Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
7 hónapja
Norris közel nulla ezekben a test-test elleni csatákban. 😄 Ha egyenesben nem tudja kikerülni, elveszik,mintha nem ismerné a pályákat, szinte direkt szivatja be magát. 😅Max ellen mondjuk mindenki nulla. 😀
Mr.Breaker
7 hónapja
Halkan jegyzem meg nagyot megy a Ferrari ma…
Don't talk the walk, Walk the talk!
7 hónapja
Mr.Breaker
1 933
Norris közel nulla ezekben a test-test elleni csatákban. 😄 Ha egyenesben nem tudja kikerülni, elveszik,mintha nem ismerné a pályákat, szinte direkt szivatja be magát. 😅
7 hónapja
Persze mert amúgy egyenlő feltételek lennének. 😊Azért erre nem vennék mérget…
Amúgy nem kérdés hogy ha egy mindkettejüknek ismeretlen autóval kellene összemérniük a tudásukat, akkor Larson nyerne. Egyszerűen sokkal sokoldalúbb, annyi fajta autóval versenyez napi szinten, hogy hamarabb ráérezne.
Mikey
7 hónapja
Ezt a versenyt se Max, se Lando nem fogja befejezni 😀
7 hónapja
Ha Max nem bassza el a célegyenest, mint Piastri ellen, akkor nem lehet megelőzni.
7 hónapja
mondjuk ha jön az eső Piastri előnye úgy is ugrik
7 hónapja
Verstappen tart egy kis vezetési oktatást a McLarenes srácoknak.Az azert eros tulzas, leven Piastri ket kor alatt hibara kesztette. Szoval csak az egyiknek ad, Norris nem eleg agressziv szerintem most.
steelwolf
7 hónapja
Persze mert amúgy egyenlő feltételek lennének. 😊Meg gondolom szuperlicensze sincs. De ha nem keresik meg minimum, vagy fel se merül ötletként, hatalmas elszalasztott lehetőség. Annál nagyobb publicitást semmi nem tudna hozni. Larson bemondta hogy ő a jobb pilóta. Megmutathatná ezt nem csak egy Indy500-on.Semmi realitása.Én elhoznám Larsont. Annyira ment a trashtalk Verstappennel, ha meg tudják győzni, stabilan ott lennének a középpontban. A megfelelő tapasztalt pilóta pedig Bottas. Ő azt hozza ami oda kell.Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Palou indul a pole-ból, McLaughlin mellőle, az utolsó négy itteni versenyből hármat ők nyertek.
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Valamint ott egy Bottas, aki az elmúlt három évben megmutatta hogy a Top 22 pilótában bőven benne lehetne, nem rajta múlott hogy a Sauber milyen fos lett.
Heisman nádor
Mikey
Heisman nádor
Mikey
Heisman nádor
Amúgy nem kérdés hogy ha egy mindkettejüknek ismeretlen autóval kellene összemérniük a tudásukat, akkor Larson nyerne. Egyszerűen sokkal sokoldalúbb, annyi fajta autóval versenyez napi szinten, hogy hamarabb ráérezne.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Verstappen tart egy kis vezetési oktatást a McLarenes srácoknak.
7 hónapja
RIP Hamlin, az komoly tűz.Ilyet sem gyakran látni.
zacknorb
7 hónapja
RIP Hamlin, az komoly tűz.
Poloska vagyok.
7 hónapja
jó verda ez a mekláren, tök máshogy veszik a kanyarokat
7 hónapja
Komolyat védekezik Max. Ez most Norrisnak dolgozik hozott 2mp-et már.
7 hónapja
Tehát igazából senki nem choker és két kurvajó versenyző pengét váltott egymással a rajtot követően.Valahol igazad van. De szerintem meg ha Max szempontjabol nezem es o egy ilyen helyzetben fogja es elengedi a rivalist, akkor meg egy punci es menjen o szimulatorozni. Es azert mondom, hogy szerintem Max oldalarol nagyjabol mindenki ugyanezt tette volna, amit o.Szerintem meg tizbol tiz pilota ugyanugy odazar erre, kivetelesen szerintem ez nem volt kirivo kocsogseg Maxtol. Norris meg turelmetlen volt, amikor varhato volt, hogy ha oda berakja az autot, o jar porul. Ha gyorsabb az autojuk, turelmesnek kellett volna lennie, elengedi ott Verstappent, aztan par korrel kesobb tisztann szituban megprobalja megfogni.Szerintem meg nem tudott mit csinálni. Értem hogy divat lett Norris fikázása és már mindenből azt hozzuk ki, hogy choker, de amikor Max elfékezi a turn1-t és Norris bemegy mellé, ha ott fékez és elengedi Maxot akkor adja le a szerelést és menjen szimulátorozni... Max meg is csúszott és rá is zárt, részemről ez büntetés lenne, de ha nem, akkor ismét azt tudom mondani, hogy szar a szabály.
