NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
101
15
02:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
7 hónapja
Lawson hogy-hogy nem kapott büntit, amiért kipöckölte Alonsot?Meg vizsgálják, bár sztem egyértelműen büntetést fog kapni. Bearman es Albon viszont kapott 5 secet.
Szokol
7 hónapja
Larson mit mentett!Volt benne nem kevés szerencse.
xrace77
Creed. 😩
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Larson mit mentett!
7 hónapja
Mi a fene van idén a versenyzőkkel, most is csak négyen mentek le a fűre re-start után. Williams le is bontott néhány másik autót.Mióta NASCAR-t nézek összesen nem láttam ennyi ilyen balesetet Texasban, mint csak ezen a hétvégén.
7 hónapja
Ha már felmerült nemrég, hogy a Moto GP versenyek mennyire unalmasak az 1. helyezett rajt-cél győzelmet arat és senki sem veszélyezteti, a mostani Superbike verseny viszont nagyon jó, az 1. és a 2. helyezett 10 kör óta oda-vissza előzi egymást.Jók a versenyek, mert Bulega stabil, és ő megy a legjobb motoron, Razgatlioglu pedig pillanatnyilag az egyik legjobb motorversenyző, minden gyorsasági szakágat figyelembe véve.
Kampman
Tavaly, amikor a BMW is közelítette a Ducati szintjét, Razgatlioglu szétdominált mindent. Idén nem annyira jó a BMW, így meccsben tud lenni Bulega. Ha a török gépe nem lesz versenyképesebb, akkor valszeg be is húzza a vb-t.
Viszont Razgatlioglu úgy tudom 2 évet írt alá a BMW-hez, a többi csak opcionális. Nagyon pedzegetik, hogy ha nem lesz elégedett a BMW-vel, (márpedig most nem az) akkor átmegy a Hondához. Akiktől olyasmi az ajánlat, hogy egy átmeneti év a gyári WSBK csapatuknál, 2027-től pedig a MotoGP csapat... ahová szeretnének megszerezni egy másik csalódott versenyzőt, Acostát is.
Azért 2027-ben, az új specifikációjú motorral, egy Acosta-Razgatlioglu HRC team, az valami nagyon ütős történet lenne.
7 hónapja
Lawson hogy-hogy nem kapott büntit, amiért kipöckölte Alonsot?Nem kapott?????
Szokol
Utólag se kvalira vagy rendes futam rajthelyet? (Most nézem visza azért kérdezem)
Poloska vagyok.
7 hónapja
Lawson hogy-hogy nem kapott büntit, amiért kipöckölte Alonsot?
7 hónapja
Uncontrolled tire Larsonnál, de jó... 🤦♂️
7 hónapja
Allgaieré az első szakasz, Larson majdnem utolérte a 20. helyről.R. Sieg és Day is nagyon sokat jöttek előre.
7 hónapja
7 kör, 2 sárga. Nehezen kezdődik.
7 hónapja
Azért a Red Bull-nál most valahogy szétszórtak ezen a hétvégén + Verstappen is benne van.Először a sprint időmérőn bóklászott középen levezető körön, mögötte meg ketten gyors körön voltak és irányt kellett változtatniuk mögötte. Lehet a versenymérnöke nem szólt a hollandnak, de az is lehet elbóbiskolt.
A második meg a futamon amikor az a bizonyos incidens volt Antonelli-vel a boxban. Vagy nem szóltak neki, vagy gyorsan indult ki, de valószínű az előbbi, hogy későn- vagy egyáltalán nem kapott jelzést, hogy ne menjen ki.
Ez még a szabadedzésről (zseblámpa az autóban):
m4sport.hu/forma-1/cikk/2025/05/02/zseblampa-az-autoban-veszelyes-ocon-az-fia-nem-hagyta-szo-nelkul-norris-eseteit/
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
Amúgy Norris cseréjét nem értettem, 4 kör alatt 20 mp-t nem hozott volna rajta Piastri szerintem.
7 hónapja
Á, pont írni akartam, hogy felvettem az Alonsos sapkát ez fog szerencsét hozni.Gondolat jynx.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Norris Win, az asszony boldog, így én us 🙂Főleg nem szimpi neki Piastri aka Webber, akit mindig is utált.
Mi a véleményetek a PIA vs ANT rajtról?
7 hónapja
Ilyenkor nem a safety car előtti sorrendet kéne nézni? Norris tényleg így fog nyerni?? Vicc 🤣🤣Akkor is Norris volt az élen, csak szólok. 😉
Red Bull meg tesz azért h Max mielőbb a távozás mellett döntsön
Pep71
7 hónapja
Hát csóri Antonelli ezt biztos nem így álmodta meg.
7 hónapja
ez a verseny olyan mint az f2 és f3-ban van, mikor bejön az SC és a versenytáv felét ha leversenyzik 😊kellett volna egy piros, de ez vicc, hogy 3-4 kör volt vissza, lehetett volna egy izgis vég
7 hónapja
hami nagy mákerAz egyiknél (kivételesen) bejött a taktika. A másiknál odarakták a falba
Norrisról nem is beszélve...
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Ilyenkor nem a safety car előtti sorrendet kéne nézni? Norris tényleg így fog nyerni?? Vicc 🤣🤣Red Bull meg tesz azért h Max mielőbb a távozás mellett döntsön
7 hónapja
Hát Alonsonak lefőtt a kávé…
Don't talk the walk, Walk the talk!
7 hónapja
Bemákolta
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Mondjuk amit lehetett látni a kamerákból, jobb mintha vakon mennének
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Érdekesebb lett volna, de persze biztonsági szempontból nem kockáztatnak. Logikus.Így érdekes futam lesz ha esik. Lesz törés-zúzás rendesen.Inkabb az ellentetje. El se indulnak, megvarjak amig az idealis iv nagyjabol felszarad, aztan vonatoznak, mert elozni nem lehet majd, mert az elozesi ivek joval vizesebbek lesznek.
danyly
Duff
Csak ne kelljen túl sokat várni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
Így érdekes futam lesz ha esik. Lesz törés-zúzás rendesen.Inkabb az ellentetje. El se indulnak, megvarjak amig az idealis iv nagyjabol felszarad, aztan vonatoznak, mert elozni nem lehet majd, mert az elozesi ivek joval vizesebbek lesznek.
danyly