NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Azigen Piastri

Poloska vagyok.
8 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Láttál top vb-t ilyet csinálni? Bírom Landot, de komolyan az életet írja le, hogy ilyen csoka kap jó autot egy Alonso szint meg jó ha 1,5 szezonra
Kapott 20 év alatt…

Don't talk the walk, Walk the talk!
8 hónapja
Lando agya helyén mi van? Egyszer oké, de kétszer beszopni ugyanazt azt hogy? Hát nem egyértelmű, hogy ipp hagyod?

8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Norris saját magát járatja le ország világ előtt 😊
8 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 369
ez vicc, hogy levághatod a kanyart így maradhatsz elől, ezáltal tiszta pályán elhúzhatsz és majd később letöltesz 5 mp-t mikor a boxba jössz. ez a faszság mióta van így?
peach
Evek ota igy van, es valoban fassag, mert konkretan vannak esetek, mikor megeri "csalni". Mint pl most. Olyan kene, h raszolnak, h engedje vissza, kulonben kizarjak.
8 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Norris nem okos

Szerkesztette: steelwolf
8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Max 1000szer csinálta ezt meg, de ha egyszer ellene van, az ugye baj 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
VER olyan helyen (későn) fékezett, hogy esélytelen volt a kanyar bevételére....

8 hónapja
A kanyar csúcspont miért ennyire érvadó? Mármint tudok előrébb lenni, csak kurvára nem fékezek…akkor jogos? Lófaszt, ez jogos.

8 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
ez vicc, hogy levághatod a kanyart így maradhatsz elől, ezáltal tiszta pályán elhúzhatsz és majd később letöltesz 5 mp-t mikor a boxba jössz. ez a faszság mióta van így?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Max elkúrta a rajtot....ezt vissza kell adnia....
ThundersNFL a Paraszt
Azért Piastri sem akart nagyon bekanyarodni.
steelwolf
Ővé volt a kanyarcsúcspont onnantól kezdve bármit csinálhat....LSD USA tavaly Max vs Lando

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
ThundersNFL a Paraszt
Azért Piastri sem akart nagyon bekanyarodni.
8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
csóri Tsunoda
8 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 745
Elmehet a NASCAR a f@szomba… minek van a futam előtti ellenőrzés, ha egy szabálytalan felfüggesztés átmegy, de órákkal a futam után kizárják érte?

Mindegy, tempóban végig Love volt messze a legjobb, jövő héten folytatni kell, aztán nincs miről beszélni.
rob3r7o
Amúgy ott nem lehet olyannal jatszani, hogy verseny alatt lesz szabálytalan?
Toca
Fogalmam sincs, ennyire sajnos nem vagyok képben a NASCAR-al. 😀 de nem tartom kizártnak. Bár azt nem olvastam, h konkrétan mi volt szabálytalan vele.
rob3r7o
Gyakorlatilag a hátsó felfüggesztésnél játszottak az egyik illesztőpontnál. A szabály szerint tökéletesen illeszkedniük kell az alkatrészeknek, de ők benne hagytak pár millimétert az U-csavarnál, ami által kicsit rugalmasabb volt az autó, jobban feküdt rá a meredek kanyarokra és így sokkal vezethetőbb volt a #2-es.
shawnka
Köszi! Így akkor értem a dolgot. Kár érte.

Viszont Schumacher nagyon komoly utolsó etapot megy a WEC-ben. Divat fikázni szerencsétlent, de eddig a WEC-ben kifogástalanul megy.

„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Elmehet a NASCAR a f@szomba… minek van a futam előtti ellenőrzés, ha egy szabálytalan felfüggesztés átmegy, de órákkal a futam után kizárják érte?

Mindegy, tempóban végig Love volt messze a legjobb, jövő héten folytatni kell, aztán nincs miről beszélni.
rob3r7o
Toca
Fogalmam sincs, ennyire sajnos nem vagyok képben a NASCAR-al. 😀 de nem tartom kizártnak. Bár azt nem olvastam, h konkrétan mi volt szabálytalan vele.
rob3r7o
Gyakorlatilag a hátsó felfüggesztésnél játszottak az egyik illesztőpontnál. A szabály szerint tökéletesen illeszkedniük kell az alkatrészeknek, de ők benne hagytak pár millimétert az U-csavarnál, ami által kicsit rugalmasabb volt az autó, jobban feküdt rá a meredek kanyarokra és így sokkal vezethetőbb volt a #2-es.
8 hónapja
Vajon Piastri Verstappennel összecsókolozik a rajtnál?
8 hónapja

rob3r7o
Toca

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Az Xfinity tabellán miert nem szerepel Larson?
Őszentsége Sobri Jóska
Mert nem abban a bajnokságban indul. Nem jogosult pontot szerezni.

Poloska vagyok.
8 hónapja
f2-ben nem működik központilag a drs
8 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Az Xfinity tabellán miert nem szerepel Larson?

8 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!

Egy óra múlva kezdés 😊

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan

rob3r7o
8 hónapja

8 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May