NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Mondjuk a fantasym jól indult, Alonso jó, aztán Button, Grosjean, Hülkenberg, Maldonado, Bottas...... Kicsit javított a Ferrari, Force India kombó. 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
Kicsit mérges vagyok most (megint) a Ferrarira. Végre úgy tűnik, hogy Massa jó formában van, 4. helyről rajtol, az elején még Vettel-el is ment, néha közeledett is hozzá. A második kiállást viszont rútul elcseszték. Kijött előle mindenki, na most akkor volt 2 opció: 1. kimegy ő is a kör végén; és 2. kint marad, mint Kimi. A csodás "szakemberek" a lehető legjobbat választották: tartsuk kint 4 körig, majd hívjuk be, amikor már egyértelmű, hogy mindenki óvörkátoltolni fogja. Ferna előtt kellett volna kihozni, és akkor maradt volna a sorrend.

Lényegében jó Ferrari kezdés, majd egy hét múlva jöhet a dobogó Felipének is 😊Wirtschaftsteil
konkrétan az első kiállásnál is beszopatták, alonso versenyben nem tudta volna megelőzni, nyilván a spanyolt húzták be legelőször, ott is ment -1 hely, a második kiállásról meg ne is beszéljünk... botrányos volt... most emiatt buktam a mixet, pedig bíztam a brazilban és volt is benne kraft.eaglesmcnabb
Szerintem meg Massa feltartotta Alonsót az elején, nem akartak belemenni egy kerék a keréken előzésnek. Tényleg bíztató volt mindkét Ferka, de Vettellel nem tudott mit kezdeni Massa egész verseny alatt......csi77
Azt nem tudhatjuk hogy feltartotta-e, és tény hogy több mint 1 mp volt a különbség köztük... tény továbbra az is hogy alonso is kerékcserénél előzött, csak ugye a ferrari a rosszabb helyzetben álló versenyzőjét hívta ki először, ha massát hozzák ki előbb ő előzi meg vettelt nem a spanyol ez nyilvánvaló.
de nem baj, hosszú még a szezon, lesz még idő javítani, ez a massa nem a tavalyi, időmérőn se ment tavaly így soha.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kicsit mérges vagyok most (megint) a Ferrarira. Végre úgy tűnik, hogy Massa jó formában van, 4. helyről rajtol, az elején még Vettel-el is ment, néha közeledett is hozzá. A második kiállást viszont rútul elcseszték. Kijött előle mindenki, na most akkor volt 2 opció: 1. kimegy ő is a kör végén; és 2. kint marad, mint Kimi. A csodás "szakemberek" a lehető legjobbat választották: tartsuk kint 4 körig, majd hívjuk be, amikor már egyértelmű, hogy mindenki óvörkátoltolni fogja. Ferna előtt kellett volna kihozni, és akkor maradt volna a sorrend.

Lényegében jó Ferrari kezdés, majd egy hét múlva jöhet a dobogó Felipének is 😊Wirtschaftsteil
konkrétan az első kiállásnál is beszopatták, alonso versenyben nem tudta volna megelőzni, nyilván a spanyolt húzták be legelőször, ott is ment -1 hely, a második kiállásról meg ne is beszéljünk... botrányos volt... most emiatt buktam a mixet, pedig bíztam a brazilban és volt is benne kraft.eaglesmcnabb
Szerintem meg Massa feltartotta Alonsót az elején, nem akartak belemenni egy kerék a keréken előzésnek. Tényleg bíztató volt mindkét Ferka, de Vettellel nem tudott mit kezdeni Massa egész verseny alatt......

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska

konkrétan az első kiállásnál is beszopatták, alonso versenyben nem tudta volna megelőzni, nyilván a spanyolt húzták be legelőször, ott is ment -1 hely, a második kiállásról meg ne is beszéljünk... botrányos volt... most emiatt buktam a mixet, pedig bíztam a brazilban és volt is benne kraft.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 110 — Vikings fan

Kint akarták tartani csak egyszerűen a Ferrari es a Lotus gumikoptatása mint Makó -Jeruzsálemtől. Alonso után kellett volna rögtön kihozni de akkor is Vettel mögé jön vissza és nem éreztem hogy megtudta volna előzni mert a gumijai a Ferrarinak is szarrákoptak a végére
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123

Lényegében jó Ferrari kezdés, majd egy hét múlva jöhet a dobogó Felipének is 😊
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Na 2010 óta nem kezdte a Ferrari ilyen jól,igazából az is egy második hely lett volna Vettel mögött csak ha jól emlékszem valami technikai baki lett és így akkor nyert Nándi a debütáló versenyén 😊 De ez a második hely is nagyon jó végig harcba voltak,nem volt nagy különbség,igazábol a jobb taktika és Kimi iszonyat jó tempója ott a verseny közepén amikor még tovább kinn maradt döntötte el a versenyt. Én az RBRt tartom ettől még a legnagyobb ellenfélnek továbbra is,tavaly év vége előtt ennél sokkal nagyobb gödörből jöttek ki és nyertek VBt. Raikkonenékkel is kell persze számolni ettől még csak mégnehezebb lett a dolog,én Hamiltontól is várok néhány kiugró teljesítményt,igazából én a McLarent nem tudom hova soroljam.

