Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

7 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Norris közel nulla ezekben a test-test elleni csatákban. 😄 Ha egyenesben nem tudja kikerülni, elveszik,mintha nem ismerné a pályákat, szinte direkt szivatja be magát. 😅
Mr.Breaker
Max ellen mondjuk mindenki nulla. 😀
7 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Halkan jegyzem meg nagyot megy a Ferrari ma…

Don't talk the walk, Walk the talk!
7 hónapja
Mr.Breaker 1 933
Norris közel nulla ezekben a test-test elleni csatákban. 😄 Ha egyenesben nem tudja kikerülni, elveszik,mintha nem ismerné a pályákat, szinte direkt szivatja be magát. 😅
7 hónapja
Persze mert amúgy egyenlő feltételek lennének. 😊

Amúgy nem kérdés hogy ha egy mindkettejüknek ismeretlen autóval kellene összemérniük a tudásukat, akkor Larson nyerne. Egyszerűen sokkal sokoldalúbb, annyi fajta autóval versenyez napi szinten, hogy hamarabb ráérezne.
Mikey
Azért erre nem vennék mérget…

7 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Ezt a versenyt se Max, se Lando nem fogja befejezni 😀
7 hónapja
Ha Max nem bassza el a célegyenest, mint Piastri ellen, akkor nem lehet megelőzni.
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
mondjuk ha jön az eső Piastri előnye úgy is ugrik
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
Verstappen tart egy kis vezetési oktatást a McLarenes srácoknak.
steelwolf
Az azert eros tulzas, leven Piastri ket kor alatt hibara kesztette. Szoval csak az egyiknek ad, Norris nem eleg agressziv szerintem most.

7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Na IndyCar, Barber Motorsports Park.

Palou indul a pole-ból, McLaughlin mellőle, az utolsó négy itteni versenyből hármat ők nyertek.

Vamos Alex!
Mikey
Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
zacknorb
Isten ments. Majd Hertát.
Mikey
Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.
Valamint ott egy Bottas, aki az elmúlt három évben megmutatta hogy a Top 22 pilótában bőven benne lehetne, nem rajta múlott hogy a Sauber milyen fos lett.
Heisman nádor
Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.
Mikey
Én elhoznám Larsont. Annyira ment a trashtalk Verstappennel, ha meg tudják győzni, stabilan ott lennének a középpontban. A megfelelő tapasztalt pilóta pedig Bottas. Ő azt hozza ami oda kell.
Heisman nádor
Semmi realitása.
Mikey
Meg gondolom szuperlicensze sincs. De ha nem keresik meg minimum, vagy fel se merül ötletként, hatalmas elszalasztott lehetőség. Annál nagyobb publicitást semmi nem tudna hozni. Larson bemondta hogy ő a jobb pilóta. Megmutathatná ezt nem csak egy Indy500-on.
Heisman nádor
Persze mert amúgy egyenlő feltételek lennének. 😊

Amúgy nem kérdés hogy ha egy mindkettejüknek ismeretlen autóval kellene összemérniük a tudásukat, akkor Larson nyerne. Egyszerűen sokkal sokoldalúbb, annyi fajta autóval versenyez napi szinten, hogy hamarabb ráérezne.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Verstappen tart egy kis vezetési oktatást a McLarenes srácoknak.
7 hónapja
RIP Hamlin, az komoly tűz.
zacknorb
Ilyet sem gyakran látni.

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 772 — Kinek mit intézett a kormánya
RIP Hamlin, az komoly tűz.

Poloska vagyok.
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
jó verda ez a mekláren, tök máshogy veszik a kanyarokat
7 hónapja
Komolyat védekezik Max. Ez most Norrisnak dolgozik hozott 2mp-et már.

