Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 024
Állítólag lelkesen folynak a háttérmunkálatok annak érdekében, hogy Kyle Larson indulhasson majd a Sportscar Championship novemberi szezonzáró adelaide-i versenyhétvégéjén a PremiAir Racing Chevyjével.

Remélem összejön. 😊
Mikey
Az amcsik vissza akarnak vágni van Gisbergen miatt? 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Azt nem tudom, de tavaly Kyle Busch próbált meg indulni, aztán az valamiért nem jött össze.

- - -

IndyCar:

Tavalyhoz hasonlóan idén is Palou pole Indianapolisban a road course-on, tavaly meg is nyerte a versenyt. Utána Rahal és Foster indul, ez azért elég nagy meglepetés.
McLaughlin "csak" a 4., Lundgaard csak a 14. helyről indul, kíváncsian várom meg tudják-e szorongatni ma a spanyolt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 016 — #NoStress
Állítólag lelkesen folynak a háttérmunkálatok annak érdekében, hogy Kyle Larson indulhasson majd a Sportscar Championship novemberi szezonzáró adelaide-i versenyhétvégéjén a PremiAir Racing Chevyjével.

Remélem összejön. 😊
Mikey
Az amcsik vissza akarnak vágni van Gisbergen miatt? 😊

9 hónapja

Remélem összejön. 😊

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 668 — Kinek mit intézett a kormánya
Ma a GP csapatok kerékpárversenyt tartottak Le Mansban:

Poloska vagyok.
9 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 522
Mai hírekre reagálva:

zacknorb
FISZIKELLA AUTÓÓÓÓJAAA 😀😀

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 668 — Kinek mit intézett a kormánya
Mai hírekre reagálva:

Poloska vagyok.
9 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 910 — Deion Sanders for president!
 www.youtube.com/watch?v=BUg_ZtREY5M
4 részes Earnhardt sorozat (Prime Video bármi is legyen az)

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
Colapinto meg is kapta az ülést.
ervinator
AT LEAST THE NEXT FIVE RACES XDD FLAVIOOOOO

Poloska vagyok.
9 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 941
Colapinto meg is kapta az ülést.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
xdd

Poloska vagyok.
9 hónapja
Hopp-kopp. OO távozik az Alpine éléről, lehet h Doohan mellet kiállt, ugyebár az ő szekere kifelé áll. Briatore Colapintot favorizálja.

formula.hu/f1/2025/05/06/fordulat-tavozik-az-alpine-elerol-oliver-oakes?fbclid=IwY2xjawKHSQNleHRuA2FlbQIxMQABHlBX9hMeA3ukxeji2RSEQkjQGPTQbaWKMM0GCXjJypDz0PvWYQr9ySHo2eZ__aem_ogD21yS2YMAbTwSxReY-NA
steelwolf
Az öreg kurvapecér eltiltása eltörlődött? 😁
🤘 gaben 🤘
Mérsékelték tizenpár évre és az már letelt.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Hopp-kopp. OO távozik az Alpine éléről, lehet h Doohan mellet kiállt, ugyebár az ő szekere kifelé áll. Briatore Colapintot favorizálja.

formula.hu/f1/2025/05/06/fordulat-tavozik-az-alpine-elerol-oliver-oakes?fbclid=IwY2xjawKHSQNleHRuA2FlbQIxMQABHlBX9hMeA3ukxeji2RSEQkjQGPTQbaWKMM0GCXjJypDz0PvWYQr9ySHo2eZ__aem_ogD21yS2YMAbTwSxReY-NA
steelwolf
Az öreg kurvapecér eltiltása eltörlődött? 😁

9 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szerkesztette: steelwolf
9 hónapja
Szombat – 13:30-20:30 – Spa 6 órás (Eurosport 2)

9 hónapja
A hír is nagyszerű, és a zrika is Hamlinnek.

Négyes vetésforgó lesz, Phoenix is lesz helyszín, a másik kettő viszont egyelőre TBA.

9 hónapja
Ezzel a zseni promoval lett hivatalos

Poloska vagyok.
9 hónapja
Kicsit a szokásosnál is érdekesebb lesz a hétvégi kansasi NCS verseny, indul Love (#33 RCR Chevy) és Heim (#67 23XI Toyota) is.

Az NCTS versenyen pedig ott lesz Byron (#07 Spire Chevy) és Hocevar (#7 Spire Chevy) is.

