit akkor meg kőbunkó. Volt sapkája a nyuszinak? 😀
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Na, Alonso saját magát szánkáztatta meg a gyíkon........ 😕 Ami eddig az erőssége volt évekig (türelem, kivárás), abból ma semmit sem mutatott, pedig ismét jól rajtolt. Erre beleszalad Vettelbe, utána meg hótolót játszik....

A kis gyökér pedig ismét derék fiú volt.....

Ps. Hol volt Massa?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Hamilton és Rosberg a legnagyobb gyerekkori barátok a mezőnyben így szerintem ez bőven nem álszenteskedés volt részéről.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
anno amikor webbert szétbaszta az ideg, mert el kellett engedje vettelt. na az respect, de ez nem az, hogy nyomja az álszent kamu dumát...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Alonso nyilatkozatára kíváncsi vagyok de ezt szerintem megint a pit wallon baszták el. Nem a pilótának kell tudni hogy mi a helyzet, hiába érzi úgy hogy jó. Ha nyomatékosan utasították hogy jöjjön be akkor Alonso baszta el, egyébként az első dolog volt mikor láttam szikrázni a szárnyat hogy ki kell húzni pár, akárcsak 1-2 körig is, nem jött be. Hamilton respect, Rosberg respect, Vettel tanulhatna tőle. Akárhány vb-t nyer még mindig éretlen, ez nem az a jó fajta geciség ami Sennát, Schuamchert vagy Alonsot jellemzi, ez aljas undorító dolog volt. Egyébként respect Hornernek is, jól kezelte a dolgot és szimpatikus volt hogy nem akarták Webber elé hozni mindenáron. Remélem hamarosan látunk egy török nagydíjas esetet a két red bull-tól 😀 Brawnt nem értem, Hamiltonra kellet volna szólni hogy engedje el Rosberget, nem fordítva.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ross Brown nem az a vezető akivel lehet szórakozni. Hamiltonnak sem és Rosbergnek sem.
Nem mellesleg ha van, akinek ez az egész helyzet iszonyat megalázó volt, akkor az Hamilton...

Do your job
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Szoval ha tenyleg bemondtak a radion a no race jelzest Webbernek, az ovodaszokeveny meg rahuzott, akkor kb. ne legyen tobb orome az eletben Vettelnek!

Hamiltont nem birom, de ez most jofej volt tole. Igaz, ez volt a minimum, de lehetett volna masmilyen is.

Viszont. hogy Kimivel mi tortent...?? Basszus, mintha nem lett volna kraft az egesz rendszerben. Rohejes volt, hogy Hulkembert meg drs -el is csak nagy sokara elozte meg. Kivancsi vagyok mit modnanak majd errol.endorphyn
Az elején megsérült az első szárnya picit, dobálta is le a kis lemezeket folyamatosan. Ez lehetett a gond. Mondjuk Grosjean tempója is kb 20 körig volt erős aztán visszaesett.Toca
igen, de latszolag komolyabb serules a verseny vege fele volt csak, mikor latvanyosan leszakadt egy elem rola. Tavaly ugye az volt e lenyeg, hogy melegben mennek igazan jol. Ez most nem volt meg ugye, hiszen az aszfalt is csak 31 fokos volt. Talan ez lehetett a gond.

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Szoval ha tenyleg bemondtak a radion a no race jelzest Webbernek, az ovodaszokeveny meg rahuzott, akkor kb. ne legyen tobb orome az eletben Vettelnek!

Hamiltont nem birom, de ez most jofej volt tole. Igaz, ez volt a minimum, de lehetett volna masmilyen is.

Viszont. hogy Kimivel mi tortent...?? Basszus, mintha nem lett volna kraft az egesz rendszerben. Rohejes volt, hogy Hulkembert meg drs -el is csak nagy sokara elozte meg. Kivancsi vagyok mit modnanak majd errol.endorphyn
Az elején megsérült az első szárnya picit, dobálta is le a kis lemezeket folyamatosan. Ez lehetett a gond. Mondjuk Grosjean tempója is kb 20 körig volt erős aztán visszaesett.
több mint 12 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard

Viszont. hogy Kimivel mi tortent...?? Basszus, mintha nem lett volna kraft az egesz rendszerben. Rohejes volt, hogy Hulkembert meg drs -el is csak nagy sokara elozte meg. Kivancsi vagyok mit modnanak majd errol.

-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
No para, helmut marko majd megmagyarázza h ilyej felállásban teljesen normális szembe menni a csapatutasìtással. Vettel egy büdös szarházi ismét bizonyìtotta. Bezzeg ha webber támadta volna.... Már tele lenne sìrva a világsajtò..

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
4021 - mondta Webber a verseny után a ceremóniaszobában. Valami szerződési tétel lehet talán. Horner állítólag ugyanazt mondta nekik a futam alatt, amit Brawn a sajátjainak...
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Vettel mekkora egy köcsög. Ha tényleg mondták Webbernek, hogy nyugi van, tekerd le a motort és behozzuk így az autókat akkor ez nagyon nagy szemétség volt tőle. Én Webber helyében tuti fejbe vágtam volna a pezsgős üveggel vagy a mikrofonnal Vettelt. 😀 Vagy esetleg majd a következő futamon olyan Nascarosan szépen kitenném a versenyből. 😀
Hamitól szép volt a nyilatkozat, de az lett volna az igazán szép ha a végén a célegyenesben lelassít és elengedi Rosberget. Annak ellenére, hogy Hami fan vagyok nem tudok örülni egy ilyen 3. helynek, remélem Brawn tényleg emlékezni fog erre az esetre és Nico visszakapja majd év közben.
Hami boxos mutatványa meg haláli volt. 😀 😂