NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
196
18
02:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
7 hónapja
Micsoda egy mázlista seggfej ez a Hill.Xfinity Denny Hamlinja
rob3r7o
Poloska vagyok.
7 hónapja
Micsoda egy mázlista seggfej ez a Hill.
„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Superspeedway=Front Row pole a Cup Seriesben
Poloska vagyok.
7 hónapja
DTM is elrajtolt ma
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
Akkor: this is TALLadegaaaa!!Let's go #00 and #44!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Tök komolyan kérdezem, idén megfogják verni MM-et akkor bármilyen futamon ha nem esik el? 😀de érted nem veri agyon a mezőnyt!
esanders10
Hondával simán 4-5-6 mp-ket adott most itt azért sokszor alig 1 mp-cel veri őket
nem sok a különbség, csak általában ő nyer mindig 😊
7 hónapja
Borzasztóak amúgy már tavaly óta a GP futamok, élvezhetőség terén. Első 1-2 körben van az adok kapok jelentős része, onnantól beáll nagyrészt. Sosem gondoltam, hogy az F1 élvezhetőbb lesz valaha is mint a GP, de ezt is megéltük. Tehát mégegyszer. Nem csak a bajnokság unalmas most már, hanem a futamok is minden eddiginél szvsz. Sprintfutamokat simán kidobnám. Nem ad hozzá semmit.Az meg hogy a Jerezi pálya közepi egyenesben már az egyenes felénél megeszi a Ducati a Yamahat, kultúrbotrány.
7 hónapja
Tök komolyan kérdezem, idén megfogják verni MM-et akkor bármilyen futamon ha nem esik el? 😀
7 hónapja
szenkjú.motódzsipóban hogy van a kvali? mi alapján dől el, hogy valakinek a top12-höz is kvalifikálnia kell, valaki meg egyből ott kezd?Pentek 2. Edzés top10 alapból ott van a q2-ben
slowmotion
A többiek q1-be mennek és az ottani első kettő mehet a q2-ben
Pep71
7 hónapja
motódzsipóban hogy van a kvali? mi alapján dől el, hogy valakinek a top12-höz is kvalifikálnia kell, valaki meg egyből ott kezd?Pentek 2. Edzés top10 alapból ott van a q2-ben
slowmotion
A többiek q1-be mennek és az ottani első kettő mehet a q2-ben
7 hónapja
uh, csóri Quarta
7 hónapja
motódzsipóban hogy van a kvali? mi alapján dől el, hogy valakinek a top12-höz is kvalifikálnia kell, valaki meg egyből ott kezd?
7 hónapja
Rengeteg esésre számítok az edzések alapján, izgi lesz, remélem Quarta tudja tartani magát 😁
7 hónapja
Quartaaaa mit ment azigen.Azért ebből is látszik, mekkora versenyző a francia muki. Ez veretes volt.
Azt nem értem, h MM és még más ducatik miért nem mentek több gyors kört..
Pep71
Don't talk the walk, Walk the talk!
7 hónapja
Természetesen RCR első sor a talladegai NXS versenyen, Love és Hill sorrendben. Elképesztő mennyire kiemelkedik a superspeedway programjuk a mezőnyből.Mondjuk az eső bekavart a kvalin már.
Azt mondjuk nem tudom, Gase hogy az istenben kvalifikált negyedik helyen.
Remélem nem lesz túl nagy shitshow az esti versenyen.
Mikey
Poloska vagyok.
7 hónapja
Quartaaaa mit ment azigen.Azt nem értem, h MM és még más ducatik miért nem mentek több gyors kört..
7 hónapja
Természetesen RCR első sor a talladegai NXS versenyen, Love és Hill sorrendben. Elképesztő mennyire kiemelkedik a superspeedway programjuk a mezőnyből.Azt mondjuk nem tudom, Gase hogy az istenben kvalifikált negyedik helyen.
Remélem nem lesz túl nagy shitshow az esti versenyen.
7 hónapja
Meg az 1950 előtti összeset. 😊Azért I. János Pált ravaszul kihagyták.Pope Francis is the first-ever pope to see 0 Ferrari championships under his reign pic.twitter.com/7jeP38gHGn
— F1 TROLL (@f1trollofficial) April 23, 2025
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Hát ez az, és pont ezért utálom az ilyen illogikus, erőltetett, clickbait adatcsoportosítást.Mindig lehet találni valami feltételt, ami igazzá teszi az állítástAzért I. János Pált ravaszul kihagyták.Pope Francis is the first-ever pope to see 0 Ferrari championships under his reign pic.twitter.com/7jeP38gHGn
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
slowmotion
7 hónapja
Mindig lehet találni valami feltételt, ami igazzá teszi az állítástAzért I. János Pált ravaszul kihagyták.Pope Francis is the first-ever pope to see 0 Ferrari championships under his reign pic.twitter.com/7jeP38gHGn
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Azért I. János Pált ravaszul kihagyták.Pope Francis is the first-ever pope to see 0 Ferrari championships under his reign pic.twitter.com/7jeP38gHGn
zacknorb
7 hónapja
Pope Francis is the first-ever pope to see 0 Ferrari championships under his reign pic.twitter.com/7jeP38gHGn
Poloska vagyok.
7 hónapja
Nascar szinten elég unalmas volt ez a bristoli futam.
7 hónapja
Rodney Childers otthagyta a 7-es Spire Motorsports Chevyt. Ez nem tartott sokáig, hamar belátta hogy sz*rból nem lehet várat építeni.