Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
8 hónapja
Duff
3 133
Basszus ne már 😀aztán szandekosan feltartod, h a csapattarsad előnybe keruljon. Ez igy konkretan csalásSzerencse hogy az előzés szabályos
Duff
Csak hát nem sikerült
zacknorb
Jo tudni, hogy úgy is lehet elonyhoz jutni, hogy a csapattarsad szabalytalanul elonyhoz juttat, és ezert csak o kap buntit. Vegulis akkor piquet alonso eset is teljesen korrekt volt anno
8 hónapja
aztán szandekosan feltartod, h a csapattarsad előnybe keruljon. Ez igy konkretan csalásSzerencse hogy az előzés szabályos
Duff
Csak hát nem sikerült
zacknorb
8 hónapja
aztán szandekosan feltartod, h a csapattarsad előnybe keruljon. Ez igy konkretan csalásSzerencse hogy az előzés szabályos
Duff
Csak hát nem sikerült
8 hónapja
Duff
3 133
A Haasnak marha jó volt ez a csapatmunkaYuki jo szarvolt ma
Tsunoda meg eléggé flop volt
zacknorb
Mondjuk az nekem eléggé véleményes,hogy valakit megelőzol szabálytalanul, nem adod vissza pozit, aztán szandekosan feltartod, h a csapattarsad előnybe keruljon. Ez igy konkretan csalás
8 hónapja
Russell 6., Medve8 hónapja
emlékeim szerint volt valahol olyan, hogy ha be is mozdult, de nem lépte át a vonalat, akkor elengedtékHam és Nor inkább vesztett a gumitaktikán, mert a maciember mögöttük volt
8 hónapja
Gyerünk 🐻 meglesz a 7. hely!!
8 hónapja
Ebbe a szituba, hogy hozod ki, hogy Hamilton a szar fej?Azt mondod ha Hamilton nem tudja megelőzni Norrist,akkor telefonál Toto? 🙃Norrist miért nem büntették meg? Innen elég egyértelmű volt, hogy kiugrott.Ezt nem értem én sem
vpi
És nem tartom kizártnak, hogy valaki megóvja, és kap utólagos időbüntetést
zacknorb
steelwolf
Fogalmazzunk úgy, Norrisszal eléggé elnézőek ma a bírók. Kiugrott, szabálytalanul feltartotta Hamiltont…
8 hónapja
Márpedig nem fogja.Azt mondod ha Hamilton nem tudja megelőzni Norrist,akkor telefonál Toto? 🙃Norrist miért nem büntették meg? Innen elég egyértelmű volt, hogy kiugrott.Ezt nem értem én sem
vpi
zacknorb
steelwolf
8 hónapja
Azt mondod ha Hamilton nem tudja megelőzni Norrist,akkor telefonál Toto? 🙃Norrist miért nem büntették meg? Innen elég egyértelmű volt, hogy kiugrott.Ezt nem értem én sem
vpi
zacknorb
8 hónapja
Már csak Sargentnek kell megelőznie Tsunit, aztán jöhet a 2. Tsu vs Ric felvonás.
8 hónapja
A Haasnak marha jó volt ez a csapatmunkaTsunoda meg eléggé flop volt
8 hónapja
Norrist miért nem büntették meg? Innen elég egyértelmű volt, hogy kiugrott.
8 hónapja
Medve8 hónapja
Toto21
5 961
rég néztem F1-et és azt kell, hogy mondjam egy darabig megint nem fogok. Rohadt unalmas az egész. Semmi nem történik itt.
8 hónapja
Ekkora kreténeket
8 hónapja
Ham és Nor sokáig tolja és lágyra mennek?
8 hónapja
Norrist nem akarják megbüntetni végre?most van noted, ami rohadt vicces, hogy 20 perc nem volt rá elég
zacknorb
8 hónapja
Norrist nem akarják megbüntetni végre?Pereznél a kiengedés?
zacknorb
8 hónapja
Norrist nem akarják megbüntetni végre?
8 hónapja
Kezdetnek nem volt rossz. Szerintem MM-el idén számolni kell.rossz volt a rajtra, az elején az olasszal a harc szerintem tönkretehette a gumijait, mert a hibája után sokáig semmit nem tudott tenni, itt a végén közelítette meg az olaszt
bcsarli, Udvari Főkóstoló
jó egy sprint csak, de úgy érzem, sokan fognak itt harcolni a vb címért, tényleg fontosak lesznek az ellopott pontok vagy a hibák