Stez
ervinator
Stez
7 hónapja
Valahol igazad van. De szerintem meg ha Max szempontjabol nezem es o egy ilyen helyzetben fogja es elengedi a rivalist, akkor meg egy punci es menjen o szimulatorozni. Es azert mondom, hogy szerintem Max oldalarol nagyjabol mindenki ugyanezt tette volna, amit o.Szerintem meg tizbol tiz pilota ugyanugy odazar erre, kivetelesen szerintem ez nem volt kirivo kocsogseg Maxtol. Norris meg turelmetlen volt, amikor varhato volt, hogy ha oda berakja az autot, o jar porul. Ha gyorsabb az autojuk, turelmesnek kellett volna lennie, elengedi ott Verstappent, aztan par korrel kesobb tisztann szituban megprobalja megfogni.Szerintem meg nem tudott mit csinálni. Értem hogy divat lett Norris fikázása és már mindenből azt hozzuk ki, hogy choker, de amikor Max elfékezi a turn1-t és Norris bemegy mellé, ha ott fékez és elengedi Maxot akkor adja le a szerelést és menjen szimulátorozni... Max meg is csúszott és rá is zárt, részemről ez büntetés lenne, de ha nem, akkor ismét azt tudom mondani, hogy szar a szabály.
Stez
ervinator
7 hónapja
Szerintem meg tizbol tiz pilota ugyanugy odazar erre, kivetelesen szerintem ez nem volt kirivo kocsogseg Maxtol. Norris meg turelmetlen volt, amikor varhato volt, hogy ha oda berakja az autot, o jar porul. Ha gyorsabb az autojuk, turelmesnek kellett volna lennie, elengedi ott Verstappent, aztan par korrel kesobb tisztann szituban megprobalja megfogni.Szerintem meg nem tudott mit csinálni. Értem hogy divat lett Norris fikázása és már mindenből azt hozzuk ki, hogy choker, de amikor Max elfékezi a turn1-t és Norris bemegy mellé, ha ott fékez és elengedi Maxot akkor adja le a szerelést és menjen szimulátorozni... Max meg is csúszott és rá is zárt, részemről ez büntetés lenne, de ha nem, akkor ismét azt tudom mondani, hogy szar a szabály.
Stez
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Na ez szép move volt Lando
7 hónapja
Meg gondolom szuperlicensze sincs. De ha nem keresik meg minimum, vagy fel se merül ötletként, hatalmas elszalasztott lehetőség. Annál nagyobb publicitást semmi nem tudna hozni. Larson bemondta hogy ő a jobb pilóta. Megmutathatná ezt nem csak egy Indy500-on.Semmi realitása.Én elhoznám Larsont. Annyira ment a trashtalk Verstappennel, ha meg tudják győzni, stabilan ott lennének a középpontban. A megfelelő tapasztalt pilóta pedig Bottas. Ő azt hozza ami oda kell.Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Palou indul a pole-ból, McLaughlin mellőle, az utolsó négy itteni versenyből hármat ők nyertek.
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Valamint ott egy Bottas, aki az elmúlt három évben megmutatta hogy a Top 22 pilótában bőven benne lehetne, nem rajta múlott hogy a Sauber milyen fos lett.
Heisman nádor
Mikey
Heisman nádor
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Szerintem meg tizbol tiz pilota ugyanugy odazar erre, kivetelesen szerintem ez nem volt kirivo kocsogseg Maxtol. Norris meg turelmetlen volt, amikor varhato volt, hogy ha oda berakja az autot, o jar porul. Ha gyorsabb az autojuk, turelmesnek kellett volna lennie, elengedi ott Verstappent, aztan par korrel kesobb tisztann szituban megprobalja megfogni.
7 hónapja
Könnyen lehet, a legbiztosabb módja ha új csapatot indítasz. Kérdés hogy amerikai csapatként mennyire lesz erős a hátszél egy amerikai versenyzőnek.Szerintem két tapasztalt F1-es pilótával fognak menni. Perez kb beírható filccel és az amerikai piac miatt úgy érzem Ricciardo elég nagy esélyes a másik ülésre.Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Heisman nádor
Mikey
shawnka
7 hónapja
Semmi realitása.Én elhoznám Larsont. Annyira ment a trashtalk Verstappennel, ha meg tudják győzni, stabilan ott lennének a középpontban. A megfelelő tapasztalt pilóta pedig Bottas. Ő azt hozza ami oda kell.Nagy összeget mernék tenni egy Herta + tapasztalt F1-es pilóta duóra az Andrettinél, akarom írni Cadillacnél.Úgy néz ki egyik se lesz. Palou szerintem amit összehozott a McLarennel, azután nem fogják megkeresni. Hertát Andretti szereti nagyon, de szerintem inkább hoznak el tapasztaltabb pilótákat. Perez középre jó kis pilóta lenne rohadt sok pénzzel a régióban, mert azért kiderült idén hogy a Red Bullnál több probléma volt/van mint ő. Zhounak pedig az ügynöke volt a csapatfőnök és Ferrari motorral mennek.Isten ments. Majd Hertát.Na IndyCar, Barber Motorsports Park.Könyörgöm a Cadillac vigye fel az F1-be, gigabrutal a csávó
Vamos Alex!
Mikey
zacknorb
Mikey
Heisman nádor
Mikey
Heisman nádor
7 hónapja
Amúgy ez az igazán nagy baj a szabályokkal…igazán el se tudom dönteni de valahogy mindig Max az agresszor…