NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 373
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Már megint Vettel.De, legalább Massa odatette a gépet az elejére.Holnap örülnék egy kis esőnek.
több mint 12 éve
Én komolyan nem értem, hogy lehet Vettel mindig gyorsabb majdnem 1 másodperccel mint mindenki más. Kimi 7. helye meg hát nem tudom. Megnéztem volna mire képes, ha nincs eső.
több mint 12 éve
Felreertitek, Raikonen sem tudja kinyomni a szemet akarmilyen jol is bírja, 70-80%-on kell menni mindenkinek es ez nagyon nem az amirol az F1-nek szolnia kellene. Bridgestone korszakban felraktak, nyomtak neki aztan szepen fokozatosan elkopott= autoverseny.JayBRaikonen azért tudott volna gyorsabb is lenni, és ezt jelezte is.. 😊 És bizony minden autó ugyanolyan gumit kap. Autó építés=F1. Pont Horner mondta tavaly, sőt tavaly előtt is: nem sírni meg reklamálni kell, hanem nyerő autót építeni. Most (egyelőre) nem az övék a legjobb, kicsit sírdogál ő is. De nincs kétségem afelől, hogy ez nem fog sokáig tartani.
több mint 12 éve
Felreertitek, Raikonen sem tudja kinyomni a szemet akarmilyen jol is bírja, 70-80%-on kell menni mindenkinek es ez nagyon nem az amirol az F1-nek szolnia kellene. Bridgestone korszakban felraktak, nyomtak neki aztan szepen fokozatosan elkopott= autoverseny.
több mint 12 éve
Szujó leindikárosozta Danicát 😕shawnkaMert hol szerzett ismertséget? 😀
(a legtöbb európai számára szerintem a NASCAR csak is filmek végi részletjelenetként sejlik fel, ahogyan a legtöbb amerikainak fingja sincs a forma1/motogp legtöbb sztárjáról, és biztosan ejtettek már el hasonlóan megnevettető / tősgyökeres szurkolóknak megbotránkoztató idiótaságokat.)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Szujó leindikárosozta Danicát 😕
több mint 12 éve
Horner totál kiakadt hogy a forma1 többé nem a versenyzésről hanem a gumikról szól, nem tudják kiautózni az autóban lévő potenciált. Ritkán mondok ilyet de igaza van, eddig is óriási szerepük volt de idén úgy néz ki minden ezen múlik és ez röhej ha belegondolunk.JayBA forma1 arról szól, hogy ki milyen kocsit épít a versenyzője alá. És tetszik nem tetszik a gumikopás is bele tartozik ebbe. Mindenki tudta, hogy a Pirelli gumija szar, mégis pl a Lotus megtudta oldani, akkor ne nyávogjon Horner, hanem találjanak ki valamit.
Amúgy meg nagyon remélem, hogy nem csak fellángolás volt Kimi eredménye, és sikerült egy nyerő autót alá rakni.
több mint 12 éve
Horner totál kiakadt hogy a forma1 többé nem a versenyzésről hanem a gumikról szól, nem tudják kiautózni az autóban lévő potenciált. Ritkán mondok ilyet de igaza van, eddig is óriási szerepük volt de idén úgy néz ki minden ezen múlik és ez röhej ha belegondolunk.JayBTovábbra is a kocsin múlik, hogy mennyire eszi a gumit. Mindenkin ugyanaz a gumi van rajta. Röhejesebb volt, hogy anno kétféle gumiszállító is volt, és valaki azon szopott. Azonosak a körülmények mindenkinek.
Tipikus RB nyávogás.
több mint 12 éve
Horner totál kiakadt hogy a forma1 többé nem a versenyzésről hanem a gumikról szól, nem tudják kiautózni az autóban lévő potenciált. Ritkán mondok ilyet de igaza van, eddig is óriási szerepük volt de idén úgy néz ki minden ezen múlik és ez röhej ha belegondolunk.JayBHa belegondolunk már az röhejes, hogy van DRS ami miatt szinte lehetetlen védekezni, hogy esőben már nem lehet vezetni, a mezőny fele fizetős pilóta, Vettel 3x VB és még sorolhatnám egy darabig. 😀 + a gumikkal már tavaly is ugyan úgy szenvedtek néhányan csak akkor épp az RB volt nyerő helyzetben úgy, hogy erről ennyit...
Én mindenesetre nem bánkódom, hogy idén nincs ultimate RB fölény.
más:
Egy kis zenés összefoglaló az előző futamról. 😊
több mint 12 éve
volt itt dupla diffúzor, befújt diffúzor, előtte lehetett trükközni a fogyasztással is, mindig ez van, tavaly Schumi is kiakadt a gumikra, akkor érdekes nem panaszkodott az RB.
több mint 12 éve
Horner totál kiakadt hogy a forma1 többé nem a versenyzésről hanem a gumikról szól, nem tudják kiautózni az autóban lévő potenciált. Ritkán mondok ilyet de igaza van, eddig is óriási szerepük volt de idén úgy néz ki minden ezen múlik és ez röhej ha belegondolunk.JayBTavaly nem arról szólt? De. Ja, hogy akkor pont nekik kedvezett, így akkor még nem akadt ki ezen
több mint 12 éve
Horner totál kiakadt hogy a forma1 többé nem a versenyzésről hanem a gumikról szól, nem tudják kiautózni az autóban lévő potenciált. Ritkán mondok ilyet de igaza van, eddig is óriási szerepük volt de idén úgy néz ki minden ezen múlik és ez röhej ha belegondolunk.
több mint 12 éve
kaptok egy ilyet: a NASCAR-ból kiindulva ez még eredménykövetőnek is jó lesz.
több mint 12 éve
Vasárnapi WTCC futamot nem adja valamelyik közszolgálati?Valahol azt mondták, hogy a Duna közvetít, de a műsorukban még nem láttam felbukkanni.
több mint 12 éve
OFF: Csináljatok már egy külön topikot a fantasys témának, mert ezt a topikot nem emiatt látogatnám, mégis ezzel van tele. THX 😉
több mint 12 éve
Lassan itt az idő összelőni a heti csapatot!
több mint 12 éve
SQL hiba: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 113425, ezzel maximálisan meg vagyok elégedve, hiszen, a hat pilótámból egy el sem indult,kettő kiesett, viszont jó húzás volt Kimit kinevezni Csk-nak :cool:
több mint 12 éve
Ha a Ferrari az ominózis kerékcserénél Massát hozza ki előbb, akkor a Alonso és Massa is Vettel elé került volna szerintem. Csak hát a ferkánál már most csapatsorend van szerintem... Kimi meg oktat, remélem tud majd még versenyeket nyerni.Massa ha mondjuk nem tartja fel az elejné Alonsot akkor szerintem a győzelem is beférhetett volna. Mellesleg Alnoso taktikát váltott. Tekintettel arra hogy Massa 6-7 körrel később jött ki nem hiszem, hogy csapatsorrenden múlt. Most ha ki akart jönni akkor kijöhetett volna 1 körrel később. Más taktikát akart nem jött be.
Btw: nem lehetne ennek az F1 fantasynek egy topicot nyitni a játékok menüben?Duff
több mint 12 éve
Tökéletes szezonkezdet! Kimi fölényesen győzött. Maradna igy továbbra is! 😊
-- TIME I'AM! --
több mint 12 éve
Ha a Ferrari az ominózis kerékcserénél Massát hozza ki előbb, akkor a Alonso és Massa is Vettel elé került volna szerintem. Csak hát a ferkánál már most csapatsorend van szerintem... Kimi meg oktat, remélem tud majd még versenyeket nyerni.Btw: nem lehetne ennek az F1 fantasynek egy topicot nyitni a játékok menüben?
több mint 12 éve
Mondjuk a fantasym jól indult, Alonso jó, aztán Button, Grosjean, Hülkenberg, Maldonado, Bottas...... Kicsit javított a Ferrari, Force India kombó. 😊csi77ja, 397 pont...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Kimi és Alonso jó húzás volt, a többi sajna elcsesztem. 399 pontot keveslek egy kettős győzelem után :/
Mindig jövőre
több mint 12 éve
462, szintén egy Sauber nélkül. Alonso szerint ha a Lotus ennyire simogatja az aszfaltot Malajziában a melegben toronymagas esélyesek...
több mint 12 éve
Na, nagyon jól kezdtem én is 455 pont, 54/13 hely az összetettben. És ha még a másik Sauber autó is elindult volna...Futam is elég jó volt, így elsőre, Kiminek és Massának is örültem, Sutil pedig nagyon kellemes meglepetés volt, és az M1 közvetítéssel is elégedett voltam, szerintem jól nyomták.