Ja és remélem Massa se lesz ennél rosszabb egész évben és akkor egész jó esélyei lehetnek a vörös cápának 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Kimi! :cool:
Szerencsére a Red Bull messze nem volt olyan erős, mint az edzésen. (sajnos a Merci sem)
Kezdésnek jó volt. Eredmény is oké, bár Button 9. helye nagyon gyenge (jobban jártak volna ha a tavalyi autót fejlesztik tovább), de Kimi győzelem és azért Hami 5. hely sem rossz.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley
McLaren sajnos egyre gyengébb. Lassan a pontokért is nagyon meg kell küzdeni. Pedig végre mindkét pilótát nagyon kedvelem. Ki kéne baszni valaki tervezőt...

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 719
Bíztató! Fantasy pontokat mikor számolják? 😀
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
vigyázzanak a nyelvezetre. LOL

ennél jobban nem kezdődhetett volna ez az év

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Szép volt Fernando,szép volt Felipe!!! nem rossz a kocsi, de van még hova fejlődni.
Lotus bitang erős és főleg ahogy a gumik bírták nekik.... 😮

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Köcsög Kimi 😊 Szépen nyert, Alonso küzdött, mint disznó a jégen, ez ma erre volt elég. Viszont a versenyen már verhetőek a Red Bullok (egyelőre). Jó kis verseny volt.

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Változatosnak ígérkezik a dolog - a versenyképes Lotus meg hab a tortán.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Red Bull 1. sor. :/ Viszonylag simán. Szokásos altatás, majd Q3-ban űridő. Hamin kívül mindenki 1 mpn kívül....
Remélem nem kapunk újra egy 2011-es évet... (tudom még korai sírni 😀)
Hami 3. helye viszont pozitív meglepetés, remélem verseny közben is ilyen versenyképes lesz a Merci. 😊
Szegény Pereznek meg jól elcseszte a McLaren az edzését...Raven17
Hát elég korai volt. RB - Vettel versenytempoja foleg gumikoptatása elég ergya lett.
Lotus es kimi tökéleteset futott ha mar nem Alonso akkor ő nyerjen 😊
Ferka erősnek tűnik gumikopasban kell fejlődniük. Massa se volt rossz.
Hami nem rossz de sok kell tőlük. Sutilt meg tavaly se tudtam hogy lehet kirakni . Fantasyban jó lett 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Kimiiiii! Ennél szebben nem kezdődhetett volna az idei F1 szezon. 😊 :cool:

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Red Bull 1. sor. :/ Viszonylag simán. Szokásos altatás, majd Q3-ban űridő. Hamin kívül mindenki 1 mpn kívül....
Remélem nem kapunk újra egy 2011-es évet... (tudom még korai sírni 😀)
Hami 3. helye viszont pozitív meglepetés, remélem verseny közben is ilyen versenyképes lesz a Merci. 😊
Szegény Pereznek meg jól elcseszte a McLaren az edzését...
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 sportgeza.hu/forma1/2013/03/16/maldonado_kiborult_vezethetetlen_az_auto/

nabazmeg, titkos esélyesként tettem be a fantasybe 😀

Mindig jövőre
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Látom az FIA ugyan olyan beszari maradt, mint az elmúlt 2-3 évben. -_-
Remélem holnap nem fog esni, mert akkor nem lesz verseny...Raven17
Mondjuk speciel elégszar a pálya is. Beszari és fos a rendszer mert lett volna idő levegényelni, csak kiadták a 20 percet feleslegesen. De azért ott én sem engedtem volna ki milor áll a pályán a víz és kb esélye nincs elfolyni.Toca
Alapból nem kellett volna szerintem várni az elején fél órát. Simán ki lehetett volna már engedni őket előbb és akkor kb. pont be is tudták volna fejezni. A végén már tényleg szar volt a pálya, akkor már Én se küldtem volna ki Őket, de ezzel a sok időhuzással csak azt érték el, hogy egyre szarabb lett a pálya és a végén eljutottunk addig, hogy már tényleg nem lehetett rajta menni.Raven17
Nem vetne jó fényt a szezonra, ha egy elmaradt versenyt "látnánk" holnap.
több mint 12 éve
Mondjuk speciel elégszar a pálya is. Beszari és fos a rendszer mert lett volna idő levegényelni, csak kiadták a 20 percet feleslegesen. De azért ott én sem engedtem volna ki milor áll a pályán a víz és kb esélye nincs elfolyni.Toca
Alapból nem kellett volna szerintem várni az elején fél órát. Simán ki lehetett volna már engedni őket előbb és akkor kb. pont be is tudták volna fejezni. A végén már tényleg szar volt a pálya, akkor már Én se küldtem volna ki Őket, de ezzel a sok időhuzással csak azt érték el, hogy egyre szarabb lett a pálya és a végén eljutottunk addig, hogy már tényleg nem lehetett rajta menni.
több mint 12 éve
Mondjuk speciel elégszar a pálya is. Beszari és fos a rendszer mert lett volna idő levegényelni, csak kiadták a 20 percet feleslegesen. De azért ott én sem engedtem volna ki milor áll a pályán a víz és kb esélye nincs elfolyni.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Mikor derül ki, hogy adja e az m1 az időmérőt hajnalban?Bazzani
adják. 0:45.

egyébként emeddig szarakodtak az időhúzással, addig pont le lehetett volna vezényelni azt a 25 percet.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley
Mikor derül ki, hogy adja e az m1 az időmérőt hajnalban?

több mint 12 éve
Remélem holnap nem fog esni, mert akkor nem lesz verseny...
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
bazmegfaszomezértvártamkétórátanyád!

Állat vagyok, ami enni kér...