Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
Heim beállította Biffle 9 győzelemes rekordját, Chandler Smithnek sajna nem jött össze a kötelező W.
10 hónapja
Nem arra értve írtam, h Max VB-t nyerhet , hanem h így nagyon komoly tenyezo h pl hányszor lesz első v masodik es melyik mekit előzi epp az adott hétvégén.Red Bull akkor tényleg tálat vmi komolyat es minden pályán harcolhatnak a mekikkel? Azert o komoly tenyezo lehet..Norris nem örülne 😀Ahozz , hogy Max veszélyes legyen rájuk ahhoz kellene egy dupla nullázás a Mekiktől plusz mindent is meg kellene nyernie Verstappennek
Pep71
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
10 hónapja
És? Q3-ban meg Piastri falba vágásáig majdnem 1 mp hátrányban volt Norris-szal szemben.Max mit mákolt azzal, hogy a Red Bull teljesen hülye módon médiumon küldte ki az előbb.A Q2-ben is közepes gumikon volt jobb mint a Norris
Jughead
Aztán ebből lett az, hogy Piastri falba vágása miatt ő lett friss lágyon, Norrisék pedig használt lágyon.
10 hónapja
Red Bull akkor tényleg tálat vmi komolyat es minden pályán harcolhatnak a mekikkel? Azert o komoly tenyezo lehet..Norris nem örülne 😀Ez olyan, mint amikor tavaly mindenki már Norrisra akart fogadni, hogy előzi Maxot év végi tabellán.
Pep71
Akkor is minden verseny után írtam, hogy ez azért túl nagy gap.
10 hónapja
Red Bull akkor tényleg tálat vmi komolyat es minden pályán harcolhatnak a mekikkel? Azert o komoly tenyezo lehet..Norris nem örülne 😀Ahozz , hogy Max veszélyes legyen rájuk ahhoz kellene egy dupla nullázás a Mekiktől plusz mindent is meg kellene nyernie Verstappennek
Pep71
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Holnapra vajon mennyi lesz az over/under a célbaérő autókra?2 évente Tippmixelek.
8,5?
Kampman
Megraktam h az Astonok kiesnek.
Ergo én csak azt akartam h nem lesznek benne a Top 10-be!
🙃
10 hónapja
Red Bull akkor tényleg tálat vmi komolyat es minden pályán harcolhatnak a mekikkel? Azert o komoly tenyezo lehet..Norris nem örülne 😀
10 hónapja
Max mit mákolt azzal, hogy a Red Bull teljesen hülye módon médiumon küldte ki az előbb.A Q2-ben is közepes gumikon volt jobb mint a Norris
Jughead
Draft

10 hónapja
Az RB talált valamit?
Draft

10 hónapja
Max mit mákolt azzal, hogy a Red Bull teljesen hülye módon médiumon küldte ki az előbb.
10 hónapja
PontosanPIA rohadt nagy mákerNorris is pancser mondjuk ugy..egyik se VB kaliber..
és megint megmutatta a holland, hogy ki a legjobb
NB2
Pep71
Draft

10 hónapja
faszom, hogy elkúrta a jó sztorit
10 hónapja
PIA rohadt nagy mákerNorris is pancser mondjuk ugy..egyik se VB kaliber..
és megint megmutatta a holland, hogy ki a legjobb
NB2
10 hónapja
PIA rohadt nagy mákerés megint megmutatta a holland, hogy ki a legjobb
10 hónapja
Hat ot semmi mem tartja vissza egy bator fektavtol. Ninc smit vesziteni.Ja az első helyes táncával?Ki töri még ma össze magát?Sainz
JéBé
10 hónapja
Ja az első helyes táncával?Ki töri még ma össze magát?Sainz
JéBé
Draft

10 hónapja
Ki töri még ma össze magát?
Draft

10 hónapja
The last time the Williams Formula 1 team secured a pole position was at the 2014 Austrian Grand Prix, when Felipe Massa claimed first place on the grid. It was a notable performance for Williams, as their teammate Valtteri Bottas also qualified on the front row, securing a one-two for the team.
10 hónapja
Ilyeneket en szoktam ps-en mikor nem ismerem a palyat.
10 hónapja
Piastri látta, hogy Norris túl jó körön van. 😀
10 hónapja
Oscar ezt így hogy gondoltad?