A NextGen érában a legjobb másfél mérföldes pálya a versenyek színvonala tekintetében, remélem ezen a hétvégén sem adnak ennél lejjebb.

9 hónapja
MotoGP-ben elfogadták a "Martin-szabályt" , ami azonnal életbe is lép.
Ha valaki sérülés miatt túl sokat kényszerül kihagyni, visszatérés előtt tesztelhet egy napot. Eléggé korlátozott feltételekkel ugyan, de mégis több mint a semmi. Jó döntés szerintem.
Jan
Csak nehogy ott megint összetörje magát

Poloska vagyok.
9 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
MotoGP-ben elfogadták a "Martin-szabályt" , ami azonnal életbe is lép.
Ha valaki sérülés miatt túl sokat kényszerül kihagyni, visszatérés előtt tesztelhet egy napot. Eléggé korlátozott feltételekkel ugyan, de mégis több mint a semmi. Jó döntés szerintem.
9 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
Doohannek is hamar lefőtt a kávé.
Mikey
Ennyire nem volt katasztrófa szerintem a csóka pedig…

Don't talk the walk, Walk the talk!
9 hónapja
Doohannek is hamar lefőtt a kávé.

9 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 566 — Whoops, looks like something went wrong.
NFL-nyelven Norris egy 1/1-en draftolt szupersztar, akinek toronymagasan van a potencialja, de egyelore sokat hibazik, hullamzo, Piastri meg a 3. koros Wilson, akinek meg a plafonja sokkal alacsonyabban van, ellenben az alapjarat magasabb nala. Kevesebb a highlight, ugyanakkor stabilabb, kevesebb hibaval jatszik, es most meg ez billenti a javara a meccset. Ha valaki hat futambol negyet megnyer, az azert aligha mazli, tehat a pali nyilvan nem elveszett. Szamomra Piastri egyelore szintelen-szagtalan, ellentetben Norrisszal, de a jelenlegi mezonyben az is nagy szo, ha valaki ennyire stabil tud lenni. Azt korainak gondolom, hogy kijelentsem rola, hogy edzesmeno-e vagy sem, mert a gyereknek ez a masodik olyan eve, ahol kiemelkedo autoval megy es szamolni kell vele. Norrisnak tobb eve van az F1-ben, meg a McLarenben is, a kozegben. Boven lehet, hogy Piastri is jovore lep meg egy szintet a jelenlegibol is. Mint ahogy Norrisnak is annyi hianyzik, hogy a stabilitast hozza es a hibak szamat elkezdje redukalni. jelenleg viszont en nem tudnam megmondani, hogy ki a komplettebb pilota.

Szamomra az viszont nem lehet kifogas, hogy valaki „nem magabiztos”. Ez nem kifogas, mint ahogy oszinten, szvsz ez egy profi pilotaolr amator nyilatkozat, ha o ezt mondta. Az o dolga, hogy mentalisan egyenesbe hozza magat, pszichologus, oromlanyok, oromfiuk vagy barki segitsegevel. Ha azt mondja, az auto furcsa vagy nehezen vezetheto vagy valami nincs rendben vele es emiatt egyelore nem erzi teljes mertekben a hatarokat, nem bizik magaban az autoban, azt mondom oke, de ha o magaban sem bizik, az viszont sulyos problema. Olyan problema, amit sem maga Norris, nem a csapat nem nezhet tetlenul es AZONNAL lepnie kell ennek erdekeben, mert egyetlen hetvege sem mehet el azon, hogy egy bajnokaspiranssal fejben nincs minden rendben. Hivjak fel Sylvester Stallonet, o Jimmy Bly eseteben egyszer mar csodat tett, vagy fasz tudja. 😀

9 hónapja
Logano is PO-ban első értékelhető versenyén, Blaney is tuti bejut, annyi pontja van, de azért ideje volna egy futamgyőzelemnek.
Őszentsége Sobri Jóska
Meglesz a győzelem is Blaneynek, amint egy kis szerencséje lesz. A sebessége bőven megvan hozzá szinte minden héten.

9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Russell megtarthatja a harmadik helyét a Red Bull panasza után

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 016 — #NoStress
Ezt hogy csinálta Logano. Jó szar éve volt eddig.
Mikey
A sok sárgának köszönhetően apránként előrelopakodott, az utolsó pár körön meg ő ment a legjobban.