7 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Szerintem meg tizbol tiz pilota ugyanugy odazar erre, kivetelesen szerintem ez nem volt kirivo kocsogseg Maxtol. Norris meg turelmetlen volt, amikor varhato volt, hogy ha oda berakja az autot, o jar porul. Ha gyorsabb az autojuk, turelmesnek kellett volna lennie, elengedi ott Verstappent, aztan par korrel kesobb tisztann szituban megprobalja megfogni.
Stez
Szerintem meg nem tudott mit csinálni. Értem hogy divat lett Norris fikázása és már mindenből azt hozzuk ki, hogy choker, de amikor Max elfékezi a turn1-t és Norris bemegy mellé, ha ott fékez és elengedi Maxot akkor adja le a szerelést és menjen szimulátorozni... Max meg is csúszott és rá is zárt, részemről ez büntetés lenne, de ha nem, akkor ismét azt tudom mondani, hogy szar a szabály.
ervinator
Valahol igazad van. De szerintem meg ha Max szempontjabol nezem es o egy ilyen helyzetben fogja es elengedi a rivalist, akkor meg egy punci es menjen o szimulatorozni. Es azert mondom, hogy szerintem Max oldalarol nagyjabol mindenki ugyanezt tette volna, amit o.
Stez
Tehát igazából senki nem choker és két kurvajó versenyző pengét váltott egymással a rajtot követően.
7 hónapja
Szerintem meg tizbol tiz pilota ugyanugy odazar erre, kivetelesen szerintem ez nem volt kirivo kocsogseg Maxtol. Norris meg turelmetlen volt, amikor varhato volt, hogy ha oda berakja az autot, o jar porul. Ha gyorsabb az autojuk, turelmesnek kellett volna lennie, elengedi ott Verstappent, aztan par korrel kesobb tisztann szituban megprobalja megfogni.
Stez
Szerintem meg nem tudott mit csinálni. Értem hogy divat lett Norris fikázása és már mindenből azt hozzuk ki, hogy choker, de amikor Max elfékezi a turn1-t és Norris bemegy mellé, ha ott fékez és elengedi Maxot akkor adja le a szerelést és menjen szimulátorozni... Max meg is csúszott és rá is zárt, részemről ez büntetés lenne, de ha nem, akkor ismét azt tudom mondani, hogy szar a szabály.
ervinator
Valahol igazad van. De szerintem meg ha Max szempontjabol nezem es o egy ilyen helyzetben fogja es elengedi a rivalist, akkor meg egy punci es menjen o szimulatorozni. Es azert mondom, hogy szerintem Max oldalarol nagyjabol mindenki ugyanezt tette volna, amit o.

7 hónapja
Norris ott baszta el, hogy azt hitte értelmesek a szabályok. 😀 Pedig tudhatná Jeddah óta, hogy az az elvárás a külső íven, hogy engedd el azt, aki belül van.

Szerkesztette: Jughead
7 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 895
Stez

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Na ez szép move volt Lando

7 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
Lawson szörnyű, mellé még azért van arc is

7 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 020 — "Montoya por favor!"

Palou indul a pole-ból, McLaughlin mellőle, az utolsó négy itteni versenyből hármat ők nyertek.

Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.
Valamint ott egy Bottas, aki az elmúlt három évben megmutatta hogy a Top 22 pilótában bőven benne lehetne, nem rajta múlott hogy a Sauber milyen fos lett.
Heisman nádor
Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.
Mikey
Én elhoznám Larsont. Annyira ment a trashtalk Verstappennel, ha meg tudják győzni, stabilan ott lennének a középpontban. A megfelelő tapasztalt pilóta pedig Bottas. Ő azt hozza ami oda kell.
Heisman nádor
Semmi realitása.
Mikey
Meg gondolom szuperlicensze sincs. De ha nem keresik meg minimum, vagy fel se merül ötletként, hatalmas elszalasztott lehetőség. Annál nagyobb publicitást semmi nem tudna hozni. Larson bemondta hogy ő a jobb pilóta. Megmutathatná ezt nem csak egy Indy500-on.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja

7 hónapja

Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Heisman nádor
Mikey
Szerintem két tapasztalt F1-es pilótával fognak menni. Perez kb beírható filccel és az amerikai piac miatt úgy érzem Ricciardo elég nagy esélyes a másik ülésre.
shawnka
Könnyen lehet, a legbiztosabb módja ha új csapatot indítasz. Kérdés hogy amerikai csapatként mennyire lesz erős a hátszél egy amerikai versenyzőnek.

7 hónapja

Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Heisman nádor
Mikey
Heisman nádor
Semmi realitása.

7 hónapja
Amúgy ez az igazán nagy baj a szabályokkal…igazán el se tudom dönteni de valahogy mindig Max az agresszor…