Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
Norris mit szeretne ettől a futamtól, ha a lassan húsz körös puha gumikkal menő Leclerc-kel nem bír.Nincs egyenesbeli tempója a McLarennek, így nem tudja kihasználni a gumielőnyt.
zinedine5
10 hónapja
Ezek a McDonaldsos fiúk így nem fognak VB nyerni.
10 hónapja
Norris mit szeretne ettől a futamtól, ha a lassan húsz körös puha gumikkal menő Leclerc-kel nem bír.Egy masodik helyet, tokeletes. Piastri semmi ma.
zinedine5
10 hónapja
Hamilton hogy a rákba nem jön rá Norrisékra???mondjuk ha stabilan tudja tartani az 1.7 mp-t gumiknak az jobb
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Norris mit szeretne ettől a futamtól, ha a lassan húsz körös puha gumikkal menő Leclerc-kel nem bír.
10 hónapja
Hamilton hogy a rákba nem jön rá Norrisékra???
10 hónapja
Ámen.VER-LEC különbség azért csökkentgetMeglepire elég jól bírja a lágy.
NB2
Na Norris tud-e harcolni a vb cimért, vagy ez a komoly harmadik hely megint a teteje? Piastri tuti megedze Hamiltont.Én inkább Russellre fogadnék h megedzi Piastrit!
Eazzy
steelwolf
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Mondjuk ha mar Norrisek plan b akkor meg jo is lehet.Én értem, hogy a rajtnál előny a lágy gumi, de nem való versenyzésre, szóval nem látom értelmét annak, amit a Ferrari csinál.Egyetértünk. Zseni volt az aki kitalálta.
Jughead
steelwolf
10 hónapja
hát akkor Elliott ezzel kb ki is szállt a bajnoki versenyfutásból
10 hónapja
VER-LEC különbség azért csökkentgetA VSC fázis után a lágy jobb volt, mert visszahűlt, de most megint ő a leglassabb az élmezőnyben.
NB2
10 hónapja
VER-LEC különbség azért csökkentgetMeglepire elég jól bírja a lágy.
NB2
Na Norris tud-e harcolni a vb cimért, vagy ez a komoly harmadik hely megint a teteje? Piastri tuti megedze Hamiltont.Én inkább Russellre fogadnék h megedzi Piastrit!
Eazzy
10 hónapja
VER-LEC különbség azért csökkentget
10 hónapja
Azt meghagyom a szagértőknek.Ne taktikázz, szakmázgass.Had taktikázzak már, na.Na jöjjön Larson karrierjének 400. NCS versenye.Idén superpeedwayeken Larson hozta a legtöbb pontot, már csak a W hiányzik.
Mondjuk Talladega nem éppen az ő pályája.
Mikey
zacknorb
Mikey
Kampman
10 hónapja
Na Norris tud-e harcolni a vb cimért, vagy ez a komoly harmadik hely megint a teteje? Piastri tuti megedze Hamiltont.
10 hónapja
Egyszerre volt reklám és Gragson vezetés.Túl szép volt, hogy igaz legyen. Jones hamar végez is vetett neki.
Sajna jött is a karma
zacknorb
10 hónapja
faxé kellett volna SC???ennél jobban hova menjen Sainz???
10 hónapja
Egyszerre volt reklám és Gragson vezetés.Sajna jött is a karma
10 hónapja
Ne taktikázz, szakmázgass.Had taktikázzak már, na.Na jöjjön Larson karrierjének 400. NCS versenye.Idén superpeedwayeken Larson hozta a legtöbb pontot, már csak a W hiányzik.
Mikey
zacknorb
Mikey
10 hónapja
Én értem, hogy a rajtnál előny a lágy gumi, de nem való versenyzésre, szóval nem látom értelmét annak, amit a Ferrari csinál.Egyetértünk. Zseni volt az aki kitalálta.
Jughead
10 hónapja
Én értem, hogy a rajtnál előny a lágy gumi, de nem való versenyzésre, szóval nem látom értelmét annak, amit a Ferrari csinál.
10 hónapja
Had taktikázzak már, na.Na jöjjön Larson karrierjének 400. NCS versenye.Idén superpeedwayeken Larson hozta a legtöbb pontot, már csak a W hiányzik.
Mikey
zacknorb
10 hónapja
Na jöjjön Larson karrierjének 400. NCS versenye.Idén superpeedwayeken Larson hozta a legtöbb pontot, már csak a W hiányzik.
Mikey
10 hónapja
Na jöjjön Larson karrierjének 400. NCS versenye.Mondjuk Talladega nem éppen az ő pályája.
10 hónapja
Az oké, de ígyis nyert, nem érte hátrányosan.Nem értek egyet a büntetéssel. A bajnoki címért mennek. Volt egy gap amiért bement az olasz, kontakt Rozga lement. Nálam ez verseny baleset.Superbike-on elég látványosan kiütötte Bulega a törököt, kapott érte egy kemény hosszú köröst.És most mekkora balhé van, bakker, motorversenyen még nem láttam ilyet. A török szurkerek gyakorlatilag ellehetetlenitik az interjúkat.
Kampman
Jan
Csalódott vagyok mert így el is döntötték a sportbírók.
Cowboykarcsi90
10 hónapja
és nem is azt mondom, hogy maga a verseny kiélezettebb vagy jobb lett volnaAmúgy szerintem a 2003-2013 közötti rész egyértelműen a prime korszak volt ott, az utána következő Rea/Kawa, és Ducati hegemóniához képest mindenképp élvezhetőbb volt.
Jan
Elég csak ránézni a vb tabellákra. Rettentően sokszínű is volt. Toseland, Bayliss, Corser, Haga (aki az SBK pedrosája😀) Biaggi.