Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
8 hónapja
Kezdetnek nem volt rossz. Szerintem MM-el idén számolni kell.
8 hónapja
Diggia😕
8 hónapja
MotoGP futam! Még ha csak sprint is 😊Marc Marquezre nagyon kíváncsi vagyok a Dukin! Ha már most az elejében lesz, akkor egész évben harcban lesz, és ez nagyon jó lenne!
8 hónapja
8 hónapja
Martin pole. Most mindenki nagyon meglepődött 😀😀😀| Acosta sprint győzelem, valaki? 😀😛 |
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
8 hónapja
Jughead
5 214
Bagnaia leggyorsabb körét el kéne venni, nem?
8 hónapja
Mikey
18 753
És akkor ez mi?Na sikerült pont azt a pályát beraknod, amit három éve kriminálisan elbasztak. 😀
Toca
8 hónapja
Bezzecchi sajnos elég gyengén kezdi a szezont, remélem idővel magára fog találni.a japán gyártók kriminálisak..
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
8 hónapja
És akkor ez mi?Hát, ez a villanyfényes, enyhén vizes Katar eléggé brutális látványOlyan szinten sterilek ezek a modern pályák, hogy az már szomorú
zacknorb
Vagy épp vicces, amikor sikerül rózsaszínre meg lilára festeni a felét
race track
bull shit
🤘 gaben 🤘
Pályát és szériát sem a pálya környezete határozza meg. Persze szebb a fás környezet, de ilyen környezetben már nem engednek pályát építeni illetve csökkenti a módosítások lehetőségét is.
Illetve ezek a régi pályák nagy része nem ezekre a teknikákra lett megépítve.
8 hónapja
Mikey
18 753
A látvány szempontjából valóban nem mindegy, de azért inkább legyen egy jó vonalvezetésű pályán a sivatagban verseny, mint egy unalmas pályán festői környezetben.Hát, ez a villanyfényes, enyhén vizes Katar eléggé brutális látványOlyan szinten sterilek ezek a modern pályák, hogy az már szomorú
zacknorb
race track
bull shit
🤘 gaben 🤘
8 hónapja
Hát, ez a villanyfényes, enyhén vizes Katar eléggé brutális látványOlyan szinten sterilek ezek a modern pályák, hogy az már szomorú
zacknorb
race track
bull shit
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
Hát, ez a villanyfényes, enyhén vizes Katar eléggé brutális látványAcosta még engem is meglepett, pedig én számítottam rá, hogy elől lesz már most.
zacknorb
Top3 szárazon és esőben is? Nem ember az ember!
Amúgy mondhatni eddig a szokásos, Martin rögtön a legelejétől gyors Pecco még a top 10 végében bogarászik pénteken 😀
Na majd ma…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
8 hónapja
4-5 G ide , egy 300-as kanyar oda, esetleg egy 60°C fülke, de hát üldögélni lehet 🤣🤣Azért egy vakbélműtét nem szívátültetés.Nem SZTK alapon esélyesebb...Néztem, Albon csak 1 futamot hagyott ki.Már kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Szép beugrás, de nagy tehetség a srác.
Jughead
NB2
Heisman nádor
2 hét alatt rendbe lehet jönni?
steelwolf
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Fekszik par napot, aztán már csak nem szabad rohangászni. Üldögélni a volán mögött lehet. Barátom a műtétje után 10 nappal már vezetett, melózott. SZTK alapon.
Őszentsége Sobri Jóska
Gondolom visszajön Sainz is, ha Albonnak is sikerült!
8 hónapja
Azért egy vakbélműtét nem szívátültetés.Nem SZTK alapon esélyesebb...Néztem, Albon csak 1 futamot hagyott ki.Már kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Jughead
NB2
Heisman nádor
steelwolf
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Fekszik par napot, aztán már csak nem szabad rohangászni. Üldögélni a volán mögött lehet. Barátom a műtétje után 10 nappal már vezetett, melózott. SZTK alapon.
8 hónapja
Fúrnak vagy 3 lyukat és azon keresztül megoldják Öcsémnek is így csináltákMár kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Jughead
NB2
Heisman nádor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Bearman nagyot ment. Komoly kis bemutatkozás volt ez. Jó lenne holnap pár pontot elcsípni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
8 hónapja
Sirnek szerencséje volt, hogy nem Sainz volt ma itt, mert akkor már zuhanyzohatna
8 hónapja
Macifiú kiesett 😪
8 hónapja
Hát, ez a villanyfényes, enyhén vizes Katar eléggé brutális látvány
8 hónapja
Nem SZTK alapon esélyesebb...Néztem, Albon csak 1 futamot hagyott ki.Már kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Jughead
NB2
Heisman nádor
steelwolf
8 hónapja
Semennyire nem vagyok orvos, de szerintem Ausztráliában ott lesz. Lehet pénteken majd felhasználják az FP1-es fiatal tesztelést aztán ott délután megnézik hogy megy.Néztem, Albon csak 1 futamot hagyott ki.Már kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Jughead
NB2
Heisman nádor
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Néztem, Albon csak 1 futamot hagyott ki.Már kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Jughead
NB2
Heisman nádor
8 hónapja
Már kész is a műtét. Mondjuk így kemény hogy tegnap lenyomott két sessiont.Sainz helyett Bearman versenyzik a héten a Ferrariban.vakbélgyulladása van Sainznak
Jughead
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz