Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez a szezon katasztrófa ... 😕Ahogy írják gyakorlatilag egy új autót kell összerakniuk. Ráadásul ugye csak fél évre, mert utána kocsicsere..balu10😥WTCC volt már, vagy lesz, vagy hogy van?Geeri6-tól lesz a második futam, de Norbi nélkül és lehet Argentínába se mennek el...a kocsi majdnem totálkár.
www.zengomotorsport.hu/hu/dramai_dontes_nincs_masodik_futam_es_talan_nincs_argentina_sembalu10
Hihetetlen. Anyagilag is hatalmas csapás, sőt talán még az a legnagyobb, ha új autót kell építeni :\Geeri
több mint 12 éve
Ahogy írják gyakorlatilag egy új autót kell összerakniuk. Ráadásul ugye csak fél évre, mert utána kocsicsere..😥WTCC volt már, vagy lesz, vagy hogy van?Geeri6-tól lesz a második futam, de Norbi nélkül és lehet Argentínába se mennek el...a kocsi majdnem totálkár.
www.zengomotorsport.hu/hu/dramai_dontes_nincs_masodik_futam_es_talan_nincs_argentina_sembalu10
Hihetetlen. Anyagilag is hatalmas csapás, sőt talán még az a legnagyobb, ha új autót kell építeni :\Geeri
több mint 12 éve
De egyébként mit akar Alonso??? 10. helyről (némi mákkal), de szépen feljött a 3. helyre, versenyben a ferkák szerintem a legjobbak.NB2NEM. Már nem az első pár versenyen még jók voltak, de RBR egyértelműen jobb versenytempóban is, sőt még szerintem a Merci is bár őket lehet fogni ha nem 10.helyről indulnak.
1 körös tempó a szopó msot leginkább, mert ha nem tudnak top4-5 ből indulni akkor baszhatják, mert nincs akkora tempófölény, a McLareneket meg Grosjean át lehet ugrani de az édeskevés.
több mint 12 éve
De egyébként mit akar Alonso??? 10. helyről (némi mákkal), de szépen feljött a 3. helyre, versenyben a ferkák szerintem a legjobbak.
több mint 12 éve
Az utolsó 6 kör az szemkinyomós verseny volt, végre! Viszont Alonsonak igaza van, tökmindegy hogy most szerencsésen jöttek ki, ezzel az autóval így nem lehet még csak beleszólni se a végkimenetelbe. Látszott is az ábrázatán hogy kivan már a fasza rendesen.
több mint 12 éve
Tomy Sykes nem hagyott kétséget a felől, hogy "who's the topdog on the board". Rea a 2. futamot már a gép fényesebbik felén fejezte be (az elsőben sikerült ostoba hiba miatt kidobni a dobogót de a 2.-ban behúzott egy 2. helyet, ellentétben Guiliano-val), Laverty a 2.ban dobta a gépet (mert az nekije nem köll... motorversenyre minek az? Gondolta magában: "motorozzon a fene, inkább begyalogolok"). A ZX10-nek nevezett szörnyeteg megevett mindenkit reggelire, a 2 Bmw a fasorba nem volt (bár a 2.ban élvezetesen elcsatázgattak egymással, aztán bepottyantak 4.-5.-nek). Baz nagyon adta a 2.-ban (sztem van benne potenciál bőven).A vb állás átrendeződése Guintolli-t érinti a legérzékenyebben. Mivel az első versenyt nem tudta befejezni így a 2. futamon szerzett 3. hellyel visszacsúszott a 2.helyre.
A supersport vb. futama Sofouglu győzelmet hozott (február óta idén először). A török Kawasakija után Lowes és Leonov gurult be a Yamakkával. Újraindítás után hiába volt megint Lowes a leggyorsabb gyerek a mezőnyben, az elbaszkurrantott rajtja után vesztett helyzetben volt.
Alig várom az orosz futamokat!
Úgy gondoltam, hogy TV-n nézem a versenyeket, de a magyar Eurosport szívás, kinyalhatják a fostos kiskutya hányózacskóját, úgyhogy a race 2-nél inkább visszakértem a gépem és visszatértem a live-streamhez és a Eurosport UK-hez.
több mint 12 éve
😥WTCC volt már, vagy lesz, vagy hogy van?Geeri6-tól lesz a második futam, de Norbi nélkül és lehet Argentínába se mennek el...a kocsi majdnem totálkár.
Hihetetlen. Anyagilag is hatalmas csapás, sőt talán még az a legnagyobb, ha új autót kell építeni :\
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Én annyit látok hogy Kimi nem lesz közelébe a VB címnek mert egy ilyen csapattal nem lehet.TocaAmúgy nem tudom mit bütyköltél a RB motorjával, de igazad lett! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Na erre megy a lájk! 😊Én a Lotusban ülök. 😊 Csak kurva vicces olvasgatni, hogy mekkora peches Alonso állandóan.Annyira nem is vagy te kívülről..... 😊csi77Ja, szívből gratulálok, szép is így önerőből ez a dobogó... 😀somoskovigMajd legközelebb😀😀ImithekingCsak idéztem a standard kommenteket. de gondolom arról is a Red Bull és Vettel tehet, hogy nyAli csak a 7. 😀Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀somoskovigJa, a hetedik helyen.....csi77
Csak kurva vicces így kívülről olvasgatni ezt a sztorit. Egyébként remélem, hogy jól rábaszik nyAli is erre a cserére, és Kimi ott tud maradni a 2. helyen. 😀somoskovig
Kimi meg úgy fogja otthagyni a Lotust év végén, mint a huzat szerintem, az, hogy nem csesztetik, fasza, de ha versenyképes autó van alatta, az még faszább. Jövőre egy szezon Red Bull, aztán megmutatja a kis hülyegyereknek, merre lakik az úristen. 😀somoskovig
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Én a Lotusban ülök. 😊 Csak kurva vicces olvasgatni, hogy mekkora peches Alonso állandóan.Annyira nem is vagy te kívülről..... 😊csi77Ja, szívből gratulálok, szép is így önerőből ez a dobogó... 😀somoskovigMajd legközelebb😀😀ImithekingCsak idéztem a standard kommenteket. de gondolom arról is a Red Bull és Vettel tehet, hogy nyAli csak a 7. 😀Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀somoskovigJa, a hetedik helyen.....csi77
Csak kurva vicces így kívülről olvasgatni ezt a sztorit. Egyébként remélem, hogy jól rábaszik nyAli is erre a cserére, és Kimi ott tud maradni a 2. helyen. 😀somoskovig
Kimi meg úgy fogja otthagyni a Lotust év végén, mint a huzat szerintem, az, hogy nem csesztetik, fasza, de ha versenyképes autó van alatta, az még faszább. Jövőre egy szezon Red Bull, aztán megmutatja a kis hülyegyereknek, merre lakik az úristen. 😀
több mint 12 éve
Én annyit látok hogy Kimi nem lesz közelébe a VB címnek mert egy ilyen csapattal nem lehet.Tocaúgy mondod mintha a ferrarinál meglenne... :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Én annyit látok hogy Kimi nem lesz közelébe a VB címnek mert egy ilyen csapattal nem lehet.TocaOtt sincs meg a tempó, szerintem a Ferrarit és a Lotust is átugrotta a Merci és a Red Bull is.
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
WTCC volt már, vagy lesz, vagy hogy van?Geeri6-tól lesz a második futam, de Norbi nélkül és lehet Argentínába se mennek el...a kocsi majdnem totálkár.
www.zengomotorsport.hu/hu/dramai_dontes_nincs_masodik_futam_es_talan_nincs_argentina_sem
több mint 12 éve
Én annyit látok hogy Kimi nem lesz közelébe a VB címnek mert egy ilyen csapattal nem lehet.
több mint 12 éve
Annyira nem is vagy te kívülről..... 😊Ja, szívből gratulálok, szép is így önerőből ez a dobogó... 😀somoskovigMajd legközelebb😀😀ImithekingCsak idéztem a standard kommenteket. de gondolom arról is a Red Bull és Vettel tehet, hogy nyAli csak a 7. 😀Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀somoskovigJa, a hetedik helyen.....csi77
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Köszi, örülök is neki, mint az állat. Én már kurvára leszarom a két nullás futam után, hogy önerőből jön-e be, vagy kihullik előle a mezőny.Ja, szívből gratulálok, szép is így önerőből ez a dobogó... 😀somoskovigMajd legközelebb😀😀ImithekingCsak idéztem a standard kommenteket. de gondolom arról is a Red Bull és Vettel tehet, hogy nyAli csak a 7. 😀Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀somoskovigJa, a hetedik helyen.....csi77
több mint 12 éve
Vettel ha már összehozta az SC-t, megérdemelte volna hogy Alonso/Kimi nyerje meg.csak le kellett volna húzódnia, LOL
több mint 12 éve
Ja, szívből gratulálok, szép is így önerőből ez a dobogó... 😀Majd legközelebb😀😀ImithekingCsak idéztem a standard kommenteket. de gondolom arról is a Red Bull és Vettel tehet, hogy nyAli csak a 7. 😀Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀somoskovigJa, a hetedik helyen.....csi77
több mint 12 éve
WTCC volt már, vagy lesz, vagy hogy van?
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
A Red Bull tempója ijesztően jó versenyen, ráadásul a Merci is feljött, rohadtul nehéz lesz ezután ilyen időmérőkkel.......
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Majd legközelebb😀😀Csak idéztem a standard kommenteket. de gondolom arról is a Red Bull és Vettel tehet, hogy nyAli csak a 7. 😀Fúj, szemét Alonso, milyen rohadt mázlista, minden neki dolgozik, hogy rohadjon meg, bla-bla-bla... 😀somoskovigJa, a hetedik helyen.....csi77
több mint 12 éve
A futam utáni dumálást elhallgatva valszeg épp örültek mint a majom a farkának, hogy a többinek még jönnie kell, és ebbe ütött be a SC.Amikor rádióztak már nem jött volna vissza a többiek elé, arra írtam.GeeriHát jó, de mikor Alonso kiment kellett volna reagalni ra.Toca
Mercedes tényleg látványosan magára talált, eddig 10 körig volt autójuk, most Rosberg tartotta a pozícoját, Hamilton meg átjött a mezőnyön.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
te milyen futamot néztél? 😀 eaglesmcnabbha nincs a 2 SC akkor Hami kb 8 Massa 10. Egyértelműen nekik kedvezett az SC.
Én mondjuk ezért nem szeretem az amerikai szériákat, mert a verseny elején kihajtott előnyöd elvész a sok sárga miatt.
több mint 12 éve
Újabb McLaren blama.és tavaly mindenki osztotta Hamiltont, hogy a sok delláért cserébe egy jó kocsiból egy közepesen szarba ült bele...
Szépen sikerült tönkretenni a csapatot.Bazzani
több mint 12 éve
Alonsot sem hívták ki jól, még így is megcsinálhatták volna......Ha ugyanúgy azonnal be tudták volna hozni, mint a Ferrari Alonso-t, akkor 2. helyre jött volna vissza friss gumin Rosberg mögé.somoskovigKimi szerintem még így is jobban járt, mintha lecserélik a gumikat.GeeriMert akkor harmadik így meg 5. ? Ezt hogy hoztad össze ? 😊Toca
Hajrá Bad Bones!